Hua

Har gjort av med runt 6000 på shopping sen löning denna månad. Fyfan. Tänk om man kunde sparat dem istället??:( kommer få leva på nudlar resten av månaden! Nädå apselut inte. En har ju så en klarer sig så att säga. Men det lär bli kli i fingrarna för jag ger mig själv köpförbud på oviktiga saker till den 25! Kommer bli jobbigt!

Har iaf köpt en ny tv-bänk. Och idag var jag o jensan i kalmar o jag fick med ett nytt skrivbord hem. Men det får jag bygga ihop imorgon :)











Nu - sova. Och jobb imon som vanligt :)
"working nine til five"

Puss gonatt

 

 

 


?

Länge sen det var såhär illa. Jaja.

Tjatja


Blev visst lite sliten?

Äh! Bara en uppvärmning inför ikväll;)

Just nu sitter jag och fyller på mp3n med lite ny musik. Det är på med springskorna som gäller. Herregud att jag ens gör sånt här på vintern haha:)

Puas på er


Peace betyder ärta (gurka är också grönt)

Hua vilken dag. Pappa var inne på jobbet och berättade att han köpt en julklapp till mig(jag vet vad det är). Ni får se vad på lördag:)

Sen så var det sista dagen på schemat på lilla g för i år. Får se om det blir något i mellandagarna men det var inte säkert. Får hoppas det blir det för jag älskar verkligen att jobba där :)

Imorgon blir det swedbank 9.30-18.15. Tuff dag. Sen julfirande och uppesittarkväll hos mamma med lina och alla dom :) köpte bingolott idag. Hoppas jag blir miljonär ;)

Sen så typ hatar jag när folk gör någon jag bryr mig om illa. Ett litet skott i pannan på dom. Älskade fina falafel <3

Godnatt:)


lite saker

var och klippte mig förra måndagen ju och ni har bara fått ett litet smakprov på hur det blev=) klippte lugg igen, velade lite men sen bara äh, klipp av att. gjorde den ganska lång så nu är den i ögonen och irriterar mig haha. så nu velar jag om jag ska klippa av den igen eller om den ska få växa ut. lillsyster sa att jag skulle klippa igen. får se får se!






klippte in alls mycket på längden, tack o lov. men överhåret klippte vi av kanske 15cm på. har låtit det växa och bli jämnlångt men det har bara resulterat i väldigt svårt att göra iordning istället för det bara hänger där haha! så nu fick det bli lite förändring!

och när jag skulle tvätta mitt hår sen dessutom, så gick det ju åt nada balsam! snacka om att det slitna var borta=)


använder det bästa shampoot och balsamet alltså, så glad att jag hittat något så bra! och med pump på så gör det ju allt så lättare också. love it! brukar ta kanske tio pumpningar med balsam men behövde bara ta två när jag tvättade det första gången haha! skillnad




höpphöpp nu ska jag ner i tvättstugan igen! kul det där med att tvätta o så på bestämda tider. yep


puss

Omotiverad

Åh jag ska tvätta nu vid tio. Känner mig inte alls motiverad. Har legat i sängen sen jag skjutsade F till skolan. Fixade ju henne också så har vart uppe sen kvart i sju. Och jag börjar jobba kl 14. Härligt!

 


Haha dog lite

Nu ska ni få se skillnad på felles och mina väckningar! Ganska roligt:)


Min, alltså en enda väckning som jag ändrar om det behövs.




Felicias, det krävdes alltså tre bilder för att få med alla haha!

 


Vilken dag

Som sagt så var bredbandsfixarna i huset idag och dom drog igång borren 7.44. Som tur var började dom uppifrån och arbetade sig neråt. Kl elva började dom hos mig och som tur var hade jag gjort mig klar och var redo för en förmiddag på stan och massa ärendefix. Kl tio över tolv kom jag tillbaka hem till mig och då skulle dom precis gå därifrån? Herregud vilken tid för att sätta in ett litet bredbandsuttag! Och juste, jennie påminde mig om att jag skrivit grymt fel "jobbtid" i gårdagens inlägg. Jag jobbade alltså 13-19 idag och inte till 17! Men var inte därifrån förrän halv åtta och väl hemma hamnade jag i soffan sen dess har jag inte rört ett finger! Eller jag har duschat iaf och ligger nu i sängen!

Påväg till bilen eller i bilen pratade jag i telefon och lyckades slarva bort mitt älskade mobilfodral från ginatricot :( höll det i handen hela tiden och efter jag tagit på mig en vante var det borta?! Jag som aldrig är slarvig av mig :( men mycket stress och lite sömn gör att man inte är sig själv!

