aldrig onlinearn.....

jag hinner inte, jag orkar inte. jag jobbar. jag solar inte. idag har jag solat. haha, jag är lite röder på låren. det gillas ju. var på möte också. astråkigt. satt och sov. fast var ju tvungen att se intresserad ut, så försökte väl lite smått. trött är jag som inihundan. kunde inte sova inatt. eller, jo. men inte när jag skulle sova.

åker till pappa snart. blir najs. sola imon då? JA....


linus är söt. men sur på hultan. synd. puss



SARA

nehe det trodde jag aldrig

fick jobba till tre idag.. blä. direkt efter drog jag mig till kungsan. FAN SÅ SÄMST JAG VAR. orkade ingenting. det blev tråkigt så jag åkte hem efter nästan en halvtimme-timme bara. fyfan :/ trodde inte jag hade skaffat mig så dålig kondition, men sure. det hade jag.

nu är det duschen som gäller, fast vill färga håret innan , men lina velar. böh.-

linus min fina, jag saknar dig, kom hem.


SARA

03-06-23

grattis på oss

jag glömde bort att nämna det igen

i think i'm in love?

vecka 26...
måndag, jobb 10-18 sen linus
tisdag, jobb 10-18 sen linus
onsdag, jobb 10-18 sen malin och mathilda på aidi's sen linus
torsdag, arbetsförmedlingen till elva, jobb 11-18 sen pirre med mathilda och malin sen linus
fredag, jobb 10-18 nu DÖD....
lördag, jobb 10-15 sen kungseken sen ferre med mathilda och malin
söndag, SOLA (tack och lov för lediga söndagar) sen linus älskling <3

fullt upp, död hjärna, tråkig och osocial, sover inte om nätterna, saknar min babe, vill ha morgondagens eftermiddag med en 250 mellan benen (höhö?).

var hos pappsen med linus en sväng igår, hämtade mina betyg osv, glömde ju ha med dem på mötet, smarthjärna. ska på nytt möte på tisdag igen, hujedamig. sen blir det figeholm hela/halva veckan. helgen blir det öland. får se vilka som åker, jag och malin ska dit iallafall. sen vilka två till som följer med kan bli intressant att se. veckan efter ligger jag i ett tält och gråter. jag vill inte sova i tält. okej jag kanske överdrev, jag kommer inte gråta. jag kommer vara glad och full. i en hel vecka. och jag gillar läget. grymt mycket.

pappa frågade mig igår om perra går bra, jag sa ja, men då sa han att bensinen sjunker väl, och det är väl ett problem? öhm, fyll på tanken då bara, jag gnäller inte =)

malin kommer närmare sitt körkort hon med, fasen så gutt det är. hennes halka åde är gjort. bara uppskrivning och uppkörning kvar. så glad jag blir!

nehepp. ta mig en liten tripp till sibylla? malinet jobbar. höhö,.


puss. SARA

ingen rubrik

jag vill också sola

fan att jag jobbar denna vecka

hur underbart väder som helst veckan ut, och jag står bakom en jävla disk och tar betalt..

det blev att börja vid tio idag iallafall. men jag hoppas på att birgitta kommer in en sväng iallafall. annars blir det nog kaos. och det vill jag inte =)

malinet jobbar på hon också. men hon får iallafall vara utomhus. det är ju najs.

puss. linus <3


SARA

090512

så himla najs alltså


nu ska jag äta makrill, dendu linus. MMMM så gott det är =)

tråkigt att man inte hör ngt från lucia längre. antar att hon har fullt upp med okg :/ tråkigt tråkigt..


jobba vid tio imon istället för vid ett. birgitta har brutit lilltån. stackarn. nästan så man skrattar åt olyckan, fast det är rätt så synd om na. ja det är det.



puss på min fina




SARA

'cause I don't need a heartbreaker

sämsta natten på länge. jag mår uruselt. jag ser förjävligt ut och jag måste jobba.

fint väder ute iallafall. om jag inte lovat mamma att ha en massa saker i min bil så hade jag cyklat till jobbet. cykel blir det alltså kommande dagar, om regnet vill hålla sig borta.

vi har fått oss en tam ekorre på gården som felicia har döpt till sture. fan så äckligt. usch.

nu tillbaka till frullen.
tja

glada sara

den tredje till femte juli blir det en stuga på öland med mina absolut bästa. kommer bli suveränt =)

peppar inte på jobb om ca 11 timmar.
hah. orka räkna ut..

