måndag

igår hade jag min sista lediga dag, idag började helvetet. och med tanke på en massa annat, så gick inte dagen så perfekt som den kunde ha gjort. Emy avslutade iallafall dagen på jobbet. jag hoppas vi tar oss tid och träffas snart, även att det är mycket på hr i trean, men wtf, vi ska hinna me't =)

har också vatt hos mamma, eller är där just nu, och hämtat ett massa grejer som hon köpte till lägenheten, så nu ser det lite bättre ut, men måste ha hjälp av pappa bara, och det stör mig, för han kommer aldrig hinna med att hjälpa mig.. baah. david är iallafall avis, det tycker jag är kul ! =)

nu ska jag nog dra mig hemåt, men först en titt på fb kanske, det är ju ett måste. :o haha. vill att klockan ska bli tio, så jag kan få se paradise. jag gillar inte att vääntaa!

imorgon blir det jobb vid nio. USCH för att gå upp tidigt... :/ men har därimot hela eftermiddagen ledig, så kanske ska passa på att städa lite osv, kanske fixa mig en tvättid med, det kan behövas.


pyssss

Rihanna - Russian Roulette

detta inlägg kunde ha blivit ett mycket bättre inlägg. men med tanke på omständigheterna så finns det inte mycket att säga som är kul..

malin och jag sjöng bep:s låt - I gotta feeling igår, visst, jag hade väl en bra kväll, men det är ingen kväll man kommer ihåg som så där värst bra. i helvete heller.

nu är jag i figeholm. ska in och träffa lucia lite senare. men snart måste jag nog duscha igen för att få bort alla obehagskänslor, och det är lustigt hur bra dom försvinner när man duschar. men tydligen höll det inte så länge eftersom jag vill duscha igen när jag redan gjort det idag..


nej fasen, livet blev inte riktigt som man hade tänkt sig. bah..

friiiday

och linus fyller 18, puss grattis jag älskar dig

vart åt kalmar med malin igår, köpte skor (näähä) och massa på ikea. men köpte ändå inte tillräckligt på ikea, och eftersom mamma ska dit på måndag så skickar jag med lite pengar och en inköpslista te ma =) själv jobbar man ju på som bara den nu för tiden, söndag är den enda lediga dagen jag har nu i ca fem veckor framöver, GUTT!!!....

ikväll kommer nog lina till mig lite. hoppas jag. om hon inte sover bort hela kvällen tills hon börjar jobba vill säga.

nu är det idol. fast vet inte hur sugen jag är på att titta när jag inte är med pappsi, han och jag har följt idol hela säsongen, och det känns lite smålustigt att inte titta på det ikväll med honom.. baah.

felicia ska hänka på till lägenheten en sväng. sen kanske jag åker till malin. kanske. men tror inte det blir så, jag börjar jobba vid elva imon, åh gud så trött jag är. i natt somnade jag nog inte förrens vid två eller nåt. jag vet inte. dålig sömn iallafall.

nu, tvn kanske. sen kungsgatan till mitt fina hem =)

häääer vare tumt

åh jag är trött. inatt sov jag inget. idag har jag pratat med hyresvärden. inatt ska jag sova i figeholm. imorgon ska jag jobba och shoppa på ikea. puss . typ.

mamma bara tjatar om den där jävla träningen. jag vill inte träna själv. hur svårt kan det vara att förstå? lucia är trött hela tiden så hon orkar inte peppa mig, och jag orkar inte peppa henne, för det är ta mig fan inte lätt.. bah. och jag som skulle vara bäst denna säsong, och inte missa en enda gång. det sket sig rätt rejält. hejjjjaa.

nu måste jag in på banken och flytta över massa pengar. kanske betala en hyra också. eller så gör jag det när jag skrivit på kontraktet? nja, kanske bäst att göra det nu.. eller vänta. mjaaa. jobbigt ilandsproblem. tjjaaa. nu ska jag kanske kolla klart på doa. och skriva ut papper till mina kära vänner.


ilyle

mmhmhmhmmmm?

det är ju tur att vissa saker finns till . bah

är hos min pappi just nu, har bakat sockerkaka också, och mm vad gott det var =)


gårkvällen kan jag väl inte säga var speciellt speciell. stack till lascala iaf, men där inne störde jag mig mest på den sjukt dåliga dj:n.. fan så kass. jag visste inte vart jag skulle ta vägen, och så var folk på, och sliskiga. bläää. tur att jag lyckades få med mig jennie hem iallafall, så hon inte försvann där ut i natten helt lonely. och imorse sov jag länge också, det var sjukt skönt. i MIN älskade säng, som jag inte sovit i på år och dar. den är bäst :D

har myst lite med linusen också, det är naaajs. älskar dig .

funderar på vad jag ska göra.. orkar verkligen inte kolla på tv. nej jag orkar inteinteinte.

