sjukdom?

igår låg jag i sängen hela dagen. typ. fast pappsen och jag åkte till stan en sväng iofs, och jag fick köra. wow. jag får i princip aldrig köra hans bil. tönt. sen när vi kom hem låg jag i soffan istället. gick och la mig innan elva. och vaknade vid elva (tio) i morse. sovit massa. är lite piggare idag. men huvudet sprängs. men ska försöka träna ikv iallafall. måste prata med luciasötet också bara. :)

inatt var jag populär också. hade fått tusen sms i morse när jag vaknade. gutt.

packa nu. tja


SARA

Quantom of solace

pappakvalitetstid. den var rätt så bra.

igår gjorde jag som sagt var mitt nationella i svenskan. vi var bara fyra stycken på lektionen. Jennie, Filip, Peder och jag. så det gick perfa. Efter det åkte Fille, jag, malin och hennes kompis tobias till mönsterås för att gå på UF-mässan. Den var tråkigt nog ingenting att ha. Dålig luft var det där nere också. Malin och jag åt oss tjocka. Så nej. Inget att ha.

Filip var helt exalterad över att tobias hade en turbobil. det var kul att se. Jag har nog aldrig sett fille le så mycket och så länge på den lilla biten. jag hade roligt åt honom. :)

Sen när vi kom hem igen gick vi lite på staden. Malin och fille hittade sig varsitt par skor. och jag hittade mig inget. som vanligt. jag hittar aldrig något nuförtiden. det är jävligt tråkigt. sen köpte filip ett par beiga chinos också. OCH JAG ÄLSKAR KILLAR MED CHINOS. det är så j*kla snyggt! så det var duktigt av han. :P

nahepp. äta mat snart kanske. jag mår skit i mitt huvud. ingen bra lördag helt enkelt. det är pollenas fel. jag hatar pollen. pollen hatar mig. bra där.


tja

tagen på bar gärning

hur ska man bli klok på alla tankar som far runt i kring? jag blir det inte iallafall. Jag hade så mycket jag ville säga. Men nu orkar jag det inte längre.

min taktik fungerade. igår fick jag ett sms. det var du som skrev. inte jag. förstå vad det betyder för mig!

en riktigt tråkig lördag står på listan. sugig lördag. imorgon tror jag att jag åker till mamma. lucia vill ju träna så gärna, och visst ställer man upp!? <3

handtag famntag klapp eller kyss
vi har nu tagit i hand.
har man tagit i hand
så kan man inte ändra sig
fan då


SARA

sista dagen - på riktigt

Gud så skönt det ska bli att gå ut från skolan idag och veta att det är så sjukt lång tid tills jag ska tillbaka. HerreGud vilken känsla!

Har nationella med.. Har gjort stödord. Det kommer nog gå bra. Kanske. Man vet aldrig. Jag är lite skeptisk. Jag kommer bli nervös och stappla mig fram genom texterna. Jävla skit. Jag är kass på redovisningar och muntliga föredrag. Men. Det går nog bra ändå. Bara bra att jag gör skiten. Annars blir Anna sur.

Igår blev någon sur skulle jag tro. Förlåt.. Men jag orkar inte just nu. Inte igår. Inte idag. Inte än. Jag är inte beredd på vad som kommer hända senare. Vi väntar ett tag. Snälla. Tack.

Simmade pluttelite med micet igår. Jag fick kramp i smalbenet och hon hade träningsverk i foten (fråga mig inte hur ;)) så vi satte oss i den underbart varma bubbelpoolen x antal gånger. Den var ovanligt varm igår. Det var skönt. OCH så användes ordet tragisk väldigt ofta. Det var roligt. :) Jag såg tragisk ut när jag låg på den långa gula korven. Dom var så svåra att sätta sig på igår. Det var också tragiskt.

Vad ska man göra ikväll då? hmm... Ska iallafall sova ett jäkla bra tag när jag kommit hem från skolan. Är så slut idag. Gick upp 6.30, och jag vet inte när jag gick upp innan sju sist. Så det var lite tungt i morse :P

Nahepp. Dra sig till vår kära Pia kanske. Hon var på bra humör förut. Så vi kan ju hoppas att hon fortfarande ärt :)
puss.


SARA

sista dagen - typ

för imorgon har vi ju faktiskt bara två grejer som ska göras. ett: kolla film på religionskunskapen. två: göra svenska nationella muntliga. jag gjorde faktiskt klart mitt PM igår. helt otroligt. bara manuset kvar då. och det hoppas jag att jag gör ikv. när jag kommit hem. för andra saker ska ta mig tusan inte komma på fråga!!!

mican och jag ska till das simashallen efter skolan. wiie. mumma :)

nu ska peter prata med mig angående två saker, ett: rättskunskapen. två: samhällskunskapen. jag är orolig att jag inte får g i ämnena. troligtvisast så.. :(



SARA .

beslutsångest?

