kälmääh

igår var jag med malin, jocke och fredde. vi kollade på halva alice i underlandet, för fredde glömde visst lägga in slutet på skivan, efter det kollade vi på Blind side, jag har fasen blivit ett riktigt fan utav amerikanska fotbollsfilmer, malin gick och la sig, hon åkte till sälen vid sju imorse. jag gick hem när blind side var slut, slocknade som en torsk. mitt i natta blev jag väckt utav dunder och brak. någon ville sova hos mig, jahajja, där ser man. efter det kunde jag inte somna om.

blev väckt av lina vid nio-tio tiden, hon ville åka till kalmar, ja så då gjorde vi ju det. där införskaffades en jeansklänning, ett par legging och ett "sommarlinne". på ikea köpte jag äntligen badrumsskåpet jag får gratis av min hyresvärd. nu sitter jag hos pappa och väntar på att han ska få dit den där jäkla vardagsrumsdörren så jag kanske kan få med mig honom till stan. mina insynsskydd är fortfarande inte uppsatta.. :/

något jag också ska få med mig hem är en dator, fan så gutt. ska få linas och linus gamla bredband tills uppsägningstiden tagit slut, dom har nämligen köpt ett nytt och ville inte ligga och betala på två samtidigt. och det förstår man ju =)

lina köpte lite bäbiskläder, assöta, nu vill jag bara att det ska bli juli =)

pusspuss

våffeldagen

och jag skriver vofflor på fb. jocke var snabb och undrade om ella skulle tycka det var gott. tvi fick jag för all min hjärnkapacitet som ägnat sig åt rättstavning i mitt liv.

har jobbat två dagar nu, bara två kvar denna vecka. nästa vecka blir det tyvärr bara tre dagar, men det ordnar sig nog =) alla utom chefen är på mig om att jag kommer få en tjänst där efter sommaren, jag väntar bara på att malin ska ta tummen ur, och komma till mig för att berätta det. jag vill jag vill jag vill! =)

igår träffade jag äntligen lucia lite, hon vaxade mina armar också, så nu är dom lena som en babystjärt igen :D

och så har jag äntligen köpt insynsskydd till mina fönster, frågan är bara om jag ska skicka räkningen till min kära hyresvärd eller om jag ska strunta i det.

ett par skor till införskaffades idag, nu har jag lite nya vårskor iallafall. de från förra året hade väl inte så bra kvalle så dom flesta är rätt så utslitna. tyvärr skulle jag bara vilja köpa mig ett par nya converse. dom jag har har börjat lukta surt på något sätt, som alla andra mina skor gjort när jag tvättat dom i maskin. det är väl något himla material som inte tål maskintvätt i tygskor som luckras upp och börjar lukta? nej inte vet jag, jag kan ju spekulera i en evighet med mig själv =) men tyvärr har conversen blivit lite dyrare nu så får fundera ett tag till, ungefär så lång tid det tar för skoplejset att få in ett par 3or...

nu ska jag bara maila paula och klas om att emmagullan letar efter en tvåa, och det kanske det finns i mitt hyreshus, vem vet? hoppas det kanske gör det, för då kommer man träffa henne lite oftare också =)

Pussselipuss

=)

GRATTIS LINUS ERLANDSSON TILL KÖRKORTET =)

nu

nu är det mycket jag vill
jag vill ha 8 april för då ska jag färga håret
jag vill ha 28 april för då blir det troligtvis ullared
jag vill ha 2 juli för då kommer det en bebis
jag vill ha november för då har mitt abonnemang gått ut så jag kan köpa mig en iphone.

nu ska jag åka hem till mig och lukta på mina sängkläder tills jag somnar.
det gör jag nog rätt i

oj

lucia triggar mig till att få ut all min aggression som jag haft hela dagen, surat har jag gjort, som fasen. och nu sitter jag helt plötsligt och gråter istället, och var det nödvändigt, lucia wirén? ååh vad trött jag är på att vara arg och sur hela tiden.

det blir vad man gör det till

åh jag måste sluta sura någon gång. ikväll hoppas jag på innebandy, efter det hoppas jag att lucia är tillräckligt pigg för att orka träffas lite. för ikväll ska jag nämligen till stan, hem till mig. det gillar jag. då slipper jag dumburken till dator som får mig arg och sur.

