ullared

oj vad vi har haft en bra dag idag, mormor, lina och jag. precis lagom med folk och precis lagom med pengar slängdes ut. nu sitter jag i min väldigt omöblerade lägenhet och tänkte visa lite resultat.
tripptrapptrull
jörgens bil var fullproppad. minst åtta påsar i bagaget och bredvid mig i baksätet var där också en massa grejer.



såhär såg det ut i mitt hem när jag kom innanför dörren. lite fräschare eller så. imorgon kommer det komma på lite färg också, mummsi på't.

imorgon jobbar jag 9-17.45, och skoja om jag kommer vara död när jag kommer hem, men inte kommer jag hinna vila något, nej för då ska jag möta pappa och få tillbaka min bil som ska "lånas" lite över dagen. ska ju få på mina nya sommardäck för jag kan inte åka runt på mitt hultsfredsdäck som det så fint fick kallas!

till "hemlig;)" - här kommer en smygbild på min gravida syster som inte alls vill bli fotad när hon är tjock. så njut av mitt ansträngande!


nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och fräscha till mig lite innan sängdags. jag är inte van vid att gå upp vid 04.30....

puss natti

ibland får man skämmas!

lascala har lyckats fånga mig på två bilder. jaaaa, man får skämmas. kan ni inte ta bort en utav dom? jag tror jag dör...

håller på att somna gör jag också, orkar inte styra med mer saker idag, så gör det imon innan vi åker istället. måste tömma "vardagsrumsdelen" på grejer så målaren kommer fram utan att kladda på allt för mycket saker. känner på mig att det säkert kommer bli sämre än vad det var innan, jag är alltid så skeptisk till allt. det är ju inte bra.

nu vill jag få ett sms, så jag kan somna gott. men det lär jag nog göra ändå=)
puss på livet.

måndag

idag blev det allt att gå upp tidigt, tyckte då jag iallafall. det skulle komma rörmockare hit och ta bort mitt stora feta fula element. men som vanligt när man bokar en tid så brukar ju inte hantverkare komma vid den tiden, och så var det ju självklart idag. men tillslut kom han iallafall. när han kommer in och börjar skruva så inser han att han behöver hjälp när han ska lyfta ut det, så då ringer han på förstärkning, och hejhopp så står en vän inne hos mig som tydligen pluggar till att bli rörmockare, ganska roligt och så. tillslut var ju elementet borta och nu ska det målas om och massa innan det kan sättas upp ett nytt, så jäkligt mycket fräshare kommer det att bli iallafall. ett litet skratt fick jag mig iallafall när min vän hade gått för han nämnde något som var ganska dolt i det blå om man säger så. bbbaah.

såhär ser det nästan ut hos mig nu, rören till vänster är inte lika långa, bara en decimeter ungefär och så är det en massa hål i min vägg som ska åtgärdas. men rätt så nöjd att det händer något hos mig, som dessutom är gratis! ;)

jennie har sovit hos mig och ska göra det även inatt. imorgon är det äventyr som gäller:D awiiiiieee

onsdag blir det ju ullared, jippi säger jag då sa jaaaag. och torsdag blir det jobb hele dan=)

i helgen är det valborg, shit det var ju igår det var valborg sist? eller? har jag missat ett helt år eller vad är det frågan om? .... tycker det börjar bli lite läskigt nu.

cutefellut och jag var i kalmar och härjade loss, hon var söt i mina nya sunglasses!

sen var hon tvungen att vara lite tjurig också, men det är ju bara charmigt säger jag?!
hittade mig iaf en over-size kavaj, tyvärr inte en svart som jag ville ha men en grå blev det. den användes flitigt i lördags och är nu ganska sunkig. ganska onice för den tål inte vatten så kan inte tvätta den hemma utan måste lämna in den på kemtvätt...

ska sova tidigt ikväll känner jag. i lördags natt var det bara en timmes sömn man fick. ogutt, och denna gång var det då fan inte jag som snarkade!!

