sen så blir det... mys? :)

förbannade jävla skitnäsblod. förstörde hela min dag. eller morgon. jag gjorde mig iordning som vanligt och sen när det är typ fem minuter kvar tills jag ska åka till lindex så kom skiten. så då kom jag försent dit. och sen började vi hålla på och jobba osv. sen när klockan slog tio och kunderna kom in, så kände jag hur allt bara sjönk till botten. jag åkte hem helt enkelt. låg lite i min säng. men blev lite störd av sms. så nu sitter jag vid datorn istället. och tjatar som min pappa säger.

ska nog handla lite med mamma sen när hon slutat jobbet, typ klockan två- halv tre. måste vila lite till känner jag med. sen ska lucia och jag träna. det är bra! tack

saying yesterday was fine, and nothing can change my mind


lost ikväll. TACK FÖR DU PÅMINDE MIG!

har läst massa sms. bah. blir på dåligt humör. blir sur för att folk inte kan höra av sig när det är folk som beter sig. jag ska inte behöva ta tag i allt hela tiden. träffer jag dig ute i helgen/valborg, så vet jag faktiskt inte om jag ens orkar prata med dig. det blir nog mest lite ignorering där ja, på hög nivå. fan


nehepp. måste äta lite. om jag kan. mår dåligt fortfarande. BÖH...



SARA.

High Quality

surar som vanligt. hittade en perfa bild till studentskylten, jag i ett nötskal typ. ser urtjurig ut. den passar mig. det är jag upp i dan! kanske inte..

jag vill ha imorgon. typ.

har solat hela dagen, pappa blev sur på de nya bildelarna, de passade inte. så han la av. det ser inte så ljust ut nu längre att den ska bli klar. åthelvete.

d ringde mig inatt. klockan halv fyra. han var ledsen. jag fick ångest. visste inte vad jag skulle säga. han ringde om samma problem som jag hade en gång i tiden, för sissådär lite mer än ett halvår sen. kanske augusti? det kvittar egentligen när.. du hjälpte mig iallafall. det är på grund utav vad du sa (eller din dåvarande flickvän kanske var mer hjälpsam) som jag sitter där jag sitter idag. hade inte du/ni kommit då vet jag inte vad som hade hänt. tyvärr så har jag inte en aning om vad det var ni sa, men hade jag vetat det hade jag sagt samma sak till dig inatt. för det hjälpte. hoppas allt är bra. du verkade inte alltför pepp när jag ringde förut. åh. vilket jävla härj!

jag är pepp på imorgon. att jag är. baby


och förresten så har jag sålt mina fula vita skor nu också. bra där :)



SARA

triumf

kalaset blev kalas. så himla god mat. så himla god efterrätt/tårta osv. är proppmätt just nu. när jag kom hem och kollade mig i spegeln insåg jag också att jag hade bränt mig. det är jäkla gutt alltså. låg bara ute mellan elva och typ... halv två. och det tog så bra. jag gillart!

kom även på att det är ju snart maj. erica fyller år den 7e. då kom jag ta mig tusan på att en god jävla vän till mig fyller år den 9e. tiden går fort ju. satiken så fort den går.

imorgon så ska jag sola ännu mer. och tvätta massa delar till min bil. höll på lite idag med. och den ser bättre ut för var dag som gå ju. hah. det är najs!

pappsen och jag ska ta oss en liten sväng på hojjen. andra gången för i år jag får åka med. åkte i torsdags, men då var det lite småkyligt. hoppas på bättre värme idag! :)

thomasjävel är i tyskland. skickar sms till mig och gör mig avundssjuk gör han också. sicken elaking. iiieh :D

är sugen på't. riktigt sugen. det blir nog film på måndag. jag kan knappt vänta ;D BAH :):):):):)




SARA .

two things ;)

så många låtar. men så många budskap. jag gillar bara de få meningarna som snappas upp. det är dom som betyder något eftersom dom reflekteras. en aning många meningar kanske det blir. och det snurrer, det snurrar i min skalle - familjen. ännu en mening.

nu ska jag sova. nu ska jag drömma om en bra sak. (hua, när jag tänker att jag ska drömma om något bra så drömmer jag alltid om något dåligt) får vakna på en bra sida imon. till solen. jag vill sola. som tusan! i like.

hejhopp.