ska gå ut och gå en sväng nu, men jag antar att solen lurar mig till att det är varmare än vad det egentligen är. ska hur som helst inte pracka på mig massa kläder som jag gjorde sist, då höll jag på att dö av värmeslag. hoppas heller inte jag får skoskav igen, kanske måste använda mina skor mer för att inte få det? ;)

blev glad när pricken över i:et hörde av sig igår. men jag gillar inte när man skyller ifrån sig på någon annan =)

All the crazy shit i did tonight, those would be the best memories. I just wanna let it go for the night, that would be the best therapy for me. YEYEY....


fy, minnen är ibland inte bra för själen. nu blir det sol. puss

tutututututu

usch vad jag grät i vissa sekvenser, hade jag kollat på filmen själv hemma i min lägenhet hade jag suttit och stortjutit och inte fjollgråtit som jag gjorde så det inte skulle märkas. åh jag gillar inte när man känner med karaktären så starkt. :o

nu är det wipeout, får se om jag orkar gå ner och kolla på det. pappa klagar på mig att jag sitter vid datorn, böh på honom. jag orkar inte vara social ;P hähä.

kungsan i helgen kanske? mah, det skulle ju vara intressant. ;)
annars blir det nog mys hemma hos malin. =)

puss

taylor lautner



jag måste bara säga att jacob är så sjukt jävla snygg i tvåan.
bah, ge mah!

riverside motherfucker

galen kväll, kunde det ha varit igår. men istället tjänade jag ihop lite klirr i plånkan. det satt där det skulle!

åkte alltså till stan, hem till mamma för att mysa med fellut lite, kollade på film och fulade oss på kort. haha. sen hämtade jag upp david och vi fick direkt lite körningar, guttans. när det lugnade ner sig lite satte vi oss på donken ett bra tag och helt plötsligt gick en propp eller något, för det blev kolsvart, hah. men det löste sig tydligen och senare var vi ute i perran igen.

kanske ska ta upp det lilla dramat som hände också, att en medelålders man blev påkörd och fick åka till västervik. som tur var körde vi bara förbi när det redan hade hänt så vi såg inte så mycket utav eländet, men jag hade ändå hjärtat i halsgropen med tanke på att man kanske kände personen som låg ner. det var lite läskigt faktiskt.

kvällen/natten slutade med att jag körde hem david och hans erika som jag äntligen fått träffa nu, haha. sen åkte jag hem. somnade som en stock på bara några minuter gjorde jag med för fytusan så trött jag var.

nu blir det mat och lite annat, och ikväll blir det johan falk. hoppas den är bra nu då.


lejonflicka?                                                            och så skulle hon leka modell, men skrattade mest :P


älskade flickebarn                                                  haha, snyggt gulle.



puss på oss, älskar dig.

tjotjatjing

-

är lite pepponen. lyssnar på bra musik.

men ska tyvärr inte va med malin, jocke och fredde, det blir att åka in till stan och umgås lite med david istället, kolla folket och åka lite bil, förhoppningsvis kanske skjutsa på fulla människor också, det är faktiskt rätt så roligt =)

två fönster är på plats, bara två kvar och en dörr i vardagsrummet, sen i sommar ska vi bara byta dom tre på framsidan också, men det är förhoppningsvis inte lika krångligt. har burit massa tungt idag så har ont i ryggen, det är inte okej.. :S

ska en sväng till mamma också, träffa min kära lillasyster. jag saknar henne lite. länge sen jag träffade henne nu.

puss på gullegrisen. en ny bild måste ju tas, såhär ser hon då inte ut längre. ;P


hoppas på something gooood. puss


en saga som blir verklig

mm mys!

