Nyårsafton!

Vilken jävlig dag, som så många andra gånger har denna dag gått käpprätt åt skogen.

Lillan fyller 12 iallafall så just nu är vi där och ska äta lite mat.

Klockan 5-6 blir det att äta hos vickan, fy vad mycket mat det kommer bli idag. Inte okej. Hellre mer alkohol, men den kommer jag ta det lugnt med, iom att jag till och med var tvungen att gå och låsa in mig på toaletten så fort jag kom hit för jag tjöt som en gris. Bra avslut på året, det säger jag bara!

Felicia blev nöjd med sin present, det var som jag hade hoppats =) Det är bra att man kan glädja någon iallafall. Hoppas på mycket folk på lascala sen ikväll också, och att man träffar många vänner!

Jovars, jag ska försöka ha det roligt ikväll, och inte bli alltför onykter som jag blev på juldagen, det behövs!

Puss och gott nytt år och Grattis på Felicia!

sure

heey i'm the big thief in the draaama



hur orkar man? gör man ens det?

SÄÄÄÄURA

i'm still a rockstar, i've got my rockmoves and i don't need you.
haha, vilket bullshit.

sova är ju inte å tänkte på.


är hos lucia nu och har hjälpt henne med en superviktig grej, stolt över både henne och mig! Malin kommer och hämtar upp mig här snart och då ska vi till figeholm en liten stund, eller hon ska till sin farmor och jag ska till min pappi. Det blir nog bra!

Gah, mina glansleggings är skitiga. och tvätta det orkar jag ju inte. tur att jag ska till pappa, han kan hjälpa mig med att orka lite kanske, hoppas det!


nehepp, dags att dra sig. pussokram

juldag

alldeles snart så blir det att åka in till stan och träffa linus en stund. och vid fem så bär det av hemåt mamma. mat och julklappar står på listan och det kommer nog bli kanon =)

och så längtar jag tills ikväll. jag längtar som fasen. ett problem är bara vad jag ska ha på mig, jag vet att jag ska ha min nya kavaj men vad ska jag ha under den? jag har bytt om sju gånger redan och är fortfarande inte nöjd. det tar kål på mig... :o

och jag hoppas verkligen felicia blir glad för sin julklapp, annars jäklar. den var ta mig tusan inte billig. :P

jag är lite trött idag, trött på att det regnar och trött på att jag inte sovit så mycket inatt. inte bra när jag ska ut ikväll och inte druckit på ett tag. det kan alltså bli rätt så roligt ikväll. haha, grattis!

haregutthaaaj!

heh



jag har iallafall världens sötaste klänning till dagen i ära =)


vad gör man på kvällen när firandet lagt sig? baah, jag är rastlös!



puss

GOD JUL!

Mycket att stå i. Pappa lagar lite mat och jag tittar typ på, haha. Eller, jag gör mig iordning samtidigt, för alldeles snart ska vi till Sylvia. =) Hoppas på en bra julafton! Imorgon ska vi hem till mamma och fira, och på lördag blir det mormor. En massa firande så att säga.

Och idag är jag ledig för första gången sedan i november. Men trots det blir det inget lugn. Böh. Det hade jag behövt!

Nehepp, ta och platta te håret lite nu kanske, så man är redo för att gå iväg =)


GOD JUL, puss

äh

jag och mina paint-skills.

HAHA


puss

figeholm

om jag nu får tjänsten tänker jag köpa mig en platt-tv och en bärbar dator med internet. jag klarar mig inte utan internet längre. det är sjukt jobbigt att vara så jäkla osocial som jag blivit sen jag flyttade. bah.

imorgon är det kalas. lille pontus fyller 17. så då ska vi dit och fira honom lite, och se deras nya hus. det kan bli trevligt!

sen inget festande denna helgen heller, men på juldagen, då ska jag ta mig tusan ut och festa sönder mig. det har varit galet att sitta inne på fredagarna och lördagarna när man hör hur kul folket på stan har det. men jobb ger pengar och pengar ger lycka. haha! =)

och vad ska man kolla på på tvn ikväll när idol är slut? bra fråga.. :o


hmm, en ny header kanske? ja, dags att finurla lite . ;D

lucia-dagen

och då passar det ju bra att jag just nu är med lucia =) vi ska dra oss mot hemköp om ett litet tag för lucia är sugen på chips och dip, samtidigt som hon tjatar om att hon är "tjock".. mhm, bra där, tunnis ;D


har vart jobbigt nu, jag vill inte vara ensam.

OCH så hatar jag när folk pratar om personer dom inte känner och inte har med att göra.. åh, det stör mig något fruktansvärt. Bry er inte...

lindex imon på förmiddan, sen lilla g på eftermiddan. haha, vilket liv..

tja

ojojoj

WHEN IT WAS GOOD .-


jag älskar dig





har jobbat ungefär halva tiden nu, ledig på julafton nästa gång, awiie. julafton var det ja.. har köpt tre julklappar, eller nästan fyra, fast den fjärde har inte kommit än. inhouse ringer ju aldrig.. sen är det bara felicia kvar. men det är lätt till henne :P

idolfinalen igår då. david och jag satt och störde oss på erik under tiden som vi åt en massa godis. usch, inte bra att bo ensam och trösta sig med godis. jag tror att det är malin som har smittat mig med det, hah. men så var det idolerik då, åh, vad besviken jag blev när han vann, Calle var det som var mest omtyckt ja! ohyes, så var det!

och ikväll blev jag tvungen att åka till hultsfred för att hämta malin, mhm, kul.. eller inte. jag kommer somna på vägen dit eftersom ingen har tid att sällskapa mig. jag gillar't inte iom att jag är jävligt trött.

och paradise missar jag ju ikväll då.... NO!


tja!

huaaa

nu har jag betalat min förhöga telefonräkning och det sved lite. som tur är drar dom bort den felaktiga kostnaden på nästa faktura så i december blir det en bra räkning =) satt iofs i telefonen i 20 minuter och bara väntade på att någon skulle lyfta lurjävlen, men det kanske det var värt iochmed att jag faktiskt hade rätt :P

Har sovit lite inatt också, linus kunde inte sluta prata. bah... och imorse somnade han om, haha! skyll dig själv!

väntar på att min pappi ska komma hem. han slutar om en halvtimme så får vänta lite till. men rätt skönt ändå att jag slutade vid två idag, så jag hinner med lite innan det är dags för sängen igen. imorgon börjar jag iofs vid tolv, och det är braaa, då får jag sova ut =)

glömde säga att jag klippte mig igår. 1,5 cm, tack för den liksom... ser fortfarande lika sletet ut, eller, ah, nästan iallafall. måste åka till netto och köpa hårfärg, sist jag var där var den ju slut, och nu har jag utväxt. FY..

åh, jag är hungrig. måste fixa något att äta, på stört typ.
tjaaao

RSS 2.0