bildregn på två störda




haha, kanske... har tråkigt, en söndag som denna.
imorgon väntas det jobb, och efter jobbet väntas det nicole, hoppas jag=)

snart lön igen ju, jag som inte ens hunnit handla upp senaste lönen:o jippppi;p

pusss

hua

så himla duktig jag varit idag. jobbat hele dan och vart duktig på lindex, efter det blev det träning. som bara sjutton. inväntar träningsvärk till morgondagen. då jag också fick hoppa in och jobba när jag egentligen skulle varit ledig. just nu sitter jag och äter morötter som jag doppar i philadelphiaost. har fått nåt på hjärnan med phillllaadelphia, mm så gott det är. sen har jag också fått nippran på skjortor, idag följde det förresten med mig en till hem efter jobbet. måste bara se till så att den är fin på också!=)

måste kolla paradise innan jag går och lägger mig. men måste ju duscha också! åh, jag som skulle sova tidigt ikväll. har alltid så mycket för mig när jag egentligen inte borde. vill så mycket jämt och ständigt!=)


hey this is me now.

jaha, så hann jag gå och duscha och göra mig iordning innan jag ens blivit klar med inlägget, som sagt, mycket som ska hinnas med osv!

imorgon blir det då jobb som sagt, sen åker jag nog till pappa för att sova där över natten. var ett tag sen jag var där. och sen så på lördag är det ledighet som gäller och håkan hellström som ska kollas på. åh jag har väntat så länge på att denna lördag ska komma och nu är den bara en dag bort i princip. det ska bli så himla roligt och så himla mycket värt det, med tanke på förra konsertens jubel i tidningarna så har jag stora förväntningar för denna lördagskväll! =)

nog pratat om det, nu ska jag styra med det sista innan läggdags, är så himla trött egentligen..
så godnatt gott folk, pusss

update

jaha vart hos pappa igen nu då över dagen sådär lite smågutt.

snart bär det av inåt stan igen, för att dra på sig festblåsan. jag är verkligen inte sugen. har sjukt ont i ryggen så vill hellre ligga hemma i min säng och tycka synd om mig! men icke sa malin, party 'til we die, typ?

tummen den läker iallafall. känns bra det. kan ju nästan jobba på normalt nu med den, men så kom ju ryggen med ett litet aj bara för det, men den läker nog snabbare, tigerbalsam blir ju som en drog:o

och nu är det jobbsök som gäller igen, hoppas jag får ett svar denna gång nu då, hoppas!

pusstja

RSS 2.0