cuz what you've been looking for has been here the hole time

jennie kom till mig igår, det var lite bill och bull tid som behövdes tas igen. egentligen var jag jättretrött, men det hindrade inte mig ifrån att åka och kolla på film halva natten efter att hon åkte hem igen. illa.

nu är jennie här igen. vi ska gå lite på stan och så, lite fix osv innan det så blir det kenon.

senare blir det att åka och hälsa på malinen som jobbar lite, haha, som vanligt står jag där och hänger lite=)

är sugen på en promenad, men orkar inte gå själv. får bli när jennie åkt hem kanske.

imorgon är det satc 2 som ska ses med amandusen, ska bli riktigt trevligt att träffa henne, det var så sjukt länge sen. mycket att prata om och mycket att ta igen! söta unge <3

nahe, time to go. tja!


try sleeping with a broken heart

ingen efterfest ikväll. det säger bara en sak, godnatt, eller?

folk gillar mina nya glaasssis, det är nice.

nu är jag inte high on life. så att säga.

och så älskar jag min bästaste lillasyster! puss på dig

mjaaha

jag har äntligen fått mina nya glasögon!:D WIIE



axels vän sa att det ser ut som att jag kommer från 70talet, inte riktigt så det skulle se ut vavava:(

malin och jag har varit ute och åkt lite inlines, men det blev lite kallt när solen gick ner så då stack vi till aidis och drog i oss en nasigoreng. mumma på det. sen stack vi hem till henne och snackade massa skit som vanligt. det roliga med oss är att vi verkligen tar vara på varandra just nu, efter allt vi gjort mot varandra och allt som har hänt så står vi nu varandra närmare än vi någonsin har gjort. det är underbart!

jobbade 9-16 idag, satt och läste igenom massa papper som jag måste kunna till sommaren, inte så att jag inte kan det nu eller så, men då ska jag ju liksom ha en egen avdelning så då måste jag vara lite mer insatt, känns gutt. men måste nog läsa igenom pärmarna x antar ggr igen för att kunna det någorlunda=)

införskaffade mig en ny bh idag med, hade ju dubbel rabatt idag för ovanlighetens skull men slog tyvärr inte på stort som jag tänkt. jag tänkte nämligen köpa den där rosa jag köpte till dig jennie;D men kände mig lite för fattig för det. så tog mig bara en jättefin ellam bh, och dom är ju lite dyrare än det vanliga lindex-märket så lite speciellt blev det iaf:p

imorgon ska jag ta itu med lite tvätt osv, sen på kvällen blir det blues. får la se vad jag tycker om det nu när jag aldrig varit där förut. nykter ska jag iaf vara, är så opepp på att gå ut så det finns inte.

skulle inte vilja sova själv inatt, men jag antar att det blir så:o



malin var och tatuerade sig igår, jag är så stolt över dig. och oh så snygg den är eller?!?!
tur som fan att inte jag var med iaf, när tom jocke satt och svettades för han led så dant. uscha!

nu är jag trött som bara den, så ska nog ta upp boken mormor lånade ut till mig och läsa lite innan ögonen slocknar för natten.

puss osv. tja!

sovsällskap

haha, jennie, du skulle bara veta, om du visste skulle du bara vara tyst! ;)

denna helg har inneburit sjukt mycket farande överallt med bilen. bensinpriset har ju iofs sjunkit så det gör inte så mycket;)

lördagen är tydligen redan planerad! det blir malingullan, sötis=)

nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att pappa ska komma hem. är lite pepp kanske?! mjaha. igår ville lina åka till kalmar, så då gjorde vi det. jag som inte har ett öre över till shopping denna månad shoppade mest av oss. illa det. men nu har jag mig iaf en egen jeansjacka så jag slipper snylta på andra när jag vill ha en:P lite sommarlinnen och ett par snygga shorts flöjde också med hem. ikea gick vi inte ens till. det var märkligt!

balen var ju jennie, robin och jag å kollade på i lördags förstås! Malin var den finaste, uhja, att hon var! <3

finaste bästa vännen genom tiderna, love ya!

i söndags var jag ute och åkte bil med en bakfull marcus, det var mycket trevligt, görs nog om snart igen!

och igårkväll fick jag åka först till pappa för att lämna hans nya motorcykelbatteri, himla viktigt, och sen in till stan igen för lite sällskap. det gillar jag, skarpt!

annars så?! jodå.

puss=)

like a virgin you're madonna

vilken tur att jag inte loggade in här inatt när jag var inne på internet. det säger jag bara, det har jag ju gjort förr så jag vet ju hur det har slutat då..

