important day

fy vilken hemsk dag det har varit idag. inte så många ups kan jag säga! fick ju knappt någon lön denna månad, och det betyder att jag är ganska fattig. Så lyckas jag låsa mig ute och får betala 375 idiotiska jävla kronor till Reko och en gubbe som log fruktansvärt skrattretande mot mig när han låste upp min dörr. bah.. inte min dag. sen var jag hos sjukgymnasten också och fick med mig en massa övningar hem som jag ska göra varje dag. och såklart så gjorde jag även några där också för att hon skulle se till så att jag gjorde rätt, och snacka om att jag har haft ont i min hälsena efter det! herregud. har ju nästan tjutit så ont har det gjort. men men, nu är jag hemma iaf och funderar på sängen. är helt slut haha. tror jag håller på att bli sjuk igen. var inne hos jennie en sväng innan jag åkte iväg till arenan för att ha lite möte med gl. och så skulle jag säga något där inne men blev så täppt just mitt i en mening så då fick vi skratta lite för det lät så roligt <3 haha..

och mötet gick ju bra. men det är ju som att sparka en dö ko i arslet i princip när man försöker komma någon vart med hela företaget. så mötte jag danne och lotte på konsum när mötet var slut och dom hade båda kommit överens om att jag skulle bli den nya ordföranden. haha, eller. bara för att man är bra på att prata och försöka peppa folk till framtiden istället för att stå kvar på samma punkt som dom gjort i 25 års tid! jaja, det är kul iaf när det man gör uppskattas av andra. men det är ju som alla säger, jag har svårt för att vara tyst haha!

nä nu ska jag lägga mig i sängen och deppa lite och tänka på mina nära och kära innan det är försent.
och förresten, gör som jag: släng iväg en peng som du klarar dig utan till Tildas hjälpande gåva!
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!!!
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Tildas-hjalpande-gava/

Blaaa

Äntligen dags att sova kan man lugnt säga! Fick i mig lite mat tillslut också efter att Jennie och jag suttit och glufsat i oss världens frukostbuffe. Tänk om man hade det så varje dag?? Så gutt det hade varit. Jaja, det blev Kinamat iaf. Så sällan man äter det, eller Jag äter det, så det var redigt gutt på ren figeholmska!? Hääh.

Nä ögonen går i kors på mig. Och fick veta att jag inte behövde "jobba" imorgon så det är sovmorgon som gäller!!!!:) fast jag ska till en sjukgymnast med min häl kl 11 så kan inte ligga i sängen allt för länge:)

Puss godnatt på er


Trött söndag

Mådde som en toker igår. Gick hem ganska tidigt och visste knappt vem jag var haha. Jennie hade haft med sig chips hem till mig och dom låg innanför dörren när jag kom hem. Det var min kvällsmat igår. Åt från dörren till sängen och klädde av mig samtidigt haha sen stensomnade jag och hörde inte ens när telefonen ringde! Men det var gott iaf så tack jennie!

Det blir inget träna ikväll iallafall. Ska tvätta istället och sen bums i säng. Det fanns ingen tidig tvättid så fick ta den senaste:/ gick ju och la mig med allt smink igår så måste verkligen tvätta mina sängkläder. Jag var ju något sminkad igår!!:P

Och idag bjöd jensan på gofrulle. Tack som fan!


Face

Nä idag har inte vart en så bra dag. Vaknade och kollade mig i spegeln och ville bara dö typ. Lägger pengar på nåt för att få bättre självförtroende, sen blir resultatet något heeelt annat. Lovar att det inte var steriliserade grejer hon använde, plus massa annat hon inte gjorde korrekt. "jag behåller den här så den blir rengjord ordentligt". Bullshit. Tur att det var halloweenfest jag skulle på imorgon, för då skulle jag ju ändå inte vara "snygg"! Gutt med hela fejset fullt av röda knottror..

Jaja, jag brukar väl inte klaga så mycket utan tar det mesta med en nypa salt. Men nu fick det komma ur lite negativt från mig med! Dagen har ju inte vart helt kass. Åkte faktiskt till Kalmar trots tårar i överflöd och tröstshoppade lite med Malin för att må lite bättre:) blev ju nöjd med det iallafall!

Nu ska jag sova med massa medel i ansiktet så det kanske lägger sig LITE. Men chansen är väl inte så stor jag vill att den ska vara. Godnatt!


