Kroppen säger ifrån

Okej! Nu vet jag inte alls vad som hände med gårdagens inlägg? Nån som ser själva inlägget eller är det precis som hos mig? Att bara rubriken syns? Konstigt i alla fall!

Nu har jag tränat fyra pass på två dagar + massa andra aktiviteter så jag ska INTE träna imorgon. Är helt slut i min stackars kropp. "Ska man göra nåt så ska man göra det ordentligt"

Puss godnatt


i only believe what i can see


en vanlig dag på jobbet



mitt finfina nyckelskåp



varför jag köpte ett nytt skrivbord



det nya skrivbordet



den nya tv-bänken



julafton



mitt hjärtegull



mammas snea julstjärna



två riktiga gosegrisar



julafton @ jensans place



jensan



juldagen



trull tripp trapp



pizza på ikea



nyårsaftonsmiddag hos bull



nyårsaftonefterrätt hos bull



50/50



lampskärm - julklapp av storasyster



världens bästa barn



världens bästa Swedistjejor



mycket dålig ovana, den sämsta faktiskt



just another of those days <3



scones, te, ägg, melon, papaya och en mami



kroppisar, jag som ville ha raggor



tja tja! träning ikväll. jobb imorgon. gammal bild. -05 kanske?

heeeeepååre


Fega människor

Nu ska jag upp o käka frulle, somnade kanske fyra inatt men har vart uppe flera gånger. Kl nio väckte sara mig med ett sms. Peppt. Känner att jag är riktigt pigg och utvilad idag ;)

Har legat och läst lite nu på morgonen men har fått läsa om varje sida två gånger för tankarna har vart på annat håll.

Lögn efter lögn för att tillslut tro att det är sanningen. Be true to yourself 


Gaffel & " " mage & " "

Ibland är det kanske vad som krävs för att få en blind att se...


5 av 7

Imorgon ska jag bjuda mammsen på scones innan vi åker till kalmar. Melon och massa annat gott har också köpts in. 

Idag blev det tacos till kvällsmat. Läänge sen jag åt det nu. Men har väl matlåda till en vecka framöver som vanligt när jag gör det haha. Blir alltid så mycket färs över då jag alltid har 3/4 sallad o 1/4 färs på min tallrik när jag äter det. Mmmm. Och typ en halv gräddfil på också, nyttigt haha jag vet! Gott också :)

Imorgon blir det myskväll med nåra brudisar. Ska bli riktigt trevligt!! Sen så har jag bara 2 1/2 vecka kvar på swedis nu också. Fredagar är nice, samt onice. JAG VILL INTE GÅ HEMMA, JAG VILL JOBBA!

Puss godnatt. Är dyyyngtrött nu och har vart hela dagen. 15000 gjorda steg idag - utan träning! 


Dreamboy

Kan du försvinna från mina drömmar så jag kan få sova lugnt någon gång? Tack på förhand :)


Sleepless

Kommer inte sova möe inatt. Upp kl sju imon! Hejja :)

Puss 


Ingen tid för vila här inte!

Lovade mig själv en lugn dag idag. Benhinnorna var mina ovänner igår efter två dagars hårt tränande. Men sen jag kom hem från jobbet har jag knappt suttit still en minut. Tvättade/diskade/städade undan saker jag liksom "lagt på hög". Och mitt i allt ringer mamma och vill åka till kalmar på lördag. Ingen sovmorgon här inte då hon är morgonmänniska ggr 1000. Jaja lika bra att åka dit då jag har lite ärenden jag skulle behöva uträtta :)

Så nu ligger jag helt utslagen i sängen efter 12000 avklarade steg på stegräknaren vi börjat med på jobbet på tappa.se. Igår gick jag hela 23000 steg. Då var jag stolt. Jag låg på plats 3 av alla oss från igår :) vårt lag "team sara" kommer verkligen gå in för detta nu. Taggade till tusen och all in på träningen :)

Imon blir det ett pilatespass efter kvällsjobbet på swedis. Ska bli skönt att gå på det igen sen jag fick reda på att gympalustens pilates lades ner!

Puss godnatt


+

Kanske ska tillägga att jag såklart gick ut och kollade på både min och pyttebilen och det hade inte hänt nåt med någon av dem :) så ingen tror nåt annat om mig :) backade ju sakta såklart!


Haha, älskar min klantighet!