ska alltså sova nu. har polerat perran lite. fin är han nu iaf =)

puss och godnatt

godmorgon söndag

klockan halv tre i natt ringde min telefon. jag sov som en gris. men blev hur glad som helst när jag svarade =) baby saknade mig lite och skulle berätta om hur hela kvällen hade varit. haha. söt är han. det kan jag lova! och tycker om han, ja det gör jag massor :D

ska städa min bil idag om det inte börjar regna vill säga. den blev rätt så sketig i fredags. så det behövs. har massa andra saker att göra också idag. men det ska nog hinnas med.

jag ser inte fram emot kommande vecka. jag kommer vara helt slut på söndag. nästan så man längtar dit så man slipper allt jobb. men pengar är gutt. jag behöver dem. fick mig en smärre chock när jag skulle betala min telefonräkning. fy hundan säger jag bara. =/

internet fuckar sig som vanligt. på alla datorer jag sitter vid. böh. blir förbannad snart...



SARA

i don't care

midsommarafton var riktigt trevligt, eller, iallafall på dagen. jag jobbade ju som sagt var lite på förmiddagen och när jag slutade vid ett så blev det sjukt stressigt. hem till malin och byta om fort som fan. sen hem till mamma och mata hamstern, han bet mig, jag blev arg. vi stack till pvik. åt sjukt mycket mat och jag hade sjukt trevilgt, trots vädret. vi drog oss ut mot nötö. vad gjorde jag där? joo, slutade dricka, tänkte vara duktig och ta vara på mitt liv så jag kunde få hem min bil. efter ett tags festande så åkte vi hem till oskarshamn igen. jag sov hemma hos mamma, fick inviga min säng, den var inte skön :/ och så fick jag inviga den själv också, linus var för full för att orka sova med mig. men det var roligt iallafall =)

idag vaknade jag rätt så sent. trött som ett as, ringde och väckte baby, nån timme senare kom mitt söte och vi glodde lite film. sen åkte jag till figge. skönt med figge på ett sätt faktiskt. men oskönt på många. imorgon blir det massa fix och på kvällen åker jag till stan igen. i veckan blir det att jobba arslet av mig. måndag-lördag är det jobb som står på schemat. men får inte glömma mitt lilla möte jag ska på på torsdag. blir glader när folket på lindex hjälper mig med saker och ting också. tack för att jag fått lära känna er! =D

nu blir det faktiskt sängen. måste komma in i rutinerna igen. inte vara uppe sent när man ska gå upp tidigt. vad hände med sommarlovet liksom? skit i det. jag saknar linus, han är bäst, så det så. söt är han för den delen också. hih :)
puss på min baby
<3



godnatt och sov gott.

SÄURA

trevligheter

är på rätt så bra humör. var inne på stan en snabbis förut. hittade mig oturligt nog ett par skor. jag blir le på mig själv. sånt är inte bra. har knappt några pengar kvar nu igen. jävla shoppande. men dom var så fina så jag kunde inte låta bli. ännu mer pengar kommer slösas på onsdag, då min bil ska in på en liten reparation. nya däck fick jag tydligen också, hmm, positivt?

ibland har man en rolig släkt alltså. haha. men det är roligt när folk bryr sig :)

höpphöpp, ingen bio ikväll då alltså, och det kommer inte bli någon varken imorgon eller på onsdag heller. imon är det tisdagscup som ska kollas och på onsdag är det alkoholintag som gäller. men iofs så kanske det skulle va mys med lite bio innan alkoholintaget. får se om malinet är på. :)

nu är jag iallafall sugen på att bada. för jag är så täppt i näsan så det skulle nog vara skönt. men orkar egentligen inte . mah.


linus min fina <3




SARA

hellström is the shiet

vad är bättre än att ligga i solen och äta ananas? jag och min sjukt beroende mage som måste ha ananas :P

kommer nog bränna upp hela mig, men gick ut lite försent, men ska ut nu igen och bara steeka, så det räcker nog till en fin bränna iaf :)

jag undrar vart jennie håller hus, det är rätt så dött överallt där det absolut inte brukar vara dött. ja, undra över saker, det kan man göra i evigheter.

har lyssnat på håkan hela förmiddagen och mer ska det bli. nostalgi över hela alltet. han är ta mig fan underbar! förra året såg jag honom tre-fyra gånger och iår kommer jag inte se han en enda jäkla gång. ångest över det hela. :/

nehepp, tillbaka till solen. i love it.


puss

den som lever får se


jag är rädd att vi kommer glida ifrån varandra lika mycket igen, som vi gjorde förra sommaren, jag vill det verkligen inte.
du har för stor plats i mitt hjärta.


ett gammalt gift par som inte klarar av att kolla på varandra. vem liknar vem egentligen?


