!

Det är svårt att se glad ut när man är allt annat än glad.

Jag som hade en supervecka i utlandet sen kommer man hem till det här...


...

Livet känns så jävla meningslöst när folk runt omkring en bara dör hela tiden. Så sjukt orättvist!


halsningar fran egypten

ett maste med ett blogginlagg ju.

vi har det verkligen skitbra har. vill inte alls aka hem till trakiga och regniga sverige. fast lite hemlangtan har man ju det maste jag fa pasta :)

imorgon kommer jag hem iaf och pa onsdag kommer verkligheten som ett brev pa posten. ska va pa jobbet kl 8 pa morgonen sa ingen sovmorgon har inte. men det ska bli skont. back to life sa att saga.

nej nu ska vi ut och ata har sista dagen i el gouna sa vi hors nar jag kommit hem igen!

puss osv. tja!

D-day is here

Jahapp, nu sitter vi på planet då och har 15min kvar till det lyfter. Är framme om ca 5 timmar och kommer då mötas av 30 gradig värme. Här sitter jag med jacka och halsduk haha för jag var så trött när vi lämnade bilen så missade att ta av det!

Gick upp halv sju igår morse och har fortfarande inte sovit. Jag körde hela vägen upp och tills vi hittade våran parkering så tog det väl ungefär 6 timmar från start. Jag vet någon som kommer sova på planet! Än så länge har jag vart vaken 25 timmar. Inte för att skryta, utan mer för att berätta att jag känner mig som en zombie just nu.

Vi flödade i frukost iallafall. Buffe för 119kr satt som smäck men det var det värt för fy hundan så gott det var!

Nä hörs mer när jag kommit fram och allt såntdär. Ha det gutt, det ska jag ha! (och sov gott)


!!!

Ska jag kunna sova inatt eller??

Bah. Jag och nya saker som ska göras nästa dag går inte ihop. Min sömn bara försvinner!

Är glad som en tok att Joe åkte från biggan. Vill typ kräkas varje gång jag ser honom och hör hans namn. Äcklig människa där ja!

Hua. Sova var det ja, nanana


Gutt

Halsmandlarna är stora som as och när jag kommer till dundervärme och massa bakterier på tisdag lär ju mitt immunförsvar slås ut.

Min vanliga (o)tur!

Tja


detaljer


kyckling broccoli keso


maten som förtärs väldigt ofta nu förtiden. no pasta, no rise, no potato. jag försöker vara nyttig. och dessutom har jag börjat älska keso. har det till allt. himla bra det där=)

mamma har klagat på mig för jag alltid ätit sjukt mycket pasta sen klagat på att jag har ont i magen. inte för att mitt magont försvunnit, det finns alltid där och stör. men det är nog bättre i längden att äta sånt här gott ist för pasta!? =)

Känner mig duktig iaf! Nu ska jag dra till jobbet sen bjuder Lina på mat. Jag ska hinna träffa Mican innan kvällen är slut också! Och imorgon ska jag gå upp vid typ 5. hej hej life. Utbildning med GL står på schemat. Sova får vi göra någon annan gång som jag brukar säga!


Puss

Förlåt Lucia

but i did it again













i fell in love, igen och igen och igen. höll på att få med mig ett tredje par hem men det funkar ju liksom inte! dom här ska iallafall få följa med mig på resan, till en långklänning eller ett par jeansshorts kommer dom sitta som smäck! (köpte en långklänning också men har inte ens provat den så det får bli en annan gång)

Puss

Jag alltså

Orka att jag tränade två ggr idag. Imorgon blir det bara en gång. Haha. Jag alltså, typiskt mig.

Man måste ju bygga upp sig för en veckas lathet ligger framför mig. Äh, tar och tränar tors, lör och sön med. Sen får det räcka :)

Puss


en vecka kvar till Egypten

min snygga sis



med sin mindre snygga sis haha




japp jag har färgat håret också. syns bara i topparna och att utväxten är mer markant haha.. men lär ju bli blondis som fasen i Egypten. och ska klippa mig på torsdag med. hua. alltid lika nervpirrande!


puss

Ja jag går och lägger mig när du går hem

Ouf. Två timmar på gymmet idag igen. Så himla duktig, drar nog dit en sväng imorgon med :) nu är det inte långt kvar till egypten. Om en vecka sitter vi nog i bilen påväg upp till arlanda och fy hundan så gutt det ska bli!! Komma ifrån vardagen och bli brun. Det är det enda jag tjatar om typ haha. Att jag ska bli brun. Men det kommer bli så sköööönt!!