Ikväll kanske jag åker in till stan och myser lite med bästa malinen, det var alltförlänge sedan. jocke och fredde ska nog kanske också få vara med på ett hörn, om dom är snälla vill säga!

idag slog mitt hjärta några extraslag när lucia berättade något trevligt för mig. lite skratt på det också =)
det är faktiskt viktigt med update!

försöker få ork till att tvätta per. men det är kallt ute, och så håller pappa på med fönsterna på baksidan och han måste ha lite hjälp av mig, men jag vetitusan vad han styr med, han roper inte på ma iallafall.

lite musik på det tack.
pusssssis

mmm

jag hittade brad pitts dubbelgångare i några gamla skolkataloger förut idag, då fick jag mig ett litet leende på läpparna
"får man inte det man vill ha, så får man ta det som blir över"

om ett halvår fyller jag mina efterlängtade 20 år, tiden kommer förmodligen gå väldigt fort, för det känns som att det var nyss som jag fyllde 19.

ikväll hoppas jag verkligen att Willy åker ut från lets dance, det måste ju stå mellan mathias och claudia i finalen, och claudia ska självklart vinna tycker jag! =)

söta lucia ringde förut idag när jag var mitt uppe i ett fönsterbyte. det var trevligt att få pratas vid lite, och jag ber om ursäkt igen för min dåliga tid som har varit. det måste bli ändring på den! och det känner jag att det kanske håller på att bli. idag har jag varit glad. och lite pepppo. träffade lina, linus och magen en sväng på maxi och lite annat "klassfolk", det roligaste var när m skulle visa mig f och vi bara tjatja, länge sen typ. haha. det är lätt att undanhålla saker när man vill. faktiskt.

nu ska jag ta mig en kik sen så blir det tv;n igen. jag får ju inte missa vem som åker ut från letsdance. och så var det trevligt att så ska det låta har dragit igång igen. det hoppas jag att jag får spendera på samma sätt som för ett år sedan ungefär igen. det var mysigt.

puss.puss.pusssss.

-


pusselipuss på oss

magiskt

isen är bruten, vi är helt enkelt gjorda för varandra, även att avståndet är långt.

mamma ringde nyss, hon undrade om jag kunde hämta felicia i skolan och köra henne till sjukan, hon har förmodligen en spricka i tummen, eller så är den bara väldigt stukad. tyvärr kunde jag ju inte det iom att jag är i figeholm så det känns lite onödigt att åka till stan bara för en sådan sak. men stackarn.. tummen är inte kul att stuka, det har jag själv gjort några gånger. :S

det blev alltså staden igår. först solning, sen en promenix till emelie, sen in till dinsko, hehe, förlåt för att jag är som jag är, vi var där inne ganska länge om man säger så. sen blev det lite fikus innan tobbe kom och mötte upp oss, sen åkte jag hem till pappsen igen.

köpte mig ett par nya högklackisar iaf, men ska ta mina gamla till skomakarn och fråga om det går att göra något åt saken, jag gillar ju dom :o

nu kanske jag ska äta lite frukost. men jag väntar på att pappa ska komma hem, han skulle bara på ett möte sen skulle han hem igen. han var sjuk sa han, yeye.

tjo

men


den nya istället för lackleggingsen                                och min myspys, jag älskar marinblått!

ska åka in till stan snart, väntar på ett sms, eller så åker jag innan jag får det. måste sola, måstemåstemåste... så blir det kanske en fika också, det hoppas jag. DinSko ska det bli, mylove. ;)

och att det var fem centimeter snö när man drog upp persiennen idag chockade mig lite. men den har smällt bort nu, så nu är det bara massa blött kvar =)

nehe då blir det alltså att kolla läget på stan idag, även att jag inte har råd än, jag borde vänta tills den 25e men jag gör det förmodligen inte. heh. man mår bra av att shoppa, eller jag gör det iallafall :D

magen blir bara hårdare och hårdare av den där träningen jag ger den, får hoppas att den blir mindre och mindre så småningom också bara, vad är annars meningen? =)

PUSS

tragiskt

jag fick mig inget samtal, jag kanske hade fel.

jag lyckades faktiskt tvinga med mig pappa in till stan när han kom hem från jobbet, och det var ju himla snällt så slapp jag vänta tills imorgon. tyvärr satt chinosen som en hösäck på mig så dom följde inte med mig hem. Men himla tur hade jag att chefmalin stod bakom kassan och plockade upp en ursnygg top som verkligen var ett bevis på vårens mode vi gick igenom igår morse, så den köpte jag istället med mig hem. bild kommer kanske imorgon.

