fan så oväntat!

Imorse klockan 07.19 blev jag moster. hade inte riktigt förberett mig på det. hon skulle ju komma på fredag lilla saga. Men nu är hon ute och jag bara längtar tills dom kommer hem. jag har ju fortfarande inte riktigt förstått att min syster skulle bli mamma och nu är hon det redan! Grattis till er, Lina och Linus!

jahopp, förkyld som ett as är jag. så det blev inget micet idag som det skulle blivit. imorgon är jag ledig så då kan jag vila upp mig lite, ska bli skönt det! får se om jag drar till åströms en sväng nu ikväll och kollar läget osv. känner att jag är väldans trött efter en dag på jobbet, men vi får se helt enkelt=)

nu ska jag ta och ringa malinen och se om hon också är på till å:et.

ha det

puss, i'm haaaaapppy:D

midsommar, åh midsommar

hade en kanon helg på öland med de allra bästa. strand blev något av en besvikelse på lördagen men fredagen var undebar! massa party och massa grillning och massa skratt tills vi trodde vi skulle dö flera gånger om.

torsdag natt;
Linda - Sara kan jag låna din mobil och ringa till min för att se om jag fick med mig den in?
Sara - Ah det är lugnt.
2 min senare.
Linda - alltså det är något nummer som har ringt till mig, vem fan är det?
Sara - HAHAHAHA, men linda, det var ju från min mobil:D

fredag dag;
Sarju - Varför ska ni köpa jordgubbar om ni ska köpa en jordgubbstårta? det är väl redan jordgubbar på?
Linda, Sara, Robin - HAHAHAHHAHAHA, vi ska ju göra en själva!

lördag
ROOOMPA!!!
håkan hellström, björn rosenström, bra skit! puss

nu har mitt internet gått ut, så kommer vara ganska dålig på uppdatering här ett tag framöver. men det löser sig!

hadegötthaaaaj!
PUSS

tack mamma!

åh, imorgon ska hon skicka efter ett par blå låga converse till mig! GILLA! (dom finns ju aldrig i butik i min strl, visserligen var den här en halvstrl större än dom jag har men jag får ju ont utav dom jag har så kanske smartare att ta lite större?)

Håller just  nu på och tvättar lite. ska ta tag i lite disk och sen är det storstädning som gäller. det var ett tag sen jag torkade mina golv och hyllor så det är det dags för nu! =)

så undrade mamma om jag vill med och träna vid sju. vill ju träna men b när det är utomhus!! får se hur det är med fotfan också. går med min "stödstrumpa" iallafall och hoppas på det bästa!

åh, två dagar kvar tills vi åker!
puss=)

sure (;

nu går bilen som smort igen. pappa kan allt han! =)

skickade efter några fina klänningar och lite annat gott i brist på annat att göra. har man en stukad fotled kan man inte vara ute och springa runt eller gå någonstans så det är framför datorn jag har placerat min rumpa idag.

är ganska trött och det vore bra om jag gick och la mig i skaplig tid idag, som typ nu? borde läsa lite också, mamma skickade med mig underbar och älskad av alla i förrgår när jag var där och lämnade hypnotisören som jag precis läst ut. den verkar helkonstig, men var inte så tjock så den hinner jag nog läsa ut innan midsommar om jag lägger ner lite energi, för måste komma in lite i den känner jag.

funderar på om jag ska sova med min stödgrej till foten för att hjälpa den lite, men tvekar lite för blodet kommer inte riktigt fram som det ska haha. men hjälper det så får man väl stå ut med några kalla tår?


peppar på midsommar!

