trodde jag ja!

jag började inte alls vid nio idag, jag började vid kvart i ett. och vad tror ni mathilda drog med mig på då igår? jo, ytterliggare en onsdagsfylla. bah! jag slutar om en halvtimme och då ska jag hem och sova. jag är så dyngtrött så det finns inte. men jag somnade visst som en stock igår och sov tills jag vaknade i morse. något jag inte brukar göra haha. sover så himla dåligt nu för tiden, i don't like.

blir att köpa nasigoreng på hemvägen. länge sen jag åt det och var skitsugen på det idag. haha! götttigt.

får se om det blir att gå ner något till hamnen idag med, är ju faktiskt ledig imorgon! ska bli så skööönt!

puss

girls and boys

ikväll blir det hamnfestivalen, med världens bästa mathildus. men börjar vid nio imorgon och slutar halv tio ikväll, så ska då inte befinna mig där alltförlänge:P hoppas det är nåt att ha en dag som denna. solen har ju faktiskt varit framme, men nu har den gått och lagt sig lite igen haha. hoppas den är framme på fredag med för då är jag ledig igen=)

bion igår var ju suverän måste jag säga. sevärd så att ni vet =)

jaja måste ta mig för och lägga upp alla bilder från år och dar tillbaka. det har vart lite bildtomt här nu har jag märkt haha! har ju aldrig tid med sånt;D

MAH. PUSS


ja jag vet att hon är söt men håll tillbaka

"det är mycket nu", ja det kan jag absolut hålla med om, tror hjärnan går på högvarv hela tiden för tillfället.
tankarna går i kors med varandra och vet varken ut eller in. men men, det löser sig väl alltid, nån gång iallafall=)







Över dörren till mitt hjärta skrev jag: "Genomfart förbjuden!" Men kärleken kom skrattande förbi och ropade:
"Jag går in överallt".


nu ska jag ta tag i mitt liv och fortsätta med städning osv som jag har hållt på med idag på min lediga dag. inväntar kvällen för då ska jag och mathildisen gå på bio. Bridesmaids, hoppas den är bra! och innan dess ska jag hinna med en sväng till figeholm också för att betala räkningar, hur kul?

puss


så sjukt

inatt drömde jag om den där idiotiska norsken, och i morse när jag vaknade så vaknade jag av att jag låg och grät. det är helt sjukt hur en människa kan vara så dum i huvudet!


hata bakslag

nu vill jag hem, äta nåt och sen sova! åh vad jag vill hem o sova!


awesome

jag förstår inte vad alla onsdagsfyllor kommer ifrån, orkar ju inte ens hålla igång på helgens utgångar pga det. jaja jag hade iaf skitkul igår igen, var på afterwork på åströms. men efter några glas vitt umgicks jag inte längre med jobbarkompisarna, och inte ens heller en och samma person, utan var med allt och alla under resterande delen av kvällen. haha, jaja. igår var det min tur att vara glad i hatten! så att säga

imorgon jobbar jag på lilla g. igeeen! =) asabra ju! efter det plockar linusen upp mig för en sväng till kalmar. ja han har ju fått lön så! får se om jag hittar nåt kul, men det gör man ju alltid =) och snart är det lördag och lördag betyder kalmar igen, fast denna gång med micet och julia, och självklart den allra bästaste håkan hellström! hoppas på en urbra o pepp dag/kväll med urbra väder och inget regn! jajaj love life!

Puss

were them girls at, osv osv

säger som han den där som är snyggare än mz, säger som han den där som jag satt och hade deeptalk med en onsdag klockan halv fyra på natten, samtidigt som vi drack tequila rose och åt jordgubbar och vindruvor, att träningen den tar vi igen i höst istället haha! nu är det sommar och då lägger vi det lite på hyllan sålänge=)

igår blev det ju en bra kväll faktiskt. var jättetrött när jag kom hem från jobbet så låg i sängen några timmar och bara kollade film och vilade mig. sen var det ju dags att fixa sig för kvällen och ta sig bort till frida där finaste mathilda befann sig. det var ganska drygt till en början men sen tog sig kvällen ganska bra ändå tyckte jag! hade väl inte sådär värst mycket att göra varken på "festen" eller när vi kom till stan men det blir vad man gör det till. skrattar det gör vi iallafall jämt i varandras sällskap. jag förstår inte ens att man kan skratta åt så mycket som vi gör när vi är med varandra. speciellt inte som på en utekväll! haha. love u girl!