Idag är jag vid liv igen. Igår var lite av en ligga-i-sängen-tills-det-är-dags-att-sova-igen-dag. Fast gjorde ju inte bara det. Var borta hos lina, hjälpte mamma få igång sin iphone, var ute o gick med mican samt kolla bb med mican så vart effektiv iaf tycker jag trots att jag var ute o svirade både länge och väl i lördags :) inte haft så kul på längelänge men nu så blir det lugnt med utgångarna. Jag lever ju bara en gång så måste ta vara på den gången ;)

Puss godnatt godingar


Wooow känner ni ruset woooow det är fest i hela huset

Är jag singel och dom kör bb nästa år ska jag lätt söka igen. Självförtroendet är på topp!

Kommer bli tomt när micis åker hem om en vecka. Får ta vara på tiden extraextra. Typ som att gå till gymmet imorgon som "Erik". Haha shit som jag skrattat :))

Puss godnatt


Sug balle

Är glad att det finns nån som är som jag iaf. Puss på min älskade mican.

Sa ju att det skulle bli en bra kväll.

Tur att jag har "världens bästa svåger" som granne.


Jävla skitpåsk

Den kunde ju fått vart bättre faktiskt.

Jag vet nån som kommer må bra ikväll!!


Vem beställde den här snön?

Tror jag ligger kvar i sängen resten av dagen för fy så opeppt.

Fast det kan jag inte. Vi ska till mormor vid två och innan dess ska jag in till systemet. Hade massa dricka men det köpte någon så snällt av mig igår hah. Jaja. Vad gör man inte?

Puss i snökaoset


Nähe

Om man skulle dra på sig träningskläderna och ta sig bort till gymmet.

Har proppat godis och äggmacka sen jag kom hem från jobbet. Tror jag körde på ångan hem för tankade 10 liter nyss och det kom precis över röda strecket haha. Bra att ha världens bensinsnålaste bil :))

A day off from wörk tomorrow. Men har ändå massa att styra med :)

Pusstja


monday

Senaste paketet från hm


marinblå blus 99kr


beige top 49,50kr


ceriserosa top 99kr


har ju även vart flitig på klicka-hem-knappen hela året så kan visa lite annat jag köpt med=)


beige skjorta hm 99kr


gräddvit top hm


skrynklig corallfärgad top hm


stickat tröja GinaTricot


marinblå klänning hm


guldig klänning hm



ja.... som ni ser har jag klickat hem endel.. det mesta på rean faktiskt och sen en massa annat som jag inte tagit kort på också =) den guldiga klänningen här över kostade bara 19kr tex, haha. annars hade jag nog inte köpt den=) har iaf uppdaterat min annars så svarta garderob till en färgglad och vårig en!

nu är det dags för Sara att efter en "lång och händelserik" dag gå och lägga sig. vaknade kl åtta. vände mig om och somnade om till elva. herre.. har inte sovit till elva på flera månader haha! men gick till gymmet efter frukost så kommer nog ha träningsvärk imorgon! gutt det. efter gymmet mötte jag upp mican i blåsvädret som jag försökte ta mig en prommis med. men det gick knappt ha ögonen öppna haha för det blåste så dant. prata gick det ju inte heller för då fick man hela munnen full med sand :o så vi delade på oss och gick hem =)

möte med GL har hunnits med efter matlagning och såntdärnt nödvändigt. vi hade mycket att prata om som vanligt =) snart är denna säsong också slut så då har jag vart ledare tre säsonger. vad fort tiden går.. =)

jaja allt för mig idag haha.. puss godnatt

Say hey

Igår var en bra dag men idag är jag trött.

En timmes gympalusten står på schemat. Sen ska jag hem o sovasova sova. Eller innan dess är det bigganlivesändning som gäller. Åh jag hatar att det står mellan jimmy och amandus. Jag vill inte att någon av dom ska åka hem :( och amandus har jag en liten crush i så om han åker ut börjar jag väl gråta för det inte kommer finnas något snyggt att kolla på i fortsättningen..

Haha. Ilandsproblem, i love them.

Nä ta och peppa på att det bara är 17 dgr kvar till egypten kanske :) och att jag fick träffa några braisar igår <3 då blir man glader.

Puss


RSS 2.0