Fy vale

Kill me, please.

Som jag mår idag alltså! Vaknade såklart tidigt pga att jag är van vid det. Men huvudet sprängs ju snart. Och att prata gör dunderont. Ringde till pappa för att ha nåt att göra men det samtalet blev ju bara två minuter. Jahopp vad ska jag göra nu då? Rastlös som få men med noll ork!

Får helt enkelt vänta på att Jennie ska vakna så vi kan käka frukost. Om hon nu ens vill träffa mig så som jag ser ut idag haha! Nä fy..


Sjukling

Kommer stanna hemma från Swedbank imon. Idag var huvudet så tjockt så jag fick knapra både huvudvärks- och halstabletter för att orka med hela dagen. Sista timmarna ville jag bara hem hur eller hur för jag såg knappt datorskärmen. Sen helt sjukt oturligt nog sparades inte en utbildning jag genomfört så den fick jag göra om totalt. Och den utbildningen tog typ två timmar första gången och en timme andra gången. Härligt ju! En timme åt skogen...

Nä fy hundan. Härlig uppdatering ju! Puss på er


Jensan mensan pensan sensan.

Shit. 50 minuter i telefon med linusen. Nu är jag trött. Halsen har svikit mig så jag är hes som bara den. Och han fyller 20 på söndag. Min lilla Linus. Herregud, när vi var tsm fyllde han 18. Vilken plutt!

Imorgon ska jag julpynta. Med min fina Jennie. Efter det ska jag faktiskt inte träna. För idag ville jag bara spy på allt då mina benhinnor svek mig så gudinåtahelvete (som vi sär vi bönner).

Nä fy. Somnar nu! Tja


Bulle i ugnen (på tal om lussekatter)

För er som inte har en vän som Jennie, så tycker jag att ni ska skaffa er det. Men ta inte min jensan, hon är min, föralltid!

Nä men har man nån man kan skratta och gråta med i vått och torrt så förstår man vad jag menar. Så mycket vi gjort tillsammans och kanske andra dåliga saker också som inte är värt att nämnas så har vi aldrig riktigt bråkat. Vi bara accepterar varandra och det är så sjukt. Men det är så riktig vänskap ska vara.

Time to sleep nu. Är förjäkla trött efter ett hårt träningspass idag, och så ska jag hålla passet imorgon också. Hoppas mina benhinnor håller :P

Puss Godnatt


Bedtime

Trodde jag hade min sista "lediga" helg innan allt jobb börjar till nästa helg. Men nehe. Denna blev lika fullspäckad som dom kommande kommer att vara! Åkte till pappa igår men tog faktiskt sovmorgon från pilatesen på morgonen innan dess. Bytte till vinterdäck på Perra och dammsög han, sen tvättade pappa av han en sväng också så nu är han redo för vintern :) (men det är INTE jag haha)

Har sovit dåligt i två nätter nu pga fest i lägenheten över mig. Så hoppas på att få sova gott inatt då jag inte tror dom kommer ha fest en söndag :P än så länge är det ganska tyst!

Var på konvent i linköping idag med emmsan. Var väl inte riktigt som vi tänkt oss men fyra pass jobbade vi oss iallafall igenom och fick lite inspiration till vårens nya pass :) men dagen var inte slut där! När jag kom hem var det bara att få i mig lite att äta för sen ville fellut träna här hemma på halvsjupasset. Är ganska DÖD nu må jag säga!

Och för några dagar sen halkade jag i min dusch!!! Fattar verkligen inte hur jag kunde göra det då den är mindre än ens en kvm. Kan ju knappt vända sig där inne! Haha. Men jag lyckades iaf och jag fick jääävligt ont i min fot. Den var helt blå dagen efter. Försökte få en bild på't men den blev inte så bra haha!

Jaja nu - sovdag!!

Puss godnatt


hoppsan


Hua

Finally in bed!