och så vill jag sola också, nu var det ett tag sen igen och jag vill ju inte blekna bort helt, haha. så får se om emeluttan och jag skulle ta oss en träff imorgon för då blir det lite färg på min kropp. Jag vill även gå in en sväng på dinsko som är mitt hem nummer två efter nuvarande ettan lindex. alla mina skor går sönder, jag vet inte vad jag gör. tex dom jag köpte av dig mican, dom går inte använda, klacken på högra skon viker sig inåt (?) när man går, och det går det ju inte direkt göra något åt. så måste försöka hitta mig ett par nya favoritskor och det kan nog inte bli lätt :o

den där kluriga frågan jag ställde i förra inlägget om det jag inte förstod från min lönespec, kunde tyvärr inte pappa heller hjälpa mig med, så jag var inte ensam om att inte vara smart, och då blir man ju lättad, eller? ;D hur som helst så tror jag inte att det var någon fara på taket angående de två orden som inte riktigt hittade hem i min ordbok, och det är väl allt för väl? =)

nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig, eller kanske ta några tag med magrullaren först, har redan gjort x antal idag, men det skadar ju inte att göra't två gånger =)
men så jag säger godnatt och bli inte för peppad utav låten ;)


pussis

-

förstår inte en sak som står på min lönespec jag fick idag, heeh, blev glad när jag öppnade den, men så stod det "övriga upplysningar" och i den spalten står det; underl tabskatt, vafan betyder det? får fråga pappa när han kommer hem, jag gillar inte att inte vara smart..

kan någon logga in på facebook och maila mig, jag vill ju veta vad som sker i veckan, om det blir någottttt av att eller inte. (;

mmmm jag gillar tröjan jag köpte igår, sitter och myser med musik i öronen och lite skoskav för jag var ute och gick förut, jag förstår inte hur jag kunde få skoskav, av mina gåskor liksom, bah.

daaaaddy kom hem, jag har tråkigt och ont i huvudet.

tjo

hihi, en flicka

kan tiden gå lite snabbare? jag vill skämma bort något bra! =)

väntar på ett samtal jag inte verkar få. jag trodde det skulle bli idag? vafan.. men dagen är ju förstås inte slut än, så det kan ju hända när som, men riinggg.

har sovit lätt inatt, vaknat hela tiden av minsta lilla. ganska sjukt med tanke på att jag var så trött igår. jobbade 8-18.15 och det är mycket för att vara i butik. vi hade personalmöte och äntligen fick jag vara med, det är positivt =) Nu jobbar jag iofs inte mer denna vecka, kan kännas lite tråkigt, men nästa vecka har jag ju lite mer tider.

vill att april ska komma, lina, mormor och jag ska till ullared då. haha och pappa tror inte att lina kommer orka, haha, så tjock är hon la inte =)

måste egentligen in till stan idag, men har inte råd att ta perra fram och tillbaka så ofta jag har gjort nu, pengarna måste gå till annat. så jag hoppas att pappa vill åka in, annars blir det väl imon istället. jag måste reklamera mina älskade lackleggings, och tyvärr inte köpa ett par nya, för dom blir ju bara fula direkt, så ska byta till mig ett par chinos istället, äntligen, sidådär tre år försent, men någon gång är det väl dags? =)

nu måste jag hitta på något att göra, blir alldeles för rastlös anneeers.

puss

14

har precis kollat på bröllopsduellen, den var sjukt bra, och som vanligt rann det lite tårar nerför kinderna. haha, det kvittar vad det är för film jag tittar på, någon gång är det alltid känsligt så jag gråter lite. jag har blivit som felicia. haha, fy.

kände igen mig rätt rejält, skulle malin och jag få för oss att gifta oss och att det oturligt nog skulle bli samma dag skulle vi säkerligen göra precis som i filmen, allt för att förstöra för den andra, jag ser oss som liv och emma rätt igenom :P

just det, i fredags var ju malin, jossan och jag i kalmar också. fyfan vad kul vi hade på äventyrsbadet. flirta hann vi också med att göra hah. fem killar ville bubbla med oss, så då gjorde vi ju det. men inte fasen fick vi ut något utav det, haha. ja herre.

nu ska jag gå och gräva ner mig ett tag. det kan jag behöva, massa konstaterande hit och dit.
tjo

yeye


bakade urgod ananaspaj i torsdags, riktigt riktigt gott var det!

