äkta vänskap är äkta skit

det är tur att linus finns, annars vet jag inte vad jag hade gjort idag. puss på bästa <3

mina nya brills var tydligen inte populära. och jag som älskar dom. ahuu..

har kollat på bilderna från igår nu. hahahah är det enda jag säger om dom. han med öronen var med och han var full. som jag. typ.

blir figge en sväng nu alldeles snart. försöker få med mig pojken min men han velar som ett cp.

blir kanske nåt gutt i sommar då? JAG HOPPAS :)


SARA

återhämtad? från vad?

är bakis som ett djur. körde hem niotjugofyra, på ett ungefär. när jag kom hem ville jag dö. duschen var nummer ett och än så länge ligger mina grejer fortfarande kvar i bilen. jag vill sola. men orkar inte. har sån fruktansvärd huvudvärk. och så väntar jag på att finaste linus ska ringa och säga att han vill va med mig. som vanligt ringde jag och väckte den jäveln. sov gott typ.

mormor är här. det snackas studenten hit och dit. gårdagens alkoholintag gjorde nog sitt. för idag är jag inte på humör. ojups på den..

jag hoppas på twilight ikväll? aooo..

jag säger bara det, palace springbreak 2010 - i'll be there!

förresten, jag missade både john me och mando diao. dålig stil.


SARA

"Du gjorde min dag nu"

Big Bang var riktigt jäkla roligt, men vad hände med att jag hade oanade talanger på dansmattorna?! hade jag inte en aning om, men vann, ja det gjorde jag iaf.

god mat och mycket skratt har kvällen bestått av iallafall. har haft en så bra kväll så det går knappt beskriva med ord. just nu håller mina ögon på att trilla ihop. är riktigt trött. ska upp och jobba imon vid nio. uscha, det kommer bli en lång dag för mig imorgon då alltså. efter jobbet drar vi tjejer direkt till käälmär. och då är jag på't. massa alkohol och massa musik. DET ÄR SÅ DET SKA VARA, DET ÄR DET JAG KALLAR SOMMAR - FESTIVALER

har vart lite stim och stoj med malinen på dagen. ellajävlaskithund kissade i sängen två jävla gånger. tror inte att man är glad då. skithund... annars hade vi det nog bra. bensinen är slut också. ja, så kan det gå om inte haspen är på.

nehe. nu måste jag sova. fast vill egentligen vänta tills klockan slår runt ett så man kan ringa ett samtal. men får väl ta det imon istället. assurt..


SAAUUUUURA

vem har tid egentligen?

en vecka kvar till studenten idag. oh fy tusan. jag har inte riktigt kommit in i peppet än alltså. det är jäkligt surt. men ikväll ska vi ha klassfest på big bang, jag hoppas att det kommer igång då :)

förra året, runt just den här tiden, så hade jag urinvägsinfektion, och det har jag ta mig tusan fått exakt nu med. det är nog något med våren/sommaren. så just nu sitter jag och dricker äcklig tranbärsjuice. blev chockad när jag började dricka, för mindes det som att det var äckligare än vad det faktiskt var, försöker tycka att det är gott, men än så länge är det då inte gott.

och bilen är klar. herregud så nervös jag var på besiktningen. jag satt och hade ont i magen hela tiden. fy tusan. men det var värt allt slit, det kan jag tala om. nu är jag gladare än vad jag har varit på länge.

ska till malin alldeles strax och färga hår, och hörde jag något om matlagning också? det blir nog skitnajs!

imorgon är det palace springbreak. är rätt så pepp. att jag är. var i kalmar igår iofs med malin och mathilda. handlade upp mina pengar gjorde jag med. fyyy. men lite värt var väl det också. wiie.

en hel del saknad har det varit och kommer va tills på söndag, fyyyyfan säger jag bara. idioti.. :(



SARA

good day

elva dagar kvar till studenten
i skolan sitter vi och nöter studentsånger.
jag mår bra av att

helskön vecka som börjades idag. wiie. på bra humör så att säga.
pappa och jag ska fixa massa idag. äntligen äntligen :)

nu har jag min sista kurs för livet. tror jag blir klar idag. sen är det sluuttt :D:D

LINUS . söte.



SARA

Sug på den ett par timmar?

det blir att köpa en 5800 förresten. thea hade en. så nu har jag kännt och klämt lite. den enda nackdelen är att den är lite stor. men vad gör det om hundra år? :)

pappa ringer ta mig tusan aldrig. jag vill hem och sova. insåg min trötthet när jag la mig framför tvn. inte bra. fy tusan.

there's no doubt, not at all.