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

fredag

mina fötter värker och kroppen är helt slut efter för lite sömn. imorgon ska jag få träffa mina sysslingar. dom där små, som börjar bli stora nu, kommer inte ens ihåg hur mycket emil fyller. men det borde nog vara 3 iaf. söt är han också! :) så det blir lite kalas för både honom, edvin och erica!


x - Vet du?:)
s - Nej jag vet inte? :)
x - Ja tänker på dej:) Puss


jag vill ha helg. nästa helg. jag vill ha pengar. massa pengar. jag vill ha en fungerande bil. min bil. jag vill ha pepp. massa pepp. snart är det palace springbreak. hoppas per är redo för den helgen. just nu rullar han knappt framåt. pappa plockar itu den och håller på som tusan. idag kollade vi stylinggrejer. fanns inte så mycket till den stackarn. fast ska ju ändå köpa ny bil framöver ändå, så vi ska inte lägga ner mer pengar på min älskade. tråkigt nog.

idag har jag inte gjort ett skit. var så himla lycklig efter lindex idag iaf. blev bemött av något bra! tacktackochåtertack!


Sara och Matilda är inte välkomna i våran lägenhet längre. Nej men kyss mig i arslet. Sitt hemma och ruttna utan vänner för fan, gör det. Ni är bra på det, jävligt bra!     :(


nu är jag lite på sådärnt humör. kunde haft det trevligt ikväll. men pappa ville inte åka till 28+ ikväll längre, han ångrade sig. jag skulle vart chaufför. men det blev inte så. bajs..



SARA

kanske dags nu

praktiken är jättebra, jag trivs. jag trivs något otroligt.

tiden går jäkligt fort nu. det är ju valborg om en vecka, vart tar livet vägen?! to much questions. allt snurrar. jag ställer en fråga och svarar både ja och nej. det finns inget vettigt. inga säkra kort. allt är orealistiskt och konstigt. jag hatar när folk är för nära. jag hatar när folk är för långt bort. har tänkt mycket på sånt på sista tiden. man har lärt känna så många, och tyckt om så många som man nu inte har kontakt med överhuvudtaget. det är rätt så tragiskt ju. det känns som att man alltid ska börja om på nytt, någongång liksom. gå tillbaka till "lära-känna-fasen" om och om igen.

i lördags träffade jag en person som jag tycker väldigt mycket om. vi pratade om allt. mellan himmel och jord. jag blev glad när du ringde igår. och jag gratulerar ännu än gång till ditt körkort. det var nog dags nu så att säga. hoppas vi inte släpper kontakten ännu en gång. då behöver man inte lägga ner mer tid på dig. då är det finito. typ.

sitter just nu med rinnande ögon. flera anledningar. en av dom är att det är pollen ute. dom andra tänker jag inte ta upp. jag vill bara ta det lugnt nu. måste inse mina fel själv, innan någon annan gör det åt mig.

och det nuvarande samtalsämnet är matlagning i göteborg med liseberg på dagslistan. oh. en plats i solen med dig brevid, och en stackars fastlimmad myra. tack för det!

nu ska jag ta mig i kragen och gå ut till pappa igen. vi behöver inte ens titta på varandra just nu. han vet om att jag är sur.




SARA

there is no time for loosers

okej. nu har jag nog sansat mig lite. försöker komma på något bra att säga. tredje gången gilt kanske? du får helt enkelt skylla dig själv. jag tycker om dig !

det började med malin och mig. sen stack vi till jossan. efter det stack vi till matilda. därefter kom therese och emmy. så ja, vi var ett gäng. ölspel är en självklarhet och där med så sa det boom boom pow. typ. köpte nån cider på krogen med. men sen orkade jag inte ett dugg mer. var rätt så ostabil så att säga, men ändå rätt så stabil. visste ju vad jag gjorde osv. malin mådde dåligt. så henne gick jag hem med efter en enorm besvikelse och en sten i hjärtat . skulle precis somna, när ett sms kom inflygandes. jag fryser. jahopp. då var det bara att ta på sig kläderna igen och ta sig ut i kylan för att vara en toffel, en jävla toffel..

