På tal om inget

Kämpar sliter svettas, kämpar sliter svettas, men den enda gången du är nöjd är ....


Okej jag vet inte ens vad jag ska säga.. Så mycket tankar och ord som snurrar i mitt huvud men som jag inte kan få fram. Man kan få va full o dum ibland, men när det inte bara handlar om ibland utan v a r j e gång, vad kan det bero på då? Att jag har såna krav på mig själv att vara glad och öppen och positiv 24/7, ger det mig rätt att spy ur mig elaka saker när jag är full? Näe nåt måste blivit fel. Ska sova på mina dumheter o vakna upp som en bättre människa imorgon!

Tja


Men asså grejen är

Gud vad jag får jobba mer än planerat. Känner mig helt slut. Alla är sjuka o det känns som jag håller på att falla dit jag med.. Inte okej. Har inte tid med det. Blä!

Är iaf helt slut nu efter en heldags jobb o en timme på gymmet efter det. Träffade min snygga bbsällis o pratade lite. Länge sen nu, var ju förra säsongen vi var bbsällisar :) ligger o kollar på bb nu förresten. Undrar varför egentligen man blir beroende. Hade mer än gärna sluppit det!

Jobb på swedis imon. Sen hålla i styrkan på gympislustisen. Hoppas jag mår bättre imorgon!

Puss godnatt


igår var kaos

haha.. älskar oss. vet inte ens om jag vill kommentera gårdagen. ska tydligen hålla i träningen kl fem också, guttmos att jag är pigg som en mört! =)




Jobb

Jahajja. En ska jöbbe för att kunna försörja se! Tre tider + på denna vecka ligger jag. Mjahapp. Så himla bra :) men det har ju resulterat i att jag hunnit med mindre än planerat. Tvätta kan jag glömma. Tur att jag har så mycket grejer att jag klarar mig ändå, men hade jag inte haft det hade det ju vart lite jobbigt!

Imorgon efter en heldag på jobbet ska tjejorna på banken ha lite myskväll, igen. Hos Malin S den här gången. Två Malin, två Sara, två Johan, två Eva och många fler haha. Vi har det lätt på jobbet kan jag säga! Nä men det ska bli riktigt trevligt. Det får inte bli försent bara för ska in o jobba på lilla g på lörre :) guttmos!

Idag gick jag i mål på våran stegtävling. Från malmö till paris tror jag det var. Sara o jag har legat lika hela tiden så hon kom också i mål :) beräknat datum om man går efter riktkarlen var 23 mars. Tävlingen började 23 januari och vi vart i mål 23 februari. Dubbelt så bra alltså :D finns bara positiva saker med det. Jag mår så mycket bättre när jag tränar såhär mycket. Beachen 2012 kan ni ju definitivt räkna med ;)


Pusss godnatt osv osv


.

Åh det är då fan att jag ska bry mig så dant om saker o ting som ingen annan skulle bry sig om. Men det är väl det som är jag. I guess. Synd bara att det får mitt huvud att gå på högvarv o mig att va irriterad i onödan. Tänk om man kunde släppa allt och bara sluta bry sig? Vilken huvudvärk jag skulle slippa då :)

Helt ledig imorgon. Men ska ju inte vara ledig för det :D massa att styra med.


Åååh ingrid kom hem från thailandet så mandis kan få en veckas ledigt eller två. Jag. Vill. Åka. Utomlands. Nu!! :))

Puss godnatt


jag vet att ni gillar mig









speciellt den seriösa sidan =)


Djungelns drottning

Hahaha jag skrattar varje gång reklamen kommer! Lovar att jag kommer sitta bänkad framför det programmet också. Är ju redan desperate efter biggan. Marcel i mitt hjärta <3 haha nä men så snygggg han är!!:) fast ändå inte ju som jag sa till jennie. Konstigt det där haha! Satt och hade världens ont i magen igår på premiären o tänkte bara åh jag kunde vart där. Men jaja. Sara sa att det var ödet att intervjun flyttades för hon vill verkligen inte att jag ska va med hahha. Så rolig :)

Vaknade imorse med GRYM träningsvärk, jag har verkligen skitsällan träningsvärk nu för tiden, jag hinner liksom inte få det. Men nu hade jag haft två dagars uppehåll med träningen o sen körde jag på stenhårt på båda passen igår. Herre säger jag bara. Hoppas zumban ikväll hjälpte till att få bort den lite, återstår att se imorgon :)