SARA

äeh vem bryr sig ?

jag har nog världens bästa kompis



jag älskar dig malin

jag blandar inte in mig i nån annans problem

jocke loggade in. han beredde alla på en dunderfylla. jag fick ont i magen. låg i en soffa. alla tyckte synd om mig och jag bad dom i princip dra åt helvete. folk härjade, jag blev trött. vi drog oss in till stan. där var det inget folk. träffade en nykter en. pratade lite. kändes bra. malin var dyng. vi gick hem.

har haft ont i sidan hela jävla natten. tänkte ta mig tusan till sjukhuset för jag mådde piss. men sen fick jag lägga mig på soffan, för jocke kom hem. då hade det gått över.

har hjälpt malin att öppna på sibylla idag. fick mig en pucko och en frensh som belöning. det var inte bra för min mage..

nu är jag hos mamma. ska vänta på att pappa hör av sig för att veta hur resten av dagen ser ut. han jobbar. som vanligt. har får ta mig tusan aldrig vara ledig. tycker synd om honom. min pappa!

det blir nog en dusch nu. duschade iofs hos malin. men mår inte så bra. det känns ta mig tusan som att jag också är bakis, fast drack inte mycket alls. och full var jag inte heller. så det är nog bara förlite sömn som gör humöret.

och skola imorgon. jag stannar hos pappa tills på onsdag. sen är det peppet till studenten. puss


i know, it's just to late :/



SARA

hej på't

två sura små fjantar som inte vet varken ut eller in

snart ska vi dra oss till jocke. haha, hans flickvän vill inte att jag ska komma. "lill-sara? hon klängde på jocke en gång". haha och det är just det som är så jävla roligt. en kille som är som en bror för en måste man ju klänga lite på när han skaffar tjej. ofc :)

senare blir det lokalen. blir säkert massa folk som sist jag var där. men har ju nada alkohol. HEJA. men börjar bli lite pepp nu. har gjort mig iordning och då brukar det komma. :)

ellabella är förresten lite äcklig. hon dreglade ner hele maj. uscha. söteebäbis

linus,  <3


SARA

snart bär det av

jag hoppas på alkohol ikväll. för jag är riktigt sugen på en fylla med min älskling. och resten av gänget vill säga :)

ska åka till stan runt tolv. ska sola då. sen vet i tusan vad som händer. malin slutar jobba klockan tre. så det blir väl att sitta där i några timmar och bara vänta. för någon annan vill ju inte va med mig. böh.

somnade som en stock igår med. fast pluggade lite innan dess. HEJJA SARA! :) ska ju ha prov på tisdag. kan ju vara bra att kunna det då iom att vi inte får någon mer chans på det. äckelmaria :(

the countdown has been started - WIIE!


SARA

PLUS

MIN PAPPA ÄR BRA HAN !!!!

just like i don't know you anymore

en vän saknade mig idag. vad glad man blir då :)
synd att jag inte var i stan. jag behöver något att göra

imorgon blir det nog att ta lite med malin och de andra sötisarna. hoppas på en bra kväll. måste verkligen piggas upp och komma bort från den här nerförsbacken jag är i just nu. jag ligger ta mig tusan bara i sängen och sover hela dagarna. hur bra är det? inte ett dugg,. usch och fy.


jag saknar dig linus


btw

gårdagens bästa köp;
bonaqua emotion äpple utan kolsyra (Y)

Risifrutti

igår så var det torrt på vägarna. pappa och jag var inne i stan och pappa fixade lite med nån elektroniksak hos en gubbe. sen handlade vi. och så fort vi kom hem fixade pappa iordning min bil och sa att vi skulle ut och åka lite. javisst tänkte jag och blev glad. vi åkte iväg runt tjugo över nio kanske. och var hemma vid halv tolv. halv tolv? hujedamig så trött jag var iaf. somnade nästan bums. iofs så var det scrubs på tvn när jag kom innanför dörren så det var man tvungen att kolla klart på. men sen, ja då sov jag gutt må jag säga.

vi kom på oss själva med att räkna rådjur. sen frågar pappa om jag vill veta en hemlis. och vem säger nej? inte jag iaf. det handlade om hans jobb. och fy vad jag skrattade. jag tror att någon vet att pappa är min pappa. förmodligen så hålls det ganska mycket käften om det i huset där du bor. haha.

och så köpte vi jordgubbar igår. och fy tusan så gott det var :)

linus, jag saknar dig. jag hatar att du är sjuk ..