- Så inutahelvete...

vart in på stan en sväng i dag då alltså. började med att lina och jag åkte till skolan för att hämta malin, därefter drog vi till cecil för att möta jossan och att äta chiiinamat. mumma på det. sen stack lina, jag och malin till materialmännen, vi hittade massa skit där. sen åkte jag till tandläkaren, och fick reda på att jag tydligen vunnit på ett lotteri som min tandläkare haft där. så jag gick därifrån med en påse med massa tandgrejer. jo man tackar. höhö. sen solade jag. äntligen, det var riktigt länge sen jag gjorde det sist. så det var najs! sen drog jag hem typ. pappa och jag höll på lite utomhus, och snacka om att det var sveenkallt. fy tusan. fick för övrigt reda på att en syssling fått körkort, jag grattar åter igen! ;)

rent hus börjar ikväll också, egentligen tycker jag det är äckligt att kolla på, men vaddå.. det finns inget annat att glo på ikv, så då blir det det. eftersom mitt älskade dirty sexy money slutat sändas. jävla skit... ångest.

började med svenskan nyss också. eller, hröm, jag skrev två rader på mitt pm :D


SARA

tisdag

andra avenyn är slut precis nu. och bara för att hon sa att hon ville att Roland skulle försvinna kommer han säkert dö den jäveln. Åh, jag hatar när det blir så i program...

tandläkarn imon. inge kul. böh. så jag måste ju åka in till stan också, känns så himla onödigt när jag är ledig. fast då hinner jag nog förhoppningsvis med att dra in på lindex och fråga vilken tid jag ska börja osv på måndag. Lite andra ärenden kommer jag nog också på, säkerligen. får lite money imon också, men vill ha studentklänningen jag hittat, och en ny mobil, den la för övrigt av idag, vilken idiot, så det blir att spara massa pengar. gah. jag kan inte spara pengar, jag är usel på det. iochförsig så var inte min telefonräkning så dyr den här gången, så där sparade jag in på lite iaf :P

lost ikv, kommer säkert hinna somna innan dess. jäkla skit... jag måste ju se det!

nahepp. läsa lite skolböcker de tomma 50 minutrarna kanske.


SARA

åhnej.

jag orkar verkligen inte göra den där jäkla skitsvenskan. åh, skjut ma! :(

är hungrig också. vet inte vad jag ska hitta på för mat. vill inte ha pasta. jag äter jämt pasta, pasta är onyttigt. nudlar är jag alltså inte heller sugen på. kan inte en kock komma hem till mig och laga lite mat? jag blir alldeles för lat när jag är ensam.

ringde pappa förut, men han hade inte tid med mig. böh. tråktråktråk helt enkelt.

DAVID, jag har iallafall packat upp nu, så håll käften. jag är fortfarande sur på dig! sådetså!

simhallen igen, det är bra. bra initiativ micet. <3


puss. Sara

hej hopp!

studiedag idag då alltså. lina är i stan och städar lägenhet och pappa är på jobbet, som vanligt är jag ensam hemma. men det är skönt ibland. vaknade runt tio idag. bra som tusan att jag äntligen fått sova ut. så nu sitter jag här, laddar hem massa låtar och funderar på vad som ska göras idag. det blir nog svenskan, kan man ju hoppas. jag måste.

drömde jävla cpdröm inatt. bara för att. så fort något blir intressant vägrar jag. det är något fel i min hjärna? ...

måste ta tag i alla väskor också, måste packa upp. inte kul. jobbigt. böh. orkade verkligen inte göra det igår. jag var alldeles för lat för det, och trött. det enda jag gjorde var att kolla på scrubs typ. länge sen sist. hah :)



JA, äntligen. nu har dead by aprils låt losing you velat bil hemladdad. ÄNTLIGEN säger jag bara. jag längtar till hultan, och så vill jag ha tillgång till husvagnen. bah



hehhe. nej nu ska jag packa upp. tja.