åh, blev skitpepp på imorgon, men hejja, sara missförstod dagen. det var idag det skulle ske. nej tack blev mitt svar, och lika många sura miner kom upp som när vi försökte sist..

regnet kom idag iallafall. tråkigt nog. men pappa och jag fick lite gjort ändå. bara att allt måste läggas under plast igen när äckelregnet kommer. men det går ju framåt, ja det gör det ju .

funderar ärligt talat på på att gå på den där jävla bion själv imon. måste se filmfan.



SARA

what if?

humör kan ändra på sig jävligt fort

just nu är jag så långt ner som man bara kan komma




hade varit suveränt med staden just nu, ist för figge.
då hade man iallafall haft sig ett tidsfördriv som inte ligger trettioelva mil ifrån ens boende

vem har sagt att saker måste ändra på sig?

sammanfattning utav en kort och bra tid kanske?
malin fyllde ju som sagt var 18 i fredags, och tjena mittbena va fulla vi var. lascala was the shit och kul, ja, det hade vi.





tyvärr var det ju victorias secret-fest. och vilka fula modeller, som malinet och jag sa, att hon hade varit mycket snyggare där uppe, så hon fick va min egen modell för kvällen ;)

lördagen spenderades lite med min bästaste, fast fick gå ut till mockebo efter ett tag och hämta min bil. och att göra det bakis var inte så himla najs. har även gjort massa nytta här hemma. sånt gillar jag :)

imorgon ska jag in till stan en svääng. sova hos bby hoppas jag. annars blir det rätt så lugnt. ska jobba på onsdag och fredag också, ja ni läste rätt, jag ska jobba på fredag.. men förhoppningsvis är det rätt så lurre där då, och inte allt för mycket folk.



tappade min kula igår. HEJJA. den fick sitta på i två dagar, sen trillade den av. jag hatar den,.



nu är det bara solen som ska komma fram och vinden som ska försvinna, sen är jag helnöjd.


jennie och jag har för övrigt börjat våran sommar otroligt bra. L och D kanske har något med saken att göra? puss på bra tider <3



SARA & LINUS <3

malin är snäll

nu har jag fått två jobbtider till. jag blir glaaader då :D

nyss hemkommen från kalmaritet. handlade för för mycket. men nöjd med byxerra jag sitter och har på mig. köpte äntligen en kula till min piercing i örat, så nu kan jag börja använda den igen, och det är ju positivt?

imorgon blir det då alltså jobb, mellan nio och två, sen ska jag hem till mor min och fixa på mitt rum, har fått ny säng. wihuu. klockan fem bär det av ut till uvögatan 2, och där väntas partaj. MALINET FYLLER 18 ÅR ! grattis babe, love you <3

sen blir det ännu mer party och massa festande, sova i stan blir det med. lördagen blir det hem till figge igen, jag väntar mig en stor sol när jag kommer tillbaka, någe solariebränna går ju inte gå runt mä året om direkt.



blir trött, sov inget inatt, undrar varför



SARA

surhuvud

lina använder mig som testperson. eyeliner på mig är något nytt. jahojja.

pappsen, lina och jag ska te käälmar nu. och så kommer jag handla upp mina pengar på skit istället för på mobil och kamera, jag skiter i att. köper efter sommaren ist. puccckk

linus, jag tycker om dig ändå. bara så att du vet. tjura inte, baby <3



SARA

beslutsångest är inget för mig

jag skiter i både mobil och kamera
jaa, det gör jag!