SARA

mah

jag vill ha min jävla skiva..
vill ju ha allihopa sen när pärlan är ready to go
fan




musik musik musik

skål för alkoholen

lösningen och orsaken till alla våra problem på jorden!


i don't wanna be sitting here and do nothing anymore. jag vill åka utomlands. detta väder tar kol på mig. min huvud- och magvärk också för den delen. hela tiden ska jag ha ont någonstans. och inte fan är det roligt.

lost slutade helt fuckat. orka vänta tills på tisdag?! BAH...

linus <3



SARA

Jag bryr mig så lite nu för tiden

det kommer upp massa bal-bilder både här och där tycker jag. ångrar jag mig att jag inte var med? jag vet faktiskt inte. kan inte bestämma mig. enligt vissa var kvällen superbra, men enligt andra så var den absolut inte över förväntan. alla var fina iallafall. och det hade nog jag också varit i den där svarta klänningen jag hittade som satt så perfekt..

drömde mardröm inatt. men som tur var blev thomas räddaren i nöden. och vilken himla tur säger jag bara. tack för det vännen min!

är så sjukt sugen på att titta på twilight med min mys, och åh vad jag saknar dig <3

jag som skulle ta massa bilder på min bil under tiden den håller på att lagas. men jag har varit lite för lat. tog bilder en enda gång. hurray.

ska göra mig några mackor nu för att sedan lägga mig framför tv:n och kolla klart på mina lost-avsnitt. dom går ju så sent nu för tiden så orkar inte vara vaken vid den tiden. pappa får spela in dom istället och så får jag kolla när tiden faller sig in istället. som nu, pappa är inte hemma heller. bökigt.


SARA

ledig

vilken go vecka. tre dagar i skolan och abselut inget å göra. kurserna är klara, dom flesta iaf. det är najs som fan! och så nu är vi lediga. lediga som tusan. studentferre ikv. och jag ska inte dit. det är mindre roligt. sen i helgen ska jag nog vara hemma också. få klart min bil . det är megautt.

solat idag. WOW. det är inte varje dag det händer.

nej nu måste man var social. folk klagar....


SARA

tattttttooo

fjantigt. med flames
men inte fjantigt. med stjärnor

har haft världens goaste dag idag. fyfan så gutt. fast jag gick upp vid halv tio för jag tänkte göra massa ärenden innan jag började skolan kvart i tolv. pappas bil fick jag använda mig utav, och det var ju snällt, för det brukar man ju verkligen inte få göra i vanliga fall. men han var nog lite snäll idag :P haha. började skolan med att jag hade en lektion som var självständig. det var gutt. nästa lektion var jag klar med, nu har jag tredje lektionen. sista lektionen är jag också klar med. så nästan alla kurser är klara. FY FAN så studentpeppet det är ! :D

ska dra vid halv tre sen. så himlans skönt. sen blir det stan en snabbis. har vart duktig och fixat tandläkartid också, och hon frågade om jag skulle dit den 5:e?! haha, jag bara... NEJ.

mitt mobilbatteri har dött. igen. måste ha en ny mobil. jag dör. nu har jag haft den ett år. det räcker för mig. bah.


SARA

hehehehhe

KÄRLEK
Är du kär just nu? - att jag är
Har du någon kille just nu? - jahoddu
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dig? - ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej
Vem kysste du senast? - linusen
Vem kramade du senast?- linusen
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - öh?! nej

SKOLA
Är du duktig i skolan? - när jag orkar så är jag det, inte annars
Har du bra betyg? - beror sig på
Har du fått göra om ett prov någongång? - haha, dum fråga
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - ja
Sköter du dej i skolan - ibland
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja
Haft mobilen på lektionstid? - ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - haha, ja

FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - 3 i ena familjen och 5 i den andra
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja
Trivs hemma? - ibland
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - ja
Har skrikit och slagit din mamma? - bara skrikit, varför ska man slå?
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - inte direkt nu på sistonde faktiskt.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - inte nåt utav de orden iaf
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - inte alla, men de flesta :)

VÄNNER
Du har vänner? - ja
Du brukar vara med? - de närmsta
Vem/vilka var du med sist? - malin
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - jadå
Är det okej att ha kill-kompisar? - ja
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - haha, när jag blir arg så blir jag arg ;D
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - japp