var hemma runt kvart i två idag. bakis som ett såll. men ändå inte. hur går det ihop sig ? vet det inte själv. har gått runt och vart allmänt opepp på allt idag. för det första så gick det inte ringa till varken malin eller jocke. och för det andra så var lucia i kalmar så hon fanns inte heller till hands. sola gick det inte heller göra. det blåste för mycket.

så nu har jag gjort chokladmuffins till mammas jobb. dom blev goda. duktig är jag.

träna ska jag göra ikväll också, med världens skoskav. kanske inte så smart att gå ut och gå timlånga promenader i aerobicsskor? nej sara, det är det inte.



rd.




sara

en låt sammanfattar gårdagen


en alldeles solklar dag

vaknar trött som en idiot. men drar upp min rullgardin ändå, solen verkligen vräker in på mitt rum och då kan man inte bli mer än pigg. gick ut och satte mig på trappen en sväng. lite kyligt var det allt. men det är påväg åt rätt håll iallafall. det kan man inte ta miste om!

ringde till malinet, hon skulle jobba. så himla tråkig. till tre. så jag får vänta nåra timmar till tills jag kan va me'na :D har hört det ryktas lite party ikväll. har en cider hemma. haha. den kommer jag nog långt på :) men mumma på party. jag älskart!

jävlaskitlost förstörde min natt. jag drömde om en massa monster. bara för att det slutade så himla wierd. blir störd på sånt. och så har jag missat b&s jättelänge nu. det blir jag också störd på.

kanske ska ta sig en promenad med den nypåfyllda mp3:n i det vackra vårvädret innan klockan drar sig mot treslaget? det tycker jag låter som en überbra idé, så so long suckers :D möts kanske i dimman ikv. vem vet. puss




SARA .

näe?

vad håller jag på med egentligen. nu får det väl vara nog? gud jag skäms nästan..

än slank hon hit å än slank hon dit, å än slank hon ner i diket

det är väl antagligen det som håller på att hända. men vem har sagt att man inte kan ha söta vänner? :) allt måste inte vidareutvecklas, det kan faktiskt stanna på den här nivån, så som det har gjort med så många andra personer. vi säger så! braaao.

lindex är elaka. åtta veckor, 20 timmar i veckan. inte mitt lilla fjant tydligen. nej här finns det regler att följa. usch .

du är ju dum. hej svejs. åh. störd jag blir. skönt med lov. så man får vara för sig själv!

förlåt för den icke-existerande promenaden. kanske tar en efter träningen istället, vem vet:)


SARA . ..
SVENSSON . ..

fan så bitter

och nu är jag bitter för att alla andra är bittra.

en jävel höll mig vaken för länge igår. när väckarklockan ringde vid tio i morse trodde jag att jag skulle dö. jag var så sjukt trött. men jag tog mig upp ändå. och det var det värt. det är så himla skönt att åka till simhallen på morgonen. iofs så simmade micet och jag inget idag, vi var för lata för det. men det är sjukt skönt ändå :) puss och tack för det!

har vart och handlat lite med mamma och så, så vi ska laga mat nu. sen blir det träning. får se om jag tar mig en promenad till lucia eller om jag åker med bilen när vi hämtar henne. hoppas på promenaden, för så som jag håller på just nu kan jag inte fortsätta. det är illa. ;D

ytterliggare ett misslyckande
rd; det är ju inte ditt fel.
tack för stödet! jag behöver det verkligen just nu. detta var något jag inte trodde skulle hända. igen. fyfan..

höpphöpp. får se vad som händer senare. tror det blir rätt så lugnt. men ändå.



