fredag

börjar dagen med att byta bil. jävla skit..

klockan 12 är det jobb som gäller. awiie säger vi på det. länge sen jag var på lilla g så det ska bli roligt =)

sen hem till figeholm igen och kolla vafan perra har hittat på för något. förhoppningsvis inge allvarligt. :@

frulle nu? mjaaapp :D


linus <3

ledighet

malin ringer och säger att vissa har det bra. vaddå bra? arbetslöshet är väl inget bra?! jag har så sjukt mycket ångest så det går inte att beskriva.. :S

tänkte hjälpa pappa som tusan idag, han ska få det fint när han kommer hem från jobbet var min tanke :P haha.

och så har jag äntligen fixat ny musik till perra. mucho nice!

vaknade inatt någongång och fattade inte vart jag var någonstans. gjorde det igår natt också, kollade mig runt i rummet och hade inte en aning om vart dörren eller sängen eller fönstret var någonstans. fy fan för att sova i typ fyra olika sängar lite då och då. man hinner ju aldrig vänja sig =/

lite senare blir det att åka till staden förmodligen för att få i mig lite fika. det var det malin ringde om egentligen, men att hacka på mina sovmornar blev även en bonus.

tjaaaao

upp och hoppa, ligg inte och dra dig

nesh för fan. planerna var ju fullspäckade. jävligt gutt att jag gick upp ungefär en och en halv timme för tidigt idag? för att få ett sms där det stod att huvudet var på topp..

äh, skit i det. då hinner ju mitt hår torka iaf. kanske plattning idag då alltså?

ska klippa mig på måndag. ÅH så efterlängtat! måste bara färga det innan dess. min utväxt är inte å tale om.. :S

jobba 12-18.15 idag. sen hem till pappsen direkt . får se vad vi hittar på. kan bli kul

nehe, frulle kanske? om det finns något hemma vill säga...


sääur

mjeeeh

vart och kollat cross med linus. felle var tjurig. fast hon vann. kan bero på stödet hon fick?

mjaha, ska nog dra mig mot sängen nu. är trött som fan. fast måste äta upp mina chips först. älskar't!

staden fanns också på schemat idag förresten, en kofta för 600 inhandlades, jag som brukar vara snål och bara köpa billiga grejor? men nehe, det har visst spruckit :P

godnatt


saur

åh, sol!

har stekt idag, lite till och från. det bränner under mina ögon. jag älskar det!


var på stan en sväng också, fast det var bara en jäkligt snabb sväng. haha, cyklade till och från också. BRA SARA. skulle in i bilen och hämta min plonka, och blev såå sugen på att köra ist för att cykla. men jag valde bort det. och blir lite stolt över mig själv =) wihuu.

vid typ fem-halv sex någon gång blir det att åka till kungsan för att se fellet köra sin sista tisdagscup. och den vinner hon, den jäveln. men duktig, ja det är hon ju faktiskt!

och lön idag också! YESS. nice med pengar! det blir kalmar imorgon, och sen jobb på det. ännu mera nice :D
pusss


lajnusen <3

and here we go again

har precis vart och spelat lasergame, var inte lika roligt som när klassen var och gjorde det, men det var kul ändå. så sitter här svettig och dan och försöker få tag på pappsen. men som vanligt svarar han inte. tänkte åka till figeholm en sväng och skriva ut lite papper och hämta min lönelapp, fast iofs så kommer den nog inte förrens imorgon förresten.. äh, det löser sig nog.

är allmänt deppig. vet inte varför. men det är jag.

ska väl äta ngt nu. om jag orkar. hellu

mja...

somnade rätt så skapligt igår. har jag för mig. och vaknade rätt så skapligt idag, riktigt skönt. men är i princip ensam hemma. eller rikard ligger och sover, så han är inge å bry sig om.

solen skiner till och från, så är inte så sugen på att lägga mig och steka. men det blir nog en tur runt rödsle för att få lite frisk luft, för det ska ju vara nyttigt, eller?

och jag undrar jag hur det är med min kära vän, måste slå en pling för att kunna reda ut saker. jag lider med dig, som fan!

and i miss my b.f. det är tråkigt!!

frulle nu. tjao!

halllleeellluja

tror inte så

david är en bra vän, honom tackar jag för att han finns! en ärlig och pratsam killkompis är fan inte lätt att hitta, men jag lyckades. på vallhalla, i sjuan. HAHA! =)


sova nu, ska bli skönt. får se om man tar sig en tur i de fina springskorna som står på altanen, tidigt på morgonen imorgon också. ja bra fråga..