pusshejtjotja





(hihi, måste bara lägga in en bild på min söta duktiga pappa som gör allt för lilla mig)

ojojoj

blir glad när folket visar intresse=)

känner mig dyngtrött. inte undra på så som jag har styrt idag. jag har tvättat och jag har städat och jag har hjälpt pappa att tapetsera, men gnällde nog mest på ynka millimeterfel som inte ens ett proffs kunde gjort bättre. tackar pappa som tusan för arbetet han har gjort. och ber om ursäkt för mitt dåliga humör, det måste bli ändring på det. men hade iofs anledning att vara sur idag. det hade jag faktiskt!

scrubs vid kvart i tolv idag, orkar jag vänta? hmm... jag vet inte. kanske ska ta mig en dusch så jag går och lägger mig fräsch i de nya sängkläderna. och då är det ju inte så mycket kvar av att vänta tills scrubsi=)

åh mah, nu vill jag faktiskt ha lördag, för jag kommer säkert gå ut och då kommer jag förmodligen träffa någon som vill träffa mig, det verkar iaf som någon vill det. så som någon tjatar=)

imorgon, kalmar, med lina, linus och felicia. kommer förmodligen få gå själv med fellut för linus skulle kolla fotbollsskor och då tyckte inte lina att vi skulle behöva följa med. haha. gutt med två bråkmakare som ska göra stan i kalmar osäker!;P

nähe, nu ska jag nog duscha dåja.
hadebratjagodnattosv

k*ken

jag är så jävla förbannad just nu. fick en så inihelvetes onödig parkeringsböter, var uppe hos lina en himla snabbis och när jag kommer ner igen så sitter den där jävla lappen på vindrutan. sug balle alltså så jävla onödigt!!

har vart på jobbet idag med iaf. men imorgon är jag ledig och då ska jag till kalmar. men är jävligt osugen på det just nu, för jag skulle köpt typ en eller två saker bara och boten var ju på 300 spänn så lite opepp man blir på att åka till kalmar då.. bara för att pappa vill ha så jäkla mycket pengar av mig också bara för jag fick lite mer lön än jag räknat med..

just nu håller jag på att tvätta lite och har ätit lite mat också. väntar på att pappa ska komma så tapetjävlen kan sättas upp så det blir klart. kul att bara ha en liten del tapetserad när man skulle ha mer? nja, hoppas han gör det klart idag iaf!

nu ska jag fortsätta deppa lite och kanske dra en runda med damsugaren? det kan behövas...

ja ä ente döm

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(x) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka det
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa: 13

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

jöbbe

jaha, igår ringde malin mig och undrade om jag kunde komma in och jobba även idag, javisst säger ju jag då. självklart vill jag jobba, så denna vecka blev det alltså tre jobbtider, och det är ju great!

kunde inte somna igår, jag förstår inte varför. jag var ju så himla trött. jag borde köpa dom där typ valerina eller vad dom heter som går på reklam och se om det fungerar, för det är mäkta irriterande när jag inte kan somna och jag ska upp dagen efter.

gjorde mig besväret att göra korvstroganoff och ris till mat när jag kom hem från jobbet, och nu är jag mättare än någonsin, lyckas alltid äta så himla mycket.. haha, det är så sjukt, jag är typ aldrig hungrig men när jag äter, så äter jag alltid megamycket. det kan ju inte vara bra?

nu väntar jag på att pappa ska komma, vill ju ha upp resten av tapeten för sjuttsiken:D


jag kan faktiskt vara rätt så söt jag också? right?


haha, i die, (och så dog jag inte)

jennie fotade mig lite i söndags. känner mig ganska oseriös, ungefär precis som vanligt. häh.

nu ska jag längta lite och tänka på saker som aldrig kommer att inträffa,
hadegutthaaj!

what a day'n'night

vaknade alldeles för tidigt idag med. och åh vad jag får sota för det. huvudvärken är inte nådig..