jag vill till käälmar nu. puss

jävla malin

idag hade jag inget hellre velat än att bara vara hemma i figeholm och ta det lugnt, är sjukt slut efter all flytt och städning hit och dit, och så har jag inte sovit speciellt bra de senaste nätterna heller. men icke sa nicke. inflyttningsfest tycker malinen att jag ska ha, och så kommer jennie också. förmodligen blir det lashit på det, det är ju glow ikv, så jaa, vi får se hur kvällen slutar. har inga planer på att bli full alltså. jag kommer bli knas på en cider känns det som just nu. illa illa att vara såhär slut. :S

har iallafall bara småsaker kvar att fixa, och det mesta kommer lösa sig när malin och jag drar till ikea på onsdag. måste egentligen inte vänta till löning men det känns som att det är tryggast. haha. sån shoppoman som jag är så vet man aldrig hur mycket som kommer gå åt =)

och så blir det att jennie sover hos mig inatta också, kuligt. =) puss bulla

nehepp, ta och packa ner ytterliggare lite saker från figeholm som ska med till kungsgatan 5 :D wiie.


tröttast

ja det är inte okej att vakna klockan sju utav folk som tror att dom leker jordbävning... och förbannad blev jag när jag inte kunde somna om, förhoppningsvis var det sista natten i det huset, eller ska förmodligen och tyvärr sova där imorgon natt också, sen är det hej då. åååh, jag hatar att vakna tidigt när man inte behöver det.

har iaf gjort det mesta i lägenheten nu, så det är bara för mamma och mig att flytta in sängen och det på fredag, då hon är ledig så hon kan hjälpa mig =) imorgon blir det att plocka in lite smått och gott som man inte behöver bussen till utan det får plats i min kära lilla per. åh jag är så uppe i varv pga att jag ska flytta så jag sover knappt något på nätterna, jag vill bara flytta in. NU..

inatt lär jag väl inte sova jättemycket iallafall. perra ska besiktas imon, fast jag har inget att vara nervös för, men likförbannat så är jag det ändå.. :S

måste ta lite bilder från mina få kvm så folket får se hur det ser yyt. emelie och lucia har redan vart på besök, trots att inget är klart :P haha, och min kära syster följer med som smakråd lite då och då. men bäst av allt är hur eller hur att den bästa kommer och knackar på fönsterrutan lite titt som tätt och piggar upp ma =)

nehepp, nu måste jag kanske sova. det blir nog en lång dag imon, ska försöka hinna med lite träning på't också, lucia, följer du med isf? =) pussis


GoooodNIGHTpuss

happy kiddoo

nu blir det frukost, måste äta en bra frulle idag för att orka flytta ;D
WIIE!!

high on life.

hoppas även på en fikus med emeluttan <3

john blund

nu blir det ta mig fan sängen. en tuff dag väntar mig imorgon :o
en jäkla massa städning vill säga, sen äre bara att börja trava in mina prylar, puss på't!

måste boka klipptid, innan jag dör för att mitt hår är så slitet, men vafan, det är dyrt.. jag vill inte ha slitet hår, jag vill slippa klippa mig! :( idiot till att färga håret brunt, om jag inte hade gjort det i september laaast year, så hade jag sluppit detta. gah, dumma dumma hår..

en dammsugare måste införskaffat, jag kan ju inte snylta på föräldrarnas jämt? bah, det är så mycket som man måste handla när man flytter, det är tur att jag jobbar nu iaf så man kan göra det utan att det svider i plånkan. haha. den dagen.



godnatt och puss på min fina, love you <3

haha wiie

en tråkig dag förvandlades till en bra dag :D

för det första fick jag träffa min älskling, och nu så är det bestämt att jag kan flytta när som i princip :D wiie, jag är såå glad för det!

funderar på vart jag ska söka jobb, jag har inte en aning om vart jag vill jobba, jag älskar ju lindex, det är hur kul som helst att jobba där, men tyvärr behöver dom inte mig, och det är inget jag kan göra något åt.. :S så måste fixa något annat rätt så snart.

hmm.. väntar på att maten ska bli klar, är hungriiigggg..


nehepp.. måste hitta på något innan jag döör av rastlöshet och lite pirr i magen. hahah

jävla 08-nummer!

ringa och väcka mig tidigt är ta mig fan inte okej om det inte är något viktigt, åh, fan va sur jag blev när jag inte kunde somna om igen :/

funderar på att höra av mig till david. se vad han gör osv. jag vill prata med hyresvärden, gaah..

måste även slå en pling till lindex, men orkar inte just för tillfället. känner att jag är liite för trött för att ta ett seriöst samtal för stunden, så det får vänta ett tag till  =)

och så är jag ledig hela veckan, det är inte okej. jag hatar att vara ledig när man inte har något att göra. bah. just därför vill jag flytta nu under denna lediga tid, för nästa helg så börjar allvaret. fyfan så lite ledig jag kommer vara. men - pengar!