ellabellabus har blivit stor och tjock. i två dagar har vi nu kollat på bilder ifrån när malin och jocke fick henne. jävlar i havet va liten hon var då. ungefär 15 kilo och inte alls stor. nu är hon ta mig fan 8½ månad och väger 48 kg. fettohund. men ändå sötast i världen =) puss påna.



ipnummer, det kan väl inte vara så svårt att kolla upp? :I

bästa




tänk så duktig man kan vara dåååe.


linus hade satt väckarklockan på nollåttanollnoll. vi gick upp åkte hem till mig en snabbis, sen stack vi till scaniaslingan. massa bra där! efter det blev det kikeboplanen lite. var också bra =)

nu håller jag på att flytta alla mina grejer till linas rum, så ska bo där istället. känns väl sådär. men det finns inga andra alternativ..

igår var malinet och jag ute en sväng på staden. kollade läget, nyktra och dana =) WIIE,. hur bra var inte det?

det blir att plocka färdigt med rummen nu och sen blir det mat. efter det ska malin och jag hitte på någe. suveränt! puss hjärtat.

så kan det gå

fast det tog mig en hel dag, iochförsig så nötte jag inte hela dagen, utan till och från.

mamma vill ut och springa nu vid sju, fan också, jag måste följa med, måste få upp min kondition igen alltså!

efter det blir det malin antar jag, hon stänger vid åtta idag så hon är väl hemma runt halv nio. en liten hemmakväll därja, om vi inte drar oss till tommy. men det tror jag inte. vill helst bara vara hemma och sova.

och nu är väl rummet lite mer planerat också, gipsskivor på alla väggar, så allt mitt jobb var förgäves. tack för den typ. men det är det bästa. sen fixar jag resten. men hoppas fortfarande på att det ska bli klart tills kalaset. wihuu.

har fått tillbaka min vän också, ett förlåt från var sida och det var lugnt igen. men som vanligt är det en tredje person som lägger sig emellan och försöker spela sjysst. men det gör du inte, kan jag tala om för dig. du spelar mer som en djävul som rymt från helvetet. uscha för dig..!

hepphepp, dra på sig springskorna nu då kaaanske. tjaobella!

dejegatan 8

skulle just nu kunna ta mitt liv och slänga det i en vägg för att aldrig mer röra mig bort ifrån den.

jag ville få klart mitt rum tills vi ska ha kalas för mig. men lycka till säger jag till det. det är inte bara tapeten som åker bort när man drar nu, utan hela väggen i princip. och det går absolut inte att bara måla på det. utan måste iallafall sätta gipsskivor på allt, och det är inte säkert att bara det går heller. varför skulle jag försöka med mitt rum för? varför?

lär väl flytta till figeholm på heltid, vara arbetslös och må skit. jo förmodligen kommer det se ut så om ett par veckor.

är arg på mamma och rikard för att dom köpte det här skithuset. jättearg.

solen skiner ju ute iaf, funderar på att lägga mig där och bara strunta i mitt rum för resten av livet.

tjao

sluta att förvänta dig saker sara






godnatt

skadeglädje

vill lägga upp bilder. orkar inte det. väntar istället på att älskling ska ringa mig och säga att han är hemma. vill krypa ner i hans säng och bara va. älskar dig.

har varit en hård dag idag, började med att måla rummet, lite utav det iallafall. blev förbannad på både det ena och det andra, färg överallt och dammigt. blev klar. stack till malin för att gå på stan. gick suveränt. sen handla massa, innan dess en rundvandring på okab. sofie var snäll. malin körde hem till mockebo. fast var en fegis. har målat rummet en gång till, ätit nasigoreng och varit och kollat på fotboll i bockara. vinst med 1-0. bra där! fick mig ett litet snack med fillet. länge sen. nu är jag hemma igen. mitt täcke är blött. kan inte lägga mig i sängen och tex kolla på tv tills linusen ringer. för har varken täcke eller tv på mitt rum. hejja. jag som ville att allt skulle gå fort med renoveringen..

imorgon blir det absolut inte utgång. det ska bli så inihelvetes skönt att bara vara hemma en lördagskväll!

huvudet värker. nu vill jag att du ska ringa. puss



SARA

hurra för mycket

i lördags var jag fuller. som ett svin. nu ska jag ta det lugnt. tills på onsdag. då blir det inflyttningsfest i kalmar. fast åker dit imorgon, efter söderköping. visst ställer man upp som vän!