FJORTIS
Du sminkar dig varje dag? - neheddu
Putar med läpparna på kort? - haha, nej inte direkt va
Tar kort på dina bröst? - haha. nej, förmodligen inte ;)
Använder foundation på läpparna? - nej
Super dej packad varje helg? - varannan kanske ;D
Du har kysst en tjej? - att jag har
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar håret gör jag, men förstår inte vittsen med fjortisfrisyr?
Ditt hår e knallblont? - nesh, bara normalblont :P

ALKOHOL
Har druckit alkohol? - ja
När drack du alkohol senast? onsdags
Vem bjöd dej på alkohol? - handlade själv
Vad var det för sorts alkohol? - sprit
Brukar du dricka alkohol? - ja
Har du druckit öl? - ja
Tycker du om öl? - ja
Har du varit full? - ja

KRIMINELLT

Är det okej att vara kriminell? - töntigt
Vill du bli kriminell? - nej
Varför gör du sånt här? - gör vad?
Vad är inte okej med att vara kriminell? - töntigt
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - haha nej
Har du suttit i fängelset? - nej
Vill du hamna i fängelset? - nej

DÅLIGA TIDER

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - idag, faktiskt
När grät du senast? - idag, faktiskt
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - inte direkt krokodiltårar, men en pluttelite kanske
Du har slagit ner någon? - inte ner kanske, haha
Du har skadat någon med flit? - har säkert hänt
Har du någon gång viljat döda någon? - nej
Vem bråkade du senast med? - bråkade och bråkade, vet faktiskt inte
Du har blivit våldtagen? - nesh, det där ryktet som spreds var töntigt

ÖVRIGT
Motto? - jadu
Film? - många
Musikgenre? - mycket
Lyssnade senast på?- nån låt, vet inte
Var det här kul? - neh. men var tvungen

jag älskar dig syster


men jag hatar folk som är dumma i huvudet mot dig och gör mig förbannad, speciellt i hemmet

minnen

satt precis och tänkte på skolavslutningen i åttan. hur jag stod där uppe och sjöng; "that's what friends are for" och grät. kunde inte ens ta en blick av min allra bästa vän, för då grät jag bara ännu mer . mja, varför kom jag att tänka på den dagen just nu för? inte en aning.
 
maten är klar. och jag är inte hungrig för fem öre. försökte plugga lite. men kunde inte. började radera sms istället. men det blev också jobbigt.

gott med rivna morötter med en bit av min tumme i. inte kanske.

det är en cphumla som inte fattar att han kom in genom dörren, i datarummet, så nu försöker han flyga ut genom ett stängt fönster. eller. han har försökt ett tag nu,. fattar inte varför dom är så dumma? jag stör mig iallafall. den är stor och irriterande. låter illa gör den med.


tja

jag visste det

åt helvete med hela skiten. åt helvete åt helvete åt helvete

vaknade halv tolv idag. oj sa jag nästan för mig själv. fast... inte undra på att jag sov länge egentligen. för jag kom hem och somnade runt halv ett-ett. men vid typ tjugo över ett så ringde lina och ville att jag skulle hämta henne i stan. och det var ju inte mer med det, utan jag fick ju åka. och om jag var trött alltså. :S men somnade nästan på dirren när jag kom hem igen. men sen vid typ tjugo över två. ja då ringer thomas, två gånger, och jag klickade båda. sen skickade han sms, fast det läste jag inte förrens i morse. men det är ta mig fan det jag menar. ångest på riktigt jävla hög nivå. så fort jag har någon så tar jag alltid, alltid avstånd till alla andra. det är sjukt :/

ska skriva in mitt sommarschema på datorn, igen. för här har vi ingen kopiator längre. och orkar inte ta me't till skolan. för folk ska ju ha det, så dom vet när jag är nåbar i sommar.

åker till pappa imorgon. fast har inte pratat med honom än, får nog ta och ringa honom faktiskt.



Linus


SARA

jahojja

surprice me more..

varför kan ingen ta att det är seriöst. fan, jag blir så sur. jag är skitglad just nu, men vafan får man för det?! åt helvete.

längtar tills att klockan kan bli halv nio typ. för då ska jag till malin, då slutar hon jobba. hon ska tydligen supa skallen av sig så ellabellasötis ska jag få ta hand om. mjaa, vi kan ju skratta åt hur det kommer gå :P jag och en hund liksom. kan inte bli bättre. :)

mamma tjatar om att jag ska äta.. är inte hungrig. för fem öre. åt pommes hos malin. haha. grautismat är najs. .

liiiiinus. kom hem?!