jennie är iväg på körlektion, så jag är ensam. den är inte okej. :o

men iaf, när jag vaknade i morse låg jag och tänkte på vad det var för dag osv. konstaterade att det bara är ynka fem månader kvar tills jag fyller 20 år. tiden går fort. jennie fyller 20 om inte ens tre veckor. vad fan har vi gjort det här året sen vi slutade skolan? Ingenting! verkligen ingenting. men det har varit jävligt gutt det med, men det är som jag säger. vi står stilla men tiden går framåt. vad ska jag göra med mitt liv egentligen? ska jag stanna på lindex i oskarshamn eller vad ska jag göra? jag har inte en aning..

och bara för att jag konstaterade att det var den 19 april idag så flög huvudet exakt ett år tillbaka, kärlek vid första ögonkastet, kan man kanske kalla det? känner på mig att det här alltså kommer vara en dålig dag då jag tänker alldeles för mycket på personen jag gav hela mitt liv till. usch och fy. kanske borde blicka lite framåt istället för att kolla tillbaka? mja, smart idé, det borde jag göra istället!

nej nu får faktiskt bull ta och komma hem till kungsgatan 5. puss på da

lite färg

för ovanlighetens skull=)

var som sagt var hemma hos mamma förut och färgade systers hår. man kan ju bara tänka tillbaka 1½ år, så ser man mig i henne. illa illa. jag klippte ju alltså lite lugg på na med.




cute one <3 ("fjortishjärta")


MIN ÄLSKADE TAPET. går och smeker mina väggar för jag är så förälskad i den. MMMMM mumma.
fått massa komplimanger för den redan utav folket som vart hemma hos mig. ;D

Jennie är här nu, som vanligt kan jag inte vara ensam, och inte hon heller. haha. vi har vart ute och tagit massa bilder också, men hon hade inte med sig sladden så dom får jag väl om hundra år ;)

skulle vara gutt med ett par armar om sig inatt, men det kan man kanske glömma.
en gång är ingen gång och två är likamed noll?

nu är jag trött. fem timmar efter alkoholintag är alldeles för lite sömn för mig. får la se hur trött jennie är. hon är ju nattmänniska;D men men. imorgon blir det inlines med daviden igen. ska bli gutt!

puss och godnatt folket

lördag kväll

har tydligen snarkat inatt. brukar göra det när jag är täppt i näsan. men då får man lov att väcka mig!

hemma hos mormor var det great, så great det kunde bli. lite tjat om att felicia måste äta lite mer än hon gör, men det är det ju dag in och dag ut så det var inget ovanligt. men som vanligt sitter pontus och jag och snackar om allt och inget och skiter i alla andra, haha. vi lever i våran egen lilla värld.

jag har hittat ett par snygga pilotsolisar, hoppas bara att dom inte hinner ta slut innan jag får pengar. pengarna jag lånade av pappsen igår gick ju till lascala, och där hände det grejer, det må jag säga!

nu är jag lite peppo, iom att jag inte drack cider igår så är inte huvudet helt uppåner. sprit is the shiet!

ska ta mig hemåt dejegatan för att hämta felicia, för att åka till maxi och köpa hårfärg, för att sen åka hem till mamma igen och färga hennes lustiga hår. tycker det är rätt så roligt att hon heter feicia på facebook. jag skrattade åt henne igår.

fan så pepp jag har vart denna helg, igår tjatade folk på mig för att jag pratade för mycket, men det är ju nice, eller? jag gillar att prata, det är något jag är bra på iaf! ;)

VARFÖR FÅR INTE JAG VETA? varför skäms du?
jag trodde vi delade något som bara var till för dig och mig. men icke sa nicke.

nu ska jag vänta på att en vänförfrågan accepteras, sen är det bara att se framåt!

puss

don't hate me

är pepp på musik. lyssnat på massa idag. (jennie får lov att hata mig i slutet av inlägget)

imorgon blir det tydligen upp tidigt, mormor har ändrat tiden så vi ska vara hos henne vid två istället för vid fyra, så då får pappa allt skynda sig lite med tapetseringen =) efter det blir det lite party med bästa malin. blir då alltså invigning av min "nya" fina klänning.

