Hotter than fire

S - men vi hörs imorgon
J - ja eller ikväll, jag tippar på att du lär höra av dig.

Haha. Vad jag älskar na <3

Har sovit några timmar nu sen jag kom hem från simhallen. Var där med mamma saga o felicia. Gutt som tusan vare. Men var ju nådigt trött eftersom NÅGON kom inatt och någon snarkade och någon gjorde så jag inte kunde sova. Baaah pucko.. Men nu vet jag att jag är bäst och sådär för det fick jag höra några gånger!

Nähe det är nog dags för mig att ta mig ur sängen och fixa mitt hem och börja tänka på kvällen som ska tillbringas med mican.

Jag... Ska... Bara...... Först!


Todays

- Promenad med Mican, check
- Tvätta, check
- Laga mat, check
- Jobba, check
- Umgås med lillasyster, check
- Handla, check


sovdags

imorgon ska jag jobba på hultsfredskontoret. ska bli riktigt skoj att träffa alla som jobbar där =) på kvällen är det att hålla i träningen som gäller. jag som fortfarande har träningsvärk från söndagens pass!

Både igår och idag har vart riktigt slappa dagar. Igår gick Jennie och jag på stan en sväng, fick lämna tillbaka den stickade tröjan jag köpte på lindex.. den var alldeles för liten! köpte påskäggspresent till saga istället så nu är det redan avklarat, skönt att inte tänka på det i sista stund=)

när man kommit hem efter handling och matlagning ringde linus, så vi tog oss ut på en promenad i soliga soliga oskarshamn. det är så jäkla gutt väder här varje dag nu, jag blir så glad av det=)

idag kände jag att jag var tvungen att ta mig till gymmet när jag ändå betalar för ett kort där.... det blev en halvmil på bandet för sen skulle jag hem och äta och duscha. jobbet kallade halv fem till kvart över sex. vilket kortpass haha, men det är skönt faktiskt. och nu har jag i princip bara legat i sängen och slappat haha, latmask. men är riktigt trött och måste sova nu när det är upp extra tidigt imorgon som gäller. ska såklart kolla på biggan först om det var någon som trodde något annat ;)



today i weared my new blue jacket from the weekend in kälmär with jennie. tillsammans med mina nya klackisar. ont i fötterna fick jag efter det men fy hundan vad snygga dom är=)


jag bokade klipptid innan jobbet, som ni ser behövs! usch mitt hår bara växer o växer men blir samtidigt bara mer och mer slitet. därför ett måste med frisörbesök innan resan=) köpte lite blondering igår med så kommer va ljusare i huvvet igen till sommarn! nice


puss på er

söndagens

Igår var jag och jennie och hade grillpremiär vid Forshultssjön, underbart väder. strålande sol, inte ett moln på himlen och helt vindstilla. hade vi haft bikini med oss hade jag nog ta mig tusan kunnat ligga där o sola till och med. sjukt gutt vare iaf.






*stolt tjej med systemkamera som fotar på auto*

Ha-begär

Nu ger jag mig själv köpstopp fram till resan som är om tre veckor. Kommer säkert bli tufft med tanke på att jag vant mig vid att dra kortet hej vilt...

Jag får ett genomsläpp då jag ska köpa ett påskägg med småsaker till Saga, men det finns väl ingen som säger nej till en sån sak ;)


stan med bästa lillsyster

kl tio stod vi redo utanför lindex, felicia och jag. fyndade mycket bra grejer måste jag påstå!

fina annso klipper bandet


jag hade på mig mina nya örhängen från förra helgen, från JC =)


stickad tröja Lindex 199kr


och jeansjacka Lindex 399kr fick följa med mig hem idag!

Sen gick vi till Lilla G för att köpa lite spetstyg, jag ska nämligen anamma storbloggarnas tips om att sätta spets på gamla jeansshorts eller på fickor på olika byxor. Hoppas innerligt att jag är bra på det så jag inte förstör några kläder:P

2-3dm per tygstycke gick på ca 30kr vardera

här är ett exempel på byxor som jag ska exprimentera med

jag och slitna jeans går egentligen inte ihop, jag pillar på trådarna och helt plötsligt är det hål rakt igenom. så lite spets ska få pryda under det slitna hade jag tänkt =)

sen hämtade jag ett paket från hm som kommit så lägligt. visar det nästa gång =)

Om en och en halv timme ska jag börja jobba så innan dess hade jag tänkt hinna med disk och lite sådär så later alligator, puss osv!