Och på tal om stress! Vad är det med människor och jul egentligen? LUGNA NER ER! saker och ting löser sig ändå och om dom mot förmodan inte skulle göra det, så vad gör väl det? Livet går inte under pga ett litet missöde. Herregud. Folk måste bli mer POSITIVA!!! lägg ner den där negativa energin och attityden och byt den mot glad och trevlig istället. Det blir ALLA så mycket gladare utav!


Fick med mig lite saker hem från stan idag iaf. Men hade tänkt köpa två par skor med men det gick ju ej. Båda skorna var slut i 36. Jäkla skitstrl. Dom tar alltid slut fort iom att dom tar hem mycket färre av små och stora storlekar. Jäkligt dumt om ni frågar mig! Tror det finns minst lika många människor med 36/40 som 37-39!! Bah. Får åka till kalmar och se om jag kan införskaffa mig dom där ist!:)

Den vita hade jag på mig idag till ett par svarta byxor bara(favorite), skitfin "stor" tröja från Lindex. Lite längre där bak. Den guldbruna är från In The Mood. Köpte 38 i den men måste nog in och byta till 40. Satt aptight över tuttarna som alla andra snygga kläder gör! Den blå/svarta är en klänning, också från in the mood som ska användas på jul :) dom andra två sakerna är lite hemliga än så länge så dom är jag tyst om ;)


Nu ska jag sova och imorgon ska jag mysa med lillasyster! Puss godnatt

 


Haha

Ikväll har det vart en liten nostalgikväll faktiskt. Öppnade mina gamla skivor med bilder + att jennies gamla bilddagbok besöktes. Bilder med massa minnen som väckte starka känslor hittades men thats life haha. What to do. Men massa annat roligt också:) det gillar vi!

Sen har jag inte vart trött på hela kvällen heller. Ganska dumt för imorgon kommer säkert bredbandsinstallatören till mig allra först och kommer väcka mig tidigt som fasen. Jobbar 13-17 på lilla g och hade mer än gärna sovit ut dom timmarna :)

Men men. Puss godnatt <3


Glada överraskningar

When i think of the time when i almost love you, you showed you ass and i saw the real you. Thank God you blew it, thank God I dodged the bullet. I’m so over you, so baby good lookin’ out. What goes around comes back around, yeah my baby.

Jobbat 10-15. Micishjärtat kom in och överraskade mig glatt om att hon kommit hem! <3

Handlade, lagade mat, bakade med jennie, satte upp mitt nyckelskåp med hjälp av pappa, gick på bio(sherlock holmes) med pappa, duschade - nu SOVA!

Puss godnatt




HAHA

Jag glömde ju ett!!!!
-DÄCKET

Fast vissa trodde det handlade om bildäck mohaha



(detta är alltså mitt skåp på oscarsgymnasiet)......


Ring inte mig, jag ringer dig!

Olika smeknamn i tiden

Sven
Sverre
Sverra
Saris
Bettan
MiniMe
Saura
Sär/Sära/Säret
Teddy
Bill/Billet
Saret
Sarut
Sarisen

+några till som är lite för fula för att nämnas haha


Puss


?

Varför blir jag knäpp när jag pratar med snygga killar för?


Dör lite

No I have no pain

 


Jaha

Ni skulle bara veta hur stolt sara är idag :) efter en stund på stan med lina åkte jag hem och fixade mat. Sen kom jensan, och jag fick på henne träningskläder! (!!!!!) jag visade henne mitt pass lite så vi svettades endel här hemma, sen åkte vi till vallhalla och hon var med på hela passet <3 blev så himla glad och hon var så himla duktig. Har tjatat i ett år nu på att någon vän ska följa med och vara med på mina pass men alla säger bara ja nån gång men inte idag. Som med allt annat!! Så det har ju aldrig hänt.. Men idag så, då var min jensan med!

Och vi ska ha tre st gratispass i mellandagarna så då ska jag få med henne igen :)) hon kommer bli så duktig efter att ha vart med några gånger!

Imorgon ska jag till frissan vid tio. Ska bli intressant hur mycket hon klipper av denna gång! Det var ju ett halvår sen sist :P sen jobb 12-18 på lilla g. Wihu

Puss godnatt <3


Sometimes you win, sometimes you loose. But when you get knockt down - get up again!