ibland undrar jag hur livet hade sett ut om man prioriterat annorlunda, sagt ja istället för nej och nej istället för ja osv osv. förmodligen hade jag suttit på arslet på precis samma stol som jag gör just idag. jag är tyvärr en sån som tror på ödet, att hur jag än hade valt så hade jag träffat just de personer jag har träffat och på ett eller annat sätt så hade allt kommit sig fram till så det ser ut idag. det finns förmodligen inga genvägar, inte om jag känner mig själv rätt!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, och försöka återuppta min dröm från imorse som blev avbruten alldeles förtidigt för att kunna förstå någonting utav den. det enda jag vet säkert är att personen ifråga oftare och oftare hamnar bakom mina ögonlock när jag sover. underliga om och men.

puss och godnatt kära vänner


jag gillar låten, helt enkelt!

nr2

vilken himla tur att jag har min pappa, han pysslar allt om mig när jag behöver det. trodde jag bröt mitt högra långfinger för ungefär en halvtimme sen. men jag verkar kunna röra på det iaf så det är nog inte brutet. jag skrek högt som fan iallafall och tårarna spröt åt alla håll och kanter, pappsen var snabb med att komma till min räddning, plåstrade om mig och kollade så allt var okej. jaa, vad skulle jag göra utan honom?

på lördag blir det förhoppningsvis lite tapetsering i min lille lägenhet. om fallet är så kommer jag bli riktigt glad. efter det, ungefär klockan fyra åks det hem till kära mormor för att fira att både hon och simon har fyllt år. planka ska det bjud's på och mm så gott det är.

när jag höll på med maten förut kom jag på att jag ville baka något, pappa kommer hem från jobbet och undrar vad tusan jag håller på med, haha, hundra saker var framplockade och jag svarade bara med att jag försöker göra två saker samtidigt. en sockerkaka blev det och himlans så god den blev. skulle bara behövas lite glass till den så skulle det bli pricken över i:et. i vanliga fall brukar jag vara rätt så sämst på att laga mat ensam, jag får panik för minsta lilla, kan inte göra mer än en sak i taget, men idag gick det kenon. en puss på det!

imorgon skulle jag ha träffat amanda lite, men så blev det tyvärr inte. herregud, det är ju år och dar sen som vi träffades och så fick hon förhinder. det var synd. det hade varit trevligt med lite amandamys en fredagskväll.

snart; sveriges värsta bilförare. och ja, jag vill fortfarande vara med i det programmet och testa på allt dom gör, det verkar ju vara svinkul. förutom att jag inte är så dålig på att köra bil som dom är, så skulle det iaf vara urkul att göra alla övningar dom ska klara av och se hur jag skulle hantera det. men det får nog bli i mitt nästa liv, just nu har jag inte riktigt tid för det ;o

känner att det är lite tomt med bilder här nu för tiden. så får allt börja använda min uråldriga kamera igen och dokumentera mitt liv lite då och då. några bilder på min lägenhet ska väl någon gång också kunna tänkas fixas, när jag fått det som jag vill, vill säga. häh.

pok

prince charming

fyfan vilket väder det är idag, tio grader varmt och strålande sol. måste alltså ta mig ut ur huset, det måste jag bara=)

nu börjar saker och ting gå över styr, det känner jag ju. man kan väl inte bli beroende utav sånt därnt trams? en gång var fine, men att bli efterhängsen? nja, tror inte att det är min grej.

skrattar bäst som skrattar sist, jag hoppas du lär dig någon gång.

igår kväll drog våran såndär larmradio igång och berättade att det var skogsbrand i oskarshamn. pappa och jag var och bevittnade brandbilarna när dom åkte dit på dagen. det var tydligen ganska illa iom att det var på kvällen dom sände ut larmet. sicken tur att jag inte var så nära oskarshamn så man kunde skadats av röken då må jag säga. var tvungen att ringa mammsen idag och kolla så hon levde, men det gjorde hon ju allt så då var det bara att ta bort tyngden som låg över hjärtat=)

nu måste jag nog hoppa in i duscha. känns som en bra idé, sen ut i solen och mysa!