SARA ...

nu jävlar

ögonen trillar ihop på mig när som .

detta får duga

jag är inte nöjd

förklaringarna suger ju, man får testa allt själv, och det hatar jag.

imorgon är en ny dag. tar mig kanske i kragen och fixar det bättre då, men mindre troligt.. :P

nya människor är roligt. fast du kanske blir för mycket. . höh ;D


SARA . heeh

måndag, lyckad måndag

varför frågar folk saker som dom inte har med att göra? eller som dom absolut inte kan veta rätt eller fel på, handlar frågan om mig, om när något tex har hänt, så vet väl bannemig jag svaret bättre än den som ställde frågan? såntdärnt kan göra mig riktigt sur..

en lugn morgon kan man kalla det. men som jag visste så var det lögn i helvete att kunna somna igår. jag har kommit in i en skitperiod. en riktig skitperiod. folk förändras, gör val som man aldrig trodde var möjliga och framförallt så kan jag inte sluta stressa. jag trodde inte det var möjligt det som hon den där snackade om en gång i tiden. jag är inte 20 än, så visst. hon fick rätt...

direkt när jag kom till mamma idag tog jag cykeln och stack till ringvägen. där påbörjades det grillning osv. vi lyckades allt, malin och jag. sen kom these och emmy, vi gick ut och gick med ella och satte oss i parken. så underbart. kan det bli mer vårkänsla? sen stack emmy hem. då gick vi ut och gick igen. utan ella. det gick lite fortare så så att säga. vi köpte marsmallows, satte på grillen igen och sen så njöt vi :) uh så gott det är alltså! sen drog vi oss ner till hamnen och kollade lite på basket. sen stack jag hem. det blir lite kyligt på kvällen så att säga. längtar tills den där riktiga sommarkänslan kommer. som man kan lämna tröjorna och jackorna hemma, så man kan vara ute dygnet runt. jag älskar't!

det blir simhallen imorgon helt enkelt. sen på kvällen blir det träning med lucia. (hon var sur på mig idag. hihi)

ska försöka fixa bloggen nu. om jag inte blir förbannad som vanligt vill säga. ett lycka till kanske behövs. vi får la se hur det slutar. återkommer nog när den är klar :)


puss. SARA

jag är inte ett dugg förvirrad

inte alls.

jag förstår inte. jag sitter här med häpen min och bara glor, hur fan kan du? du går ner dig. bara så att du vet. usch och ett riktigt jävla fy fan.



lordy lordy lordy i cant help it i like to party its genetic its electrifying


i veckan ska det förtäras alkohol. hoppas på en dundersuccé. nu är jag sur.



i wanna have your babies. baby. puss

du gör det så bra!

jag kollade på reprisen på den där snygge sauten, gammal bild men what ever. han sjunger som en gud.




en trött sara idag kan man lugnt säga. det blev en fem minuters utgång igår. jossan och jag gick in på abbes, sen så gick vi ut igen. det var det typ. men vi hade det allt trevligt hemma hos tommy innan. det kan man lugnt säga :) där lärde man sig ett pasiance-spel (eller hur fan det stavas?), som jag har valt sjukt beroende av nu i två dagar. jag visade det för pappa och han bara, men det där är väl inge svårt. så då provade han och var fast. iochförsig så vann han aldrig, men jag gjorde det var och varannan gång. så jag är mycket bättre, tur i spel och otur i kärlek, det var väl så det var? ;D

har märkt att folket börjat kolla till de där små ettorna alltså. det är ta mig tusan helt sjukt. jag fatter att inte. lucia och jag skrattar åt de äckliga skabbisarna. USCH säger vi också. tur att det inte är vi som har med dom att göra iallafall, utan det där andra folket. puh.

ett cv är nu skrivet. jag blir stolt när jag läser det och tänker att wow, är det verkligen jag som knåpat ihop de där vackra orden?! :) så det blir att gå in till malin i veckan och lämna det. hoppas hon blir glader !

imorgon ska vi fixa ännu mer på min bil. sen bär det av till mor min. förhoppningsvis ska man allt hinna med en promenad med den där lördagsfyllan som föll sig in, jag vill det gärna! puss på dig ;) haha! ja det var roligt, det var det. herregud säger jag bara. haha!

ett positivt som fan. luccepusse, jag har en rolig grej att säga dig! vi hörs imorgon. orkar inte trycka sönder mina små knappar på mobilen ännu mer för att skriva ner det i ett sms. så som sagt, vi får höras imorgon om det! :)

det finns viktigare saker här i världen. jag saknar dig. vi kan inte hålla på som vi gör.

nu måste jag sova. inatt vet jag inte vad som var fel med mig. sista klockslaget jag kollade på såg ut såhär ; 03.55. dags att somna tänker man kanske då? ett problem bara. kuljäveln lossnar ett i ett så jag är rädd att den ska sväljas. aldrig hänt mig tidigare, men nu så, nu var det nog dags. någon gång ska väl vara den första?