SARA

godmorgon

har sovit nada inatt. eller jo, lite. men vaknade av en jävla väckarklocka..... klockan sjunollnoll.
Sara - linus
Linus - Ah
S - stäng av
L - Det går inte.
S - öhm.....

ah det har jag levt på idag iaf.

balen lite senare också. ska gå med mathildusen och these. malin jobbar. och linus dissar. fast ikväll så ska vi vara hundvakt. det blir mys. puss

solen skiner idag iaf, eller än så länge. det är ju positivt för alla som ska på balen. tex jennie. ;D och mican, och lucia. kameran ska med, måste ta kort på alla fina. :) bara tråkigt att jag själv inte är med. jag hade velat, men icke sa nicke.

nahe, borsta tänderna kanske. sen dusche.


SARA .

nej

det finns nog ta mig tusan ingen som förstår hur jävla glad jag är just nu.



puss, linus

vem fan var nykter igår?

inte var det jag iallafall. vilken dundersuccé hela kvällen blev.

dagen började med att linusen kom till mig. runt sex drog vi oss mot stan för jag skulle möta jennie där. vi drog hem till mig. jag åt, duschade och donade. sen var vi på't, och om det var nådigt? nej, det var det inte. jennie körde på för fullt. och jag ville ju inte vara sämre. men det var jag, så då fick jag ta den smällen för då hade jag mer att dricka när vi kom fram till planen. ja vad kul vi hade. iofs så var vi nog bara där nån timme innan vi drog oss till ankaret. och där var det fullt av studenter. äeh, det gick inte att få en bättre kväll alltså. såå himla bra.

på vägen hem skulle ju bullen köra på sin gamla vanliga tradition - köpa korv utan korv. då blev jag också hungrig. meen, när jag åt så åkte min kula bort och jag svalde den. snacka om att jag var sur. fast jennie var mer sur. för hon hade supit bort sina knappar till sin mobil. och vad jag letade efter dom.. meen, dom hittades inte.

och så skällde jag ut massa puckon också. haha....

imorgon är det sista dagen på lindex. det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt. jag saknar klassisarna lite, alla regelbundna samtal och skämt hit och dit. mja, det kommer nog bli bra att komma tillbaka.

nu är jag iallefall hemma efter en otroligt tung dag på jobbet. lina och jag ska åka iväg och äta snart. och det är tur det. för jag hungrar ihjäl. har inte kunnat äta på hela dagen, men nu satan så är det dags.

sen ska jag va med mysen en sväng. fast jag vill sova. är dundertrött.

puss.


SARA

igen

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: nej
2. Är du lycklig?: är jag nog
3. Är du uttråkad?: lite
4. Är du ledsen?: nej
5. Är du italienare?: nej
6. Är du en cooling?: vet jag inte
7. Är du från irland? nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: dom har aldrig varit gifta

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nej
2. Har du någon gång blivit sårad? : ja
3. Har du någonsin tänkt på samma kille/tjej flera gånger under samma natt?: ja
4. Har du gillat/gillar en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne?: ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: haha, vet jag ju inte?
7. Är du kär?: ;D
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: nej

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Båda
2. Hår eller ögon?: Båda
3. Katter eller hundar?: Hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga vänner?: Några få
5. Tv eller internet?: Båda
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca-cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Först utekväll, efter det romantisk hemmakväll
8. Pengar eller lycka?: pengar ger lycka ;D
9. Dag eller natt?: hmm
10. Msn eller mobil?: båda

TIO "HAR DU NÅGONSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: nej för dom visste att jag stack
2. Brutit ett ben?: nej
3. Gjort nåt du ångrar?: ja
4. Hoppat Bungee Jump?: nej
5. Ljugit för någon du tycker om?: ja
6. Ätit en hel tårta?: nej
7. Gjort bort dig offentligt?: ja
8.Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: ja
9. Gråtit när ett husdjur dog?: ja
10. Velat försvinna?: ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du hade sist? Malin
2. Telefonsamtalet du fick?: Lina
3. Personen du var med?: Malin
4. Roligaste grejen som hänt?: haha, vet inte?
5. Personen du smsade: Mathilda
6. Du skrev till på myspace: har inte myspace
7. Du kommenterade?: linus bild
8. Du tillbringade natten med?: ett pucko
9. Du hånglade med?: Linus
10. Du kramade?: Linus

let you'r feelings show

är le. vet inte varför. täppt i näsan också. det gör mig ännu mera le. ikväll får jag träffa lucia. då blir jag nog glad. imorgon är det första studentfesten. och jag har noll dricka. men kan ju inte dissa för det. man måste ju ta chansen nu,. eller?