jag vet någon som vill ha lördag, och där med basta!

puss

ledsen

och ensam. dumma jennie.

nu vill jag ha löning, jag klarar inte av att vara utan pengar!!

pappa kommer och hämtar mig snart, annars skulle jag inte klar't ma. puss

glaaddddiiiii

idag kommer jenniegullan och gör mig sällskap, det var ju snällt =)

puss på hjärtat

tisdag

att det är.

igår var david desperat efter mig, så vi tog en "liten" runda med inlines, var hemma vid tolv och fy tusan så trött jag var då. somnade som en stock, men vaknade vid åtta imorse? hur kom det sig? no idea.

nu försöker jag få fart på mig själv, ska ut och gå en sväng. måste ta tag i det! =) sen försvinner jag nog iväg till dejegatan lite, ska tigga lite bensin, det får man göra när man behöver!

i helgen blir det kanske att gå ut en sväng, men utan alkohol (såklart). kanske blir att köra runt på lite folk och tjäna pengar, det låter som en bra idé =)

nehe om man skulle dra på sig dedär skorna och hoppas att mitt fina skoskav från igår inte känns av allt för mycket, det vore ju inte bra.

pussis

dia

vilken dag det vart idag. lina ringde och väckte mig, ville gå på stan osv. så då var det ju bara att gå ur sängen och hoppa in i duschen. lite fika fick vi i oss, sen drog vi oss mot lindex, och det var ju himla tur, för där fanns det en lapp med lite jobbtider, mummsi =)

efter det ringde man linus, så fick han komma och hjälpa mig med internetskiten, som jag inte är så värst kunnig med. haha. men det gick ju bra. nu väntar jag bara på att kvällens sällskap ska höra av sig. annars vet jag inte vad som händer. en promenad skulle sitta fint, men man vet aldrig.

just nu skulle jag behöva prata lite med jennie och skratta åt en sak som bara hon och jag får skratta åt. men får göra det någon annan gång känner jag.

har lite ont i magen, kan ju undra vartifrån det kommer? :o

puss på't

hej och du var inte ute ikväll

här kommer bilderna på felicias sk tonårsrum;

roligast av allt är ändå sista bilden, då hon har klistrat in bilder på sig själv över tjejerna som står bredvid
killen på bilden och gjort pussavtryck med rött läppstift..

jag kan inte minnas att jag var sådan? inte alls faktiskt...

har utfört massa arbete med pappsen idag, då blir han glader när jag hjälper till. skulle ta mig en liten lässtund men blev plötsligt väldigt trött, så sov någon timme också, great dag helt enkelt, förutom att jag har huvudvärk.

imorgon blir det stan, måste försöka få tag på linus också, jag vill ha hjälp =) får se om jag hoppar in en sväng till friskan med och får lite färg på kroppen, nu var det ett rejält tag sen jag var där och fick det, och det börjar märkas på mina dumma utslag som då kommer tillbaka, i don't like it..

nu blir det rostat bröd, mumma. förut åt vi plättar med vaniljglass och jordgubbssylt, det var gott må jag säga!

puss =)

17 again

Zac Efron, vi vet att du är snygg, du behöver inte spela över på det. MEN FILMEN VAR BRA JA!!! =)

död dag idag, vart i kalmar som sagt, införskaffade inte ett dugg, eller jo, två små svarta mattor, men dom köpte pappa till mig. vi åkte förbi oskarshamn för att hämta "min" dator, iom att modemet nu är i min ägo. väl vid ytterdörren till lägenheten kommer jag på att nyckeln in ligger i figeholm, hur smart? ungefär Sara-Smart.. Så får fixa det på måndag, då åker jag till stan igen. En sväng iallafall.