känner för att förändra lite, men det är så jäkla jobbigt om det ska göras ordentligt, så det får vänta ett tag till. ;P hä.

puss

fina flickor!

hade en kanonkväll med jobbarkompisarna igår. den kunde inte ha blivit bättre på något sätt. tack fört! =)

har även snart ett nytt boende. and i'm happy. haha, lucia kunde dödat med sin röst när jag ringde henne. jag har ju inte ens sett eran nya kisse än så var bara tyst :P

nu blir det lite mat. är hungrig som ett djur. alkohol är ta mig tusan inte bra för magen. antingen är jag vrålhungrig eller så kan jag inte äta alls för det finns ingen hunger överhuvudtaget.



är det tufft att låta bli att skriva något? mja, jag vet inte. fjantigt iallafall..




maah, jag vill flytta, NU! =)=)=)

ilyle

mhmm

sicken dag. det trodde man inte när det är en fredag och den 13e. =)

ännu har inget gått på tok, så hoppas kvällen fortsätter på detta vis, om en timme blir det att kolla på idol. iofs hade jag hellre varit i stan just nu, på kungsgatan, DAVID är hemma... maah, och jag ska inte in till stan förrens imon. men efter jobbet ska jag till han så fort som möjligt, wiie. jag är pepp :D

undrar vem som åker ut från idol ikv. hoppas på att eddie gört. usch på honom .

nu blir det bearnaisechips, mmm så goda dom är . :P


pusss

tre röda rosor

höpp höpp, läget är på topp en sånhär dag, FREDAG den 13e. yes. den sitter där den ska. hoppas på lägenhetskik idag då alltså. =)

pappa skulle komma hem tidigare idag, och det tackar man för, när man annars bara i princip sitter och väntar på att han ska komma hem.

jag vill ha lön, jag vill åka till ikea. iofs så är det snart lön, och iofs så ska malin och jag snart åka till ikea =)

mmm inte mycket att säga idag igen inte. förutom att imorgon så ska jag ut med mina arbetskamrater, hoppas på en kanonkväll gör jag! Wiie!

ååh, vad jag vill flytta. mina tankar går åt inredning hela hela tiden, det är inte klokt..


pusss

PUSS



i love you

trött

som fasen. orkade inte ens kolla på greys. tråkig, jag vet.

imorgon kanske det blir jobb, kanske, vi får se. dom ringer imorgon om fallet blir så. idag kom jag försent till jobbet. HAHA... jag trodde att jag var uppe vid den tiden jag skulle, men hade tagit fel på en timme, men kom bara en halvtimme försent så fick gå en halvtimme senare än vad det var tänkt. och det var jäkla tur att det inte var personalmöte idag som det skulle varit, då hade jag dött!

min kära per blir det att åka runt i imorgon också, och så jag har längtat! nu är jag fri igen ;D och ännu mer fri om ytterliggare ett litet tag. ååh, dumma david, varför missade du tåget hem? hoppas du kommer hem i god tid imorgon, jag vill jag vill jag vill!!!


älskling och jag firar ett halvår imorgon. wohoo. det är tur att vi har lyckats med det, för när du gör mig glad, så gör du mig gladare än någon annan kan göra! jag älskar dig bby =)

nu ska jag nog gå och lägga mig, och peppa lite tills imorgon och tills på lördag, weheej!!!

PATRIK 1,5



Har velat se den filmen så jäkla länge, och nu så har jag äntligen gjort det =)
BRA var den också !

ååh, jag vill att david ska höra av sig...


jobb idag, och jobb imorgon, och jobb på onsdag. efter onsdagsjobbet ska jag träffa emeluttan =) då blir man glader! en fika blir det nog av och en massa allmänt snack. i like you!

hoppas på lucia imon?


och jag måste bara säga att JAG ÄLSKAR DIG LINUS


idag är ta mig tusan en bra dag, eller, senaste dagarna har jag vart pepp. jag undrar varför :o


PUSS

another of these days

såhär ser det iallafall ut för stunden på ena väggen hos min pappa













vart är det jag försöker komma egentligen? :S

falska förhoppningar

nej just det, jag skulle ju inte bli sur

..

lördag

håller på och lagar lite mat nu, och hoppas på att baby snart hör av sig.

jennie har köpt sig en bil, även hon köpte tydligen en opel. haha, kul att mina vänner och jag själv kör runt i det det första åren med körkort =)

är trött och har jäkligt ont i mina ögon. jag har börjat använda mina glasögon igen och hoppas att det hjälper. men det är något fruktansvärt så jobbigt det är att använda dem . gaah, jag får panik..

