Mår illa

Tur att vi är nöjda iallafall ;)

Fick hoppa in o jobba på min enda lediga dag på veckor imorgon. Jag som skulle haft en såndär göra-allt-och-ingenting-dag. Men fick skippa det o vänta tills nån annan gång ist :)

Shit när ska jag hinna med allt egentligen? Fina micis skickar till och med kom-ihåg-sms att jag inte ska stressa haha. Hon vet hon!

Skulle ju hunnit med att träffa linus med. Än så länge bara ons men tiden springer ju iväg!

20årsfirande på lörre med efter skomakarloppet. Kommer bli så sjukt kul :) båda delarna. Peppar för tjejmilen också som sagt, sara hoppar loppet men shopping säger hon inte nej till ;)

Lovelifepussgodnattitsnowornever


Crazy shit

Ja ni skulle bara veta.

En kan ju tro att jag inte ska jobba imorgon!

Puss ;)


Sara i sitt esse

Herregud vilken gårdag. Bestämde mig i brådrasket efter en heldag hos mamma i trädgården, att ta mig en liten utgång med några glas vin o lite dans. Det slutade med att inte bara vin slank ner.. Jensan martina o jag var hos sara o robin som hade några andra kompisar där också. Och det första man får höra när man sätter sig i soffan är "vem vill ha en snaps?" så ja, ni förstår ju! Jag hade skitkul iallafall och började helt plötsligt ljuga om allt hahaha, och på det, tycka att ALLT var skitkul. Så jag skrattade mestadels av kvällen och hade kul åt allt o alla.

Idag däremot var inte riktigt lika kul. Första gången jag vaknade ville jag lägga mig ner och dö igen men några huvudvärkstabletter, vatten o lite sömn senare så mådde jag primaballerina!

Har vart på avslutning med gympalusten så nu var ytterliggare en säsong avklarad. Nu är det sommar som gäller och träning på annat håll :)

Lovelife o jensanmensanfallerallera!

Puss godnatt!


Tack för den lediga dagen!

Så grymt välbehövlig. Startade dagen med pb på springrundan, men bättre ska det bli! Snart dags att boka tjejmilen. Ska på skomakarloppet om mindre än en månad så nu har vi mål att nå :)

Efter det drog Sara och jag till gymmet och spände oss lite framför spegeln som vi brukar göra. Det går framåt ;) nä men hoppas på träningsvärk imorn!!! Annars känner man inte att man tagit ut sig ordentligt.

Efter dusch och mat har jag haft hand om världens bästa saga. Vi gick till temalekplatsen en sväng som jennie också följde med till. Ruligtruligt. Dunga!!!! Ganan!!! Jamenvesst. Eller menneja som saga säger haha <3

Har legat däckat i soffan/sängen sen jag lämnade ungen. Imorn är det back to verkligheten igen. Jobb i hultsfred och sen ohamn. SEN tar jag helg haha!

Skönt med lediga dagar såhär mitt i veckan. Sista på länge. Nästa gång är midsommar men efter det dröjer det länge tills man är ledig igen.

Puss på er. Ska försöka hålla ögonen öppna genom bb sen sööööva.


Söndagen

I söndags var det dags för Felicia att konfirmera sig. Det var upp riktigt tidigt som gällde. Hon skulle vara i kyrkan redan vid nio. Efter att jag skjutsat henne dit åkte jag hem och gjorde mig själv iordning för att sen åka till mamma och ta sällskap till kyrkan vi skulle va i kl 11. I kyrkan spenderades nästan två timmar. Sen gick vi hem och det var då presentöppning. Hon fick ju inte nåra presenter om man säger så! När hon öppnat alla presenter var det dags för skitgod smörgåstårta. Alla åt nog mer än vad som egentligen fick plats i magen för den var så himla god!! Mmmm!





















När kalasandet var över bestämde jag mig för att följa med Lina, Saga och Emma till Kristdala för att kolla på Linus och Mathias som spelade fotboll. Det blev väl inte så mycket fotbollstittande för min del kan jag säga, jag lekte mer med Saga haha för det fanns en lekplats bredvid planen. Vi gungade tills vi kiknade av skratt och åkte rutchkana tills vi var helt anfådda. Världens bästa unge <3

Egypten del 2

dag 4
sol och bad i vanlig ordning








haha så jävla roliga.....




HAPPY!




