Bullet och jag, vi är goda vänner! ;)

thanks for taking me away <3


nu måste jag sova. är helt jättetrött nu. =)

är glad igen, tack och lov. puss

huaaa

kommer precis från träningen. och det gick bra med mina nya träningsskor. iofs fick jag lite skoskav när vi sprang, men som tur var så blev det en lugn träning idag, för det var helena som höll i't :P Och så ska jag börja med innebandy i figeholm med luciat också. kommer bli kenon =)=)=)

är lite trött. eller. jag vet inte. någon måste liva upp mig iallafall. show me some love. haha, tjuha.

nu ska jag äta fralla. tjing.


psst; ellabellabusis och jag har vart väärsta teamet idag. åh vad jag älskar den hunden =)

nehepp

fick inte åka till figeholm idag.
tråkigt.

nu väntar jag på att något ska hända. men det verkar inte som att det gör det.
förbannat trött. hade velat träffa lucia ikv..

puh

ella är stark, det visade hon idag. och lat, det visade hon också idag.

var inne på inhouse och handlade för massa pengar, den är inte okej alltså, vill flytta hemifrån, NU typ.



måste ringa far min nu. eller så skickar jag sms så han får ringa mig. jag börjar bli fattig. får inte ringa så jäkla mycket som jag jämt gör :P hah. den dagen.

äcklig morgon

vaknade på rätt sida i morse, rätt trevligt. fick besked om att jag ska vara lite kissvakt åt ellabusis idag. lyckades somna om, och nästa gång jag vaknade blev det åt en helt annan sida. inte var det rätt iallafall.

åker till pappa i eftermiddag, orkar inte va kvar i stan. det resulterar i att jag kan träffa lucia =) wiie


nu måste jag dra mig ner till duschen. för ska vara på sibylla vid tolv och hämta nyckeln till lägenheten. pusstjao

mondaay

tråkig dag. skulle inte gjort mycket. var inne i stan och solade, sen skulle jag till inhouse för att hämta lite som mamma beställt. men under tiden jag solade låg jag även och smsade med bulliiii, haha. smart att göra det inne i ett solarie? njaae, jag tror inte det :P haha, men efter mina ärenden åkte jag och hämtade upp min kära för att ta en fikus på staden. som vanligt är inte en fikus på staden med jennie något som innehåller kakor eller pajer, utan mat. mat i mängder, fast idag blev det dessvärre inte pizza, utan cecil faktiskt. mm gott var det =)

sen drog vi oss hemåt dejegatan för att lina lovat att färga mitt hår idag. och mja, det blev väl bra. blev inte lika gul som sist iaf :O men nästa gång blir det definitivt frisören som får slänga i färg i håret på mig. skiter i om det kostar en förmögenhet, för jag vill inte gå runt med gult hår:O :P

var iallafall trevligt att träffa bullen en liten stund idag, även att vi var rätt så osociala mot varandra så vet vi att en fem-minutersträff betyder massor =)

och ikväll skulle det ha blivit att köra fram och tillbaka till linköping. men så blev inte fallet. malin har hittat en liten bil där som vi skulle hämtat. men det var så mörkt så vi fick inte lov att köra. haha, jag kan nog allt om jag vill =) förra vintern körde jag för tusan ensam hem från västervik en lördagsnatt och det var svinkallt och halt och äckligt. och då var jag ensam. så det hade nog inte varit några problem alls (för mig) att ta mig hem därifrån. Vill iofs inte riskera att något ska hända med malin, eftersom hon inte direkt kört lika mycket bil som mig, så kanske det är värre för henne :P Men det slutade med att hon och hennes bror ska åka imorgon istället. Haha, så jag slapp. guttans =)



nehepp. nu ska jag nog gå upp till sängen för att läsa lite. är lite trött efter denna dag. haha =)

Oh what a night!

Herregud. jag vet inte vart jag ska börja :O

har precis iallafall varit och handlat med malin och jocke. har man bil så har man =)


nu cepar sig datorn som vanligt. eller, bloggen. det är nog nåt virus :I...
Så det blir inte mer av mig idag.

hoppas på mer mys idag. puss

no i don't wanna run away, yeah

har tappat min nya telefon, ca 3-4 ggr, redan. jag ledsnar rätt hårt på mig själv :S

jobbet gick som smort idag, en efterlängtad en kom och var med mig när jag slutade för dagen, nya aerobicsskor las undan och presenter tittades igenom, tyvärr utan någon bättre framgång. nehe, någon som har förslag åt mig, min hjärna går på tomgång för tillfället :O ?