SARA

piss me of once more

JÄVLA IDIOT!!!
så inihelvete skönt att åka till pappa nu
hoppas lina kan skynda sig bara.
sen bär det av, gutt!

imorgon har vi studiedag. första gången på flera år.
och på onsdag är det projektarbetsdag. alltså ledig två dagar i rad
hur skönt som helst! :)
iochmed att jennie och jag är klara med vårt projektarbete så är det lugnt för oss att vara hemma :)
men då blir det att ta tag i svenska-nationella-muntliga istället.
FYTUSAN :(


JAG BLIR INTE KLOK PÅ DESSA FESTBILDER! puss på love


SARA

måndag

mår så uselt. det är nog vinterkräksjuka på g. lucia mådde också uselt. jag tror att vi har smittat varandra. fast i och för sig så var jag hemma hos malin och jocke igår. båda lika sjuka där med. fast där är det förkylning som råder. inte någon jäkla kräksjuka... fast jag får väl hoppas jag slipper skiten. jag vill verkligen inte åka på'at.

men sara, tänk dig själv om du var i ett rum med världens största tårta, och du INTE fick äta den. förstår du mig nu? Det var ta mig fan samma sak.
hahahhaa. så söt :)

vi slutar vid ett idag. det kommer bli skönt. wiie .
och så har man sett alla lördagsbilder nu.
tag bort, snälla. typ. dom flesta var rätt så illa.
den här liksom... den visar hur glad jag var. hröm..


hey ho, lets go.
du kan sluta snacka nu, för du vet inte vad du pratar om :)
puss. eller förresten, inte puss.


SARA

haha just det

kärringjävel som inte hade nåt vett dök visst upp igår. trodde hon inte att jag visste själv vad jag skulle göra eller? jobbig iallafall.

det blir nog inge plugg. jag orkar verkligen inte. pappa kommer snart också, så ska vi handla lite. stackarn. han har jobbat TOLV dagar i rad nu. och mer än tolv timmar per dag också. han är rätt så slut så att säga. min lille far.

undrar hur folket mår idag. alla var verkligen jättefulla igår. för ovanlighetens skull. inte. träna ska jag göra ikväll också. tänkte ju att det skulle vara skönt att gå hem igår. men det fick jag inte. det kunde tydligen vara farligt. så en taxi tvingades jag att ta. vilket iochförsig var skönt för jag hade skoskav. men jag var rädd för taxigubben. det stod i tidningen för ett tag sen att en nittonårig tjej blivit mördad av en taxichaufför. uäh. läskigt. men jag kom hem till en sovande och mätt och belåten jennie iallafall. och jag hoppas verkligen att hon inte var allt för sur för att hon vart tvungen att gå hem själv och vänta på mig. men hon fick sig en french hot dog utan korv, och det tror jag gjorde hennes kväll :) stockstockstock.. höhö..

nej nu var jag tråkig.

jag tycker om folket som står på min sida :)
det bevisar bara vem som gör och har rätt. JAG :)


åh jag blir så glader när detta fina ting sitter på mitt huvud. det är ju så snart!
SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR !


höh. puss

nänänä

jag kommer ihåg när jag fick ett pm på bdb en gång. där i stod det att det aldrig mer skulle hända. hmm. igår fick jag veta att du ljög för mig :)

det var ju som sagt var studentfest på apollo igår. vi hade det trevligt nere på mitt rum, malin, jennie och jag. lyssnade på studentlåtar, åt chirre och drack oss onyktra. sen bar det av in till stan. förlite 90:or på apollo? vart var ni små barn? alla andra var ju där. men iallafall. vi kollade lite på när fille och dom spelade. drack lite till och så fortsatte det väl hela kvällen. underbar fylla, fast overklig bakfylla när jag vaknade. så full var jag väl ändå inte? :O nej. jag var inte det.

kvällen slutade med love at first sight.

åh du rolige fan. vem kom på att tre stycken skulle finnas till? BAH..

det löser sig nog på något sätt iallafall. det tror jag. kanske.

imorgon har vi prov i rättskunskap. fyfan säger jag bara. jag kan inte.. hua på den.
måste alltså plugga lite idag.

puss puss på oss. älskar dig. tyvärr blev inte alla tre med på någon bild. så det får bli jag och min älskade bull <3

heddoheddo.


SARA

kväll natt morgon dag

en naken paul walker sprang omkring på min tv igår till klockan halv tre. jag satt som fastlimmad med blicken! skulle jag få välja på alla killar i världen skulle jag välja honom, han är världens snyggaste kille.

unfaithful, med h. jag var arg på den dumma filmjäveln. istället blev det snack. hah, du är söt :)

snart kommer min alldeles egna bullshit och plingar på. och om ca 45 minuter kommer malin. vi är peppa på party, eller kommer bli om inte annat. just nu har jag lite huvudvärk, som vanligt. går runt och dricker vatten gör jag också. och håller på att knäcka hjärnan på om jag ska ha skruvlockar eller rakt hår ikväll. det blir nog rakt. men fy så tråkigt. men det blir nog rakt ändå!

mamma felicia och jag var inne på staden idag. och se på maken, jag hittade mig både en bikini och en bh. applåder till lindex i oskarshamn. mamma säger att vi ska åka till det där stället i kalmar, där har dom bättre skit :) men jag är nöjd.