Kväller

Nu ligger jag äntligen i sängen. Måste verkligen sova. Imorgon ska jag åka till kalmar för att träffa Malin. Sist vi sågs var då jag hjälpte henne flytta dit, för mer än två år sen. Ni kan förstå då att vi saknar varandra lite. Min gamla bästis ju!

Men som man säger, äkta vänner behöver man inte prata med varje dag, dom bara finns kvar där även om det går upp mot två år tills man träffas igen. Det krävs något stort för att man skulle förlora varandra.

Godnatt


change








ho har vart igång idag igen!
tog tag i sista skåpet (garderoben) med, för varför ska det stå och vara brunt liksom när alla andra är vita?=) en strykning kvar bara sen så är det klart också=) det går fort i hockey! eller hur jennie?


nu sitter jag här med en massa bedövning på mig, lina hämtar upp mig när som helst. ska slippa få ont idag hade jag tänkt. sen blir det till att besöka lilla g som har 25års jubileum ikväll=)

puss på er


Tredje dagen

Har haft en heldag på stan. Inkluderat Jennie, som vanligt. Det blir lätt så när man är grannar. Bäst hade det vart om vi bott i samma uppgång med.

Vi hittade på lite bus som vanligt och båda kom hem(efter måååånga "om och men"(haltandes båda två)) med några fyllda påsar med egna små godingar. dumt att man gör av med pengar när man egentligen är helt pank? Men har förhoppningsvis lite jobb på ingång! Ska faktiskt på intervju imorgon:)

Ikväll körde jag på ännu en målning. Ett träfat som jag ville ha vitt! Så kul det är:) i förra veckan målade jag näst sista garderoben. Varför dom har väntats med är för att jag knappt når dom och att dom nästan aldrig öppnas ändå. Men tänkte att jag skulle ta och bli av med färgburkarna som jag har ståendes! Och ja, då tar ju självklart färgen slut nu, när jag har en ynka liten garderobsdel kvar, så måste ändå köpa en ny färg.... Jaja, så kan det gå:) haha

Nu är jag trött! Och skrattar lite för mig själv här i sängen. Men det är som vanligt när man har en så knäpp vän som bull:) och en så trött humor som jag!

Puss godnatt


en spontanlördag







då rekogubben var snäll och gav fattiga människor gratis dörröppning. we were happy


Hej hopp

Å fy tusan vad vi säger usch på denna dag. Gårdagens spontana utgång har gjort mig helt täppt och tjock i huvudet. Jennie gick ju visserligen runt hela kvällen och sa att hon kände sig sjuk och sådär, men inte trodde jag man kunde smittas så lätt! Jaja, ta fram nässprayet och sova några timmar till låter som en bra ide i mina öron!

Puss


sista dagen på af

bjöds på halvskinnbyxor, kavaj, kilklack och fjäderörhängen




jag måste sluta använda iphonen som kamera i dåligt ljus och i spegel.... suddipuddi

igår klippte jag sidecut på felicia. snyggt. eller.

nu är det tandborstning och sängen som gäller. ska faktiskt gå på pilatesen imorgon. duktigt av mig!

Hua

Sista dagen imorgon!

Och vilken dag det har vart idag! Det började med att åsis inte kom så jag hoppas på att få träffa henne imorgon istället! Så anton och jag gjorde massa nytta istället. Vi fick reda på att ett skiiitstort arbete som vi gjort tidigare tydligen var gjort på fel sätt hahaah, så, gör om gör rätt fick vi ju smaka på kan jag lova!

Nu vet jag knappt vad jag skriver för jag är så trött!!

Puss på er och godnatt :)


I sängen

Borde sova. Men det ska väl inte ta så lång tid :)

Har vart på tuppewareparty hos Emy ikväll. Köpte en visp typ. Så man slipper använda elvisp. Haha dom som känner mig vet nog hur snål jag är med elen haha och tuppeware håller ju i en hel evighet så där gjorde jag mig allt en investering! Sen så blev jag så sugen på mer saker så jag bokade själv in ett party om några veckor hemma hos mamma. Så det ska bli roligt:)

Sen är jag lite småsur på alla mina vänner just nu. Hur svårt kan det vara att få tag på ca 3000;-????? Alla säger jämt och ständigt och om igen att dom vill åka utomlands och när jag hittar en urbillig resa så är det ingen som kan följa med?? Bah. Jag vill ju så gärna !
;)

Är peppad inför halloween nu med. Har ju kommit på en bra outfit som gör att det blir ännu roligare :)

Puss godnatt

Todays outfit.