Jaha. Vaknade för en halvtimme sen eller nåt sånt där. Så var det med den sovmorgonen! Men tur att jag satt telefonen på ljudlöst iaf för poppis hade jag ju vart såg jag när jag tryckte på'n. Har väl sovit mig igenom hela natten tror jag. Första gången på veckor. Har vaknat minst en gång utan anledning varje natt men nu hoppas jag det är slut på det igen :)

Idag ska jag väl ta tag i mitt hem är det tänkt. Har inte städat sen jag julpyntade, så det passar ju bra nu, två och en halv vecka senare hah! Och tredje advent idag. Hur sjukt är inte det?! Vart försvann december månad egentligen? Vi har inte ens snö ju och det är snart julafton!! Herre :)

Vi blundar för besvikelsen och tittar framåt mot nästa förväntning istället, och får se om den går i uppfyllelse :)

Puss!


Dont regret the things youve done, imagine how much you will regret the things you never did

Ibland vill man bara spy ur sig massa svarta tankar men det tänker jag inte göra! Det är såndär funderartid för mig just nu, inte konstigt med råga på allt som är runt om kring. Jag drömmer helkonstiga drömmar om saker som inte har någon betydelse, men som ändå snurrar runt och vill finnas där. Jag associerar allt till vad som komma skall och kan inte sluta med det.

Jag läste sara jönssons blogg, som vanligt. Och tackar för hennes positiva ord. Dom kan behövas mitt i allt funderande! :)

Ligger redan i säng. Imorgon är jag ledig och hoppas på en knäpptyst förmiddag från grannarnas håll. Nästan så att man ska stänga av telefonen med för att få sova ut ordentligt? Den enda tiden jag ska passa är lite innan sex, för kl 18 drar vi igång julavslutningen med gympalusten på vallhallaskolan, kom om ni vill, det kommer bli skoj :)

Nä nog med tankar för idag! Jag ska kolla klart på "kärlek på menyn" som jag förövrigt redan sett ett par gånger, men den är riktigt bra och sevärd :)

Puss på er


What doesn't kill you makes you stronger

Ibland undrar man om det faktiskt är så! Men det är väl i efterhand som man förstår vad som har betydelse.

Ligger helt utslagen i min underbara säng. Ska sova direkt efter att idol-finalens vinnare utsetts. Vilket blir betydligt tidigare än igår. Jag var väl i säng ganska tidigt men höll på med fånen och kollade på tv. Dumt av mig. För som vanligt när man har sovmorgon är det fullt med liv utanför lägenheten och i telefonen som jag absolut inte kan ha ljudlöst på iom att väckningen är på den. Var måttligt trött när jag kom till lilla g straxt innan tolv..

Och det kommer jag vara imorgon också då jag ska ha sista pilatespasset halv nio och sen jobba på lilla g 10-15! Yä jag har nothing to do!

Nä nu ska jag borsta tänderna sen är det GoderNatttter. Pusss


Julbord!

Jag tror faktiskt att jag lyckades lite med mitt "tvätta bort förkylningen". Jag har mått mycket bättre idag!! Och på jobbet har jag använt såna där servetter med handsprit så fort det blivit lugnt, och tvättat händerna übernoggrant så fort jag vart i närheten av ett handfat. Duktiga miiiig:)

Känner mig så duktig på jobbet, jag har lärt mig sjukt fort och sitter helt själv i kassan. Idag jobbade jag kväll som sagt och det gick ju också hur bra som helst! Efter det var det först mingel på banken med alla anställda sen åkte vi bort till corallen där ett GOTT julbord väntade. Och jag känner mig så välkomnad och accepterad av alla som jobbar där. Vi hade så himla roligt och skrattade nog mer än hälften av tiden vi var där! Wonderful! Och 40 personer var vi där med, jissus(som jensan säger) haha!







Imon är det vanlig dag som gäller, 9-17 alltså! Sen ska jag nog bara HEM och bara vara!! Det var x antal dagar sen jag var hemma och gjorde ingenting, förutom sjukdagarna då! Om jag nu inte åker och tränar på hoppfria kl sju.. Skulle ju va skönt att röra på sig efter så många träningsfria dagar!

Nu - sleepingtime. Puss godnatt!


Å herre

Klockan är alldeles för mycket för mig! Men jag har hunnit med mycket idag iallafall! Fick sitta i kassan hela dagen och jag känner mig riktigt hemma med det nu, kan det mesta som rinnande vatten :))

När jag slutade gick jag en snabbis på stan för jag skulle köpa ett par nya av dom nikeisarna jag hade men som gick sönder. För jag bytte ju till mig ett par andra som är mer höstiga eller vad man ska säga! Men klarade mig inte utan dom andra för jag gillade dom så mycket så nu har jag två gympisar hihi:)

Sen kom emy och jag färgade hennes hår samtidigt som jag tvättade bort förkylningen från lakan och handdukar (vi kan ju iallafall låtsas som att det kommer hjälpa)! Och det tog ju några timmar. När hon gått hem fick jag igång maten, och jag åt typ kl nio. Jag hatar att äta så sent!! Sen efter lite disk och plock skulle jag ju duscha med. Tog en vaaarm långdusch och nu ligger jag äntligen i sängen!