Efter gymmet idag skulle jag köra hem sara. Jag är ganska duktig och fickparkerar gärna, och jag måste säga att jag är ganska bra på det också! Men när det gäller att köra ut därifrån är jag inte riktigt lika bra. Så nu ikväll, när det snöat hela dagen, och jag inte orkat ta bort snön från bakrutan då jag "aldrig kollar backspegeln i mitten för jag klarar mig ändå" och ska ut från parkeringen utanför gymmet, ska jag backa först. Jag ser en bil med lyset tänt bakom mig och bara "åfan det är långt jag kan backa idag och då blir det ju lättare att komma ut". Så ja, jag backar på sen BOM. Haha, då stod det en pyttebil bakom min och framför den med lyset tänt. Som jag såklart hade sett om jag skrapat bort snön från bakrutan! Jag är alltid steget före, ellerrrr!!??

Haha. Nu ska jag sova iaf. Efter en lååång och skön dusch och milanesoppa i magggeen:) pöss


Tre två ett

Har valt sommarjobb, hehe, vissa kan väl säga att det är lyxigt att ha tre jobb att välja mellan. Men jag har haft döångest. Tyvärr finns det ju bara en av mig så kunde bara ta det som kanske är bäst för tillfället. Hade mer än gärna suttit på gotlandsterminalen en sommar till men vafasen, det fick bli Swedbank. Lilla G ville såklart självklart också ha mig, men jag tror jag gjorde ett bra val. Det får tiden utvisa :P

Nu ska jag sova. Imorgon kommer lina och möter upp mig efter jobbet. Nya glasögon it is!


Herrejissenes

Har vart på mitt livs första bodycombatpass idag. (förhoppningsvis inte mitt sista) men herre jävlar vad tufft det var. Vi såg ut som idioter allihop haha och instruktören såg asproffsig ut, men det rer sig ju med tiden. Kommer ha grym träningsvärk i axlar/rygg och ben imorgon. Gutt gutt! Så mycket boxningar och knäböjningar har jag nog aldrig gjort innan i det tempot! Visst så har jag själv väldigt mycket box o benböj på mitt pass men detta var ju bara inriktat på just box/kick/benböj! Haha ni kanske märker hur inspirerad jag är av all träning för det är något av det bästa som finns i livet! Införskaffade ett gymkort idag med ;) hihi jag som är så snål annars o hatar "månadsbetalningar" men nu jävlar :D

Dusch nu sen tre dagars jobb på lilla g framför mig :)

Pusss


:)

Två dagar i rad har det vart dubbla jobb nu. Först banken sen lilla g. Imorgon är jag bara på banken och jobbar kväll också. Sen tors-lör är det lilla g. Gutt med jobb 6 dar i veckan. Nä jag sliter inte ut mig själv! ;)

Höll på som tusan med nya passet idag här hemma och på söndag är premiären. Måste köpa skivor innan dess för vallhallas spelare är ju inte från igår precis så den tar bara billiga skitskivor och inte mp3skivor tex. Men det finns nog nåt billigt på maxi som ska funka så får åka dit någon dag :)

Är så lycklig för att jag har hållt mig till mitt köpstopp på prylar sen jag köpte skrivbordet. Har bara handlat mat och försökt vara så ekonomisk som möjligt! Spara spara :)) en vecka kvar till löning!!! Peppar peppar på att jag inte köper nåt onödigt tills dess :)

På torsdag ska jag på synundersökning.. Hua! Att se svart på vitt hur dålig syn jag egentligen har är alltid lika roligt :/ får se om jag köper nya glasögon eller om jag ska ha linser. För att sitta framför en datorskärm hela dagarna innebär att jag måste ha nåt utav det iaf!

Nu ska jag sova så puss godnatt:)


Sunday

Vilken härlig helg det har varit! Fick hoppa in och jobba på Lilla G igår, efter det gick jag in till Lina och myste med en sjuk Sagis, pappa var också där! Det bjöds på god äppelkaka också! Väl hemma styrde jag upp det mesta i mitt hem som bara förfallit i princip. Jag körde första kuren Ricinolja och vi får allt se om håret växer som ogräs nu då:) tänkte ha det på lördagar så man hinner tvätta håret fler gånger innan det är dags för jobb igen :)

Och idag har jag bara tagit det lugnt, styrt upp det sista i lägenheten och vart nere med alla julsaker i källarn. Nu är det ordning och reda på saker här hemma :) vid fyra kom jensan, för vi skulle åka iväg o träna. Hon åkte hem efter första passet men jag stannade kvar för mamma och felicia kom till det andra :) och gud nu är jag helt slutkörd och kommer nog somna riktigt gutt snart!