En fika på coffeehouse hanns med också, kära emelie, vi måste umgås mera, jag saknar ju dig!

skulle klippt lucias hår idag också, men hon hade ingen sax. haha, den planeringen.. ;D så åkte istället hem till dejegatan efter hundra timmar på stan. läste en kvart ungefär tills jag insåg att jag inte orkade hålla i boken längre, så somnade väl i en halvtimme eller nåt såntdär. bradär sara. nu kan du säkert somna ikväll! =)

Och imorgon, så är det clubdag, köpte mig ett litet finare och längre linne idag som ska användas imorgon. alla ska vara fint uppklädda. haha. kommer nog bli kanoners :D:D

och till råga på det så fyller jocken 23 imorgon, han ska firas på lördag, att han ska! :P


är sugen på något. men vet inte riktigt vad. jag hatar att vara rastlös och trött på en och samma gång-
... bye

summer of -07

vilken jävla morgon jag lyckades med idag då

liv förändras på en sekund, förjävla tråkigt

ska ta buseen in och sola lite innan jobbet idag. börjar ju vid två så det är sånt som hinns med =)

ja lucia, det blir träning ikväll! ska jag plocka upp dig på vägen? jag får ha mammas bil, puss på dig

nu, ner till tandborsten. tjaaao



jävla brännande känsla under ögonlocken. jag hatar den

saker och ting förändras med små små ord

eller bokstäver, bestäm själv..


har köpt mig en ny telefon, var inställd på en nokia n97 mini, men när man väl bestämt sig så finns den självklart inte då man vill och inte heller där man vill, så istället blev det en samsung ultra touch. kan ju inte säga att jag inte är nöjd iallafall, för att det är jag allt.

förstör allt det som var så sjukt jävla bra på bara några få sekunder. jag kommer hur eller hur somna med ett leende på läpparna inatt. hoppas jag iallafall. för det handlar inte om min huvudvärk den här gången.

åkte hem till mamma idag, fast så fort jag kliver ur bildörren faller jag pladask på marken. tårarna sprutade men nu när man tänker efter är det rätt så skrattretande. jag stör mig lite..

en ny bok i antagande, det får bli godnatt för mig
pusstjao

hell no?

börjar joppppaa vid två idag. hade förväntat mig lite mat osv med malin innan dess, hon kommer till mig kvart i tolv och säger att hon glömt bort att hon skulle ha projektdag idag, och dom skulle mötas klockan tolv. fuck it. nu sitter jag här hemma hos mamma och har det jävligt tråkigt istället. sug på den, börja jobbet klockan två är inte roligt när ingen har tid innan dess.

inte nog med det så slutar jag 40 minuter innan bussen går hemåt. vad gör man under den tiden då? .. :S


allt var så självklart förut, vad var det som hände liksom? allt tog en rejäl vändning och det är inte okej..

nu blir det nog lite tillagning av något ätbart. börjar bli lite hungrig faktiskt, efter träningen igår så åt jag då inte mycket, så det är nog därför? oja.

tjao

vad var det vi sa?

stop trying, yeah - right!


btw, Malin införskaffade sig ett körkort idag, bara sådär. Glad för hennes skull <3


nu, tillbaka till soffan med bryydarna. puss

Lika bra! =)

Japp, det är lika bra att jag skriver några rader nu innan far min kommer och hämtar mig för att bo hos honom ett litet tag . =)

Idag, klockan tio i åtta, ringde lindex. det var nog lite akut. jag behövdes, mellan 9.45-14. så det var bara att traska ner till duschen och sen dra sig mot jobbet. det var skönt att jobba idag faktiskt. hann till och med platta mitt hår, och snebena har jag också idag till råga på det. hejja! =)

har träningsverk som en idiot idag, i rumpan och benen. nehe, kände jag inte det på träningen igår att det bara var rumpa och ben som tränades? ööh, jo, det gjorde jag. fuck it .

idag har min älskade linus och jag fem månader. grattis på oss ! <3


köpt strumpor idag också, behövs när hösten och vintern kommer. (och en bh, men det är ingen som behöver veta) =)

puss, high on life. for once-

I wish that you are here with me

but we're stuck where we are
it's so hard, you're so far..
This long distance is killing me.



är så förbannat trött på att försöka, jag försöker ta mig fan med allt, hela tiden. det hjälper ju inte, det hjälper ingenting. höll till och med på att få behöva gå ifrån på träningen idag. jag vet inte vad jag ska göra för att det inte ska bli fel. jag tänker sluta försöka..

min kära vän malin sa till mig i onsdags att det inte är den riktiga sara som finns längre. hon har försvunnit. och säg den som inte vet det?

Som tur var förgyllde jennie min dag idag, hon tog med mig till målilla, till bebisen. en liten liten sötnos var det som befann sig där. Tänk när man själv skaffar barn alltså? Hemskt.. :S

nu ska jag typ.. sova? läsa? nej jag vet inte. sitter nog vid datorn lite till kanske.
för att sova själv är ju något jag alltid har gillat!


jobb på lilla g till julen då, nice!