solen skiner och jag är allmänt pepp på livet. idag ska jag gå till parken med älskade jennie och kolla på älskade malin! =) balen juu! får hoppas att jag kanske införskaffar mig lite färg på kroppen samtidigt, jag har ju jobbat de sista två dagarna nu när många andra varit ute i solen och stekt.

emy ringer väl om ett litet tag, då ska jag sminka henne. förstår inte hur hon kan förlita sig på mina små kunskaper, haha. men söt är hon ändå. wiie. så himla gutt att vi börjar umgås igen, vi bor ju inte alls långt ifrån varandra så jag förstår inte vad vi gjort för fel:P haha!

jaja igår blev det utgång iallafall. bilder lägger jag in senare när jag vågat titta på dem:P

hur eller hur så var jag riktigt glad och pepp igår. kramades med allt och alla, haha. blev full på krogen, det är ovanligt. men folk var snälla!=)

jennie ringde ju jag x antal gånger haha och hon skrattade åt mig ibland. kan säkert finnas lite förklaringar jag kommer få reda på idag. men jag var peppoo iaf! när jag låg och sov så ringde malinj, då var det bara upp och prata med henne, batteriet på mobilen dog tom, haha. (för ovanlighetens skull) men då ställde jag mig bara upp och satte i laddaren haha och där stod jag i säkert en halvtimme om inte mer, kunde knappt hålla balansen men det är bra!

nähe nu ska jag försöka äta något. sen ska jag platta mitt hår, för en gångs skull:D aawiiee.

pusssshejdå

nostis

idag har jag varit på stan med malin lite, visat glasögonen jag har beställt och lite annat fixades. tyvärr så glömde jag det viktigaste och imorgon så jobbar jag 9-18.15 så kan inte ta det då heller så det får bli till nästa vecka.

efter det gick jag hem till lina och färgade hennes hår brunt. det blev fint tyckte jag men det gjorde inte hon, hon tyckte att det blev för ljust. men jag är ju som jag är som så många säger, och gillar ljust hår. spec om man är ljus från början, annars ska det vara mörkt!

och efter det gick jag hem till mig igen. försökte få med mig någon på promenad. för en timme sen sa fredde att han kunde ist, så då skulle vi gå och mötas, och vad händer då? jo det börjar ju regna.. så då gick vi hem till mig och jag utklassade honom i kortspel ytterliggare en gång. nu är jag ensam igen, han var tvungen att gå hem och städa och jag är tvungen att sova tidigt ikväll. tror inte att jag kommer lyckas men jag måste!

och idag fick jag tydligen massa pengar också, så då överlever jag ju slutet även på denna månad. great.

blir kalmar till nästa vecka. med bästa malin. puss på henne <3

och typ, godnatt. eller nåt!

i ett annat syfte



gåshud


nu ska jag sova.
gott dessutom.
puss.

vinnarrus

bulli, inatt kommer det bli ännu svårare, det kan jag lova dig. måste egentligen prata med dig, men orkar inte ringa. vi tar det den dag vi tar det istället! puss

idag har jag varit duktig. faktiskt. sov iofs en ån halv timme ungefär mitt på dagen, men sen ringde malin och ville gå ut och springa, så då gjorde vi det. efter det gick jag långpromenad med fredden. hem och duscha osv sen kom fredde till mig och vi spelade lite kortspel. fyfan säger jag bara. snacka om tur i spel eller?! vet inte men det verkar som det..

åh jag vill inte sova här och nu. det ger mig dåliga vibbar. kanske. bara kanske.

imorgon ska jag ut och springa med malin igen. det är great. måste bli lite duktigare med sånt. men tur att fredrikjävel kommer med godis då? nej..

nej gud, nu - godnatt!

mhm jaha

har varit på arbetsförmedlingen efter en som vanligt sömnlös natt. fast jag sov ju lite iallafall=) där fick jag iallafall lite papper som jag ska ge till lindex och även lite jag själv ska fylla i och skicka in. såntdärnt tråkigt som jag egentligen inte orkar, men jag kanske får lite mer pengar i månaden om jag gör skiten.

nu gör jag nudlar. det var länge sen jag åt det, så var lite suuugen=) funderar på om jag ska åka hem till pappa idag igen, för jag glömde min laddare där, och batteriet på mobilen har fått fnatt så det tar slut skitfort. men sen så är det jobbigt att slösa bensin på sånt också.. beslutsångest kanske.

vet inte riktigt vad jag annars ska göra idag. kan funderas på ett tag. en promenad skulle sitta fint för vädret säger ju iallafall inte emot idag. och det är gutt. så kanske tar tag i det:P

annars, jodå=)

puss

whatever

gud så himla skönt det var att bara vara hemma en lördag. kunde iofs inte somna när jag skulle sova. men det var nog för att jag visste att jag var själv. jag är ju van att ha min sambo hos mig ju!!

sitter just nu och försöker vara snäll. jag tycker inte om att man ska bli ovänner för en sådan sak. men tydligen så är vi inte ovänner, haha. YES !