Det har vart en tuff dag idag kan jag tycka! Inte van vid att vara så aktiv:P

Började med att vara på jobbet kl 9 och dagen rullade på sjukt fort, fram till sista timmarna för på swedbank har man ingen fika-rast! Man har bara en lunch mitt på dagen sen tycker dom man ska klara sig resten av dagen. Nähe säger mitt blodsocker då. Jag sjunker ju ner till botten utan mat!

Sen möttes Felicia och jag upp, köpte godis för hundra kronor, snackade lite skit, och kollade på bion! Ååh så bra den var!! Reportrarna som skrivit att filmen var ungefär lika underhållande som en frukostdisk eller lika seg som ett urtuggat tuggummi kan slänga sig i väggen. Riktigt jäkla hårt! Blir förbannad på sånt. Idioterna har säkert inte ens läst böckerna så dom har iiingenting att säga till om! Jag längtar till part 2 kommer ut iaf. Jättejättemycket:))

Efter filmen gjorde jag en chansning och frågade jennie om hon ville följa med på en prommis. Otroligt nog sa hon ja den lilla snällisen! Vi tog min vanliga runda på ungefär 7,5 km, som vanligtvis brukar ta ca 55 minuter, men som idag tog 1 timma och 35 minuter. Haha. Men har man en vän som är sjukt otränad och med en härlig inflammation i ryggen så tar det så lång tid :) (men det ska det bli ändring på om jag får bestämma ;))

Imon är det Swedbank kl 9 igen sen får jag se vad kvällen har att bjuda på. Antingen humleplan eller figebohult:) idol är det iaf som gäller!

Puss godnatt


Träning

Äntligen ligger jag i sängen och väntar på att kvällens greys ska ta slut så jag kan stänga av tvn och försöka sova. Jag börjar bli nervös inför morgondagen men det är ju inte så konstigt :) kl 9 ska jag vara på plats så det blir att gå upp tidigare än vad min kropp är van vid haha:P

Efter jobbet ska Felicia och jag se Breaking Dawn part 1. SOM VI HAR LÄNGTAT! Helt sjukt haha. Största 21åriga twilight-fanet är nog jag det :))

Och igår tror jag det var så kollade jensan och jag på fast five. Den var grymt bra faktiskt! Jennie satt och dreglade framför Dom (vin diesel) och jag framför Brian (Paul Walker). Snygga båda två men Dom är liiite för mycket bad boy för mig haha! ;)

Jaja godnatt mer er :)


:)

Nu ligger jag, jävligt mätt i magen, i soffan och kollar på greys. Bästa kvällsunderhållningen!

Maten blev dögod men jag blev avbruten precis när det blivit klar, av Linus. Han behövde skjuts till att hämta sagis från dagmamman. Så bara till att hämta han och sen åka dit:P och snacka om att fisungen blev glad när vi kom. Herregud jag har aldrig sett henne så glad över att träffa någon innan :) mitt gull <3

Vilar upp mig innan träningen som är 19-20. För jag mååååste verkligen träna idag:P usch så lat jag vart!

Tjahej


Time to start something new

Nu ska jag alldeles strax ta på mig skor och jacka och åka till af för att hämta alla papper till imorgon. För imorgon börjar jag på Swedbank!!!! Ska bli så skönt att ha något att göra om dagarna igen :)

Efter det måste jag åka och handla, igen! Hatar att bara ha ett frysfack för man kan ju inte köpa på sig mat direkt och ha i frysen.. Tänkte försöka få ihop kyckling-currygrytan som jennie och jag gjorde för några veckor sen. Den var så himla god men jag kommer knappt ihåg hur vi gjorde den haha!

Och ikväll blir det träning. Så skönt! Har inte tränat på en vecka(om man bortser från pilatesen då).