Sunday

Sov hos pappa inatt. För att ha nåt att göra. Haha nädå. Har så fullt upp hemma hos mig ändå så det var kanske inte därför va! Men vi mös te att med massa gott och väldigt dålig tv. Lördagskvällar har verkligen inget bra att bjuda på?? Sen försökte vi nästan hela förmiddagen med att få in omtalade iOS5 i min phonie men kära datorn vägrade ta hem senaste upd till iTunes. Så där satt vi och kollade igenom varenda kryphål tills jag inte längre hade tid utan var tvungen att åka hem för jag hade träning vid fem!

Och det gick ju sådär. Förra veckans söndagspass lyckades jag göra något med min vänstra hälsena och det kände jag av idag måste jag säga! Benhinnorna var inte heller mina vänner och mina knä sa också ifrån så det var ju kul!! Gick på en liten del, eller ah nä nästan hela faktiskt, av Emmas pass som var efter mitt. Så jag kommer somna gutt alldeles snart:)

Imorgon är det första dagen på sista veckan på af. Känns ju konstigt att vara arbetslös igen efter det! Funderar starkt på att åka utomlands, någon som vill följa med??:)

Puss godnatt!


Friday night lights

Gillar verkligen inte att behöva repetera saker. Åh godnatt!!


allt för min syster.

jag trodde inte jag skulle gråta när jag såg filmen gång nummer två. men av någon konstig anledning finns det inte en enda minut under filmen då man inte spänner sig och håller tårarna så långt inne som möjligt. jaja, bra är den iaf som tusan, så alla som inte sett den - se den!





och så har jag världens bästa låt som ny favoritlåt för tillfället. blir glaaadis av den!




och så ringde linusen precis så jag fick höra den med för jag har den såklart som ringsignal också haha! och så lägger han på lika fort innan jag hunnit svara? ringer upp och så säger han, att ah hej jag ringde fel, jag skulle ringa någon annan. sjysst kille liksom? aja, lik förbaskat pratade vi i mer än en halvtimme haha. tur att vi inte har nåt att prata om! =)

ska gå och lägga mig i sängen snart igen. gick hem från jobbet idag för mådde verkligen inte bra. kände av det redan i morse när jag vaknade. jag får hoppas att jag mår bättre imorgon annars får jag väl vara hemma då med. usch på huvudvärk och lite feber. man blir verkligen slut för ingenting då!


blev lite glad när jag fick en bild på denna goding iallafall, kan man bli sötare??!

puss och snart godnatt


äh, dumma blogg.se-appen!

funkar ju lika med noll. därför kom det tidigare inlägget upp nu, när det skulle kommit upp i fredags egentligen!

igår höll jag i pilatesen som sagt och det känner jag verkligen av idag. körde stenhårt med mage och rumpa och så fort jag ska ta i lite med dom musklerna gör det ont. guttigt det! ikväll ska jag hålla mitt första styrkepass på 1½ timme. sitter och ska förbereda mig här nu på vad som komma skall. måste ju fylla den där halvtimmen med något bra=)

kollade på L.A. Gigolo igår, mm min älskling Ashton är med i den så det var något gutt att somna till=)


innan dess hade jag vart med mamma och älsklingssaga upp till crossbanan för att titta på felicia, ah dom andra med då förstås med felicia är ju prio ett;)



nu ska jag nog käka nåt gutt. vore bra det=) sen invänta pappa som ska komma och sätta upp en hylla!

puss

fullt upp - (i fredags)

Det har varit en sån dag där jag har haft fullt upp idag igen. Idag befann vi oss i Mönsterås och fick ett litet uppdrag att göra en liten "sammanfattning" av vad man kan komma att behöva för information på en kommun som nyanländ. Eller just det... nyanländ hette det ju innan man fått uppehållstillstånd och efter det hette det något annat som jag absolut inte kommer ihåg nu haha. Jaja strunt i det. Det fick oss att arbeta lite med energiknölarna uppe i huvudet iallafall och det var ju bra det. Haha.