åh. jag kan ta mig tusan inte göra flera saker samtidigt på datorn. haha, så kass.

JENNIE, du ska få se snart alltså, du ska få se ;D


SARA

ask me one more time ffs

nu har jag äntligen kollat på torkel i knipa, eller ja. jag har sett delar av filmen iaf. resten hörde jag bara. men jag skrattade endel iaf. och det verkar ju vara positivt?

tillbaka till lindex imon då alltså, och sista träningen på kvällen, sen är säsongen slut. då måste jag börja gå ut och springa igen. fan jag är för lat. lucia, du är på imon va?! ;D gulle.

äeh, måste ta mig tusan sova nu alltså. är satans trött.




someone know how to seduce me , bah



ehm, mensvärk utan mens? what..



SARA

nej det är nog faktiskt sant

människor kan inte förändras

nu ska jag sova. imorgon är en lång dag. upp tidigt så att säga, äta med jennie och sen va med linus. det blir nog bra.

puss och godnatt.



SARA


svennebanan

Du är Utmanad!
Svarar du inte på Frågorna får du otur resten utav 2009.


5 saker som gör dig Lycklig:

1. studentpepp
2. pengar
3. kärlek
4. vänner
5. sommar

Nämn 6 låtar som väcker minnen :

1. Simple plan - welcome to my life
2. Nelly Furtado - All good things comes to an end
3. Panic at the disco - I Write Sins Not Tragedies
4. Afasi och Filthy - Jobb
5. 50 cent - Candyshop
6. Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig i göteborg

Nämn 3 saker som du älskar:

1. malin x2
2. jennie
3. mican

Nämn 3 saker du hatar:

1. att inte kunna sova
2. ångest
3. folk som inte är ärliga

5 saker du aldrig kommer att glömma:

1. vissa datum
2. hultsfred 08
3. dagen jag fick körkort
4. mitt personnummer
5. evas mage. haha, nej men kommer inte på en sista sak

5 saker du vill Göra:

1. åka utomlands
2. bli rik
3. flytta hemifrån
4. jobba efter sommaren
5. ta studenten


godmorgon världen, vilken underbar dag

har sovit skitmycket inatt, som vanligt. i helvete heller, har legat och vridit och vänt på mig hela natten. jag fattar inte va felet är . störd blir jag iallafall. och så gjorde jag frukost till mig och pappa, när han kom in i köket så bara gapade han, haha, jag är bra! ;D

när vi va ute och åkte igår med motorcykeln så skulle jag sätta mig på den efter vi hade tankat lite och drar i mitt smalben så inihelvete i "pakethållaren". kunde knappt gå och spykänsla som tusan fick jag . trodde det skulle bli ett stort blåmärke men idag så gör det bara skitont när jag tar på det, men det syns inget. märkligt.

ahopp. inte möe att göra idag inte. ska duscha snart iallafall. sen gå ut till min älskade. måste ta lite bilder, haha, före och efter. fast har glömt att ta bilder innan. blä.


SARA

9 maj

fan va hårt det är att sakna någon ...

imorgon är det söndag. ångestdag som det annars brukar kallas. fast vi ska fixa med min älskade imon så då blir det en oångestdag istället. förhoppningsvis blir han klar då. finaly!


åt helvete med spärrar. BORT med dom..


kollar på se upp för dårarna, thomas mobbar mig. da vinci koden är tydligen mycket bättre. åt helvete säger jag då :) haha.


puss på min linus.



SARA

JA MÅ HON LEVA!

en jennie/ en bull/ en falafel fyller 19 år idag. tyvärr kan jag inte vara med och fira henne :( jävla hinder hele tin. men jag hoppas att du vet att jag älskar dig min fina vän! :) puss på dig. hoppas du får en bra dag!

igår var det mys hela dagen. att det var :) pratade lite med jennie gjorde vi också. haha. alla känner alla, världen är liten. det bevisas hela tiden .



jag tycker om dig. så det så!


nu är det mat som står på listan iallafall. sen ska pappsen och jag ta oss en tur med motorcykeln. min bil ser bättre ut nu också. och jag har tvättat däck. mekanikerhänder har jag nu. fyfan så fult. hatar smuts. usch på det. haha.

nehepp. ta och peppa upp sig lite kanske. vaknade vid åtta idag. och gick upp då. herregud. glad blev man iaf när man kollade till mobilen.

som lucia sa en gång i tiden för inte alls så länge sen; att bara för att det inte gick just den gången så ska jag inte ta första bästa bara för att ha någon, utan att om jag bara väntar så kommer jag hitta någon och bli kär, på riktigt. och att det skulle gå så här fort det trodde väl ingen ? glad är jag iallafall!