Puss på er:)


update

sorry. men har haft annat för mig och vägrat blogga från phonen. blogg.se's app suger!

i fredags, efter idol, blev det inte alls så att jag skulle sova. Det var en film som jag prongt skulle kolla klart på. Zack and Miri make a porno hette den. så sjukt dålig så det knappt var sant. fattar inte varför jag alltid ska tvinga mig själv kolla klart på filmer som suger, men dom kanske blir bra sen! riktig b-film. se den inte! haha. jo, gört vettja!

sen var det lördag. och jag fick äran att hålla i pilatespasset på morgonen. huh sa kroppen när klockan ringde och jag ville helst bara somna om igen och vakna x antal timmar senare. men det gick ju ej! efter det åkte jag hem och typ vilade lite. det tog iaf ett bra tag innan jag duschade och gjorde mig iordning. Lina, Saga och jag skulle ju åka till pappa och fira fars dag. men Saga sover ju vid tolv så det var inte stressigt direkt! Så jag tog mig tiden och plattade håret, målade naglarna, tog på mig massa ringar osv osv. Jag älskar att pyssla och styla mig själv men pga mina äckliga benhinnor m.m. så är det inte kul att göra det för jag går nästan alltid med gympaskor. man måste ha fina boots/klackar/stövlar till!



 

just i fredags använde jag Depends superbilliga nagellack nr 263. har hur många som helst av depends nagellack. älskar att ha matchande färger =) (tyvärr visar inte bilden exakta färgen, den är inte riktigt så rosa som den visar här. den är lite mer dov eller vad man ska säga?)

Jag hade dagen i ära klätt mig i min gammelrosa skjorta från GinaTricot, rosett, tjocka strumpbyxor, stövlar från H&M och fjäderörhängen från Lindex.

jag gillar egentligen inte att ta bilder med blixt på kameran. färgerna förvrängs men konturerna blir såååå mycket skarpare. så det är därför jag även lägger upp en utan blixt. för då ser ni färgerna bättre =) och här ser ni även mitt nyfärgare hååår=))

 

hello on you!

I söndags åkte mormor och jag till moster Lena i Norrköping. Hur mysigt som helst att bara vara vi tre. Det började med dimma på vägen dit men allt eftersom så klarnade det upp och det var ganska hyffsat väder när vi kom fram. I Söderköping sken till och med solen!! Vi fikade lite smörgås och te när vi kom fram sen var det dags för stadsvandring. Och jag kan ju inte påstå att jag hittade speciellt mycket trots att jag verkligen gick igenom affärerna vi var i :/ Men ett par dundersnygga och fodrade stövlar från Skopunkten följde med mig hem iallafall. och jag älskar dom! hur varma och goa som helst då fodringen även är runt hela foten och inte bara i skaftet=)


självklart struttade jag runt i dom efter köpet! lagom klack till vintern också. 499;- sen var dom mina! (Jag fick tyvärr gå upp en strl pga mina otroligt muskulösa vader, annars gick inte dragkedjan få upp haha. Men det kanske var lika bra, för jag lär verkligen inte frysa i vinter)


Till slut var vi ju tvungna att äta lite också. vi gick till någon nybyggt restaurang som var riktigt snygg. jag tog kyckling, som vanligt!!

tyvärr var maten inte ens varm men vafasen. det gick att äta iallafall och bilden hade blivit betydligt finare om jag kommit på att ta kort innan jag börjat äta haha.


och igår hängde jennie och jag som vanligt. vi har hängt en hel del även idag hähä. vi har alltid något nytt att prata om och är verkligen aldrig oense om något. tycker den andre annorlunda så accepterar vi det. fy hundan för dom som säger att billan och bullan inte är vänner!!!

nä nu blev det himla långt det här. jag får lära mig att dela upp inläggen per dag istället och inte tre-fyra dagar i ett inlägg.




juuuste. måste bara säga en sak till, och det är att jennie aldrig hållt i en kondom tidigare, så hon utförde experimentet med mig idag med kondomerna hon fick i present när hon fyllde 20 (läs; TJUGO!!!). herregud vad kul vi hade åt det haha! så det får ni också en bild på =)




Puss på er!



 


Puh

Nyfärgat hår och nyfärgade ögonbryn. Känner mig dubbelt så fräsch nu mot vad jag har gjort på hela dagen i princip. Jag lyssnade inte ett ord på vad jag själv sa igår, med att faktiskt göra något idag.