SARA

lördag, att det är!

glömde ju bort att min framtida man var med på så ska det låta igår. så det blev lite blipp till ettan mellan varven. ja nu skiter jag i att han har krullit hår och mjukisbyxor. han ser så bra ut ändå. man smälter ju ta mig fan. ÅH.

en vecka har nu gått. två gånger har det nu gått två veckor. jag funderar på att skicka ett litet sms. helt gaulet är det.

idag är en seg dag, så inutahelsike. för tidigt för att börja göra sig iordning och förtrött för att göra något annat. funderar på att gå ut till pappsen min och kanske göra något på min bil. men är för trött för det också. hujedamig.

nu är det lov, och micaela och jag ska äntligen ta oss till den där kära simhallen, men vilken dag? :)

ture var en nörd helt enkelt. fytusan. jag skrattar nästan fortfarande åt honom. och pappa skrattar när jag härmar honom. heeeehh..


nahe. tja.

vem fan orkar med en dator nu för tiden?

först linköping på planeringslistan, sen jönköping och elmia, sen linköping igen.

vi åkte alltså till linköping idag, pappa och jag. hittade lite smågrejs till bilarna, sov på vägen hem, lucia ringde och väckte mig. vi diskuterade ture. leta info då och skicka till mig lucia wirén? :):)

nu är vi hemma. jag fick inte sova. jag skulle vara utomhus. men det var tråkigt efter en halvtimmes funderingar på hur jag skulle sätta på det där jävla överdraget till min bil, så då började jag putsa rutorna istället. fin är min bil nu :) eller snart.-

ja micetpicetpäronpung. du skickade massa sms till mig i lördags ;)

imorgon ska vi till mormor och fira påsk och henne. sen ska jag hem igen. vadfan har hänt med mig egentligen? jag orkar absolut ingenting längre.

hoppas just nu på jobb på lindex, det skulle sitta som handen i handsken. en lagom handske. en perfekt handske.

i linköping fanns mobilen jag är sugen på framme i en butik. så nu har jag fått klämma och känna. jag vill fortfarande ha den :) hittade mig en kamera jag ska köpa också. den var jävligt billig, så den blir det att införskaffa. :) puss på det. jag vill ha mina skattepengar också. är bara lite avis på gb som lyckats skrapa ihop 12 000+. jag hade varit glad. om jag hade!

drömde en jävla cpdröm inatt alltså. fel personer var med. och det handlar förjävla mycket om barn nu för tiden? vart kommer dom ifrån liksom? jag är inte ett dugg sugen på att skaffa ett hallå? brain?

ikväll är det talang. inte så mycket att ha, jag kommer nog somna tidigt ändå. huvudet bara värker. denna jävla pollen alltså. den tär på mig!

(har hittat både studentklänning och studentskor, vill ni se'att, kom på min student =))





en jävligt trött SARA

min pappa

han är bra han. trots att jag var förbannat le på honom när han ringde halv sex och ville handla när min träning börjar halv sju. men han skyndade sig. väl inne på maxi började han prata om linköping. och jag fattade till en början ingentingen. men insåg sen att han menade att vi ska åka dit när vi har möjlighet så snart som möjligt för att köpa bildelar till min lilla per. det är ju just nu så pass sorgligt att den inte går igenom besiktningen. därför blev jag så himla glad när han ville åka till biltema för att fixa min älskling. hoppas på att det blir till helgen iallafall.

det var även andra saker som var roligt på maxi också. haha. ett par ögon och något vitt. hmm. jag var iallafall tvungen att vända mig bort så att folket inte skulle se hur jag skrattade. det var näst intill att det kom tårar. det var patetiskt :)

åh gud
vad jag vill bli omhållen just nu. jag vill inte sova ensam inatt. böh på dig. lucia säger att jag behöver det här. jag behöver tycka om någon som troligtvis tycker om mig. uh. det är nästan så det pirrar enda ut i fingertopparna på mig när jag skriver så. tack för att något nytt har kommit upp :) vi får se vad tiden har att ge, jag hoppas på det bra iaf! bara ingen förstör dethär. då blir jag nog ledsen. men inte än. isåfall senare..