Nu är det sovtime. Skitdumt att biggan går så sent. Jag brukar somna halv elva kanske men nu är det programmet inte slut förrän vid elva. Inte kuuul. Så snacka om att jag är trött :)

Puss godnatt världen love you all. Sometimes haha ;)


Glad

Att jag var på lilla g idag kan jag tala om för er! Min fina älskade amanda och jag fick för oss att åka utomlands. Eller ja, som ni kanske förstått är jag alltid öppen för förslag men det är aldrig någon som kan följa med mig. Antingen är det det ena eller det andra. Men amanda är precis som mig, ser inget bekymmer med det hela! Även om det finns saker som man måste ta hänsyn till och som kanske får andra att inte åka, så tänker hon, äh det löser sig, det gör det alltid :) åh i love it. DET LÖSER SIG ALLTID!!!!!!

Nu ska jag iaf sova. Och inte drömma om tsunamis som jag gjorde inatt. Sov inte i lugn o ro kan jag tala om för er..

Puss godnatt


Glad och arg

När jag blir arg försöker jag hitta nåt att bli glad över. Och bestämmer mig för att inte ödlsa energi på det som gör mig arg. Synd bara att det som gör mig arg är det jag lever för. Men det kan ju inte hjälpas. Jag kan inte finnas där jämt!





Något jag iaf blir glad över är att jobba på Lilla G och det ska jag göra imorgon :) så puss och godnatt


<3

Alla hjärtans dag




Min fina prinsessa






och min fina vän Sara som jag skaffat mig så fint under min praktik på banken


Mja

Mina dagar ser likadana ut från morgon till kväll ungefär. Finns inte så mycket att skriva om, men om två dagar slutar jag praktiken så då kanske jag är back on track igen :)

Börjar med swedis till fem eller kvart över sex, sen träning, hem o äta o duscha sen sova. Nästa dag ser exakt lika dan ut så inte så roligt att veta kanske ;)

Eller jag var faktiskt på bio i lördags, en gång i Phuket. Himla rolig faktiskt. Skrattade åt det mesta! :)




Sara är nog den roligaste människan jag känner. Hon kommer få det så himla tråkigt utan mig framöver! Idag har hon gett mig komplimanger hela dagen. Jag skrattar mest åt henne. Hon sa att jag har så himla fint leende för jag har raka tänder hahaha. Funnybunny.

(ja jag har en apsne framtand för jag cyklade omkull i fyran o landade på en sten, och aldrig har tandläkaren förstått att jag vill ha två raka framtänder istället för en rak o fin och en sne o ful)






GODNATT


Det har aldrig känts så rätt, att strunta i all tvätt

Det blir nog aldrig min tur (nuuuuu)

Blåmärke från en akupunkturnål. Japp ni läste rätt. Fick tre nålar i mig igår och tro fan att det faktiskt hjälpte fysiskt. Psykiskt ska vi nog inte tala om!


I tröjan du hatar

Jag älskar att göra tvärtemot


Live your life

Idag fick det bli spinning och core. Är lite i funderarstadiet bara. För jag är på ett gym, går på ett "riktigt" pass, och blir inte ens hälften så trött som jag blir på mitt eget pass som är arrangerat i en gammal gympahall som jag konstruerat ihop helt utan utbildning. Jajja. Det rer sig väl. :)

Jobbar kväll imorgon sen ska jag hem till pappa. Kommer få lite panik när jag har två träningsfria dagar framför mig haha. Mitt liv innehåller bara jobb och träning just nu, så vad tusan gör man när man inte tränar hahah?! Stört!!

Nu ska jag sova :)) puss godnatt


Woopidoop

Idag fick jag ett efterlängtat sms! My glasses has arrived! Lycklig skuttade jag bort i den isande kylan och hämtade dem. När tjejen bakom kassan satte dom på min huvud var det första jag tänkte bara, wow! Kan man se såhär bra? Ser världen ut såhär??! Sen dess har jag gått och kollat på skyltar och texter och allt möjligt och förundrats över dess skarpa konturer och kanter hit o dit haha. Men kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig, fick lite ont i huvudet och blev yr men det går nog bra snart:)

Nu ska jag plocka ihop min träningsväska och dra mig till fårbo. Ska tydligen hålla ett pass där ikväll. Ganska ofrivilligt men mamma och felicia lovade att följa med så då bli det lite lättare 

Jobb 9-17 imon sen gymmet med sara som vanligt haha. Bästa platsen ;)

Pussss


RSS 2.0