En ledsen vän hörde av sig idag, vi har inte pratat på evigheter, men det hade tydligen tagit slut med flickvännen och han kände väl att jag var den som kunde ta det samtalet, iom att flickvännen är en nära vän till mig.. såntdär är alltid ledsamt, för just dom två har man alltid trott ska vara tsm livet ut, nyförlovade och allt var dom också. kanske måste slänga iväg ett sms till mandisen och se hur hon mår. hur som helst blir det lite käk och prat på måndagskvällen efter han slutat jobba, och det kan jag nog säga att jag också behöver. killkompisar kan man inte få förmycket utav, men man kan tyvärr umgås med dom förlite..

är helt veckovild idag, eller mer veckodagsvild. tror hela tiden att det är söndag idag. undrar hur det kommer kännas imorgon? inatt drömde jag för övrigt om att jag åkte utomlands, men glömde min packning, som jag tydligen inte ens hade packat. go hard sara. kan vara ett jenniesyndrom, kanske behöver träffas lite hon och jag?

varför är det alltid så mycket månad kvar i slutet på pengarna?! GAH..

tjosan

i taket lyser stjärnorna

såg den för ungefär hundrade gången idag.
igår såg jag supersugen, för andra gången. tyvärr ska jag väl säga, så var den sämre än gången innan, då hade jag iallafall någon att skratta åt de urdåliga skämten med.

idag vaknade jag med världens dödaste mage och huvud. kunde knappt ta mig ur sängen. men lyckades ju efter någon timme och la mig då i soffan istället. sex and death 101 gick på en filmkanal och för tredje gången såg jag då den. inte sådär jättebra men jag gillar slutet.

nu har maten precis lagt sig sådär lagom i magen och jag funderar på att ta mig en dusch. känner mig något ofräsch iom att jag bara legat och degat hela dagen, men vad gör det? jag tror inte jag ska ut ur detta huset idag så kan lika gärna vänta med att duscha tills imorgonbitti, innan pappsen och jag åker till kalmar.

lina ringde förut, datorn och bredbandet hade tydligen kommit idag, så då är det dags för mig att få deras gamla mobila modem. gutt säger jag bara =)


just listen




byebyebdb
puss

och hon står rakryggad till slutet

Ska man prata om tonåringsrum så ska man prata om felicias rum.

TYDLIGEN gick det inte lägga upp bilder för tillfället, så lägger in dom sen..

har varit och färgat mitt hår idag. halv tio var jag där och lite över tolv blev jag klar, och jag klippte mig inte ens. men "lärlingen" elin och jag hade tydligen mycket att prata om :P hon var ju lika gammal som jag och har tydligen gått ett år på oscars, så vi visste i princip vilka vänner den andre har. men det var trevligt, och jag blev riktigt nöjd med resultatet.

nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan åka in till stora staden oskarshamn. lite hungrig är jag allt också..

innebandyn igår gick inte riktigt som väntat. vi var fyra pers.. haha, felicia och jag mot en pappa och en son som är 10 (?) men det var riktigt roligt ändå. vi spelade ändå i en timme =) fast var ju inte lika trött efteråt iom att man inte kämpade lika mycket som förra gången :p haha!

nähe puss hej

-

såg precis en sak som gjorde mig jäkligt paff.
vad är det för människor som finns här i världen egentligen?
nu stör jag mig, och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
vad fan var det som hände?

drygt

snart åker jag in till stan igen, felicia är desperat efter mig =)

imorgon blir det färgning utav mitt hår. hoppas som fan att dom tar bort förra misstaget, vill inte gå med den där "gulorange" randen längre.. men jessica tyckte ju det blev bra ;o

jäkligt läskigt med drömmar tycker jag. tur att personen i fråga inte vet om vad jag drömmer, det hade nog inte varit så populärt haha :P

nu har jag äntligen fått min kära ringsignal på mobilen, hhhää. lite stolt osv.

vill ha helg, det blir kalmar då, och byte till sommardäck på perra, ska bli gutt =)

igår la sig pappa under min kära bil för att skruva dit den där muttern han trott vart lös, men nähe, den satt fast som bara den, så då är ju bara frågan vad det är som låter som att det är löst.. no idea. det märker jag säkert när jag är ute och kör någon gång. då är det säkert något som går sönder.. blä. jag längtar tills jag får en massa pengar så jag kan köpa mig en ny bil. har redan massa planer på vad det ska bli, haha. nej förlåt perra.

puss

benjamin button

eller rättare sagt, brad pitt... eller ännu mer rättare sagt. någons namn vi inte säger..

filmen var sjukt bra. kan bero på min förälskelse över brad pitt som uppkom för ungefär ett år sedan. men den är värd att se, och jag kommer se den igen, utan tvekan!