SARA

to have a crush

jag har ta mig tusan blivit kär i filips låt. lyssnar på den hela tiden. haha. fjantigt.

idag vaknade man klockan sexnollnoll. pappas jobb ringde och pappa hörde inte telefonen. det ringde i hans jobbtelefon och jag kände inte igen signalen så fattade inte riktigt vad det var som hände. men vaknade gjorde jag iallafall. och sen dess har jag legat halvvaken och väntat på att klockan skulle bli runt halv nio-nio så jag kunde ringa lindex. det var emma som svarade. hon är snäll hon :)

har ätit värsta frullen och är apamätt. pappa är nämligen ledig idag. skönt för honom. då kanske det händer lite med min bil idag också, han har ju ett datum att få klart den till iaf. haha, jag sätter press på min gamle far. haha :)

så snart blir det duschen och lite fix. bussen går 11.47. ska äta med jennie. jag vet, jag är snäll.

ett jävla band har satt sig på hjärnan. WIIE :D älskar't



SARA

jag måste bara säga;


BRA GJORT FILLE !




måste också tala om att jag är glad nu för tiden varje dag. jag undrar vems förtjänst det kan vara :O linus

har vart rätt så oaktiv dessa dagar. men orkar inte. vill inte. dör typ. imorgon tar jag iaf ledigt. ska va med mysen ist. hela dagen, kanske bara halva. men gutt ere.

When I see you I run out of words to say I wouldn't leave you 'Cause you're that type of boy to make me stay I see the girls tryna' holla boy I don't wanna bother you 'Cause you're independent and you got my attention Can I be your baby mother Boy I just wanna show you That I love what you are doin' hun


någon är sur, och det är mitt fel .


ska nog ner till pappa nu. orkar inte.



SARA

most wanted

jag är nog bäst på att laga mat. mätt blev jag iaf.

emma är skitsnäll mot mig på lindex, jag blir så glad då. hon hjälper mig verkligen, med allt. vi tycker och tänker likadant och det glädjer mig!

ohfytusan. varje dag, och nu en dags uppehåll. det känns som ett hål.

don't breake my habit



måste sova nu, typ. tog ju en sovmorgon idag. höhö. den stressen alltså, är inte bra för mig.


puss. SARA


denna dag går åt skogen

gjorde världens fel i kassan på lindex nyss. fan så sur jag är. men det går säkert att åtgärda. men SÅ ONÖDIGT...


är hemma och äter idag. morötter med ostsås är ju inte direkt nån mat man vill äta sig mätt på kanske? öhm, nej... så äter av den skitgoda pizzan mamma och jag gjorde i, hmm, lördags tror jag. mycket godare!

och lilla vän, hur intressant är mitt liv egentligen? lägg ner.

SKITKASST humör är jag på..

det blir pappa sen ikväll iaf. det blir nog bra.


sara

gult är upptaget

finns bara en att tacka.
linus

and send out all the invitations, to the last night of our lives



en vecka. vad gör vi?


tränade med mammsen, bara mammsen, lucia var på bio. vilket himla alternativ. det var therese idag, jag kommer ha träningsverk imorgon. av två anledningar. jag tror jag har förälskat mig i någons skratt.

hur mycket har man sovit dessa senaste nätter egentligen kan man ju undra, inte mycket skulle jag tro. vaknade faktiskt vid elva idag. blev förvånad själv. men det var skönt att gå upp så tidigt. kom ju hem runt halv två inatt också. och ja herrejissenes. jag lägger ner fyllebloggen. haha.

imon får jag träffa jennie, så glad jag kommer bli då. fick ringa henne igår. haha. shit.

fredag är det 30årsfest. i figeholm. gratisdricka är bestämt. DET ÄR GUTT ju.


min mobil har fått världens sämsta batterinivå. måste ladda hela tiden. dags för en ny mobil då kanske. ohja.