och igår, så åkte jag helt oplanerat in till stan och firade david och linda som båda fyllt år. alkoholen rusade genom kroppen och jag lyckades som vanligt kläcka ur mig dumma saker. visst att jag är ärlig och säger vad jag tycker om någon frågar, men där kanske gränsen gick? jag blev hatad så det skrek om det. fick endel arga blickar och förstod att jag verkligen stod på fel plats vid helt fel tillfälle, typiskt mig, men det löste sig, tror jag iallafall. annars fejkade dom ganska bra för att inte förstöra kvällen.

hur som helst så blev det mycket dans på lascala med älskat folk. kvällen slutade på något konstigt vis med att jag kände mig väldigt klar i huvudet, något jag måste sluta med att tro, iom att jag inte alls är det mitt i natten efter en helkväll med massa alkohol. men så kan det gå. vaknade av lucias sms, och blev glad när jag såg att det var från henne. frågan är bara vad hon tycker och tänker om mig idag, haha.

är lite glad idag, det känns bra, livet leker helt enkelt.


PUSS

gah

det där med förbjudet börjar bli lite jobbigt nu, en dag som denna. gårdagen ändrade min inställning helt, från att inte ha brytt mig alls, till det här?! FY JENNIE, vilket dåligt inflytande du har gett mig.. förbjudet ska förbli förbjudet, inte intressant ;)

nejnej, jag ska inte vända uppochner på vardagen för dethär, om några dagar kommer det vara glömt, det vet jag redan, det är bara så typiskt mig. hah!

vaknade tidigt idag, varför kan jag inte få sova lite längre när jag är ledig? imorgon kommer jag bergis vara jättetrött bara för att vi ska upp och iväg. men denna gång kommer inte perra följa med. jävla skitbil, igår var jag lite ledsen på honom.. :'(


var och fotade några glada typer som var ute och körde lite cross på isen igår. Tyvärr var jag för feg för att prova på jag med, slängde in en dålig undangflykt om att jag inte ville skita ner mina kläder. haha. men jag hade ändå kul på sidan om =)

david och jocke                                                             jocke


en av davids fem vurpor, stackarn körde utan dubb      och ett finger tillbaka för trevligheten. hah!

hade iallafall en bra känsla, i sommar kommer jag vara mer på kungseken, det kan jag definitivt lova! Back on track så att säga :D

Nu - frulle och dyyyysch.

puss

-

det som är bra med jennie är att hon tar mig för den jag är, tjatar inte, klagar inte och definitivt så låter hon mig komma när jag behöver det. att hon bodde hos mig i veckan var min förtjänst, hon var chockad, men förstod precis vad jag behövde. vi hade sjukt kul, skrattade åt gamla minnen, lyssnade på uråldrig musik och kollade på nostalgibilder så det hette duga. nu har jag fått mig en dos av behövligt sällskap och är därför hos pappa.

på fredag fick man veta nu att det blev kalmar, gutt, då kan jag handla lite saker för då hoppas jag lilla g lönen ploppat in på mitt konto. ja här vettni, här får man inte lön på utsatt datum, utan lite när man känner för det. öhm.. aja, men hoppas alltså på lite nytt till helgen!

nehe nu kanske det är dags för frukost, och lite fix. pappa har köpt sig en magrullare, hahah, den kanske jag ska använda lite också så magmusklerna kommer i form. hahaha. ja, vad ska man säga =)


PUSSS

sol,

stackars,
det blir ännu mer tråkigt att jag vill, men jag kan inte finnas där mer än jag redan är.
det som är bra är att du själv vet vad du gör.

det var alltså som jag trodde. men visst blir man arg till en början!

funderar starkt på att gå och lägga mig, kanske läsa lite ur den nya elle som kom idag. åh jag är så tacksam att vi fick en prenumeration av den i julklapp av lindex. det gjorde mig betydligt mer intresserad av mode och det är kul!

imorgon kommer jag förhoppningsvis sova länge, jag har abselut ingenting planerat och det är supergutt. tyvärr glömde jag något viktigt i min lägenhet som kan påverka mitt humör rejält på ett negativt sätt, så det kanske blir så att jag tar kära per på en åktur till stora staden för att plocka upp det. kan vara en bra idé.