åker nog till stan idag istället för imorgon. man ställer väl upp när man behövs?! ohja. (;

nähenneee. får inte bli på såna tankar, SARA då. idag har jag damsugit min bil. det behövdes!


auauudfgo. ... typ

jag vill ha november nu!!!!
fast först juli, men det är inte samma sak;)

puss

onsdag - festdag ?!

igår var jag lite arg, så då ville jag dricka alkohol. sagt och gjort så åkte jag in till stan. fick med mig sara och jennie i alkoholintagandet och oh vad trevligt vi hade det! senare blev det abbes där det var halva priset fram till ett. studenttider nu igen ju. herregud. snart tar älskling studenten!


spegeln är tydligen min bästa vän?!


nu för tiden groggar jag i vinglas (y)


sara och jennie, fina människor!


bill och bull, sjuka människor!


det är lustigt vad människor kan påverka varandra.


väl hemma från krogen gosade jennie ner sig i kudden på ett väl annorlunda sätt. där fick hon ligga och sova för jag skulle ut på en liten promenad som resulterade i att jag kom innanför dörren runt sju på morgonen, då var det dags för mig att sova tydligen.

finns ingen förklaring på vad som händer, jag vet det absolut inte själv. men man lever ju bara en gång så vafan?!

skulle behöva en promenad just nu. men vet inte om jag orkar gå själv. har mått riktigt dåligt idag. vart påväg och spy osv. det var nog dagens. jag spyr aldrig.

nähe dags att sluta med detta nu, hadebratja

from above

jennie fick körkort idag, jag kan inte bli mer stolt än vad jag är. tänk att när jag fick mitt körkort hade hon inte ens tillåtelse att övningsköra. det var alltid något vi skämtade om på fester osv, att jennie inte fick ta körkort, men vi sa aldrig varför. och idag, den elfte maj 2010, jaa, då lyckas hon ta det där förbannade kortet, och glädjeskriket som kom ur mig det kom från hjärtat, det kan jag lova!

tittade på marley and me förut idag, den gick på tvn igår, men jag var för trött för att orka vara uppe och kolla på den, så vi spelade in den så jag kunde se den idag istället. jag tittade på första halvan i somras eller höstas eller vad det var, linus tog hem den till mig men jag fick aldrig se den klart. så idag tog jag mig tid till det. och vad jag grät. shit.. kan nog bero lite på hur mitt huvud beter sig för tillfället men jag hade nog gråtit lite även om jag varit i normalt tillstånd. den var så himla bra. och förälskad i owen wilson som jag är så gjorde det ju såklart filmen ännu bättre=)

nu har jag varit ute och hjälpt pappa med bilen lite. han kommer aldrig bli klar med sina projekt. han kommer aldrig vara klar med någonting för så fort han tröttnar på det ena, ja då skaffar han sig något nytt att pilla med. det är då tur att han har oss den lille jäkeln!

satt ute i solen i förmiddags och läste lite, och färgen började komma lite smått iaf. det kändes gutt!

nu ska jag kanske hitta på något fint att se på på tvn, annars skulle en promenad sitta ganska fint, men det är lite för kallt för att jag ska göra det med min förkylning än så länge. det får vänta tills imorgon om det fortfarande är fint väder.

ha det gutt kära vänner och läsare
och grattis igen jennie, det här var du värd!

i would do it for you


deppig fredagsbild då jag var äckligt sjuk och dan

igår köpte pappa en bil till lina, och absolut inte den som jag skrev att jag skulle åka runt och skryta i, pappa tyckte inte lina skulle ha en sådan bil, och så tyckte han att den var för dyr. utan han köpte en opel till henne med, som nu mer fått smeknamnet skruttis utav lina. men man kan ju inte åka runt i en oat när det ska få plats barnvagn och hela köret om en och en halv månad......

här är skruttisen, lina hatar den. men den var betydligt finare än min, knappt ingen rost och absolut inte lika utsliten som min. den kommer nog bli fin till sommarn, det tror jag allt.

snodde en fin bild på lina jag känner mig tvungen att lägga upp.
man ser hennes mage lite bättre på den här så att säga=)



nu ska jag komma på någon mat att göra, börjar bli lite hungrig nu, jag kan ju inte skryta med att jag har ätit alltförmycket idag..

ikväll blir det nog bara en massa bokläsning och lite depp, ja man kan ju undra varför, och två tummar ska definitivt hållas. ja gud så hårt dom ska hållas. puss på dig min älskade!