Söndag, Tisdag

Längtar till den 17e!


I realise what we had we dont have it anymore

Haft filmmaraton med jennie idag. Har nog aldrig sett fyra filmer på en dag tidigare, så det var ju rekord för mig!


shopping i kalmar


virkat linne vero moda 259,95kr


slitna jeans ginatricot 399kr


smått och gott


foundation MUS 225kr


örklämma ginatricot 49kr


armbandsring ginatricot 79kr



köpte även solglasögon från gina - 59kr, bodybutter från gina - 29kr, örhänge från jc - 39kr och lite annat smått som jag inte fotade men jag måste säga att jag är grymt nöjd med dagen iallafall! jag som inte ens ville åka till kalmar men det var Felicia proppsade på att vi skulle det ändå. så tack fellut för att du fick med mig på en liten uppiggande shoppingtur!

klickade även hem för en femhundring på hm igår som kommer i nästa vecka. lite nya sommarkläder och sådär och en ny bikini till utlandsresan. var nära på att ta hem dubbelt så mycket men fick hejda mina shoppingsugna nerver lite =)

och ja, ni läste rätt - utlandsresan! den är bokad och betald nu. 17e april åker vi till egypten en vecka. mm mumma! brun och blond och tunna kläder. love it!

nä nu måste jag ta och hoppa in i duschen en snabbis för att sen däcka i sängen. är dundertrött!!

puss och godnatt <3

blind

näe det är inte sant alltså. jag ser ju som en kratta. lämnade både linser och glasögon hemma idag och sedan jag fick mina glasögon har jag i princip använt dem varje dag. iallafall när jag jobbar. så nu sitter jag här på jobbet, halvt blind och med dunderhuvudvärk pga att jag anstränger mig sjukt mycket.. går hem om 1 timme, då ska det bli skönt att ta på sig brillerna igen!

innan jag skaffade dessa skitbra glasögon så brydde jag mig inte så mycket, det var ju så världen såg ut liksom haha. men nu när jag vet hur bra jag ser med dom, och har vant mig vid dom så märker jag verkligen skillnad.

störigt iaf. haha.. vilket ilandsproblem.

ikväll ska nog systeryster övernatta hos mig. hon har tvingat med mig till kalmar imorgon så lika bra att hon sover hos mig så slipper jag hämta na haha! mysigt också =)

dåligt med bilder nu för tiden.. eller det är det väl alltid haha. jag tänker jämt att jag ska lägga upp men det blir aldrig av. och appen suger ju också så fort man lägger upp bilder där, oordning och dubbletter av alla. haha!

puss på er

Omg what a day

Nu vet jag att vi SKA åka utomlans iaf, mina sköna Amanda o jag. Om circus gurkus en månad far vi. Ska bli så jääääkla skönt.

Ville bara få ur mig det liksom:))

Godnatt från en lycklig tjej :)


Sleepytime

Vilken dag det vart idag! Började men en riktig långpromenad med linus. Ut till gunnarsö för stek i solen och massa prat. Han är bra den där linus. Så glad att vi fortfarande är så bra vänner!

Mitt under promenaden ringde en saknad mican mig. Åh det värmde i hela mig att höra din röst :) kom hem me da så vi kan umgås lite <3

Kom hem o lagade mat, bestämde mig för att napa lite och när det var gjort drog jag till gymmet. Såååå glad att jag gjorde det för nu mår jag bättre än nånsin :) tränade bara en gång förra veckan så det var välbehövligt att komma igång igen :)

Sen bjöd jag hem jensan på lite gutt, som vanligt. Vi har alltid matträffar haha. Eller dom innehåller alltid nåt ätbart :) idag bjöd jag på äggciabatta med majjo o sallad. Sen massa frukt efter det. Såå gott:) mumma!