TJA

noho

dessa godingar klickade jag precis hem. hoppas dom kommer innan midsommar.
(jag som skulle ha rehab för fotleden och inte gå i klackisar. tjeheena!)
Gertie SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


gutt på jobbet idag. vi firade att annso är våran nuvarande chef med bulle och bubbelvatten, himla nice start på dagen må jag säga. (och sommaren med för den delen!)

nu är jag hemma hos pappa. han måste glutta på min bil. centrallåset slutade helt plötsligt att fungera och så igår började avgassystemet låta som fan så där har det också hänt något. blä säger jag bara!

puss

blåslagen

jag har stukat upp min härliga fotled igen. kan knappt böja på foten. men idag är den iallafall inte lika svullen som den var efter den 18e novemeber 2006. tänk att man kommer ihåg sånt. dumma cykel! det blir tillbaka till samma rehab nu då. inga klackisar på länge länge och att göra massa tåhäv för att stärka muskeln igen.

jag hade skitkul med emelie och camilla igår. jag som skulle ha en vit helg. men dessa små flickor går det inte säga nej till. dom är underbara=)

denna fuling gjorde vår kväll på festen. förrsten så gjorde även ett vackert ansikte också kvällen.

e och c gick hem och jag var med malin istället. fyfan säger jag bara. fyfan! tur att den halvnakna människan höll mig hårt annars kunde det gått riktigt illa!

ska göra något dumt med mitt hår när lina hör av sig. jag hoppas verkligen att det kommer bli bra, men jag vet ju redan att jag kommer ångra mig när den bruna färgen sitter i och tar bort den fine blonda färgen. får la se om jag slänger in någon bild senare. jag är lite nervis!

puss

I guess I just don't recognize you with your clothes on

solen skiner, men är inte utomhus. illa illa! dagen har bestått utav att säga hej då till våran kära chef på lindex, skolavslutning för felicia och mat på cecil. börjar blir trött på restauranger nu. dom håller inte måttet, eller så är det jag som är för kräsen kanske.. var sugen på att gå ut och gå. jennie jobbade till sex. får kanske bli en liten ensampromenad innan dess. men fick ju skoskav av mina fina klackisar under förmiddagen så vetitusan hur det ska gå. igår var vi på tjejmiddag hos malin månsson hela tjejligan från lindex. vi hade himla kul må jag säga. skrattade och åt riktigt god mat!

some pics;


hela goa gänget samlat hos malin igår!



malin m och jag under allt fix till malin g:s överraskning


paketöppning!


överlämning utav fotoalbumet vi så fint knåpade ihop igår


det blev så lyckat och hon blev så himla glad. känslorna sprutade i överflöd och tårar rann hos allt och alla. tack för den tid
jag haft dig som chef malin=)



lustiga skolavslutningsbarn som inte riktigt är som dom ska haha!


mamma, rikard och lina (nu får jag skäll)


hela "coola" gänget.


nu vill jag ta mig ut. men vad ska jag göra när jag har skoskav? blä..

puss=)

welcome beach 2010, eller?

nja, det var inte så gott som jag trodde att det skulle vara. får hålla för näsan och dricka om det ska åka ner.


rooompa




var ute och gick lite förut. såg en massa tjocka moln komma så jag vände och gick hem igen, även att jag inte ville, men dyngsur var något som inte kändes så passande för tillfället. pappa kommer hem, vi åker till stan och gör lite ärenden osv. och när vi kommer hem igen så har det fortfarande inte börjat regna. jäkla skit. jag ville ju gååå, kanske blir en sväng till lite senare, för nu har jag precis ätit och då är det inte så gött att gå ut och gå.

pappa har köpt utetermometer till min bil, himla nödvändigt? nej tack. men det tyckte han så jag får la ha den haha!

in till stan på torsdag igen, för då ska vi hem till malin m på lite middag osv, kommer bli himla kul tror jag. jag hoppar även alkoholen denna gång för någon gång måste jag bli redig i huvudet känner jag!

hihi, jag hade fel. o så fel jag hade! =)

måndag den 28e? jatack.