på hemvägen blev det en sväng förbi malin och ella. fellet och mamma har nämligen inte fått träffa henne. och ella gjorde sitt första intryck så dåligt hon bara kunde. hon sprang till oss, satte sig ner, kissade på asfalten, kanade sig framåt så hela svansen blev full av kiss, ställde sig upp, gick åt sidan, och sist men inte minst, viftade på svansen som om hon hade spasmer i den. vi kan ju säga så här att alla fyra var dränkta i ellakiss efter detta. men det gjorde inget. hon är så söt så man kan inte vara arg på henne :)

nehepp. gå ner och fixa sig lite mer kanske. får se hur länge vi stannar i min lya, det kanske blir så att vi beger oss till en annan männska, som fyllt år. men det är bara kanske än så länge :)


puss puss
SARA

skor

är ett annat ord
bättre passande i min mun
det andra ordet kommer inte på tal

snart får jag sällskap. äntligen. har suttit här hemma i min ensamhet ett tag nu. eller felicia har sprungit lite fram och tillbaka mellan grannfelicia och hemmet. tillslut bestämde dom sig för att våran felicia skulle sova där. tragiskt. vi gjorde tacopaj, lina och jag. den blev god. men efter det drog hon. så där blev det inte heller någe sällskap utav att.

sitter just nu och kollar på hjälp! skittråkigt att kolla på det när inte pappa är med. jag skrattar alltid åt programmet och han skrattar alltid åt mig. nu är det ingen som skrattar åt mig. då vill inte jag skratta åt programmet..
tragiskt.

låsa dörren gjorde jag nyss också. känner mig fan otrygg när jag är ensam. in kuol som david skulle sagt.

nehepp. nu hör jag att den där brustabletten las ner i glaset på teven. så dags att dra sig dit.

SÄLLSKAPET, kom NU!...


SARA

denna eviga huvud- och magvärk

vart kommer skiten ifrån? jag vill veta. :(

slutar snart. det ska bli skönt. kommer nog lägga mig i sängen och dö tror jag. känner bara för det. om jag inte orkar ta mig till staden för att prova bikini och bh. allt är ju försmått och trasigt. för mycket använt helt enkelt. det finns ju inget som funkar på min body, inte jennies heller. fula vi är.

imon ska vi vara snygga
idag har jag även plattat håret. för ovanlighetens skull.

hej då.

rikard säger till sara

din jävla idiot
det kan du vara själv.
kalla mig jävla idiot en gång till
sen så kommer jag aldrig mer ställa upp på något
så det så.
pucko

ikväll ska fellet och jag vara ensamma hemma
om inte lina är med en stund.
det får vi se
tacopaj ska göras iallafall.
sen på kvällen blire nog bara en massa mys
och vi gillart :)

studentmössan sitter som smäck på mitt hövve.
puss på den <3

äcklig mat i skolan idag.
fyfan.
idag kan dom servera ketchup dessutom
NÄR DET ÄR KEBAB OCH POTATIS?
för det första, vem serverar potatis och kebab?
för det andra, vem serverar ketchup till det, när dom inte kan göra det till mackaroner?
GAH. fu

är på lite dåligt humör idag
har ont i huvudet och magen .
OCH SÅ KOMMER PETER IN OCH SÄGER ATTJAG FICK IG PÅ MITT SAMHÄLLSPROV :(
komplettering där ja!
åhåhåhåhåh :(


ss...

dirty sexy money

jag citerar efterprataren
"dom där dumma amerikanarna har valt att inte fortsätta detta underbara program så det här var det sista vi får se utav familjen darling"
FU, jävla amerikanare.
jag ringde till jennie efteråt och nästan grät.
så illa var det.
sen tog batteriet slut efter det .
sugit

idag har vi hämtat ut våra studentmössor.
SNACKA OM PEPPET ELLER?!?!?!
och studentfest på lördag med malin och jennie
ännu mer peppt.
detta börjar ta sig :)

det blev en tjockis med lucia igår.
där såg man socker.
det var sött.
även vaxning av mina armar gjorde hon bra
nu är dom lena som en babystjärt.
:)

det var förresten dumt av mig att göra det dära pinsamma.
man lär sig ju aldrig av sina misstag vafan.
flickvän frågetecken

pizza idag. fyfan. träning kväll
SKITBRA.
då tar den bort pizzan.
det är bra.


puss SARA

eller?

fyfan för lucia.
hon säger saker jag vill göra som inte är bra
och så gör jag det för hon säger att jag ska göra det
PINSAMT!

ikväll är det säsongstart för lost.
då blir sara glader i magen
hihi :)

polisen hade stängt idag när jag var där.
jag får åka dit imon ist.
och imon blire simhallen med mamma och fellet också
bra bra bra.
mycket motion denna vecka
positivt som bara den!

nehe..
äta något kanske.
är lite hungrig efter träningen.
puss


SARA

studentfest

på apollo lördagen den 21 mars
PEPPAPEPPAPEPPA
det blir jennie malin och sara helt enkel
på mitt rum. det kan inte bli annat än lyckat!

vi fick tillbaka ett prov idag, eller alldeles nyss faktiskt. i inköp och varuhantering.
maxpoäng var 32 poäng. jag hade 31,5.
MVG alltså. hur många gånger lyckas jag få MVG i ett handelsämne?
inte fan är det ofta iaf. hon var jättestolt över mig.
jag var den enda som hade lyckats lösa en uppgift med tre poäng också .
ännu mer stolt var hon över det.
hur bra känns inte det? jo, SUPERBRA!