Dagen började med att jag låg och läste nån timme sådär sen ringde lina runt elva och ville att jag skulle komma bort. (tänka sig vilken tur vi har som bor så nära varandra). Saga låg i sängen nämligen och lina ville åka och handla. Men när jag kom dit var det ju inte så att saga sov direkt. Hon låg där inne och sjöng/grät/skrattade/grät och pratade om vartannat. Ibland trodde jag tom att hon skulle ha sönder sin säng för hon sparkade med benen så det small ordentligt där inne. Men jag är inte den som är den! Efter två svängar i rummet, på med täcket o speldosan sen ut därifrån, på ungefär kanske 40 minuter(?) Ja då somnade hon till slut.. Bah. Skitunge!! Hon brukar somna på max tio minuter annars!

Jaja efter det stack jag hem och åt lite, sen har jag legat i soffan/sängen heeela dagen. Först nu tog jag tag i o duscha då som sagt för jag slängde ju i färgen i håret. Kommer kännas konstigt då jag inte ska göra några slingor nu i vinter. Det är för somrigt haha.

Japp så är det! Nu ligger jag i sängen igen och tittar på idol, blir att sova efter det! Ska hålla i pilatesen imön och efter det åker vi till pappa och firar fars dag en dag för tidigt haha! För på söndag ska jag och mormor till Norrköping nämligen :) mysträff med moster!

Nä godnatt på er


Bebis

Shit va e de här??

ALLA är ju med barn! Herre..


sängdags

det hanns visst med o tränas idag med! fick bli hoppfri gympa, den där hälsenan vettni! kanske borde ta tag i övningarna sjukgymnasten gav mig? men hua så tråkigt... sen gick jag hem efter det, trots mammas protester haha, och fy hundan så kallt det är ute?! burr, minusgrader :/

nu är jag nyduschad och tänkte inta sängen som ser väääldigt skön ut just nu. men fråga olle-dokumentären är på tvn så sömnen får vänta lite till haha:P

imorn vet jag inte riktigt vad som väntar.. orkar inte ha en sysslolös dag igen så jag får väl ta och hitta på nåt riktigt roligt. linus är ju sådär rolig och tjatar på mig jämt men sen glömmer han alltid bort mig i slutändan ändå, så honom kanske jag ska tjata lite på imorgon?? (; promenader är populärt!!







åh en go jäkla sommardag hade suttit fint just nu!
äh, bara ett halvår kvar??

PUSS GODNATT SOV GOTT


mystiska tjejen

det är tydligen jag det! Jag fick hoppa in och extraknäcka lite som "coach", som dom kallade mig, på crossklubbens träning. en timmes styrke- och konditions-träning och en timmes innebandy. och jag som är sjukt ovan innebandyspelare var ju helt slut när vi började med den haha! men det var tydligen uppskattat så jag får nog komma tillbaka tror jag=)

just nu sitter jag och lyssnar på lite nya låtar som råkat hamna i hämtade filer. så väntar jag på att fast and furios 5 ska komma hem också. fjärde eller femte gången den är påväg hem nu haha för den har vart så kass alla gånger, jag vägrar kolla på det och jag vägrar kolla utan text så denna gång hoppas jag det är med text och bra kvalité! :P




lite bilder från veckan som varit


världens godaste sara-pastasås. (med massor av persilja på)
stek bacon, ta bort allt äckligt fett som blir 
i med grädde och ärtor
salt och peppar
jag har även lite paprika och lök krydda i
men man kan ju krydda med vad man vill=)
MMMMM


pappa och jag åkte en sväng till kalmar i dimman


jag badade skumbad hemma hos pappa
(otroligt uppskattat när man har dusch i lägenheten)


gick till stan med lina och världens blåögdaste unge


som när man säger ordet "ut" klänger på dörren tills man öppnar den


här undrar hon nog varför det tar sån tid för oss


sen skulle jag ge mig på att göra chokladmuffins
men med världens minsta kök
och världens minsta ugn
var slutet nära för en av dem


så en dag bestämde sig jensan och jag för att göra något
istället för att sitta på våra feta rövar som vi gjort för många dagar haha
det slutade med att vi åt på cecil.
mm chinamat är så gott, men jag äter det alldeles för sällan!
så det var gott - god mat och gott sällskap


efter en liten sväng på stan gick vi hem och gjorde pannacotta med jordgubbar,
slängde på en film och myste te att rejält.