puss

gullig


that was the night we don't remember

var ute och gick ett varv förut. var sjukt sugen på att springa men lyckades skaffa skoskav igår så la den tanken åt sidan. när jag går förbi gränsborgsvägen kommer en bula och kör förbi. plockade upp mican så hon fick följa  med på lite promenad hon med=)

nu sitter jag och väntar på bruttan på bilden. hon ska sova hos mig. och jag är grymt trött. kollar på tv för första gången på år och dar. måste förresten lämna in den eller nåt. den sprakar och det går mig på nerverna..

var ute och körde bil med felicia förut idag igen. idag lärde hon sig växla själv. så duktig så, och hon var stolt som bara den och sa att när hon ska börja på körskolan (om 5-6 år) så kommer läraren tycka att hon är jättebra hahaha, iom att hon börjar så tidigt.

imorgon blir det figeholm. GUTT!



innan gårdagens bravader.

puss

slitet?!

blev en massa massa alkohol igår, utan att jag ens blev onykter? kan ha druckit en grogg eller två för mycket den här veckan.. därför satsar jag på vitt fram till midsommar och sen ska jag ta mig tusan ta det lugnt hela sommaren. orkar inte vara så sliten och sova så lite som jag gör när jag är ute,.

hamnade förresten på "efterfest" igår. en speciell inbjudan fick jag också, och vad gjorde vi när jag kom? jo vi sov. yey!


OH SÅ PEPPT!

ska hem till mamma och hämta min bil alldeles strax. måste vara lyfta röven från soffan. det gör förresten inte lika ont att gå längre. blåmärket ser bara äckelpäckel ut men gör inte lika ont. det går framåt!

på lördag börjat mitt sommarschema!

solen skiner. men det blåser. jag ska nog sola lite idag?
puss

piggare

gutt att jag föll som offer



har börjat städa lite iaf, eller har slängt i en maskin med tvätt och det är väl en bra början?=)

funderar på att gå till stan och köpa mig en klänning jag föll pladask för förra veckan eller vad det var. men då måste jag göra mig iordning lite. och så tar det lite tid för mig att gå för tillfället. jag ramlade tydligen igår och det finns synliga resultat på min rumpa utav det. tänker inte lägga upp någon bild på röva min men kan tala om att det inte är något litet blåmärke vi pratar om här! det gör ont att sitta, det gör ont att gå, det gör nästan ont att finnas till. undrar hur länge jag får gå med det feta märket, vill ju kunna sola på stranden som vanligt folk om nu solen vill infinna sig i mitt liv de närmsta dagarna.

att göra sig iordning var det ja, tja!

ojdå

det är väl det mesta jag kan säga.

mår som jag förtjänar. och minns inte ett piss. det gör för övrigt ingen utav de andra som var här heller, så jag är iaf inte ensam om att!

jennie - käften
s, a - äh håll käften själv
"jag ville bara skrämma er lite"

nu är jag hungrig men fyfan för mat. måste verkligen duscha. tog mig en fylledusch förut men den hjälpte nog inte så bra som den borde ha gjort.

pöss

imorgon tar malin studenten. och jag som skulle vara med och dricka då, blir nog inte så mycket med det.

fallin'

gutt att jag har mina naproxen hemma på kungsgatan så att jag nu går runt med dödens mensvärk. inte ofta jag glömmer ta med mig dom vart jag är, så kommer inte ihåg hur jävla illa mensvärk känns. just nu är jag nog världens suraste så gör mig inte arg! (;

har varit duktig idag faktiskt, för att solen inte var framme så gick/sprang jag ett varv runt figeholm istället. måste bara göra det lite oftare för det är ju inte så kul att vara helt slut efter varje gång man tar tag i att röra på sig.