är sur för tillfället. så ska sova nu
tja

popularitet

herregyyyyd, skillad på att måla? jag? hröm.. inte?! har färg på hela mig, både händer och fötter och kläder. fan också.. men har iallafall varit duktig och hjälpt pappa med garageväggen, så det gick lite fortare och så jag slapp att bara stå och titta på. wihuuu. =)

imorgon ska pappppiii och jag in till staden, han ska till materialmännen och jag ska till onoff, jag undrar jag vad jag ska köpe där?! aaaauup. det kan man undra.

bara för att jag åkte till figeholm igår, som var evigheter sen som jag var i, så ringde tre jävla personer till mig och ville umgås/ha skjuts någon stans. snacka om ångest. jag hade gjort alla tre en tjänst om jag varit i stan, jag säger då det. jävla bonnhåla :/

ååh bby, jag vill vaaa med dig <3


SARA

du kommer ihåg hur vi gjorde?

jennie :( nu kan vi tävla om vem som har kortast hår, och jag tror inte att du vinner :(


man ser till och med paniken i mina ögon


pappa har köpt en garageport, jaha, där ser man. just nu är det en lastbilschaufför här utanför och lastar av den jäveln. mjaaa. så kan det gå när skattepengarna kommer i ficken.

jag vill ha min mobil, nu. pappa vägrar skicka efter den, "du ska inte ha en med touch", skit ner dig säger jag då, är det du eller jag som ska använda den?

studenten känns fortfarande kvar i fingertopparna, bara min himla förskylning som ska gå över, sen är jag nöjd. har ju hela en veckas ledighet just nu, sen jobbar jag en dag, och sen några dagars ledighet till. sen vettni. då börjar det. typ iallafall.

lilla g hade skickat hem ett kuvärt till mig såg man när man kom hem från stan, där i stod det goda nyheter - LÖNEFÖRHÖJNING! :D

nehepp. ut och hjälpa pappa med dörrn kanske, sen blire affären tror jag.  sen ska jag fortsätta deppa över mitt hår, och att jag inte kommer träffa linus på evigheter, hejja oss.


SARA

uppe med tuppen som en idiot

jävla tandläkare, jag hatar tänder. IDI

pain in the finger. böh. vad var det som hände liksom?

tiden går fort framåt. tisdag idag. har redan hunnit med att göra massa saker. tanklocket är hemma nu, för inte fan fick jag på det på bilen. kanske har förlite muskler, vem vet?

måste verkligen röjja upp på mitt rum idag, ser ut som skit. måste packa med. hua, vilket elände. men när man packar röjjer man automatiskt upp, så det är ju lite bra, eller hur? och så vill jag ha min nya säng. rätt så mycket nu faktiskt. ;D

funderar på om jag ska ha 5800 eller inte. kan inte bestämma mig. tänk om jag inte blir nöjd. då dör jag.

och så stör jag mig på alla låtar jag hör. dom kan dra åt helvete.
puss



LINUS <3

studenten 2009


jag har en söt pojkvännnnnnnn. så det så


har vart en trött dag idag. vaknade av en händelse klockan tjugo över elva idag. sen åkte mamma och jag in till stan. gjorde tusen ärenden, och det var skönt att bara strosa runt i våran egen takt på staden i oskarshamn. klipptid bokade jag också, och ojups, det fanns en på onsdag?! happy kiddoooo. =)

var hos malinen och ellabella en sväng förut, men stack. ella bara biter och dreglar på mig. jag tror hon gillar mig, den lille söte.

åker till far min imon, men vet inte hur länge jag stannar, malinet fyller ju 18 på fredag, och då är det fest så det skriker om det. men måste hålla mig i skinnet och inte bli fullare än henne, för fredag är hennes dag, då är det hon som ska bli full som en kastrull och bli omhändertagen, och inte tvärtom :P

tanklock är också beställt. haha. ah shiiet.

nu ska jag glo film med en som har lockigt hår. puss på den människan <3



SARA

som ett litet barn

lyckans ost
min kamera var hos ollat

datorn suger, den ska för fan inte spela upp automatiskt? vart är alla inställningar? jag får spunk... :/

pengarna rasslar på kontot, jag är glad. imorgon ska jag beställa klipptid, det behövs, håret skriker efter hjälp och har egentligen gjort det ett tag. sen så ska det göras en massa andra ärenden på stan med, klänningen ska lämnas tillbakas, jävla dragkedja, och så ska jag köpa ett nytt tanklock, för huvudet kan väl inte vara med jämt? jag klagar inte :)

sjuk är jag också, därför skulle jag inte gå ut igår, men kom likförbaskat hem klockan 5 på natten/morgonen. skjutsade hem mia till ishult och malin till mhult. en bil är bra att ha, tjäna pengar kan man lätt göra, det gjorde jag igår, igen ;D men var trött ju.