åkte till far min idag efter en natt och dag med linusen och sen ett litet prat med malin. fick lite gjort i garaget, plus att jag hämtade "min" tv som jag fick av lina och linus. kom underfund med att perra är mindre än man tror. så tvn fick ligga i passagerarsätet. haha. med bälte på sig =)

imorgon åker jag som sagt till söderköping med mamma, lina och felicia. glass är det som ska ätas och jag ska njuta sönder mig!

(tog en enda bild i lördags, den var på lucia, men är inte säker på om hon tycker den är okej, så än så länges får den stanna på datorn ;))

jobb har också fixats till nästa helg. det är suveränt!

är lite pepp på den 25e. då får jag lön och ska köpa mig en massa saker.

(rummet mitt ligger på hyllan just nu. tröttheten tog över)




LINUS BBY <3




SARA

not today

är rätt så slut. har vart igång heela dagen. men väggen går det inte göra något på. för när jag spacklat och väntat på att det ska torka så sjunker det bara in hundra meter varje gång. vet inte hur många gånger jag har lagt på ett lager nu. men tycker att det snart borde sluta sjunka in iallafall.

drog staden med felicia tidigt på morgonen. shoppade loss och handlade på maxi, när vi kom hem tog jag tag i hennes garderob. rätt så välbehövligt. hoppas iallafall på att hon blev nöjd!

har precis lagt ut mina bokhyllor på blocket.

om någon är intresserad är det bara att höra av sig =)


ska duscha och ha mig lite för sen ikväll bär det av åt mathildas lägenhet. 19 år fyller den bruttan efter klockan tolv inatt så det blir att festa till att lite ikväll. kommer nog bli bra, om regnet vill sluta falla vill säga. :S


nehepp. äta en glass kanske? det blir nog gott.



SARA

vartifrån fick jag denhär energin?


sista dagen på jobbet, är man pepp eller?


sen ut och äta med familjen
fellet och jag hade lite roligt med kameran innan det




(jag vet, hon har vuxit om mig..)





skulle städa på mitt rum lite idag hade jag tänkt mig. damsuga och bara göra det lite fräschare. slog armbågen i en hylla jag länge tänkt skruva ner och blev lite sur. tanken att skruva ner den blev rätt så tydlig då och sagt och gjort så var den nere. väl där under fanns ju plugg som jag inte riktigt hade funderat ut att det skulle göra. så blev pillrig i fingrarna och tog ut dem också, stora hål blev det i min vägg och ytterliggare en gammal tanke slog mig, måla om på mitt rum. jag gillar inte mina tapeter som jag en gång i tiden valde så fint själv, men så har det heller inte varit någon idé att tapetsera om för det är för mycket jobb om det ska bli ordentligt, och tydligen har ingen i familjen tid att fixa det åt mig. jag hittade en liten flik i ett hörn och tänkte att där kan jag börja med att ta bort allt det lösa iallafall, så kanske man kommer någon bit på vägen till att kunna spackla och iallafall måla om. tog tag i fliken och vips så var hela tapetvården borta. ojdå. vilket projekt jag skaffade mig. det blir in till stan och köpa färg osv så fixar jag istället allt på egen hand. mycket bättre! =)






är just nu full av tapetdamm från när jag har slipat som en galning med en liten jävla kloss och sandpapper, så duschen är egentligen prio ett. men så var det så länge sen som jag satt vid datorn så lite internet fick komma före.

är lite nöjd med mig själv som tog mig i kragen och orkade påbörja något sånthär! får bara se hur länge jag tycker att det är roligt ;P

Mican fyller förresten 19 år idag. ett stort grattis till henne, och det betyder att jag fyller om en månad och fem dagar. hur var det nu med tvillingarna nalle&teddy? ;)


bästaste linus får förstårs också en liten rad, =D puss på dig



SARA

en sur en

jag har framtidsångest





på onsdag och torsdag befinner jag mig i kalmar
min kära vän ska flytta dit på måndag och jag vill gärna vara med på inflyttningsfesten =)

imorgon blir det micet. blir bra. fast jag är pank. men det blir bra ändå.

