24e december 2010

när i helskotta hann det att bli julafton? hänger inte ett dugg med men nu är vi där! är hos lina och linus nu, dom är iväg och hämtar ett bord så jag får ha hand om saga sålänge, men hon sover ju bara=) kollar runt på internet om det kan finnas en dator till mig nu när jag fick så mycket i lön, heh, men jag kan ju ingenting om sånt därnt om vad som är bra och dåligt osv. får be pappa kolla upp de där lite mer ordentligt, han kan ju allt!?

drömmer så konstiga drömmar då och då, när jag vaknar tror jag att det är sant också. jag fattar ingenting:o

ut imorgon också, hur sjutton ska jag orka med att börja jobba 07.30 på söndag egentligen? får väl ta det lugnt då, eller?! juldagen ju, ett år sen nu.. himla tankar.

man träffar så mycket snyggt folk när man jobbar i butik, speciellt såhär intill jul. det är nice!

GODJUL.

huhu

nu orkade jag ta mig tid, kom på mig själv med hur mycket jag ogillar när bloggarna jag följer inte uppdateras regelbundet! men som sagt, det går inte skriva inlägg från min telefon och datorn jag äger är inte den snabbaste som finns i världen. men here i am!=)

har slutat på schemat på lindex nu också, så har bara extrapass där nu fram till nyår. sen får vi se vart jag ska ta vägen. har lite planer men man kan inte alltid få som man vill! får se helt enkelt hur länge jag får bo kvar i min älskade lägenhet som jag just nu trivs otroligt bra i. hoppas jag slipper flytta hem men som sagt, man får inte alltid som man vill.

imorgon är första dagen på lilla g nu inför julen, får se hur det går när det var så länge sen jag jobbade där sist. men det kan nog inte gå sämre än bra tror jag:D

och andra advent igår också, tiden går ju så fruktansvärt fort! det var ju inte länge sen vi påbörjade året 2010? har inte gjort mycket vettigt än så länge och lär nog inte hitta på något på tre veckor heller så detta år lämnar vi bakom oss och tar 2011 med stormsteg?! haha, hoppas kan vi ju alltid göra=)

snart börjar paradise också, man blir ju besatt av sjuka program, inte sant? pappa säger förresten att jag kan varenda tvreklam som är ute för tillfället.. kan nog vara sant. för inte gör jag mer än tittar på tv när jag har ledig tid må jag säga!

nahepp. dags att stänga ner den här dumburken innan jag blir riktigt irriterad på den, önskar mig förresten en macbook i julklapp? frågan är bara, är det värt det? mohah..

puss!

RSS 2.0