skandaler

fick mycket i lön, mer än jag någonsin har fått tidigare. har redan gjort av med mer än hälften, räkningar och shopping sitter fint för mig. kanske inte räkningarna då men shoppingen ligger på topp tre.

för tillfället diskuteras det håkan hellström och stockholm. tyvärr bara sittplatser kvar, men vad gör väl det när det är håkan och mican som är i fokus? jag hoppas att det går fort till det blir november iallafall!

jobbet går vidare, tyvärr med bara en vecka i taget, men det får jag ta så länge! jag är ju där iallafall. jag hoppas regionschefen tar och bestämmer sig snart, men det borde han nog..!

har även varit riktigt sjuk sen i lördags, då josefin hade lite fest för oss hemma hos sig. vi hade så grymt kul och som vi trodde så kom ju tårarna när vi väl skulle säga hej då, med tanke på att flera stycken av festdeltagarna inte skulle fortsätta vara på lindex fr.o.m måndag. men det bjöds på tacos och mängder med lekar. alkoholen slank nog ner fortare hos vissa än hos andra. jag själv tog det ganska lugnt, i den fronten, men inte i sångfronten så att säga. min röst är fortfarande inte som det ska vara. men vi är iallafall världens goaste gäng som jag verkligen inte vill ska splittra sig!

ja, världens bästa lindex-gäng är det ju iallafall.


och på tal om lindex, vi hade en liten interntävling som jag vann i fredags, hur bra var inte det?

1251.50kr till Pakistan hade jag lyckats skrapa ihop. tänka sig så duktig, och vilket pris=) (yosé kom senare på att det kanske inte var så smart att ge mig alkohol, när jag ännu inte är 20.... men hon kunde ju inte gärna gå och lämna tillbaka flaskan när den väl var köpt;))

nu funderar jag på vad som ska hända härnäst. solen skiner ju faktiskt och skorna är med mig hit till figeholm, så om jag skulle ta mig en tur ute på gatorna..? får nog bli så, sen blir det till att laga lite mat lagom tills att pappa kommer hem, då kanske han blir glad? ohja det hoppas vi!

puss tja!

you'll see

äh jag vetifan om jag är nöjd, men såhär får det bli för tillfället, hade tröttnat som vanligt på mitt gamla bloggutseende, helst av allt hade jag velat ha bakgrunden ända ut till kanterna men lyckades inte med vad jag än gjorde, så då tänkte jag att what the hell....

nu ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till mig igen efter några dagar hos pappsen. imorgon är det jobb 09.45 som gäller, skönt med lite sovmorgon nu när jag var ledig idag och sov tills när jag vet inte vad klockan var. alldeles för länge iallafall!

så längtar vi tills på lördag också, personalfest hos våran söta josefin, kommer nog bli kanoners med alla vi där!

och imorgon kommer mamma och dom hem från sin lilla minisemester dom tog till öland trots felicias lilla benskada, så då blir det till att träffa dom. en promenad eller två hoppas jag också på, för det behövs, oh vad det behövs!

nähe dags att kila, hoppas på lite fler bilder till nästa gång!

pussis

ett tu tre

oj oj. vad har hänt?
fredag;
vinkväll med bästa bullan

lördag;
födelsedag för bästa mican
men, datorn var visst inte sugen på att lägga upp fler bilder så det kommer senare förhoppningsvis.
lördagen var bra, men det blev lite för mycket av det goda, födelsedagsbarnet hade fixat ihop en shot som hon sprang runt och bjöd alla på, om och om igen, vilket visade sig senare att inte vara okej, men då var det ju redan försent att säga nej så då gick det som det gick. jennie var snäll iallafall och var som hon alltid är, om inte bättre(alltså bäst). efter ett tag hamnade jag på "efterfest" bland välbekanta väggar och golv, ganska läskigt, jag sa nej men fick inte säga nej, eller något sånt, får väl se hur det ter sig;P

är ledig idag och har då passat på att ringa massa nödvändiga samtal, väntetid är ju det bästa. hrm..

nu ska jag nog lyfta telefonen igen och ringa en kalmarit som är saknad. lovade ju det inatt;D

puss

telia mobilt bredband

kan SUGA! åh, imorgon åker det tillbaka, tänker inte behålla det här skitinternetet som bara loggar ut sig hela hela tiden. det gjorde ju inte det jag fick från lina så varför ska det jag köper själv bli så? sån himla tur att jag köpte mig en iphone 4 idag då med obegränsad surf som går att koppla in i datorn och använda som internet därifrån. tråkigt bara att telefonen inte kommer förräns om två-tre veckor. får vänta lite och vara utan internet men vad gör det? datorn jag har är ju inte världens snabbaste den heller så funderar på att kasta ut den genom fönstret eller nåt för så le är jag på den just nu..

ja men hej jag är glad idag, haha! GUTT. imorgon är det heldag som gäller, också gutt. men jag saknar min syster lite, som låg inlagd på sjukhus i örebro inatt för hon opererat sig. vad roligt att jag stod med tårar i ögonen på jobbet efter min rast igår när jag fått reda på det. men tur att hon mår bra idag iallafall. tycker hur eller hur att hon kan komma hem så jag får se det med egna ögon, att hon mår bra alltså!

lear också på att jag inte kan öppna min kamera i datorn idag.. jag hoppas verkligen att det är datorn det är fel på och inte min nyss nyinköpta kamera.. åh tekniken alltså!

nu måste jag nog gå och lägga mig innan jag blir helt och hållet galen efter en dag med huvudvärk i linköping med pappsen.

puss på't

rubrik


den bästaste och sötaste lilla bäbisen i hela världen! tycker då jag iaf=)

imorgon ska jag åka till kalmaritet men emygumsan, länge sen vi sågs, så dags nu igen. speciellt om hon ska flytta från stan också som det verkar som att hon fått för sig den tokan. haha.

sen så blir det kalmar på torsdag med malin också. hennes vardagsrum är ju ganska tomt pga vissa omständigheter så det behövs fyllas upp med möbler. guttgutt med massa kalmar. jag som bestämde mig för att inte slösa så mycket pengar, det är ju liksom en hel månad tills nästa lön så - illa illa sara!!!

nu sitter jag och kollar på the wedding singer, såg nu mitt i filmen att jag redan sett den en gång. men det gör inte så mycket, kommer ju tydligen inte ihåg den så det kan vara lika bra att se den igen:P igår gav mamma mig alice i underlandet också, den måste jag ju få se klart. såg ju första halvan för några månader sen, men freddesmarthuvud glömde ju bort att man skulle lägga in hela filmen på skivan den gången vi skulle se den. så den får jag kolla på någon dag med.

har kommit underfund med att det är jävligt drygt att bo ensam. kan inte någon få för sig att flytta in med mig? någon som är precis som jag? för annars skulle jag ju få panik. så duktig som jag är på att ogilla att inte ha lika pedanta människor som jag hemma hos mig mer än ett par dagar. blä

bio imon med, det blir nog bröderna karlsson eller vad den hette. ska bli mys.

puss godnatt

RSS 2.0