innan dess myste jag med min bästa, haha, det var lite kul att kolla på folket genom ett fönster ist för att vara en utav dom. kollade film gjorde vi också, men som vanligt fattar man nada när man är med linus. bah. <3



gamla vänner är bra att ha. jag saknar :)



SARA

Nu är man färdig!

vaknade bakis på en soffa idag, en ella snuffsade mig på handen och vattnet stod på bordet. jag ville hem.-

har varit med bästaste linus hela dagen, han och jag i ett nötskal kan man lugnt säga, vattenkrig i en lägenhet?! smarta jävlar som tycker om varandra <3

nu är det allmänt kaos, sjukan hit och väntan dit. åh min mage gillart inte.

min kamera är borta, jag hade den ju igår?

nehe. dra mig kanske.
puss



SARA

hahahah fylleblogg

jag är full klockan åtta en jävla fredagskväll. vad kan det bero på?! *STUÄDENTEN!!!! :D:D:D:D

just nu sitter jag hos malin. sen ska jennie och jag till olivia, studentferre är det dä'rsom gäller. kah är high on life så¨att säga.ö alkoholintatget är på full gåäng.satt hemma ocih åt massa studentmat förut, och så drack jag.massa hgott. mumma.

nu7 ska jafg gfpr4tsä'ttaA dricka.

pus  åp att ci ses ikv.
puss pouss



SRAA>

bered er på trubbel, dubbelt trubbel

vilken dag. vilken gårdag.

har städat på mitt rum, wow. det var länge sen. latheten har haft övertag, jag gillar det inte.

imorgon är det studenten, vad tycker jag? vad vill jag? vad känner jag? jag vet ärligt talat inte, mår skit över hela alltet. det är för mycket måsten just nu, du måste det, du måste det, du måste det. håll käften istället. fan så le jag blir. peppet försvinner bara. och så ska det regna imon, HEJA. gör mig ledsen.

cyklade hem igår, skönt men kallt. fick lite sällskap av jocke och smirre. smirre var trött och ville inte hälsa. sicken en alltså.

vill helst av allt bara sova idag, men det finns så mycket som måste göras. pappa kommer nog förbi ikv. ajjemen. promenera går inte att göra heller. DET BLÅSER.



SARA

a bullet whit you name printed in black

BILL och BULL in real action



jahojja, saskonsterten var väl lite till att ha, svettig var jag iaf av allt hoppande och stutsande, men det var det värt :D Klassens dag var full av skratt också, bilder finns på datorn, haha. jag dör.

väntar just nu på att jennie ska höra av sig, och så har jag hört att det väntas studentfest i huset på dejegatan? NÄMEN, jag gillart, hoppas på att det kommer hejdundrans med folk :D

har massa alkohol och oj vad pepp man blir då, ska förresten jobba imon med, så den där temadagen får nog läggas på hyllan ett tag, la scala väntar ju .

linus min fina <3



SARA

and what i really ment to say, is i'm sorry for the way i am

tänk om man kunde vrida tillbaka tiden och få saker ogjorda. sånt man inte tänker sig för utan bara gör för att det känns rätt just för stunden, det är sånt som slår en i bakhuvudet med följden du var fan dum i huvudet.

det har varit så himla mycket tjaffs hela dagen, har det inte varit det ena, så har det varit det andra. men min bästa vän och jag löste vårat iallafall. det var skönt. jag har bara linus att tacka, folk som ställer upp ska ha credit alltså, för just nu är jag inne i samma jävla period som förr. jag skrämmer till och med mig själv. och då är det inte bra. för inte är jag rädd för mycket här i livet när det väl gäller. men just därför kommer man också att tänka på allt skit man har gjort, och helvete vad ont det gör då.

alla studenter är lediga imorgon. det tackar jag gudarna för, mitt huvud är inte som det ska. jag måste sova, och det är väl egentligen på stört?

det blev inge twilight, det blev sunes sommar istället.

jag hoppas på sol imorgon också. jag fick fula märken i lördags som måste bort. böh på dom.


linus, jag hittar inga fler ord, men säger åter igen, att jag är sjukt glad att jag har hittat dig. det finns ta mig tusan ingen som är som du, och jag tycker om dig supermycket, jag vill bara att du ska förstå det...



godernatter.



SARA

RSS 2.0