dagen från helvetet

ja den har varit idag. jag brukar ha ca 3-7 kunder i kö. idag har jag haft 18-23 nästan hela dagen. ni förstår mig då hoppas jag? jag som är stresstålig i vanliga fall (på jobbet), som bara sjutton! fick nog med mig min ostresståliga vana hemifrån idag..

och imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet. om jag ändå betalar för det liksom! knät har inte vart med mig sen i lördagskväll men med lite linnex på ska det väl ta mig tusan hålla imorgon! det gör ju sådär gutt ont efter nån timme så jag kommer nog sova mycket inatt =)


puss på er

crazy night igår

jo men vi kör väl på att köpa dubbelt upp när det ändå är så lång kö? säkert att jag behövde det!

 

jag kom hem med bara ett örhänge också, vem tog det andra?

 

 

idag känner jag mig som en överkörd katt i princip. och jag ska jobba om 1 ½ timme. sen ska jag fasen gå hem o slänga huvudet i kudden och vakna till en bättre värld, vi säger så va?

 

godnatt tja


sorry for party rockin'

i princip så ja!

fullt upp med jobb och ansökningar om annat jobb och utbildningar hit och utbildningar dit och party hit och party dit.

det har vart ett jävulskt partande senaste tiden iallafall men det verkar ju som jag trivs. skönt bara att ha vilat upp mig lite nu. denna och nästa vecka jobbar jag bara kortpass. men befinner mig på jobbet ändå för att göra klart alla svåra utbildningar. nästa vecka är jag klar med dom så då kan jag bara ta det lugnt =) Ta hand om mig själv och mitt hem!

sitter och försöker hitta musik till mitt nya gympapass. ska visst hålla i ett pass om en vecka. puh, och jag ska ha ett nytt pass klart tills dess? jaja, vi får väl hålla tummarna på att jag lägger ner lite energi=) ska springa stångehamnsmilen på lörre med. ska bli intressant!

puss på er

RSS 2.0