One day

u donno what u got 'til u missin' it a lot



borde göra en massa saker. men det är bara en sak som kommer göras, och det är att gå och lägga mig i sängen och läsa. läsa läsa läsa. bort från oskesam, jatack.


åker till pappa i veckan som kommer. det lär bli skönt. förjäkla skönt, har bara jobb på onsdag och lördag också, så det finns inte så mycket att utgå ifrån. jag hoppas bara att emelie min vän hör av sig i rättan tid så vi kan umgås, puss på gulla <3






Nothing can go wrong, i'm standing strong



pussah

åh vilken jäkla spykänsla :S

uäh

och varför, varför? that was my idea...



jobbet gick kanoners. har fått sms av ingrid. juljobb på lindex eller lilla g, vad fasen väljer man? jag skulle ju kunna hoppas på båda väldigt starkt. så att det blir typ varannan dag eller nåt. åh. jag hatar när saker och ting inte kommer som man tänkt sig.

nasi med malinen om nån timme. har sjukt ont i huvudet. mamma väckte mig med buller och bång. förbannad var jag, sa inte ett ord. and she knew why.. 




ska va med linus ikväll, wow, ge oss applåder, ja tack!


tittar ut genom fönstret och ser det där jäkla regnet pissa ner på gatorna, och jag som skulle cykla..

drar mig till boken en stund nu. pusspuss

Rubrik var det ja..!

Inatt klockan halv fyra ringde min älskade vän. inte nog med att hon var full, så brusade telefonerna rätt så rejält. Tänk om det kunde vara så, att man hade ett jobb man kunde dricka på? fyfan,.

mina ögon är inte svullna längre, men dom svider. Kommer nog vara över tills imorgon. Ska gå och lägga mig snart, för har inte sovit ordentligt på flera dagar. Och så imorgon ska jag ta tag lite i mitt liv, kanske städa på båda rummen och spackla och slipa lite innan far min kommer och hämtar mig. Ska hem imorgon. En liten sväng. Jag saknar min pappi. och per, kanske båda två lika mycket.

mitt ena hål i örat har börjat bli infekterat. kanske är för att jag aldrig använder örhängen längre? måste sätta i mina läkarpluppar antar jag så hålen får bli bra igen. jag undrar hur mycket problem jag har haft med min stackars få smyckeshål i kroppen? ... för många

här ska det just nu vara en bild. men hittar inte sladden till datorn från mobilen. hittar förresten inte mitt usbminne med alla bilder på heller. så det blir tomt. empty som det så fint heter.

puss

rolig människa, verkligen

hoppas du kommer långt i ditt liv!


Jobbade idag, 9-14. Har nog inte varit så trött som jag var i morse på riktigt riktigt länge.

Nu efter jobbet har jag bara legat i min säng. Tyckt synd om mig själv, men varit glad att lucia och jag är nära kompisar. 1 år i förskolan, 9 år i grundskolan, och resultatet kom inte förrens i trean på gymnasiet. varför hade vi inte tid med varandra innan på det viset som vi har nu? tråkigt är det iallafall!

kudden får bara mer och mer mascara på sig. jag undrar när det ska ta slut.



love me right like I know you can



det är för kallt ute för min del. för att ta en promenad. är nog lite för lat också kanske. eller så är det något annat som bekymrar mig, som egentligen är anledningen till varför jag behöver gå ut och gå.

hörs, tja

lwss

Nu har även bloggproffset (höhö ;)) Lucia försökt få fram min presentationsbild. Inte heller hon kunde fixa det. Orkar fasen inte fixa en ny blogg endast pga en presentationsbild.. :S


SVARA på mitt sms. tråk,.


pouss

some people don't like

Nu ska jag gå till min kära systers säng, öppna boken och läsa ut de resterande ca100 sidorna som är kvar.

Har rört mig alldeles för mycket idag för det lilla jag har ätit också, magen skriker. men inte fan tänker jag fixa något att äta nu inte, det får vänta tills imorgon. tröttheten tog över!

tjaobellaa

idioti, eller kallar man det skomani?





jag skulle in till stan och sola. efteråt kom på att jag ville kolla på converse, ett par nya, ett par låga. Det fanns inte i min storlek, så gick till Din Sko istället. Hittade dessa skönheter. Men tyvärr i storlek 37 så dom glappar rätt rejält, men ska till kalmar nu i veckan som sagt, och får väl kolla efter ett par 36or där ist! Ibland så hatar jag pengar..

Nu ska jag äta lasange. för länge sen jag gjorde det, mmm mummaaaaaaaaa.


puss

motivation!?