Jag hoppas på fler timmar sömn inatt och på en friskare morgondag! Jag skulle haft sista medelgympapasset idag egentligen men gav bort det till Maja som, som tur var kunde ta det:) en ska ju ente träne me förkylning!

- Kvällspass imorgon, så jag vet hur kvällarna går till, sen ska vi på julbord:)

Pussis


Bra vs. Dåligt

Gick ju ut igår. Det var ju kul. Men mindre kul idag.

- hade jag stannat hemma hade jag haft en myskväll med pappsen, sovit rätt antal timmar och vaknat utan baksmällan
- hade jag stannat hemma hade jag missat en sjukt rolig men enkel kväll med världens bästa vän
- hade jag stannat hemma hade jag missat väääärldens bästa grej, som bara jag vet om. Eller ja, jennie fick tydligen reda på det också
- hade jag stannat hemma hade jag kunnat jobba utan huvudvärk och ett trött huvud, iom att jag vaknade innan klockan åtta och inte kunde somna om efter det
- hade jag stannat hemma hade jag och jennie aldrig rett ut saker och ting. Jag som trodde att jag var konstigt, men hon är ju minst lika konstig. Skönt att jag inte är ensam om det längre
- hade jag stannat hemma hade jag aldrig fått höra jennie säga så fina saker om mig så att tårarna till och med kom (ja jag måste ju bara vara världens bästa sara?)
- hade jag stannat hemma hade jag Aldrig känt mig såhär trött och arg på mig själv när jag tittar på mitt hem - det ser förjävligt ut
-
-
-
-
-


Ja det finns en jäkla massa saker jag skulle kunna säga men vad tjänar det till? Gjort är gjort och gjort går aldrig att få ogjort. Hehe

Ja, ni förstår säkert själva vad som är bra och vad som är dåligt! Nu ska jag försöka ta på mig och borsta tänderna för att sen gå och lägga mig. För här ligger jag i handduken nyduschad och dan!


Pretty sick

Man kan ju faktiskt undra ibland. Man tror ju väldigt sällan på sig själv! :P

Imorgon ska jag gå till jobbet efter tre sjukdagar hemma. Efter det ska jag åka hem till pappsen min. Ringde linus förut och han vill Alltid hitta på något när jag inte kan!!! Så han ville självklart träffas imorgon men det kan ju inte jaaaag! Haha. Så frågade han om vi skulle gifta oss också. Då skrattade jag lite :)

Ikväll hoppas jag att Robin åker ut från idol. Amanda och moa är solklara finalister:))

Har tagit bort rättstavningen på telefonen för jag störde ihjäl mig på alla onödiga rättskrivningar då jag vill ha ordet jag skrev istället för ordet telefonen tycker jag ska skriva! Men herregud vad svårt det är att skriva rätt när man är van att få vissa ord autokorrigerade haha. Det tar dubbelt så lång tid att skriva något nu :P

Nu ska jag sova! Hoppas på en hel natts sömn, då jag vaknat till och från hela nätterna pga feber och nästäppa och huvudvärk dom senaste dagarna. Bu på det!

Puss på er och godnatt


Jag som inte brukar klaga

så nu slutar vi med det!

lägger upp lite bilder istället. yeah, you're welcome!




 




































Första luckan i chokladjulkalendern öppnad, tack mamma, hon visste att jag ville ha den :D

Och mina älskade nya springskor har gått sönder så jag fick dom svarta i stället. med goretex, så nu kan jag vara ute när det är blött med :P

Tomtegröt till frukost idag, men nu blir det nog inte förrän julafton igen=)

puss

!

Nä alltså det är ju inte sant.... Vaknade en gång halv åtta, då min klocka egentligen ska ringa, sen vid halv nio, trots att jag har "sjukanmälninsväckningen" kvart i nio. Och nu kan jag inte somna om. Även att jag har grym huvudvärk, är jäättejättetrött och hela näsan/halsen är fylld med snor och slem. Härlig information ju?!

Men idag ska felicia komma en sväng när hon slutat skolan. Hoppas jag inte smittar henne bara :P


RSS 2.0