nej nu är det dags för sängen och att låta tankarna gå till en kär person.
puss

vind

och så ber man om ursäkt för inaktiviteten även för den här gången =)

i lördags var det lite party, det var trevligt. det var även lite kalas för mammsen fyllde år igår. Natten bestod av "efterfest", eller, en såkallad sovfest. alla deltagarna sov efter någon timme, ja, det kallar man väl efterfest?


snygga människor har världen förlite utav tycker jag, såhär borde vi jämt se ut =)

bullan har vart inneboende hos mig i veckan, det var välbehövligt. men tyvärr såg min lägenhet ut som en katastrof efter det, alla som känner mig vet att jag är pedant som fan och har fått såkallad städmani sen jag flyttade hemifrån, så igår innan jobbet började tog jag tummen ur och städade för allt jag var värd, så nu är det fint där igen =)

jobbat har jag gjort igår och idag. inventering är det som har stått på listan och fy tusan vad duktiga vi har varit, vi slog nog rekord, det kan jag nästan lova! och min kära jacka kom äntligen idag, men när yose ringde och skulle berätta det skrämde hon skiten ur mig och lurade mig med att vi hade fått ominventering av hela butiken. det var inte snällt må jag säga. jag gick på det stenhårt... men hur som helst har jag mig en hel jacka nu igen =)

i veckan hoppas jag på lite kalmar, en ny matta ska jag införskaffa mig. och så ska malin, jag och co till äventyrsbadet där, får la se hur det slutar, men ikea vill jag till iallafall =) Sen så väntar jag på att en ny soffa ska komma snart, så den andra får hoppa in i mitt lilla krypin, det kommer nog blir kanon med den där. Bilder ska också komma någon gång på hur stället ser ut, när man orkar :D

Baby girl
Why don't you come back to me?
Why don't you love me anymore?
Baby girl
You know I still care for you
You know I will love you forever more


en mage ska det tas kort på i veckan också, det är mysigt, det kan jag lova =)

PUSS

och

nu är jag slut, så slut man bara kan bli. innebandy är nog inte riktigt min grej, jag tycker det är jävligt roligt men konditionen räcker ju verkligen inte till =)

nu ska jag hem till mitt kära hem, ta en lång dusch och sen kanske ringa ett välbehövligt samtal? hmm, det tåls å tänke på.

imorgon är det jobb som sagt, på onsdag är det också jobb, och på kvällen lite mys kanske. på torsdag blir det antingen emy eller roadtripp till stockholm, svårt att välja faktiskt. jag behöver inte betala ett dugg till stockholmsresan, jag behövs bara som reserv bakom ratten ifall malin blir trött. svårt val detdär, det får tiden utvisa =)

nehepp, nu måste jag dra mig. det ska tydligen vara halt på vägarna och jag vill ju inte stressa in till stan då inte.


PUSS

vatten

i tisdags var familjen i norrköping och firade moster, gick på stan och var ute och åt, det var trevligt. hemvägen bestod av sjukt mycket skratt och övertrötthet, felicia var självklart i centrum.

i fredags var vi i kalmar, malin, jossan, anna, mathilda och jag. där köpte jag mig äntligen jeansskjortan jag velat ha sen jag såg den. det tyckte jag att jag var värd efter en massa ståhej och skrikande på varandra. haha, ja det är ju klart att alltid jag ska agera mamma åt alla runt omkring mig =)

resten av veckan har jag jobbat, och i lördags åkte jag hem till pappa. innan det färgade jag iofs felicias hår, alldeles för mörkt enligt mitt tycke, men hon var nöjd och det är ju förstås huvudsaken. :P När jag åkte hem till mig för att hämta mina grejer jag skulle ha med mig till figeholm insåg jag att det läcker vatten i min dörrkarm. gutt som fan, fick vänta tre timmar innan byggbolaget kom och kollade upp skiten. jag hoppas som tusan att det inte ser förjävligt ut där när jag kommer hem ikväll efter innebandyn.. det skulle ju bara vara pricken över i:et..

imorgon blir det lite jobb igen =) och sen på torsdag hoppas jag att emy och jag ska ta oss lite tid tillsammans, det behöver vi nog :P

och så säger vi lycka till åt folket som behöver sig en lyckospark i rumpan, tummarna hålls hårt!

Puss

RSS 2.0