idag är jag inte pigg måste jag säga. men vi hade som tur hade lite gratis pyttesmå cocacola i kylen så lite koffein och sen var jag faktiskt igång igen. men jag kan ju säga att jag går på reserven, idag igen. och har en tuff vecka framför mig med. men det får jag väl stå ut med när jag inte kan säga nej till jobb. hähä. på lördag blir det håkan också, dags att börja peppa nu kanske=)


jaja jag lever livet iallafall och det är jag glad över:D
PUSSTJA

oh gosh







nä ikväll vet jag inte vart det bär av. men jag vet att jag gillar den här snygga bruttan mer än någonsin, ho e så fin <3

i couldn't care less

inatt då sov jag då inte mycket. grannarna över mig lekte byggplats och hamrade nog ihop saker till klockan två tre på natten, stampade med fötterna och pratade överdrivet högt, så det störde ju mig något enormt! fina mathildisen ringde också och väckte mig när jag äntligen hade lyckats somna haha, men det var bara kul. jag sov typ samtidigt som jag pratade och hon var glad i hatten så det var lite underhållande:D

sen skulle jag ju upp vid halv åtta också för jobbet kallade vid nio. men tror ni att jag sov tills dess eller? nä, jag vaknade hundra gånger och kollade på klockan.. inte roligt ett dugg! men nu är jag här på jobbet iaf, och slutar vid 17 idag, så ska hem och styra lite innan jag bestämmer mig för om det ska bli en liten utgång ikväll eller inte. jobbar 9-21.30 imorgon så borde verkligen stanna hemma. men när hela gänget frågade vart jag var ngnstans igår och m:et gjorde en deal i hemlighet utan mitt godkännande haha så kan man ju inte bara strunta i att finnas där=)


älskar när man får prata engelska på jobbet haha. kan ju säga att jag blivit hundra gånger bättre på det nu än vad jag var när jag började här. för på lindex o lilla g är det absolut inte lika många utländska turister som det är här på dg.

jaja snart dags för mig att ta lunch. o hungrig, ja det är jag redan=) woopwop.

puss

!

nej jag kan inte säga att jag är speciellt stolt över mig själv just nu. men hellre olyckligt vetandets, än lyckligt ovetandets, hade definitivt jag velat vara iallafall. ber om ursäkt. men gjort är gjort.

tja

dagens i-landsproblem - converse

fick för mig att jag skulle gå in och köpa mig ett par vita converse idag. dom brukar aldrig ha min strl inne så jag hade inte så stora förväntningar. men vad händer när jag kommer in på skoplejset då? jo dom har såklart min storlek för en gångs skull och då ska det ju till att provas, det var ett par höga som gällde och inte ett par låga, för i dom fanns det inga inne till mig. har 35 i mina svarta höga här hemma och 36 i dom låga, men när jag provar 35 i dom här vita höga så är dom jättefeltillverkade på den högra skon, så den var väldigt väldigt liten. men den vänstra kunde jag såklart ha. då provade jag såklart 36 i dom istället och vad är det med dom då? jo dom är jätteförstora, så då gick jag ledsen därifrån utan några nya vita converse! och tydligen nu när convisarna blivit så populära så bryr sig inte företaget lika mycket längre om hur nöjda kunderna är så det fanns ju inte mycket att göra åt sa lisa som stod bakom kassan. dötrist!!

jaja nu sitter jag och äter jordgubbar och väntar på att mathilda ska säga att jag kan komma. hoppas på en liten tur ute ikväll för jag är ju ledig imorgon också så då kan jag faktiskt gå ut denna onsdag=)


pöss

hej

ibland tänker man sig inte för. jag glömmer ganska lätt att det är lite strikt och förbjudet att säga vem som checkar in och inte. men checkade hur eller hur in min andra kändis idag. coolt. dåligt av hen bara att fälgen på bilen blev ganska trasig haha. kasst!

hade en überstressig avgång idag. men känns som man klarar det ganska bra ändå. det är ju liksom vi som bestämmer och inte kunden. pratade om det där med auktoritet igår. känns så himla bra att kunna säga vad någon får göra och inte! love it!

ledig två dagar framöver. antar att det kommer regna men man kan ju inte undvika att hålla tummarna för att solen ska vara framme. ska iallafall ta mig en rejäl sovmorgon och bara ta det lugnt imorgon. sen får jag se vad som händer. orkar inte planera in en massa för jag har fortfarande inte blivit frisk. halsen är inte med mig för fem öre och huvudet är ganska slött det med. så jag borde (borde verkligen) inte planera in något utan bara vila upp mig=) men får se hur det blir med det haha!

nästa vecka blir det till att jobba lite på lilla g, synd att jag inte är där oftare bara.. gillar ju det jobbet hur mycket som helst! men ska inte säga nåt, gt är underbart det med=)

pussstja

heart

igår var det ju ganska lugnt måste jag säga. hähä!

kort dag idag. skönt det. för imorgon jobbar jag 8-21.30. deni! kommer vara död efter det passet. det kan jag lovee er! men ska styra med en massa när jag kommer hem från jobbet iallafall. lite tvätt och annat småfix. sen hoppas jag på lite sällskap med, men sånt kan man aldrig veta säkert haha.

och felicia åkte utomlands idag. fuskigt!!! men okej jag ska väl inte säga något, jag var ju i ayia napa för inte så länge sen;)

en kvart kvar på jobbet, sen åker jag hem! wiho

puss

msc

asså det händer ju inte haha

prosperitas

mhm mhm !

inser inte att jag inte kan vara ute och fara som jag är efter varje jobbdag. jag måste sova! idag har jag världens huvudvärk igen, men hur lätt är det att säga nej jämt och ständigt då? inte lätt för fem öre! jajja, helgen blir ju inte lugn den heller, för imorgon är det gårdsfest och på lördag blir det någon annan fest. bah. livet leker!

