TUMME

heh, har skurit mig i tummen som bara fan, mamma körde som en idiot till västerviksakuten, läkaren ville sy i mitt stackars finger men det ville inte jag, så hon tejpade ihop den istället. får gå med tejpen i några veckor, eller jag ska självklart byta ut den lite då och då, men sen kommer det ju ta evigheter tills jag kan börja re som vanligt igen.

pappa har varit hos mig både igår och idag, snäll som han är så har han hjälpt mig med nästan allting som ska göras iordning, jag har bara suttit bredvid och sällskapat i princip. "handikappad" som jag är..

ikväll är det ju halloween för i sjuttsiken! vad tiden går fort, det är helt otroligt. ska iallafall hem snart och ta på mig den lilla svarta, en sån där som bara skriker SARA =)

bilder kommer när hela lägenheten är klar, har lite mer att styra med än så länge men sen så, ja då får ni allt se den lilla fina!!!

puss

fredagsmys, fast en dag för tidigt

oj då får man en sån där lustig känsla i magen igen ju, ja eller nej, det är då frågan!!

har fem veckor kvar på schemat, tur att jag har möte på afm på torsdag, inga roliga veckor som kommer nu då framöver. men de nya kassorna fungerar bra nu iallafall!

vinterdäck på - check!
i fredags när jag åkte från figebohult till stan klockan åtta på kvällen gick det då inte mer än i 80 på e22an, en livrädd sara satt bakom ratten och bara ville hem hem hem. den där halkan är inte min vän. har lärt mig av misstagen som gjorts att halka inte är okej.

satt och klickade hem lite håkan för en stund sedan, hoppas snart det kommer hem till mig, så jag kan peppa, peppa sönder så att säga!=) nu är det inte så lång tid kvar, endast 20 dagar (dags för nedräkning!). fast iofs så kommer micet hem den 4e om jag inte minns fel? så henne får jag träffa innan det bär av mot stockholmia.

sitter och väntar lite på att klockan ska ticka framåt, träning ska det bli, gånger två, fast innan dess blir det en sväng till maxi för att köpa flyttkartonger, sånt kan vara bra att ha, även om jag för tillfället inte behöver dem. men får ju ett förråd nu så kan vara smart att dela in allt som jag inte använder just nu i vardera kartong, ordning och reda tokig som jag är(;

nehe nu är det väl dags då antar jag. ses och hörs, puss puss tja!

nu har jag gråtit

sex dagar senare, med mycket ångest och uppgivenhet. åh, jag älskar ju lindex!!

håkanskivan inköpt! pepp på hemvägen från pappa hem till kära kungsgatan som snart inte längre är mitt hem. åh, massa packning står på schemat samtidigt som jag ska hinna med tusen andra saker. vilken himla tur att jag redan har börjat tömma Rulle och fylla pappas hus med mina prylar, himla tur också att han har ett så stort hem så att alla mina prylar får plats innan dom ska iväg igen till mitt nya fina hem som jag får om en vecka imorgon! =)

heldag imorgon, kommer vara helt slut efter det då vi har nya kassor som inte riktigt vill så som vi vill! men det är bara att bita sig i tungan så man håller svordomarna borta från kunderna och ett fejkat leende på det. haha. ruligt!

senare idag så blir det dubblet pass med systra mi, svetten ska rinna och fettet ska BORT!! hur svårt ska det kunna vara att gå ner istället för att gå upp? när jag ställde mig på vågen idag så hade jag gått upp igen, till utgångsvikten. blä på det säger jag bara. hårdträning resten av säsongen nu då!!

nehepp pappa står och stampar bakom mig och vill röra på sig, en sväng till fina västervik får det bli nu då!=)

pusspusstja

ja just det

glömde säga att den som skit ger ska skit ha!
men denna gång orkar jag verkligen inte.

"fick ju typ en klocka på köpet (;"

hjärta

"Hej sweet..... du sover nog.... längtar hem så vi kan ses!"




har varit hos pappa nu igen, helt underbart. slippa tänka på saker och ting och bara ha någon som sköter om en. fast så längtar jag såklart tills vecka 43 då jag ska flytta. i fredags var malin och jag på ikea och införskaffade lite nödvändigheter, jag vet inte om man kan få för mycket ikeasaker, mitt hem är nog uppbyggt på det... har inte mycket som inte kommer därifrån :o

var ju och klippte mig i måndags förisjuttsiken, det blev rak lugg! är väldigt nöjd måste jag säga, men nu har jag bara ett stort problem och det är vad jag ska dra till med för hårfärg, när jag tittar på gamla bilder där jag är sådär blond så tycker jag bara att det är jättefult, och brunt trivs jag inte alls i för då får jag sån sjuk utväxt.. hittade en bild som jag trodde var jättejättegammal, men den är ju tom tagen i år så den är inte alls gammal.. tror jag har fått nåt knasigt på hjärnan med hårfärg, inget är FINT!! ....


hur ska jag göööre?!


nästa helg fyller jossan år, då blir det lite partaj för henne, ska bli kuuul, hoppas på en kanonkväll!

träning vid halv sju, malin ska följa med, åååh så duktiga vi är då!<3

puss

RSS 2.0