På eftermiddagen var det dags att åka fyhjuling ut i öknen
två förväntansfulla tjejer


vår lille guide


första stoppet






andra stoppet, i ett beduinläger


angry maddafacka. emsi och jag!






tredje stoppet
















japp, det var dag 4 det där. dag 5 åkte vi ut och snorklade. kommer nästa gång=)

puss på er


Godnatt

Har lillsyrran över på nattbesök inatt. Det är konfan som gäller för henne imorgon så såklart ska Jag göra henne fin tills dess :P skönt som tusan att ligga i sängen vid den här tiden en lördag. No more utgång för mig på ett tag :)

Idag har pappa lagat mr blurr aka perra. Hade hål i avgassystemet så kan ju säga som så att varenda jävel har vänt sig om och undrat vem fan som kommer där o brummar satan haha. Det var bara lilla jag får en säga då!

Puss godnatt på er


Igår

Jensan fyllde ju år igår så efter en seg dag drog vi oss till Lilla krogen o käkade god mat och hade det trevligt trevligt. Planen var att jag skulle vara hemma på kvällen, sova och vara pigg som tusan på jobbet idag. Men är det födelsedag så är det ju födelsedag! Så planen sprack. Jag satt på Åströms till kl två med två fulla brudar och hade det riktigt trevligt. Var inte i säng förrän kl tre och klockan ringde vid sju i morse. Ni kan ju fatta hur jag vart idag! Men jobbet rullade på. Både i hultan o ohamn. Hade planer på att dra till gymmet efter men åkte hem och däckade i soffan istället. Nu har jag iaf duschat och ligger i sängen för att invänta ytterliggare en heldag med jobb imorgon.

Helgen är fullproppad också så det är ingen vila ingen ro. Men så är livet. Im happy och det är det som avgör!

Puss ;)


Egypten del 1

Framme på Arlanda efter 6 timmars bilfärd, laddning av telefoner och tandborstning stod på schemat



Framme i egypten och i bussen mot hotellet, happi!

Vi hann sola lite första dagen, innan det var dags att kolla runt på hotellet.
Det var stort som en hel ministad haha. Detta är "vår" pool.

Efter många om och men hittade vi tillslut lagunen som låg vid hotellet



Dag 2
SOLA, BADA




Sen bestämde vi oss för att duscha och ta "ett glas vin eller två"

Det slutade med party i "Peanut bar" och några fler glas vin än det var tänkt




ja, ni fattar!


Dag 3
Ännu mer sol och bad
som dom paddor vi är hahaha!

Kramkalas

Maaaat


måste sola insida lår

Även denna kväll hade vi nåt att göra. Vi tog oss med hjälp av en toktok in till marinan och kollade på alla snygga båtar och drack goda drinkar samtidigt som vi försökte koppla upp oss på deras WiFi utan att lyckas.
Det blåste rätt så mycket!


haha...

Ge oss en båt eller två? det här var dom "små" båtarna





hejhej, jag lägger mig här ett tag

LASCALA

Jag hittade mig en toktok som jag skjutsade hem oss i


Kommer bilder på de andra dagarna också, nu måste jag hoppa in i duschen efter en springtur i blåsten.
Jobbet kallar!

PussPuss


Take me back?

Härliga brudar dedär !


Senispenis

Haha nä fyhundan nu är det andra bullar som gäller!

Står i och står på här hemma och peppar på livet nu! Sorry för dålig uppdatering..

Bilder från egypten kommer snart, jag lovar! :)

Ny vecka, nya tag. Vi går en period UTAN alkohol till mötes nu trots att jag hade jäävligt kul i lördags. Eller det började iaf precis innan vi skulle dra till stan. Bästa björn rosenström åkte på och jennie o jag kom in i vårt esse. Dansade, pausade och allt såntdär ni vet. Sen dansades det ännu mer på lascala. Nästan så fötterna brann. Efter det drack jag två glas vin till en såsig pizza. Ja ni hörde. Den var såsig. Jag vet nån som gillar sås, deni!! Sen är det ganska svart haha. Herregud. Som sagt, vi hade jävligt kul!

Gymmet som vanligt imorn efter lite ärende på stan. Nya träningsskorna har kommit och fellet har konfirmation på söndag så nån present måste ju inhandlas :) tandläkarn måste också besökas. Jag bet ju av en tand för nån vecka sen och jag har inte haft tid att gå dit och laga den. Så om jag, som planerat, är ledig imorgon blir det defenitivt en ny tand haha!

Nä nu äre biggan!
Puss på er


RSS 2.0