SARA .

men shit?

fylleblogg. visst, jag kom ihåg att jag skrev den och läste den imorse, x antal ta bort och ändra blev det iallafall.

idag är det fasen moln. usch. jag vill ju sola. gjorde det inte igår så mycket. hann inte.

förresten så var jag den enda som var gul igår. HRÖM..

hejhopp on the beauty of life


vad ska man hitta på idag? promenad kanske? :)
eller så är nog en film med lockande. har huvudvärk



SARA.

i give it in to the sunrise

fyfan så tråkig kväll... jag är full..

hade en bra kväll hos micabn. tills stolen och kudden hände. efter det hände allt . jag cyklade in till stan. i hopp om att baby skulle möta mig där. men icke.


fingrarna fungerar inet. tangentbordet är out of order. eller så är det jag. sista dagen för ledighet i,orgon,. ska ta en runad till solen då. jag har jju köpt en ny bikini. den måste användas. jag älskar den. iofs . så använde jag den idag. men i ttyp... e nhalv timme. sen ¨åt vi hemmagjort pizza, mamma lina oxh jag. det var gott..

nu är det säkert csi på tvcen. ska kolla på det. men vill inte sova sjkälv... baby... svara.. hör va dig imorgon. puss.





SARA

you spin my head right round, right round

allt det här är så jävla mycket inte jag

när fan gick det till på det här viset sist? nej inte fasen kommer jag ihåg att iaf..

nu ska jag sova. att jag ska.



PUSS

än klappar hjärtat med friska slag

jag sitter här, med färg i huvudet, studentlåt i bakgrunden och kollar på bilder. nostalgi säger jag bara. jag tror jag såg en bild som jag tagit/är med på fast var bortklippt. haha. det roade mig, och fick mig att kolla bakåt. igen. haha..

måste snart börja göra mitt lilla bild-projekt jag har tänkt göra. fast just nu är jag lite sur.

om en kvart-tio minuter blir det att höppe in i duschen. sen ska jag nog vara med baby. vi får se. gutt ere iaf!

magen min är i toppform som vanligt. och mamma snackar bakfylla, vad tror hon om mig egentligen? jag kan väl ha ont i magen utan att vara bakis? :)

haha, kom på en sak ifrån festen - ööjjj. är inte du daniels kompis? jo, vaddå? äeh, jag kände igen dig. hahahaha..... så folk minns helt enkelt. det är knappt så jag själv gört faktiskt. det var ju bara en kort period, eller?

ni ska få lite bilder. från igår. peppa nuts.








titta och njut. jag vill ha lördag. då ska jag till mican. min älskade mican. det blir pulverfest.


nu är det dags för mig. kommer nog bild senare. puss



SARA

" fjortisfylla!!! "

1:a maj  kallt väder  bakis  svullna ögon  ledsen/sur  opepp/pepp  Malin Johansson <3  alkohol

igår var jag på en fjortisfest. i en lokal, den där lokalen vid industriområdet. först var det bara vi. typ, bra folk. sen bara strömmade det in folk från alla sorters personligheter. jag var pepp så satan. sen blev det för mycket folk. då blev jag opepp, och så gick jag runt utan skor. hade ont. klockan kvart i tolv utrymdes lokalen och alla försvann. min jacka var borta, min jacka var borta!? det är typiskt mig att ha oturen att få något taget. jag blir alltid av med något. mitt lillfinger blev trasigt och började blöda. ibland tar min ilska kål på mig. jag hittade iallafall min jacka. den låg på en stol, en stol jävligt långt bort vart ifrån jag hade jackan från början. fia kom. vi satt ihopträngda som små barn i bilen. sen kom vi till stan. jag ville hem, eller hem och hem, bort från staden, och sova. ingen var på't. jag var kvar på stan. jag träffade min bästa killkompis. du är bra. typ. jag kan inte säga alltför mycket. det går inte. we screwed it up, helt enkelt.

dagen slutade med att emma från lindex gick förbi mig och sa; jag säger bara en sak - KÖP ETT EGET LINNE. jag dog . haha. jag har världens bästa arbetskamrater!

malinmalinmalin, du får skicka bilder. jag var som vanligt kass med kameran igår.

jag sov hemma iallafall. var hemma kvart över två. wow, typ. riktigt länge sen jag var hemma så tidigt.. jag fick iallafall sällskap till min cykel. men fort som fan blev jag av med det. skönt.

idag har jag ont i mina fötter. och nu blev jag upptagen . baby



SARA.

RSS 2.0