sen umgicks jag lite med linusen innan det var dags att inta sängen


som i vanlig ordning innehåller en wf-fight
mellan mig och jennie innan sovdags
det tyckte vi var coolt!


och igår bjöd jag jensan på mat.
torsk, potatis och väääldigt lätt sallad med majs och gurka.
man tager vad man haver!

torsken gör jag som så att jag tinar den först, såklart
har en tallrik med ägg som jag "doppar" den i
en annan tallrik med mjöl och citronpeppar som jag sen lägger den i
sen i stekpannan som det ligger massor av smör i
steker tills det blir en fin stekyta
(för fisk behöver man inte steka länge alls tills det är klart)
sen är det bara att äta!
gärna med en fin vän, såsom jensan,
då blir det ännu godare=)
hähä



nä nu ska jag ta mig för något. kan ju inte sitta här tills jag ruttnar=)
ska nog till lina och saga en svängis och mysa lite!


puss på er


Något roligt från idag

X- Jag har också bytt lakan, fast inatt.
X2- öhm.. Varför inatt för?
X2- jaha ni har legat...

Tala om att det gick upp ett liljeholmens!


!!!

Ursäkta dom konstiga bilderna. Blogg.se's app är inte den smartaste appen i världen!


Jennie Dum

Vilken dag. Var och lämnade Perra vid sju och sen kom jag hem och sov igen. Det tog iofs ett bra tag innan jag somnade igen men det var gutt som tusan! Vid elva skickade Felicia sms och väckte mig så då gick jag faktiskt upp. Sen var jag på stan med lina och saga :) hämtade mina jobbtider på lilla g. Ska bli kul att jobba där lite till julen:) en tradition faktiskt sen fem år tillbaka!!

Sen stack jag hem och gjorde världens godaste kyckling! Har kommit på "marinaden" själv. Jag blandar olja, soja, sweetchili-sås, fisksås(den är till kyckling), kycklingkrydda från knorr och sen häller jag i lite vatten för att få en sås av det. Häller på kycklingen, i en ugnssäker form, in i ugnen på 200 grader sen beroende på hur stor kycklingbiten är, det går att använda både filé och klubba eller vad som helst, vad man nu har hemma, så får man se hur länge man har den inne i ugnen. Idag hade jag bulgur med majs till men brukar även ha ris om jag känner för det. Det blir supergott! Jag använder inget mått och därför aldrig lika mycket utav ingredienserna till marinaden utan häller bara ihop lite så det smakar alltid lite olika beroende på vad jag har i mest utav:)

Sen kom jensan och höll mig sällskap. Vi pratade om mina konstiga drömmar som jag har. Haha. Jag undrar alltid lika mycket vart dom kommer ifrån men oftast så handlar det om att jag sett något liknande på tvn eller så har jag pratat med någon om någon och det vrider ihop sig riktigt konstigt i mitt huvud på natten haha!

Jag fick även chansen att tömma min garderob lite för Jennie är ju liiiite mindre än mig va så hon kunde ha lite byxor jag använde för läänge sen men nu inte längre kan ha. Sen fick hon med sig ett par skor också. Och det är ganska roligt det där faktiskt. För när vi blev vänner hade hon alltid 39-40 i skor och jag tyckte det var så märkligt. Jag själv har ju bara 35-37. Men nu förtiden har hon förstått att hon inte har så stora fötter så hon fick med sig ett par stövlar i strl 37 med sig hem från mig faktiskt haha! sötegöte:)

Nä nu ska jag sova hade jag tänkt! Imorgon väntas en ny dag med nya äventyr:)