Nä nu är det sovdags, ska jobba på lilla g imon, med mandis:))

Pusss godnatt


In love whit the dream of love

Och invisible

Lite så iaf.



spenderade kvällen hos bästis ikväll. Välbehövligt må jag säga. Hon lurade in mig i drawsomethingdjungeln och nu lär jag väl va fast där som jag vart med wf fast som nu lugnat ner sig som tur är! Även biggan var på tal som vanligt och där fick roddan komma in igen??!! Haha vet faktiskt inte vad jag tycker om det men men. Jennie vart lycklig som tusan iaf så jag får glädjas av att hon är glad :D

Nu får jag väl somna här in my bed framför "får vi följa med". Sjukaste programmet just nu. "får jag bara fråga, har du varit man?". Haha! Filip o fredrik i mitt hjärta. Dom är bäst dom med.

Godnatt


i fredags





tänkte att jag skulle följa gamla jobbarkompisen Lovisas (aka polichinelle:s) råd och köra med bikarbonat som ansiktsmask. herregud det sved ju i hela ansiktet haha men man blev len och ren som tusan, precis som hon förespråkat!

try it, den där lilla påsen hittade jag på maxi för 6,90kr eller nåt såntdär. billigt och bra =) bara att blanda med lite vatten och sen kleta på där man vill. det torkar på ungefär 10 minuter och sen är det bara att tvätta bort det=)

lite husliga tips kan ju vara bra sådär nångång ibland =)

puss på er

Danny <3

Jaja loreen hade jag tippat på ganska länge men sen blev jag kär i danny. Hade hellre sett honom i azjarzebatskenahamdbrlfoebr stan som det heter! Haha. Hur orkar man döpa en stad till något som iiingen kan uttala? Eller stava till heller för den delen haha...

Har vart en riktigt seg dag idag. Vaknade kl åtta men bestämde mig för att sova lite till så då vaknade jag vid tio ist. Mkt bättre :) nu ligger jag i min säng hemma hos pappa och ska väl försöka att inte vakna allt för tidigt imorgon! Vi skulle tagit en tur med motorcykeln idag men är vädret med oss blir det imorgon istället för vi hittade på massa annat idag :)

Jaja babbelbabbel, godnatt med er :)


Uäh

Håller typ på att spy nu på hur äckliga människor det finns. Älskar mitt ensamliv och att det jag skitar ner det städar jag upp. Ingen annan stökar ner något som jag måste leva i. Gud så glad jag är att jag är hemma i mitt eget rena och fina hem, det finns inget bättre!!

Näe fy fan. Så vidrigt alltså.

Godnatt!!


åh

jag sitter och tittar på lägenheter hela tiden och längtar tills jag kan köpa en egen. de där pengarna alltså, att de alltid ska ha så stor betydelse!

väntar på att få höra av amanda också, så jag vet om det blir någon utlandsresa eller ej. jag vill så gärna! annars tar jag väl och åker själv eller nåt.. haha näe, det behöver ni inte oroa er för =) men det skulle vara bra gutt att bara dra iväg till värmen!

fick hoppa in och jobba lite tidigare idag än tänkt. alltid skönt det med lite extratimmar! innan jobbet drog igång gick jag in till lindex som nu har öppnat sin nya butik. ååååh säger jag bara. jag vill jobba däääääärrr!!! men men, man får ju inte alltid som man vill...

idag ska jag faktiskt inte träna.. har vart dåligt med träning denna vecka men ibland så orkar man bara inte. igår höll jag i styrkan som vanligt och jag var så opepp man kan bli innan jag kom fram. sen att se alla deltagare som kommer gör att humöret blir på topp igen och så går man därifrån dubbelt så glad som när man kom dit =) wonderful!

fått hem lite kläder jag beställt. herre, den här månaden har jag slösat mer pengar än på mycket länge. men ska visa er dom lite senare. älskar våren och alla fina färgiga kläder som kommer med den =)


puss på er <3

Haha

Och nu säger jag bara, hanna r och bananfobi


Word

Jag säger bara, egoina


RSS 2.0