Har akonlåtar på hjärnan..

Gick upp runt elva idag. Kan nog vara så att jag var lite trött efter i lördags. Är även ledig idag. Så ska ta min kära gamla cykel till friskvårdshuset för att äntligen sätta lite färg på min kropp. Känns som om jag bara blir blekare och blekare, and i don't like it..

Låg och läste till halv ett inatt ungefär. Drömde lustiga drömmar efter det. hröm.

Vill se män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden, nu tack, ja tack!

5-6 år, och tystnaden är bruten. however, vad var det som hände?

Måste åka till kalmar denna vecka. jag måste. någon som har en bil att låna ut?


Linus, jag älskar dig!




SAMMANHANG, jag vet!

(Y)

Mamma har hittat min hemnyckel. Den har varit borta sedan februari. För bara några veckor sedan så gjorde jag en ny, hur onödigt?

Har varit med Malin hela dagen. Blev chockad när hon frågade om pizza imorse. Vi skilldes som ovänner igår... Fast vi är tydligen vänner nu :P haha. dom gångerna det kunde fungera så jämt skulle man vara tacksam över!

Mamma är sur på mig, som vanligt. riktigt jäkla sur. Därför jag är hos Malin. Och så ska jag inte åka till pappi imorgon heller. det suger lite.. har lite mer jobbtider så därför jag måste stanna, min bil står för tillfället rätt så mycket still, så har inte så mycket att välja på. troligt att mer än en person blir glad för att jag är kvar i stan..

zackezackarias gör mig otroligt allergisk. jävla katt te å vara sjukt söt så man inte kan låta bli han! ella är med jocke så då finns det ju också bara zacke att leka med. buhu.

nu kom ella :D
puss

i'm maybe not perfect

but you're a fucking disaster





JAG ÄR LITE PEPP PÅ FEST. Alkoholen köptes en minut i två, systemet stänger vid två. hur bra? inte så smart kanske.

Har varit i figebohult en sväng. kände för att komma bort. hämtade dessutom min plattistång. kanske lyckas platta mitt urreburr tills ikväll. fast om regnet ska fortsätta ösa ner blir det nog min gamla vanliga mittbena och mitt gamla vanliga självfall. hur kul?

en kavaj inhandlades igår, det får bli basen för kvällen! bild kommer nog senare. åt en trevlig kycklingsallad hos syster igår. det var väl rätt så okej. hade förväntat mig annat för kvällen men planer ändras så snabbt. felicia växer och tror att hon är stor.. hmm. vad tycker man om sånt?

har spacklat ytterliggare en gång på mitt rum. nu måste det väl bannemig nästan gå att sätta lite färg på't snart? jag hoppas det. jag hoppas något innerligt på det !

rotmos till mat idag,. jag är inte så hungrig. jag har ätit chips. känns mycket godare, och nyttigare också för den delen, right?!

imorgon ska jag träna. om jag inte är alldeles för bakis. vilket jag hoppas på att jag inte är =)
och så blir det nog att ta taxi hem tonight. tyvärr får jag ju betala skiten själv den här gången. inte så sköj..

xo . varejuuue ;)

hello last day of my life

känns meningslöst att gå till jobbet idag. jag vill bara ha kväll och min älskade linus hos mig. åh, hat på denna dag.

för att göra något åt depressionen tar jag mammas bil och handlar upp en massa pengar på stan innan jobbet, börjar klockan ett så har lite tid på mig allt!

har börjat läsa igen. fast det var inte en sån bok som jag gillar. men får hoppas den blir bättre längre fram . :P

returer hit och returer dit. jäkla reklamation på allt ocksåå :S

nu, fix, sen toyota!

tjao

är det vad man kallar äkta?

will u catch me when i fall? cause i won't come back at all.

köpstop, fortfarande. men dom får fan handla. som idioter går dom och lägger undan. sen tittar dom på mig, och säger; köpstop! emma gav mig en liten release, mitt köpstop hävs ifall jag bara handlar till mig själv, så får väl börja göra det då!

mår som ett såll. den där jävla infektionen verkar ha ett förföljeljevirus som kommer följa mig resten av livet. jag har ont...  :/

blir nog fest hos jocke på lördag, sen lashit. som vanligt =)

sista jobbdagen imorgon. goodie. not.

mican är snäll. hon köpte 36 i skorna jag vill ha. sa vi köpstop förresten?

emypemmy lövgren och jag ska ta oss en liten träff, och det var väl tusan på tiden! ungefär två år sen som vi umgicks. fy skäms på oss!


ska nog läsa en bok nu tror jag. och tycka jättesynd om mig själv =(
min ondhet lär ju inte gå över idag iallfall!

RSS 2.0