Ja, Åsa och jag har kommit grymt bra överens på bara två veckor. Vi har exakt samma humor och skrattar åt precis allt! Herregud. Det är tur att man har kul på jobbet :D

Efter det åkte jag in och hämtade mina andra skor jag beställt och fick även med mig en pilatesmatta hem. Kan vara bra att ha, då jag fick äran att hålla i pilatesen imorgon!


Nu måste jag verkligen sova, puss godnatt (kl 21-22 ngngång)

Trötter

Jaha det är soffläge för mig just nu. Men måste gå och borsta tänderna och gå och lägga mig känner jag. Upp lite tidigare imorgon för måste duscha på morgonen för fick inte göra det ikväll. Har gjort del ett av minst fyra på min lilla grej jag skulle göra. Och kan ju bara säga som så att det gjorde så ont så jag grät. Usch och fy. Är därför helt slut!

Lina och jag åkte och handlade lite efter jag lagat och ätit mat. Fick följa med vindruvor hem. Det är så himla gott!!:)

Gonatt


Tomma dar e bra dar

Så skönt att inte ha gjort ett dugg efter jobbet idag! Kom hem från Hultsfred halv -tjugo i fyra någon gång sen fick vi gå från jobbet runt kvart över. Jag hade planer på att laga massa mat, tvätta, städa, träna osv när jag kom hem men när jag började närma mig humleplan så saknade jag sagis lite så ringde lina och kunde gå upp dit med en gång. Så där har jag vart tills nu i princip så kom precis innanför dörren. Hade tänkt duscha och sova men så ringde jensan och behövde körhjälp till maxi iom att hon är tillfälligt handikappad. Snäll som jag är åtog jag mig uppdraget haha så det blir lite senare med sängen:p

Finns en tvättid 19-22 också, ska man ta den då när man ändå ska va uppe lite till??


Tisdag

En lång tisdag har det varit idag. Jag slocknar när som och hoppas på att vakna pigg imorgon utan grym smärta i benhinnorna. Ska åka till Hultsfred imorgon och se hur nästa steg i etableringsuppdragen ser ut. Ganska intressant ändå och se hur allt funkar, men längre sträcker jag mig inte!

Nu är det sovdags! Natti


Möten!

Herregud, mitt liv består mest av möten nu för tiden känns det som! Idag satt vi i tre timmar på arenan med gl och diskuterade framtid och pengar och marknadsföring! Älskar verkligen energin och engagemanget vi levererar. Nu ska det bli något med det här:)

Jag börjar imorgon med att träffa Josefin som snällt ska få hjälpa oss med en hemsida. Ett viktigt steg om man ska ha ett fungerande företag på 2000-talet!

Nu är jag ganska trött men känner på mig att jag inte kommer somna än på ett tag.. Får bara hoppas jag har fel haha:)

Puss godnatt


Slut på helgen

Ja! Nu var det slut på denna helgen. Hann ju med endel denna med så att säga. Pappa var snäll och åkte med mig till Kalmar idag så jag kunde lämna tillbaka massa saker och få pengar tillbaka:p efter det var det bara att byta om för att gå till träningen, idag såg det tydligen "lätt" ut för mig. Haha vet inte vad det grundades på för jag var helt slut!

Nu ligger jag i sängen och stänger snart igen ögonen. Imon är en ny dag:) möte kl sex med gl efter jobbet så det blir ingen lugn och ro imon heller haha!

Puss godnatt


Oktober

Redan oktober. Det är sjukt hur fort tiden går! En vecka på af är nu gjord iaf och jag har tre till framför mig. Antar att det blir mycket administrativa saker som kommer behöva göras de kommande veckorna också och även resor till Växjö och Högsby lär stå på schemat. Mycket föreläsningar här och var så hjärnan är nu mer helt fullproppad! Men på måndag tar vi nya tag och informationen har nog sjunkit in något :)

Idag var jag på föreningsriksdagen med lotte och fick bekräftat vad jag så ofta säger: var glad och positiv(lycklig), må bättre! Vi fick lära oss så mycket av den duktiga cathrine! Hon fick oss att skratta och reagera och lyssna:)

Nu ska jag snart sova, bara kolla klart på filmen som är på tvn på femman med Jennifer Aniston. Om jag inte somnar innan dess haha:)

Puss godnatt


RSS 2.0