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem. solen sken ju inte idag heller så tog mig inte ut, även att jag sitter här i rätt kläder för promenad.

och så kom han visst precis exakt nu, så tjosanhoppsanlillebror.

pusss

all this crazy shit

drömde att bebisen kom inatt. det var sjukt verkligt. vaknade ganska kallsvettig så att säga.
skf.. (?)

jag försöker iallafall att vara en bra vän, men har märkt att ärlighet inte varar längst.

ska börja med att bara tänka på mig själv istället, inte bry mig om andra, det är ju så man redan ser på mig så borde leva upp till mina "rykten"..

nu ska jag gå och lägga mig och sova, lite tjurig och dan..
dessa samtal jag riggar i mitt huvud har gjort att något förändrats, det är saker och ting som inte stämmer.
jag tror jag måste ringa ett samtal imorgon. idag var det ju röd dag. då kan man inte göra mycket för världen.

natttiii.

(grymt kul med the annoying orange iaf, det gjorde min kväll)

no one's good enough for Sara

malin bara klagar på mig och säger att jag är kräsen, men när jag väl tar tag i saken får jag kritik för det, vad ska jag göra för att du ska bli nöjd ;)

sitter i figeholm nu, äntligen borta från stan igen. inge jobb denna vecka. men vem vet, dom kanske ringer imorgon? jag hoppas ju lite, även att det är grymt skönt att vara hemma och vara ledig, men då får man ju inte så mycket pengar i slutet på månaden, så.. antar att jag vill jobba ändå :P

hade grymt roligt i lördags. kvällen slutade med att emmagullan och jag stod och skrattade tills tårarna rann. det kom fram en kille (som förmodligen inte hade alla chips i påsen) och frågade om någon av oss ville följa med honom hem, men vi var snabba och sa nej. haha. efter det kom han att kallas "en annan del av köping". och vi skrattade, som bara tusan =) gulleemma!

kollade massa film igår, har fortsatt med det även idag och det ska jag göra även imorgon. det är så skönt=) Sen har jag fått hem femte boken av stephanie mayer. tyvärr är det ju inte riktigt en fortsättning på twilightsagan, men tänkte dra igenom den ändå. alltid lika trevligt med en bok i knät!

idag blev det tyvärr ingen promenad för min del. usch, man blir så deppig när solen inte är framme. hoppas på lite ändring till imon, tog ju med mig mina kära springskor till figeholmat så hoppas på användning utav dem.

nu blir det lite maaaut. senare blir det johan falk. vi gillart =)

he looked so cute that i had to kiss him

att man bildar sig en sådan fasad, ett skal, en fejkad framsida, det är tamigtusan inte okej!

Nu är jag hemma hos mamma, vi ska äta lite påskmat, hon, lina, linus och jag. Sen ska jag och malin på inflyttningsfest hos rebecca och losse, efter det blir det lascala. får se hur pigg jag är ikväll så att säga, inatt sov jag inget. var asorolig av någon anledning, och det var inte okej när jag hade väckarklockan på halv åtta iom att jag skulle upp och jobba äärslet av mig på lindex.

Har planterat om mina blommor med, så nu är dom tre istället för två.

Pappa var och satte upp mitt nya badrumsskåp igår också, men kom med ett tråkigt besked om att mina tapeter som nu är hemkomna inte kommer sättas upp på väggarna än på ett bra tag. boring..

igår grillade jag med lucia. hon är mysig. men jag duger då inte te att gå på stan med om nätterna. (;

nu blir jag lite rastlös, vart är ni lina och linus??!?!!!?!?!.....

mican är hemkommen också. det är fint.

puss

RSS 2.0