hmm, har inte sådär värst mycket att skriva idag.

så, tjo

haha, döden!

vaknade åt helvete. kunde inte somna om, nehe? så nu väntar jag på att jag ska orka ta mig ner till duschen, för ska åka in till stan lite, sola och hämta bild. mjaa. blir nog bra. fast bilden skulle inte vara klar förrens på eftermiddagen. dåligt. så får sitta här med mina genomtrötta ögon och bara vänta.

försöker få tag på david, jag lyckas inte..

och så har jag fått påfyllning på mitt julschema, jag kommer vara så gott som död när allt drar igång, jag lovar, på heder och samvete. fy fasen. jag ska jobba i nästan fyra veckor, utan en enda dags ledighet, eftersom det är öppen även på söndagar nu till jul så kommer jag verkligen inte ha ork med nååågonting när jag kommer hem. det enda jag bryr mig om just nu är iofs pengar, inte att jag kommer vara slutkörd :o

när jag kommer hem till pappa måste jag fixa med min telefonbok. jag känner ju inte igen ett enda nummer som ringer eller skickar, bara för att jag inte har några kontakter och inte har orkat lägga till alla kontakter. bööh på den!


frukost nu kanske. hmmmmmmmm

jahopp!

Imorgon blir det att åka till figeholm. Innan dess ska jag hämta ut ett förhoppningsvis färdigt foto på mig och min älskling =)

Är precis hemkommen från linusen, det blev ingen träning idag. haha. hur fasen ska jag börja orka göra sånt igen?

ensam i det stora huset är jag också. inte så kul.

ska på julbord med mitt kära jobb också, och som josefin sa, så är det krypavstånd hem till mig därifrån vi ska vara, så alla kanske kommer hem hit och dör av alkoholen. så som jag har misstänkt det så är det inga lugna filurer jag arbetar med iallfall. haha !

hade totalt glömt bort att det är kulturnatten imorgon, och eftersom jag ska till figeholm så blir det inget med den. och så är det så tråkigt väder ändå så det är inte speciellt roligt att strosa runt på stan då ändå.

måste nog försöka gå och lägga mig lite tidigt idag. för inatt sov jag inte ett dugg. drömde massa kluriga drömmar om krig under de få sömntimmarna jag fick mig också, så nej, ikväll får det ta och bli ändring på det!

har så himla mycket planer i mitt huvud. spara pengar är det jag ska börja göra iallfall! och jag kommer kanske lyckas, vem vet? jag vill det iallfall :D iofs, så har jag inte direkt samma mål med att spara pengar som min kära vän LW har ;D HAHA!!!



puss, love!

tre

har spenderat massa minuter på mobilen idag, en väldans massa minuter. längtar inte till slutet på månaden när telefonräkningen hoppar upp i rutan, nope, det gör jag inte! 

är glad och tacksam över att lucia är som hon är. jag vet inte riktigt vad hon gör, hon bara gör. visst, det är kanske jobbigt att vi går och väntar ut varandra till sista sekunden jämt, men visst fasen är det värt det. att du bryr dig så mycket om mig betyder så jäkla mycket för mig. det ska du veta! thank you


är också glad att jag har linus, det går inte beskriva med ord, hur många gånger jag än försöker, så går det inte att få fram att jag älskar dig av hela mitt hjärta och ännu mer. jag är bara så jävla glad att vi lyckades hitta varandra. min älskling

nu ska jag gå och lägga mig, och vakna på ett förhoppningsvis bra humör imorgon för att ta mig till mitt kära lindex =)

puss och godnatt !

två

idag står håkan för underhållningen <3


ett

dags att sluta grubbla på allt


idag snöade det, i ca tio sekunder. sen slutade det igen .

ikväll kommer mamma hem, äntligen kanske. så man slipper ligga död i sängen dygnet runt för att man knappt vågar röra sig i huset. ja det är populärt!

denna vecka hade passat bättre hos min far. att den hade. ska iofs jobba imon men sen åker jag nog dit om det inte är något som är superviktigt som håller mig kvar :O

och lucia svarade inte på hur jobbet hade gått. haha, så får väl ta min välanvända cykel och trampa bort till henne när hon kommer hem från jobbet. måste även få se hennes nya lilla skapelse som springer omkring i hennes lägenhet :P puss på daj!

oj, nu kom snön igen. tjo

?!

vart fan kom kicken ifrån?



i'm confused

I'm in deep debt,

without you i wouldn't survive

Every day we started fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

Cause i don't care if i lose my mind, i'm already cursed



det är alltid minst synd om lilla sara, oh yes, it is.

ett leende på läpparna kan förvilla vem som helst.

nu drar jag mig ut, även att jag lovat att vara sällskap och lillan. jag orkar inte sitta still. tjao


(lucia, hur gick det på jobbet?)<3

RSS 2.0