Kväller

Hua. Nu är jag trött det må jag säga! Maja ringde och ville att vi skulle byta pass så jag fick hennes vid fem idag så tar hon mitt på tisdag. Så det var bara att packa ihop mina grejer och sen åka till stan:) sen ville även Felicia träna och hon tränar ju inte på medelgympan för hon har noll koordination haha. Så då stannade jag kvar på styrkepasset med henne och svettades lite till! Efter halva passet lyckades jag knäcka till min hälsena (igen!!!!) så efter det var det inte alls lika roligt:(. Tur att jag inte har något pass förrän om två veckor nu. Eller iaf inte sånt pass. Jag ska hålla i pilatesen på lördag fick jag höra men det är ju inte så påfrestande för min hälis:)

Och imorgon ska jag upp tidigt med för pappa ska ha min bil. Kl 7 ska jag stå på Saab/Opel och hämta honom. Kuuuul! Både att gå upp tidigt och vara billös!

Nä nu ska jag sova:) puss godnatt!


ja just det! jag glömde!

denna hade vi kul åt också hahahhaa

nu ska ni få höra!

nä nu ska ni inte förvänta er allt för mycket haha.

i fredags hade jag en otroligt skrattfylld kväll med bästa jensan. och innan dess hade jag hunnit med att storstäda hela lägenheten + åka till kalmar med pappa.

och någon dag i veckan så fick två små flickor på tvn mig att öppna upp ögonen rejält. har nu tittat på klippet säkert mer än fem gånger och vill att alla ska se och förundras över hur duktig den mörka tjejen verkligen är!


Det var på Ellen DeGeneres show som klippet spelades upp, och veckan efter får tjejerna komma till programmet och där väntas en stor överraskning! herregud det är så man får gåshud på hela kroppen=)







Sen så tänkte jag visa lite vad Jennie och jag skrattade åt i fredags också. Älskar när vi får våra underbara skrattattacker.



SKRATTA DÅ!!!!



sen skulle jag visa lite vad jag och lina brukade skratta åt för sisådär 4 år sen. lina tröttnade ganska fort men jag har världens sämsta humor så denna låt kan få mig att skratta massor hur lätt som helst!




sist men absolut inte minst så ska ni få det roligaste av allt. jag vet inte hur många gånger jag och jennie haft dessa klipp uppe och skrattat tills vi inte orkat skratta mer och typ lägger oss i fosterställning?!







sen så kollade vi såklart på idol också och fick sån gåshud när moa sjöng sin låt så vi visste knappt vart vi skulle ta vägen. det är så jag får gåshud nu med när jag bara tänker tillbaka. åh moooaa!!!




hon är så fruktansvärt duktig!! jaja nu vet ni vad vi gjorde i fredags iaf!
och idag har jag badat badkar, det var tamigtusan länge sen som jag gjorde det sist. tror jag låg där i nästan 1½timme=)

puss på er

Så gott som död

Känner mig som om jag blivit överkörd av en stridsvagn hundra gånger ungefär. Är helt slut i kroppen och har grym huvudvärk. Igår var jag yr hela dagen. Huvudet bara snurrade, usch. Hemskt. Jaja. Det är nog bara för att jag inte gör något speciellt om dagarna så kroppen är egentligen inte trött som den brukar vara. Eller vad vet jag?:P

Linusen ringde mig i "morse" och ville faktisk ta en fika. Så det var ju bara att göra sig iordning och ta sig inåt stan. Vi har inte setts sen mitt kalas så det var kuligt och träffa honom!

Sen kom lina, saga och Felicia till stan så då gick vi runt där och tittade på massa saker. Och nu är jag hemma i min säng. Felicia följde med mig hem men hon gick till lina istället för jag var så slut:/ inte så rolig att umgås med alltså! Haha.

Jag vilar upp mig för styrketräningspasset jag ska ha kl 19. Men det ska jag nog orka med, bara att ta ett vigo-active tuggummi så blir man pigger haha:) sen blir det hem att kolla greys och sen sova. Ska kanske barnvakta saga hela dagen imorgon och då måste man ju vara pigg!!:)

Jaja nu ska jag försöka powernapa en snabbis!

Puss pusss


RSS 2.0