Det blir träning ikväll. det behövs. ohja!
lucia hänger med.
då blir det roligare. för vi skrattar bara åt varandra.
sötegöte <3

ahjuste, vi gjorde samhällsprov idag.
jag frågade peter om jag kunde få göra det under tiden vi har praktik istället.
men han trodde på mig, han trodde jag skulle klara provet.
jag svarade med typ, överskatta inte min förmåga.
provet handlade nämnligen om politik och EU. något jag inte är sådär värst kunnig i.
klar först blev jag också. då blev han lite fundersam.
och det kan han ha. den jäveln.
;)


SARA

090314

om sex månader fyller mican 19
om sex månader är vi i göteborg
om sex månader ska vi ha det så jävla bäst
om sex månader är det nämnligen inget annat än Way Out West

FESTIVALSOMMAR ELLER VADDÅ?
det är så jävla underbart så det finns inte!

micet, imon är det söndag.
imon är jag i figeholm
imon blir det inge simhallen.
får ta det när du kommer hem från sälen
om du inte kan på onsdag?
:D:D
puss

två personer räddade min dag idag
den ena var linus och den andra var mican
tack för det säger jag bara


SARA

två flugor i en smäll

som jag så fint uttryckte det igår

två tråkiga nyheter.
eller, nyheter och nyheter..
jag har bara glömt bort att skriva ner skiten innan
1 - lost börjar på tisdag igen, och jag har verkligen trånat efter lost, vart fan har det vart så länge liksom? problemet är bara det att lost har alltid varit klockan nio på onsdagar, en perfekt tid. och nu så har dom satt det tjugo i elva på tisdagar. och vafan är det för påhitt? då är det för helvete brothers and sisters. hur fan kan dom göra såhär mot mig?
2 - utsläppet är stängt hädanefter. STÄNGT FÖR ALLTID! hör ni hur jävligt det låter? för helvete alltså.. förstör vår/sommar/höst-badstället bara, gör det. idioter! :(


kollat bdb, en jävla massa idag.
kollat mina gamla bilder, kollat andras gamla bilder.
kom tyvärr fram till att det snart är ett år sen som det blev som det blev.
ett jävla år.
21-22 mars alltså. så glad som jag var då, har jag fasen inte vart sen dess. uscha!
tiden går för fort. man inser att man börjar bli gammal också. höh. usch.

men lev ni två tillsammans gör det,
bara för att jag valde fel så fick jag ta mig tusan straffas för det också
men det är tur att det finns människor som glömmer, som kan börja om
puss på det. det är najs, du är najs! :)

hultsfredspepp när man insåg att dead by april kommer
SÅ IN I HELVETE! :D

sara

kkkkkkkkkkx2

So how could this be done
By such a smiling sweetheart
Well you're so naive yet so
Is such an ugly thing
For somone so beautiful

hejja hejja, en mamma som hatar mig för tillfället
en mamma som inte svarar på sms jag skriver
jag vill flytta
nu vill jag verkligen flytta
från allt
från alla
ni gör det inte bättre helt enkelt.

vet inte om jag ska tillbaka till stan idag eller imorgon
kanske så skiter jag helt enkelt i det.
jag orkar bara inte .

var i simhallen igår, det var jävligt skönt
nästa gång tycker jag bara att någon ska följa med mig
börjar bli trött på att åka dit själv. ;O

måste kanske äta frukost nu
magen kurrar lite.
fast det kanske inte är av hunger,
det kanske är något annat
något annat jag berättat för folket så många gånger
men ingen har tagit åt sig av det.



jag blev glad när det sa pling i min mobil igår
du lyckades, jag lyckades inte.


sara

()

har förresten hittat både studentklänning och studentskor
massa massa jävla pepp helt enkelt.
men jobbigt att skicka efter skor och klänning, tänk om det inte passar?

studentpepp

malin gutebrand
du gjorde så jag blev tårögd och allt hår på hela kroppen ställde sig
FYFAN VAD JAG LÄNGTAR!!!!


och så lite hultanpepp på det, men studenten först ;)