=)

huvudvärk

som heter duga, det är vad jag har idag. vaknade jättetidigt och kunde inte somna om. hade klockan på elva men gick ändå upp vid halv elva. fast jag hann ju då med endel saker innan jobbet kallade, som jag inte förstår hur jag kunde hinna. haha, fattar inte att man hinner med så mycket som man gör innan jobbet om man börjar vid kvart i ett. men gutt ere.

om två dagar är det latitud som gäller. lite peppt faktiskt måste jag säga. hoppas bara vädret är med oss också=)

hämtade telefonen som hade kommit igår. men det var så mycket strul med allt så jag var dyngförbannad på allt o alla haha. simkortet hade såklart inte kommit så har fortfarande mitt tillfälliga nr. men det kommer väl innan veckan är slut, sa dom till mig iaf. för ringt till dom, ja det har jag ju gjort mer än en gång! bah!

tre båtar idag så denna dag kommer nog gå himla fort tror jag, även imorgon är det tre båtar och jag jobbar samma tid då också så det är skönt. men kommer vara slut när jag kommer hem tror jag haha. som vanligt! har fortfarande inte kommit in i det där med att jobba än. förstår inte varför:P

jajjajaa. pusstja


tankenötter

kunde verkligen inte somna igår på kvällen. kollade på klockan senast 00.26, har jag för mig. och jag gick och la mig klockan tio! halsont och hundra tankar om allt och alla och på allt och alla gjorde att det verkligen inte gick att somna. hoppas på bättre tur ikväll, för imorgon har jag sovmorgon också. idag började jag jobba klockan åtta. så det var tidig morgon som gällde. men har nästan inga såna pass på hela resten av sommaren nu, utan börjar allt som oftast vid kvart i ett. snacka om att kunna sova ut=) i love it!

kommer nog ha en ganska lugn dag på jobbet idag känner jag på mig. har haft alltför stressiga dagar den senaste veckan och fått ha alltför mycket ansvar än vad jag kännt mig kapabel till. men visst, man får väl se det som att man utvecklas på jobbet också, vilket jag får mycket beröm för, så det känns ju himla bra!

jobb nu i tre dagar sen är det latitud som gäller. hoppas på en bra helg med fina vänner! gårdsfest utanför kalle blir det också, hoppas den blir lika trevlig som förra året! mycket att se fram emot iaf, så lite happy på det =)

jaja ikväll ska jag försöka hinna med att träffa saga. har inte fått min tid med henne på länge nu som jag vill ha haha. =)

puss

love

så skönt att bara vara hemma igår. och hade en tanke på att vara utvilad till jobbet idag, men den fick jag ju kasta bort. men är ändå rätt pigg idag måste jag säga. och ska tydligen jobba över för färjan är försenad, så istället för att den ska gå vid 21.10 så kommer den gå vid 21.25. gött med övertidspengar!=) för jag slutar egentligen vid halv men så kommer det ju inte bli;)



imorgon är jag ledig. då funderar jag på att spendera lite tid med sagis. hann faktiskt att åka bort till kalaset på min rast igår så det var ju bra! sen är det städning som gäller. har inte haft tid med nåntingen. bara farit runt och inte varit hemma. men sånt som är gutt, städning är inte det viktigaste här i livet! ;P

annars då? jo ledighet i helgen. men har fortfarande inte köpt någon biljett. mathilda har hemma så jag antar att det blir att gå. men vet ej! haha. bra planerat!



man vågar inte hoppas för mycket, men emelie blev glad iallafall. hihii. pusss


lisebergsdagen

förstår faktiskt inte hur jag orkar. har gått och blivit sjuk också, som jag alltid blir när jag åker iväg o festar och inte sover. så efter förra helgen har jag varit jättedålig. men ändå trots det tog vi perra och åkte till göteborg igår för att gå på liseberg, fina mathilda och jag, och två boys också, björn och nicklas. jag har inte haft så kul på riktigt länge, och spontant blir ju alltid bäst, så jag tackar enormt för gårdagen! nu är det jobb som gäller fram till söndag igen och ska försöka vila ut nu under dessa dagar så jag är på topp tills nästa vecka börjar.

så mycket som händer nu på sommaren så jag undrar hur mycket ni kommer få höra av mig här, har fullt upp med en massa annat! men jag hoppas jag får en kanonsommar och att mina kära anhängare här på bloggisen också får det! =)

Ha det gött allihopa så hörs vi när det finns tid och möjlighet=)
PÖSS

RSS 2.0