sen så har jag fixat med massa här hemma också, all tvätt har jag tagit tag i, problemet är bara att min garderob är knökafull, både här och hos mig, så det är sjukt jobbigt när allt är nytvättat.. det tråkiga är att jag använder nästan allt så kan inte rensa bort något heller:o

imorgon blir det bio med amanda istället. förra veckan gick jag på hjärt- och lungräddningskurs med lindex, kändes lite viktigare än en bio, lärde mig sjukt mycket också, så om någon skulle fara illa ut när jag är med så kan alla vara lugna ;)

stan imorgon då alltså, ska bli himla nice, på onsdag är det både mican och emelie som gäller. glad att micet är hemma nu och glad att få träffa emeluttan som tyvärr blir för sällan. men det kommer nog bli bättre nu i sommar tror jag! =)

är hungrig som bara den nu, pappa, ta och kom hem me da! 

puss

DANCING ON MY OWN



iih, blir galen på denna låt!


thank's for carrey on. idag har jag solat. min mage är knallröd. hoppas jag kan sova inatt utan att frossa sönder. igår kunde jag inte somna för jag låg och tänkte på studenten. shit vad jag tänkte. och en massa andra happythoughts for runt inne i hövvet på mig. jag gillar sommaren!

pappa och jag var ute och åkte lite motorcykel förut, så jäkla skönt det är när det är såhär varmt ute, underbart!

vad kan tänkas hända imorgon? idonno. på tisdag ska jag iallafall hem till mig igen. får se när jag sätter dit mitt snart nymålade trappsteg också bara. ska ner och måla det när jag gluttat klart på datorn, kan ju iofs ta ett tag att få lite motivation men det går noug.

peppar på utgång till helgen x2, student och födelsedag ska firas, och utav bara hundan också för den delen. ska bli gutt tycker jag. nästa helg blir det lite roadtrip, så får se hur det blir med alkoholintaget då, kan vara bra med några helgers lugn då och då, för helgen efter det är det ju midsommar och tills dess ska det inte finnas några spärrar, hääh. gutt ska det bli=)


puss

can't be tamed

det är något som inte känns riktigt rätt. vad hände egentligen?

inatt har jag inte sovit ett skit. die hard, ettan, gick på tv igår och jag fick för mig att jag inte hade sett den så då skulle jag ge mig på att glo på den halva natten. efter att halva filmen gått insåg jag att jag visst hade sett den men kom då inte ihåg hur den slutade så tittade lik förbannat klart på filmen ändå, och när jag väl skulle försöka sova efter det låg jag bara och hostade. jag hatar hosta, nog för att vara snorig och täppt i näsan, det kan jag fan leva med, men hosta är inte okej alltså!

och när jag väl tog mig ur sängen i morse och hade duschat och ätit frukost och bara ville ta det lugnt säger pappa att vi ska åka in till stan, så då är det bara te att göra sig iordning för det. snabb som jag var sprang jag in till mig när vi ändå var i närheten, och hämtade min trasiga "trappa". när jag kom hem slipade jag till bräderna och nu väntar jag på att pappa ska fixa något ställe så jag kan måla och spackla dom, ska bli fint med en vit trapp istället för en träfärgad=)

hoppas på lite sol imorgon också för då ska det allt brännas lite till. det svider på mig men det struntar jag i, för jag kommer inte hinna sola något alls sen när jag börjar jobba.

tycker det kan bli lite närmare midommar nu, det ska bli så jävla kul! åh, vad jag längtar!

puss

You make me feel so... oh boy....

har vart ute i solen i två dagar nu, färgen börjar verkligen ta sig och man känner att det är sommar. jag gillar't, skarpt!=)

klippt gräset har jag gjort idag med, snäll som jag är. hääh.

när pappa kom hem från jobbet idag bestämde han sig för att åka till kalmar och köpa ett par däck och fälgar till skruttisen. synd att både lina och jag tyckte dom var skitfula, för han köpte dom ändå. tur att det inte är jag som ska ha dom på min bil säger jag bara. hah!

oh, you're so quiet

en vecka kvar, sen tar malin studenten:P wihuu, partyparty!

puss

RSS 2.0