SARASARASARA

föräldrar alltså

ibland älskar man dom
och ibland hatar man dom

pappa svarade idag när jag ringde iaf
han var lite förvirrad
jag hade skickat ett sms till honom
men han fick för sig att det var lina som hade skrivit det
och ringde henne istället för mig
hah. man får vara förvirrad om man jobbat från klockan fem på morgonen till klockan ett på natten
ja, det får man. om man dessutom skulle börja jobba klockan fem på morgonen dagen därpå
vi fick lite sagt iallafall
blir förhoppningsvis att åka dit i veckan iallafall
men inte idag. som jag ville. utan kanske imorgon.
eller på fredag. det är sånt som märks.

och nu har jag vart hos den där förebannade tandläkaren också
och jag står fast vid att dom är totalt dumma i huvudet.
säg inte en sak och gör en annan
jag tjöt som en gris idag också
dom där "starka" tabletterna hjälpte ju inte speciellt mycket kan jag ju lova
jävla skitställe alltså. måste tillbaka i slutet av månaden igen
för att kolla så det ser bra ut.
fu, jag vill inte

nu ska jag försöka äta lite mat.
ska nog till malin sen
stackars ella har blivit biten av tyson :(
så hon är lite ledsen, höhö.
men får väl gå dit isåfall också
någe bil finns ju inte här så man kan ta den.
bööh..-


SARA

pappa

min kära pappa
han svarade inte när jag ringde
han låg nog och sov
jag ville prata med honom :)

det är brothers and sisters om tio minuter.
jag måste skynda mig till teven.
gah.

och imorgon är det tandläkaren som gäller.
hua. TRE tabletter gav dom mig de jävlarna
jag kommer nog smälla av.
uäckha

en söt en har trasslat till det lite
fan också
men jag var ju inte bättre jag heller
min jävel...

var och tränade med lucia förut
innan dess åt vi världsgoda baguetter och kollade på en skitbra film.
måste se hela bara. hon hade börjat kolla på den innan jag kom :P
twilight hette den. så skitabra alltså! :)
men jag fick förresten ont i magen av dom där goda baguetterna.
kunde inte träna ordentligt. haha. lucia skrattade åt mig också
hon tyckte jag gjorde roliga ljud. HAHAHA.... :D

nehepp.
nu blir det teven för fulla rullar.
höhö...


puss. SARA

samhällskunskap

jävla diskussion.
filip kallade mig stolpskott
och peter frågade om jag blev sur.
jag var lite upprörd bara.
varken religion eller historia eller politik är jag intresserad utav
jag rent utav hatar det
jag har aldrig varit intresserad utav att engagera mig i något sådant
och kommer heller aldrig bli det.

är lite tagen just nu faktiskt.
jag vill åka hem

felicias hår blev grått sa lina
jag såg henne aldrig.
men jag hoppas då inte att det är grått iaf.

lucia och jag ska träna ikväll.
det behöver jag
aggrissionsproblem att bli av med
som tusan

mamma denna vecka också
andra veckan
hujedamig.
har ytterliggare en vecka framför mig som vi ska vara här.
gosh.


sara  michaela  svensson

hujedamig

vilken helg osv

fredags, jönköping som sagt.
lördags, myskväll med malin och ella
sen på natten ringde lina och ville ha skjuts hem, så då blev det en snabbis in på hamngatan
söndag, mamma fyllde år. lite ståhej och så men inte så mycket.
kvällen stack jag till malin, jocke och ella och kollade på beck.
myspys det med.
sen hem och sova (HAH, kan vi ju få tro)
tidig skola idag, massa lektioner.
sista lektionen slutade med att filip, jennie och jag satt i rondellen
och ville ha hjälp. vad gör vi då, om inte RINGER till peter?!
haha, störtskön är han - "ni kan för tusan inte ringa mig mitt på en lektion!?"
"men hallå peter, det var våran lektion, :D"
roligt hade vi åt det faktiskt
sen åkte vi hem, då var lina uttråkad, så hon ville åka till figeholm
då gjorde vi det.
sen åt vi när vi kom hem
sen höll vi på med lite.
nu färgar hon felles hår
kan bli kul att se resultatet :P
och nu så sitter jag här
mamma bakar förresten bullar.
så då kanske jag tar med mig några när man drar sig till malin,
snäll som jag är.
ska också visa ella för lina och felicia :)





jajustifan.
kom på dagens grej också
vi fick tag på idioten
k - jaha åååh, vad vill ni då mina små flickor (typ, inte ordagrant) så log han och var sååå glad
s - hörredu, du har inte så mycket att vara glad för din jävel kan jag tala om
sen var det slut på det roliga
jennie skrattade iofs hela dagen åt det
jag var mest skakis
en vän jag haft halva mitt liv
är numera min ovän
känns lite otufft faktikst.