Imorgon är det dags för jobb igen, får se om det blir nåt på lilla g med för birgitta hade gått och blivit sjuk.. Så isånafall blir det halva halva (som alla utlänningar säger om det är rea på något - halva halva? Haha, lika roligt varje gång man hör det:P).

Puss godnattis


Lärt mig nåt nytt idag

Att svimma i en stol o vakna en halv sekund senare var ganska lätt men sjukt läskigt. Vet inte alls vad det berodde på men rummet snurrade runt o allt blev svart sen var jag tillbaka igen. Så nu har man testat på det med! Medvetet o så ju.

Har kollat på biggest looser hela "vintern" o idag var das finalos. Så himla sjukt smala dom blivit! Världens midja o skitsnygga kroppar. Får se om jag lyckas nu då till beachen 2012;)

Nä men iaf. Blippade in mig på tv4 o där hade svenska säsongen av biggest looser börjat. Och herregud jag säger bara det - svenskar är inte ens i närheten av o vara lika feta som amerikanarna men ändå kämpar dom i usa dubbelt så mycket som dom lata här i sverige. Ta vara på chanserna ni får i livet bekväma latisar!!!

Jobbar kväll imon, igen. Tredje kvällen i rad denna vecka. Men imorgon har jag en halvtimmes sovmorgon iaf. Det ska bli skönt :)

Puss godnatt


Heppåre:)

Sometimes. Someday. Someothertime.

Första passet imorgon. Woopidoopiloopi! Men var på zumba igår så har faktiskt rört mig + mellandagsgympan med maja den 4e o några promenader hit o dit! :)

Pöss


Gick till jobbet. Gick hem igen.

Kroppen ville alltså inte!

Men fick lite gjort här hemma även att jag var helt slut. Lagade skitgod mat. Sov lite. Tvättade och plockade bort lite julpynt. Sen vart jag godissugen o gick till affären, o sen käkades det godis framför Hajar som hajar. Efter det fick jag jättemycket ångest o ont magen. Jag som hade tänkt bli nyttig o dan! Men det går åt rätt håll iallafall :)

Godnatt


Snurriburri

Har planer på att gå till jobbet imorgon. Får se om kroppen är med mig när klockan ringer.

Så hade jag tänkt ta bort allt julpynt imon med. Ska bli skönt att få tillbaka mitt älskade vita shabbychichem<3

Skönt att ligga nyduschad i sängen faktiskt. Obekant känsla haha. När jag är sjuk orkar jag verkligen ingenting, alltså inte ens att duscha! Fräshing:)

Godnatt!


thats just why

tar mig an träningen idag. efter en heldag i sängen. har gått till toan, köket för en matlåda och hämtat datorn en gång o satt den i knät. just det. la mig i soffan en gång också men det blev inte långvarit. sängen var bättre!

är high on life som ni förstår! ska försöka återhämta mig nu när det blir långhelg. har även tänkt åka till pappa en sväng. det var den starten på året det! febern kom som ett brev på posten!

v. 2 får la bli bättre! då startar gympan igen.

puss på er

I think i screwed it yesterday

Säger jämt så himla konstiga saker när jag vill få fram något och det kommer då bara fram fel o missuppfattas o blir tvärtom emot vad det jag egentligen ville få fram. Bah. Tänk efter före. Nåt jag borde lära mig!

Vill ju bara alla andras bästa och när det skiter sig är det mitt fel?! Fast jag kan ju inte gå runt och tänka på vad/hur alla andra ska göra och bete sig. Då glömmer jag ju bort mig själv, för mig är det minsann ingen som rättar och visar vägen för. Den får jag hitta själv och det resulterar ju bara i felsteg o omvägar.

Min bästa vän gav mig iallafall ett nyårslöfte igår som var av stor vikt. Trots att jag redan satt mig in i det för några månader sen och insett värdet av att göra saker för min egen skull och inte för någon annans. Ibland är det tur att man har någon som henne. Annars är man ju inte hel <3

GOTT NYTT 2012

Hoppas på ett framgångsrikt år med ännu fler nya möjligheter. Och att jorden inte går under om nu allt följer strömmen och bara blir bättre:)

Puss godnatt!


RSS 2.0