lördag - festdag

jag tror jag måste sluta dricka så mycket alkohol. inatt sov jag en timme, och jag gick och la mig vid åtta-nio när mitt "lilla efterfestsgäng" tog på sig och gick. ja, bokstavligt talat tog på sig och gick. jag säger bara herregud. idag har jag städat. som jag tydligen jämt får göra. blod och sprit överallt. inte okej!

lindexgänget hade jag riktigt kul med, chefen blev lite på lyset och hade nog roligast av alla, men det var riktigt kul! maten slank ner gutt och även ciderna till det. vidare till kråkan gick vi där det senare fylldes på rejält med folk. jag möttes upp av jennie som IDAG FYLLER 20 ÅR och följde med henne till lascala. där jag dansade tills jag dog som vanligt. idag har jag träningvärk i mina vader....

min kamera låg tyvärr i figeholm så har tyvärr inga bilder från igår, men det hade varit sjukt kul om jag hade haft den här hemma när folket bestämde sig för att invadera min lilla etta med efterfest.. JA vi hade skitkul!=)

nu ska jag diska upp lite, för det har jag tydligen blivit dålig på att göra. sen ska jag åka hem till pappa för mat. det behövs. magen kurrar inte okej just nu.

pössss

!

om syrran köper bilen hon vill ha ska jag köra runt med den och skryta lite
för fy fan så snygg den är!

avatar ikväll? kanske.

nu har jag fått användning av mina gratis sms igen, ssssssssssssssstlkrs.

vad är det för fel på vädret?

inatt har jag inte sovit mycket alls, men höll på att somna i soffan när fredde och jag satt och glodde new moon. han var helt exalterad och jag förstörde precis vartenda spännande ögonblick haha, iom att det var väl ungefär fjärde eller femte gången jag nu såg den filmen. men det var trevligt, jag somnade väl rätt snabbt efter det, men så har jag vaknat många många gånger och mått piss.

promenaden med axel var trevlig den med, men den tog nog kål på min stackars förskylning. igår mådde jag ganska bra, men idag mår jag bara skit. usch för ont i halsen, hosta och snor. ögonen kliar dom med på ett hörn, men det är inte lika irriterande.

jag tror jag hoppar grillningen hos david och viktor ikväll, vädret och min kropp säger emot. istället åker jag hem till pappa för att kurera mig. imorgon är det kalas som gäller för erica som fyller 20 idag. tänka sig, snart är det då min tur också, men lite får jag allt vänta, och jag kommer få se många vänner fylla år före mig :o

lördagkväll ska jag till lilla krogen med lindex, kommer bli kenon om jag får säga!

nu ska jag äta lite rester av gårdagens pizza (y), sen blir det dusch och staden med lina när hon slutat jobbet.

tjo

silly boy

imorgon ska jag jobba lite till=) awiiepuss på den säger jag bara.

lördag blir det att gå ut och äta med jobbet, det gillar jag!

inatt drömde jag om b bara för att vi nu inte pratat sen i lördags. you can suck on your own, you're idiot!

funderar på att gå ut och gå nu när pappa så snällt byter olja på min bil och innan vi ska kolla på avatar som jag antar att vi ska. jag hoppas jag kan koncentrera mig mer på filmen denna gång än jag kunde förra gången då jag var i upproriska tankar.

puss

auw

Cause you had a good girl, good girl, that's a keeper, keeper. You had a good girl, good girl but didn't know how to treat her, treat her, so silly boy get out my face!

jag gör framsteg, det ska vara raka rör. och usch vad huvudet inte mår bra utav det, men hjärtat gör det.

blev väckt 08.00 idag, av en jävligt otrevlig gammal gubbe från lr. han frågade inte ens om det var okej att komma utan bara klev in och smutsade ner. så idag har jag städat. som en galning. jag har även varit ute och gått två gånger för att rensa tankarna lite. men det verkar inte fungera så värst bra. usch säger jag bara.

ikväll kommer kanske malin hit en liten sväng. i need her. sen blir det sova kan jag lova.

xo

oh boy!


friday, night, lights


birthdaykid


är det party så är det


oj vad jag älskar dig!



lördag

grillad kyckling och vitlöksbröd


och världens godaste fetaostsallad!


klart att ella var sugen


mamma ge mig då!


snälllllaaaa. bästa vovvis!




åh så tjock, tackar för helgen. det var malin som stod för den!


kom precis hem från promenad, den var så jäkla välbehövlig. tack freddie.

jag har nog hamnat på fel fot med 92or, jag kan inte säga att jag hatar, hata är ett för starkt ord, men jag ogillar dom väldigt mycket. lammkött säger jag bara. amanda älskar jag. du är inte en av dom.

nu är det burn notice, sen ska jag försöka sova lite mer än jag gjort de senaste nätterna.
ingen puss idag..

RSS 2.0