ska nog hjälpa till lite med bullarna, och äta bulldeg
men det säger jag inte till mamma :)


SARA

allvarligt talat

vilka jävla idioter det finns. hur fan ska man veta vem man ska lita på egentligen?
inte en jävel finns det som är ärlig alltså,.
är förbannat le just nu..

hopp. dags att byta lås nu då.
får väl se vad polisen säger.
för dom måste man ju ringa till och uppdatera sig med nu framöver
om det inte finns en ärlig själ där ute som kommer och plingar på
men det är ju rätt så överdrivet att tro att det skulle kunna ske.
men vem vet.
man får väl hoppas att man har tur helt enkelt.
vilket jag iofs inte brukar ha.
men man får hoppas som sagt.

överraskningen för jimmy blev jävligt lyckad.
han hade inte en aning om att vi skulle komma. och så blev han glad för att jag pallrade mig dit nykter också. haha. eller så var han mest glad för att slippa se mig psykad igen. höhö. smällar man får ta.
vi hade iallafall trevligt tills jag märkte att jackficken var tom.
stan var dryg också, tomt på folk och bara en jävel som tjatade.
jag bryr mig inte, hur svårt ska det vara att försöka fatta det?!

nu ska jag iallafall gå och lägga mig.
om jag kan sova vill säga.
kommer ligga och vara livrädd att det kommer någon idiot och gör inbrott.
för det skulle ju kunna vara rätt så typiskt...


sara

jönköping

dagen började hur segt som helst. gick upp klockan sex, och hoppade trött som fasen in i duschen. var fortfarande trött när vi kom till skolan ungefär kvart över sju. och försökte alltså sova lite på bussen. men det gick inte. var det inte en massa prat så var det microfon för evas del som gällde. men vi kom fram iallafall. var på studiebesök på ikea. det var rätt okej faktiskt. vi fick varsitt presentkort på tio kronor för att vi skulle testa på självscanningen, synd bara att jag alltid tar självscanningen när jag handlar där :P så det var inge nytt för mig. lite tester osv gjorde vi också. sen fick vi mat på ikea. alltid lika gott med deras bearnaisesås :) sen blev det stan, eller ja, a6 gick vi på. och vart hamnade jag om inte på skopunkten? där satt jag i ungefär 30-45 minuter för jag skulle hitta mig ett par svarta tygskor. var bara tvungen. och jag hittade ett par. wow. sen bar vi oss vidare till en katolsk kyrka. och hur hatisk var inte jag mot detta? den där katolska gubben som hade ett litet föredrag för oss hatade jag. jag var så förbannad. vi frågade till exempel om han någonsin tvivlat på sin tro eller något liknande, och då svarade han med att han inte har någon egen vilja, utan det tron tycker och innebär tänker han. ännu mer trött blev jag. och så skulle vi in till själva "kyrkgrejen" men dit gick jag inte ens in, jag stod och pratade med Peter istället om hur mycket jag hatar religion och olika trosaker. han tyckte jag kunde gå ut om jag mådde dåligt pga att vara i kyrkan, så då gick jag till willys, köpte lite godis och förberedde mig för hemresan. som visade sig vara riktigt tråkig. men när vi var bara nån mil från oskarshamn så kommer jennie på världens idé. och jag tackar henne något enormt. vi hade skitkul efter det. studentpepp om man säger så. vi sjöng nämligen en massa studentlåtar och nedvärderade tvåorna :) stackarna, dom har ju ett år kvar. wiie, men inte vi :) en svettig kille hade suttit vid lina och varit sur. han var nog avundsjuk, stackars jävel, ingen brydde sig om han ;D

nu är jag hemma iallafall, ska äta tacos så fort mamma kommer hem. sen så blir det lite trix och fix, för jag ska nämnligen till jossan och jimmy, för han fyller 24 år den jäveln. lite party kommer det nog bli, men som sagt. inge alkohol för min del. och det är bra.

men är faktiskt lite pepp eftersom vi sjöng både "vem vill gå i tvåan/trean nu, ingen ingen" och "vi ska på hultsfredsfestivalen". så det gjorde att man fick ett litet sug efter den där känslan. :)
puss på den!

nahepp. ska väl dra mig. har lite ont i magen också. som vanligt.
höhö.

tack för att du gjorde dagen min älskade bull.
puss


SARA

rn

varför syns inte min header för?
kan någon hjälpa mig :(

vi ska till jönköping imorgon. inte speciellt roligt.
men vad gör man inte för närvaro?! :P
en munk ska vi också hälsa på
inget för mig. nej tack. jag vill inte.

lucia sa att mitt hår var fult
hon är den ända som är ärlig
det tackar jag för! :)