åh just nu vill jag typ bara sova. så så blir det nog.
puss




SARA

även kallad aldrig onlinearn




alla tiders att inte sitta vid datorn. jag gillar läget, skarpt.

utgång i onsdags, hade inte alltför roligt, men det gick. utgång nu på onsdag, kanske man inte ska kalla det, men äta mat och dricka gott - micetpicet blir nitton (fast iofs på fredag). utgång på lördag - mathildusen blir nitton. blir rätt så stor fest antar jag, och det är gutt.

på onsdag har jag även dragits med baby i tre månader. (egentligen fyra-fem om man ska räkna från början) men inte klagar jag på det inte. har vart underbart, trots allt vi har "gått igenom". haha. fjanteri =) jag älskar dig plutten <3

köpt springskor idag, var ute och skulle springa in dem. haha, skämt å sido så gick jag i princip in dem.

nu ska jag gå och lägga mig, eller rättare sagt först vänta klart på bilderna jennie just nu skickar till mig, sen blir det en snabbdusch. mumma .

puss och godnatt



SARA

SAMMANFATTNING

2009-07-25



dampfestivalen 2009

2009-07-31

grillning vid gösjön

2009-08-04



favoritglass  =)




fått lite gjort med malin idag, mys på ch efter massa bankärenden och shopping. det är gutt.

på torsdag blir det kälmä. länge sen jag var där och mycket efterlängtat att åka dit.
pusss



SARA

NICOLA

don't break my heart



håller med en viss människa just nu, är trött på hur folk förändras till det sämre


började tolv idag, det var skönt. sov skapligt inatt efter en liten träff med linus. drömde om att jag färgade håret brunt igen. varför liksom? varför la jag ner energi på att drömma en sån sak? jag blir lite ledsen på mig själv. slutade jobbet vid fyra, men åkte inte hem förrens runt halv fem. stod i provrummet och provade massa underkläder. Lucia är på't, jag säger att jag inte vågar. men åkte hem med en påse underkläder idag igen. snart får jag inte igen min garderob längre. det väller över med trosor och bh:ar. jävla lindex =)

när jag kom hem så slängde jag in lite tvätt för att kunna städa på mitt rum. vilket defenitivt behövdes. åt lite mat och satte mig sedan på cykeln för att dra mig till malin. det är skönt att umgås när det inte är så intensivt. jag tror jag behöver tid för mig själv. mycket tid. för att kunna trivas med alla vänner runt omkring mig. malin och jag hade iallafall bestämt oss för att gå ut och gå. men när vi gick igenom stan kom vi på oss med att gå in till mahulda som jobbade, hon gav oss massa gratisfika och sen var det kört. vi gick till hamnen, åt, och gick hem igen. jamenvisst, vilken promenad? när vi dessutom åt oss tjocka på mackor och bullar. hrm. kom hem till ett katastrolfalt rum och tog tag i saken. har nu städat så svetten har runnit, men fint har det blivit iallefall. duktigt sara. behöver lite beröm av mig själv, haha, :P

ska plocka in mina sängkläder som hänger på balkongen sen funderar jag på att ta min lilla cykel bort till lina eller ngt. här hemma orkar jag inte sitta iallafall. inte vid datorn heller, för då ångrar jag bara mitt bloggbyte.

tjao.

börjar två imorgon, snacka om skönt! =)



puss. SARA

SOMETIMES LOVE COMES AROUND AND IT KNOCKS YOU DOWN

JUST GET BACK UP WHEN IT KNOCKS YOU DOWN






jag saknar att umgås. jag saknar baby.

bild tagen 8 maj 2009.
känns som väldigt länge sen.


jag tycker fruktansvärt mycket om dig linusen <3

söndag

har sovit som en stock inatt, men fortfarande är min nacke stel som ett cp. tittade på en rätt så rolig film på någon filmkanal med pappa igår, den snygga owen var ju med så var tvungen att titta på'n :P

var på sommaren med göran igår också, VÄRD ATT SE, verkligen. hur kul som helst :D

kommer antagligen vara utan bil i veckan som kommer, kanske ännu längre än så. pappa ska förmodligen köra mig till stan ikv och sen får jag bo på min cykel istället. men nej, jag klagar faktiskt inte. jag har varit alltför lat den här dumma sommaren. längtar som ett djur tills lucia och jag ska börja träna skiten ur oss igen =)

micetpicet, vad vill du ha i födelsedagspresent? det är ju för tusan snart som du fyller. och det betyder att jag också fyller snart. ångest.

nu ska jag hoppa in på hm.se och trycka allt till varukorgen. har shoppingsbegär. och är sugen på kalmar på torsdag, någon som vill hänka?



SARA


inte en sekund

per har namnsdag idag
grattis

nu ska jag äta, sen bär det av till figeholm. blir att övernatta där inatt igen.

ska läsa min braiga bok färdig idag förhoppningsvis, för igår höll jag på att dö av trötthet när jag låg där och nästan somnade med alla kläder på ma .

neheppe. dra mig kanske, och hoppas på att min blogg blir normal igen? :O


SÄURA

RSS 2.0