lucia och jag tränade, att vi gjorde. hon var bakis som ett såll. haha. och jag hade rakat sönder mina ankelknölar så jag kunde då inte ha några skor på mig,. då fick jag ont i mina fötter och mina älskade skadade benhinnor. inte najs!

imorgon är det praktik igen. så jag måste sova nu. jag bara prata ut problem först. om jag nu kommer på en lösning. det vill jag göra. men det är inte alltid så lätt.



vi hittade ingen lösning, lucia och jag. nu är jag trött. vill sova nu. de där ynka små timmarna jag fick inatt var då inget å ha! och så regnade det vid halv åtta också, det hörde jag allt!


nepp men puss puss. hej då. tja. osv. godnatt.

mamma ger mig bullar

inatt har inte mitt hjärta slagit ett enda normalhastighetsslag. jag har varit uppe bland molnen. tack.

mican var full igår. och kåt på peter siepen. det var lite roligt, hoppas det var nice!

malin och jag ska ta oss ett snack idag också, när vi orkar. jävla härj och tjaffs hit och dit. kom inte med ord när du inte har några visor. punkt. förlåt men jag blev arg/sur på din boyfriend igår...

ingen träning i onsdags, malin, these och jag hade det trevligt på malins balkong istället. myspys.

längtar till ikväll. då jag ska sova. inatt har jag inte sovit ett dugg. det var de obekvämaste kuddarna jag sovit på på år och dar. nästa gång tar jag med mig mina egna, då jag ska ha tillbaka min skiva. hiphop var tydligen inte tjejigt. tack för den.

jag skrattade på jobbet/praktiken i fredags. en liten tjej hade skrikit rätt ut till ann-sophie som stod i kassan att hon inte passade i sin tröja. mamman ursäktade ungen med att tröjan inte var rosa. stackars ann-sophie. vi hade kul där ett tag iallafall :D









SARA ...

home, sweet home

tack för igår. det var riktigt bra. nu ska jag in till stan. sen så ska jag göra prov x2. hoppas peter är på bra humör så jag får godkänt. annars kan det bli lite jobbigt. svenskan kan jag nog. den är inte så svår.

jag drömde om choklad inatt. och har jag inte någonstans för länge sen läst eller hört att drömmar om choklad betyder att man är kär? jävligt tråkigt om det skulle vara så. för det var ju jennie som raggade på sitt och inte jag på mitt ;)

jag är trött. fyfan så trött jag är. men blev glader när en viss äntligen svarade på sitt jävla sms. duktig idiot.



ssaarrassvveennssssoonn

jennie sa ja

jag grät. det var så mycket. jag var så jävla glad. vi ska parta ikväll. och jennie ska sova hos mig <3

malin har tydligen köpt likadana skor som mig? hah. roligt :) puss

nej lucia, jag har inte pluggat nåågonting.

första cidern öppnas när som.
skål!



SARA

ja, här var det tomt

inte lätt när man inte har tid för saker och ting. inte lätt alls. har hänt tusen saker. har haft hundra tankar på vad som ska fram. har blivit tio gånger mer saker och nu är vi framme. ett

det ryktas fest ikväll. många som ska ut. jag är sugen som bara den. köpte mig ett par fula skor idag också. så jag är inte så sugen på att festa loss. kan ju inte ens gå barfota liksom?! jag undrar hur det ska gå imorgon. då är det dags för praktik igen!   (har alltså fått skoskav. som en dåre)

min näsa säger stopp. mina piller hjälper inte. huvudet får fan inge syre. dumma pollen!

två prov imorgon. får hoppa halva dagen på lindex. kommer bli skönt. för jag vill bara slösa pengar när jag är där. inte bra alls. dumma shoppoholicka. ;)

dumdristig som man är. men väntar man på något gott så väntar man aldrig förlänge. lucia säger nej. jag säger... jo. kanske.





ugly motherfucker's


sweetness


don't forget that I once turned you on



TJA. dusch, fix. party?

RSS 2.0