SARA

tjock kyckling

ja då kanske jag är en höna istället


nu har jag varit på mcdonalds.
malin och jag har fått lite uträttat angående föregående helg
som sagt så vet jag ju fortfarande inte vad det var som hände riktigt
mådde bara jävligt dåligt. det vet jag .

har som sagt mitt prov imorgon.
måste kanske plugga lite på det.
fast anna trodde på mig. hon trodde jag skulle klara det och få godkänt
det är peppt :)

jennie är en jävla tjatmoster. nu börjar hon bli jobbig
fyfan. tjock är hon också.
hahahhhahahahahahahaahahahahahahahhahahahha


(godnatt)
SARA

boy i can't let go

HAHAHAHHAHAH
chicken imon eller så?

kanske donken med malin när hårfärgen är urtvättad
om jag vågar gå ut ;)

två festivaler till i sommar? eller....
palace är redan fixat osv
sen vill jag på emmaboda.
jennie vill inte med.
hon vill gå på ruzzle punk ist
det vill inte jag
vilket problem alltså.
:D

MEN JENNIE, anna tycker ju att jag är ett igbarn, så det så ;)
hon kollar ju alltid på personen hon pratar om
även att hon försöker vara anonym med det
men hon kan inte det.
mohahah!
i'm an igbarn, i'm an igbarn
iiiih.h...h.h
h


SARA . :D

idiot

idiotidiotidiotidiotidiot
jag säger bara det.
jag hatar dig

försöker få mamma att färga mitt hår
"men jag ska gå och lägga mig snart, jag är trött"
hit och dit med massa ursäkter och undanflykter
jag tycker inte om sånt.
hon sa förut idag att hon kunde färga det
men nu, nej tydligen inte.
pöh.

har mitt efterlängtade svenskaprov imorgon
anna sa idag att jag var ett ig barn.
efteråt skämdes hon som en idiot.
haha. det var roligt.
jag brydde mig inte. jag är ett igbarn
...

idag var jag i simhallen själv
det var riktigt tråkigt faktiskt
det gjorde att jag bara simmade hälften
latmask
men jag gick faktiskt till skolan.
emelie och jag var duktiga.
fast iofs så går jag ju lite mer än dubbelt så långt som henne
så jag var duktigast ;D
höhö.
puss <3

ändrade planer till lördag. inge nyköping..


SARA

haha, där ser man

bara för en ynka liten förändring.
johojja

familjen annorlunda alltså, det är roligt att se på :)

felicia går runt med kepsen nu, hon fick den idag
då blev hon glad
den är på hennes huvud hele tin verkar det som.
sött.

funderar fortfarande på att plugga lite, gjorde inte det förut.
men det känns ändå som att provet tills imorgon sitter rätt så bra
för en gångs skull

JENNIE, jag glömde bort att du var på bio
k skrev till mig.
GAH...........
(jag svarade inte)

idag ska jag nog gå och lägga mig rätt så tidigt.
ungefär nu? :)


SARA

Planer - jag älskar planer

jahopp, och då var skolan slut ja .
hemma sitter man och funderar på att kanske plugga lite
har prov imorgon, börjar med svenskanationella på onsdag (jobba med) och prov på torsdag.
endel att läsa kan jag tala om..
men jag pluggade faktiskt en hel del i helgen
så jag ligger på plussidan för en gångs skull :)

och planer för i helgen är nu fixat
24årsfest på fredagen (jag ska bara vara med en stund, ska ha bättre saker för mig än att supa)
och så på lördagen ska jag ställa upp som chaufför till nyköping.
också ett bättre alternativ än att supa.
ska ju som sagt vara hemma x antal helger framöver
behöver något annat, något annat utöver det vanliga
som inte innehåller alkohol

(nyårsbild, bara för att :))


vi säger la puss å kram så länge så att säga :)

om det ändå vore så väl

You spin my head right round, right round
when you go down, when you go down, down

fytusan så lite musik jag har på min mp3 nu
hade runt 400 låtar förut. och nu har jag?
- ja kanske hundra, max
troligtvis inte ens det.
men datorn blev full
det kan man säga.
höh.

blir förbannad på eva
som vanligt
jag hatar verkligen henne
HATAR!!!!
gah, får jävligt mycket panik
hon är totalt helt jävla dum i huvudet!


vi var på politikföredrag förut
björn hade nog inte alla horses in the stall så att säga
och så kom pruskeluskan på besök också
och då blev det hultan08nostalgi
ja fyfan så roligt det var
hur som helst var föredraget jävligt tråkigt
och vem vet vad emu är? vi vet vad eu är , men emu?

trött på folk som ska tycka synd om någon de tidigare snackat skit om
jag tänker inte ringa, jag står för vad jag sa
som sagt, vilken förlust, öhm nej!


SARA

RSS 2.0