Malin 25 år - 2012-05-26

För några helger sen så blev jag fint inbjuden till Malins 25årsfest i Västervik. Det var en självklarhet att jag skulle infinna mig där! Tyvärr blev det alkoholfritt för mig den dagen, som hade partat i två dagar innan dess, men jag hade mycket trevligt för det. Alkohol behöver inte göra festen!
 
När vi kom fram bjöds det på välkomstdrink och välkomstsnacks. Om ni undrar vad det är vi dippar ost-tortillachipsen i så är det utbredd philadelphiaost med sweet-chilisås på. übergott - rekommenderar starkt!
min finfina sarisgullegris
födelsedagsbarnet omringad med massor av presenter, man fyller ju bara 25 en gång!
här berättar hon om att stora paket alltid är de roligaste paketen att öppna!
ett av några Thomas Sabo- smyckena hon fick, detta av oss Swedbank-tjejer
en nöjd Malin är ett nöjt swedbanksgäng
hela gänget samlat
finis och jag
supergod mat!
och såklart en skål eller två
så blev det kväll, vi flyttade oss inåt under taket, catchade upp en trubadur, sjöng allsång och hade det allmänt trevligt.
för vissa mer dimmigt än för andra ;)
Sen kom vi ju på att hoppsan! Det var Eurovision på tv! Sara och jag var trötta, så vi tog bilen och åkte hem samtidigt som vi tittade på svtplay för att se hur det gick för Loreen. Innan sista rösten släppte jag av Sara vid sin hållplats så hon precis hann att se uppträdandet efter vinsten. En helt klart suverän kväll, med underbara vänner <3
 
 
 
 
idag då?! jodå, det började med en löptur, sen hade jag fullt med kunder på jobbet, en lucia kom och överraskade mig och pratade bort mer än halva min lunch, jag blev "medlyssnad" och godkänd av chefen att jag är en värdig banktjänsteman, jag har vart ute och gått/sprungit och kollat på allsång med mican + skickat iväg ett viktigt mail angående franchisetagande... hua! ni skulle bara veta vad jag borde sova nu =)
 
igår var jag och tittade på en ny bil. den var visst skräp så jag la undan alla mina pengar på ett låst konto istället. nuså ska jag bli en duktig sparare!
 
puss på er och godnatt

Egypten del 3

Bättre sent än aldrig!
 
Dag 5 alltså, vi skulle upp tidigt och åka och snorkla, och förhoppningsvis se delfiner som dom lovat oss!
 
Fullt med folk på båten, som alla ville sola =)
Peppade tjejor
Line hittade sig en redig snygging hon hookade upp med under båtturen
Under tiden vi åkte försökte vi sola lite vi med
Om vi inte åt chips vill säga!
Helt plötsligt var det kalabalik då alla insåg att det var delfiner runt omkring oss. Hysteri!
tre vuxna och en bebis fick vi se, sötizar
 
Och så var vi framme vid första stoppet, så dags att snorkla!
 
Emma och jag snorklade en sväng sen simmade vi tillbaka, jag var inte så excited faktiskt för jag trodde det skulle vara mycket fler fisksorter än vad det var. Men emma som snorklat innan sa att det var ett jättebra rev iaf =)
 
Tillbaka upp på båten igen väntade lite mat osv, sen åkte vi vidare till nästa stopp.
En nöjd nysnorklad Sara
Stopp nr två och Line vill inte snorkla haha. Så jag satt kvar med henne uppe på båten så fick Amanda och Emma hoppa i plurret!
Tummen upp
Snorklisnorkli
Happy efter en dag på havet var det dags att åka hem igen
På vägen tillbaka fick vi se sjukt många vindsurfare. Häftigt
väl hemma igen la vi oss och solade lite vid poolen innan det var dags att göra sig iordning för kvällens bravader. Emma och jag skålar med öl i solen.
 
poolen by night
 
 
 
hade jag inte haft världens slöaste dator/internet hade jag lagt upp de sista två dagarna också. men nu är jag smått sur efter att ha suttit här i säkert två timmar bara för att få upp de här fnuttiga bilderna..
 
adios!

Nytt nytt

peppar på måndag och åker till kalmar! håller tummarna nurå.
 
Nåt måste man ju hitta på när pengarna inte slösades bort nu i midsommar. Förutom all mat osv som jag köpte haha men det var ju bara att ge bort för så mkt kan jag ju ente äte själv.
 
Längtar till lördag nästa vecka också. fullrulle på utklädningsbrännbollen. hoppas det blir sjukt kul men det tror jag. bara att alla är så himla envisa men det ska nog lösa sig endå om vi köper varsin peruk ;)
 
Och Sagis fyller två på fredag. herregud! vart försvann tiden?
 
jaja nu ska pappa och jag grilla iaf! MMMMUMS.
 
puss

I'm gonna live my life

Just the way i want to

En himla mysig resa senare har kroppen och huvudet gjort sitt idag. Imorgon ska jag ta mig tusan till jobbet för idag stannade jag hemma. Sen får jag lillasyster på besök. Som har skolavslutning på fredag, stor tjej nu?! Börjar ju nian o allt i höst. Jissus!





Puss


Herregud

Jag bör nog knipa ihop den där pratglada käften ytterliggare en dag. Nu är det inte mycket ljud som kommer när jag försöker säga något!

Ska ändå va på jobbet halv nio imorn för vi skulle ha möte. Och då ska jag väl inte behöva säga något hoppas jag, så efter det blir det att gå hem igen.

Wish me luck! Nu ska jag iaf ta mitt pick & pack och krypa ner under täcket. Mycket energi går åt av att inte prata måste jag säga!

Pussis godnattis


Idag

Idag var mican och jag ute och gick på en gata med jättefula hus!


Jag drömde en gång

Blond awesome skitsnygg

Ja så var det!


Who's crazy ideas is this?

Tror jag slagit i skallen. Nålrädda Sara ska ge sig på dumdristiga grejer framöver. Wish me luck! Sara frågade om det var "modernt" att ha två piercingar mitt på örat, inte vet väl jag blev mitt svar. Jag gillart iaf och jag har vart sugen på en tredje som inte ska sitta där alla andra har nån så får se vad jag hittar på! Den andra grejen kan bli en surprice, om jag överlever vill säga!

Hehe


Swedbank sommarfest 2012

Nu tar jag och mitt blonda hår och går o lägger oss!


Min finfina namne

Största hjärtat på minsta människan <3


RSS 2.0