utrops- eller frågetecken


jobb

dreams isn't born to follow --

sitter i incheckningen nu, hah, hur kul att jag sitter på bloggen? ganska få bilar, och sen lär dom väl inte komma riktigt ännu. båten går ju inte förrän vid elva.

i söndags lämnade jag ifrån mig min älskade dumma telefon, så jag sitter just nu med en urdålig sonyericsson, som det inte går att göra nånting på. jaja, hoppas på att jag får en helt ny i4a iaf! =)

hoppas också på att paketet från hm och paketet från lyko kommer idag! jag gillar paket=)

pusss


onsdag

lediga onsdag. och jag skulle nog kunna ligga kvar i sängen tills det är dags för bio ikväll. men icke. lina ville ha lite hjälp med en sjuk och gnällig saga, så fick ju gå dit, där jag är nu. så lina kunde få något gjort idag haha.

men men. hade ju planer på att gå ut och gå idag, men känner att huvudet inte alls är med mig. så får ta det på fredag istället, då jag också är ledig, och nicole skulle följa med mig=)


hmm, imorgon får jag gutt med pengar, men dom måste jag  spara. hihi


puss

e vecke

det hade jag totalt glömt bort. men tycker det kan gå två veckor istället.

precis precis hemkommen från jobbet. gutt att det började regna fem sekunder innan vi slog igen portarna. jaja. nu inväntar jag mitt fina sällskap, och big brother offcourse. imorgon är det bio, det längtar vi till=)

puss

supernatural

så himla mätt jag är nu. och om en timme börjar jag jobba. till klockan halv tio. tråkigt väder är det också. himla regnigt och dant. men då försvinner mycket pollen. man får se det positiva med allt!

tänk att man kan bli så glad för lite premium, sånt gör min dag=)

fula ord borde inte få finnas här i världen. tycker inte om när folk använder dem i helt fel mening och syfte. hoppas du bättrar dig du osmarta människa!

i wanna see you tonight, i gotta see you tonight.

puss

sommarnyanser


mina röda nyanser


mina rosa, lila och orange nyanser


mina blå, gröna och gula nyanser


mina svarta, grå, vita och genomskinliga nyanser



såklart älskar jag de ljusa pastellerna till sommarn allra bäst. tyvärr blev jag lite avundssjuk på jennie som hade ett jättefint blekt oranget nagellack, som jag inte lyckats lägga beslag på, och inte heller hittar jag den någonstans i någon butik.. men dessa finingar har jag iallafall. och jag älskar att måla, ta bort, och måla på nytt nagellack. idag tog jag bort det gula från IsaDora och ska alldeles straxt lägga på det ljusgröna från Depend som står bredvid det gula. ååh, jag älskar detta=)

snart hem till pappa också! PUSS


förlåt mig, igen

håller på att dö utav förkylning och allergi, att jag skulle få det på samma gång gör mig inte så värst glad! och inte speciellt smart är jag heller. i lördags tvättade jag hemma hos mamma istället för i tvättstugan här på humleplan, och självklart hängde jag ut det för det är så mycket goare. aha och när jag sen bäddar med dessa sängkläder och vaknar dagen därpå inser jag att det var väääldigt dumt. fullt med pollen var det säkert för att hela jag var igentäppt och fick slänga mig till duschen för att kunna se och andas igen. fy vad jag hatar detta!

idag är jag ledig från roliga jobbet. skulle egentligen träffat emelie lite men solen är inte framme lika mycket som vi trodde och hon skulle visst jobba lite också. tråkigt, vill träffa dig!

funderar istället på att åka hem till pappa och fixa lite där. så mycket papper som bara hamnar i en hög när jag inte är där så ofta längre och rer upp det med en gång, utan bara åker dit, betalar räkningar/läser papperen, och lägger dem i en liten fin hög. jajja, det kommer alltid tillbaka till en!

ikväll vid halv sju samlas alla duktiga gympaledare på corallen för lite god mat och lite utdelning av vad vi förtjänar;) efter det hoppas jag på att få träffa mysen, som jag fick sova utan igår. men lika bra det kanske. jag är ju inte så fräsch när jag är såhär sjuk. :P

var hemma hos mamma och solade för någon dag sen, och jag skrev ju tidigare att jag var så ledsen för all cypernfärg var borta. haha det tog ju typ fyra timmar i solen så kom den tillbaka lite igen. lycka på det. hoppas på att den kommer finnas kvar lääänge på mig, jag älskar att vara brun!

i fredags var jag förresten och klippte mig. 10 cm!!!!! hej jag ser ut som en barnunge med kort hår.. jag satt med tårar i ögonen när jessica gick iväg och gjorde annat nödvändigt.. fy så ledsen jag var. och så säger hon, men jag tog bara fem cm, ah men tjena! jaja, det positiva med det är att det inte finns ett slitet hårstrå kvar på mitt huvud så får väl tänka på det.


såhär såg jag iallafall ut när jag kom hem därifrån. och om man jämför lite med en bild från ganska länge sen, då jag också hade lockigt hår, så märker man att det var mycket hon klippte bort!


äh, man ska inte lägga energi på saker man inte kan göra något åt. som jag typ jämt säger.

men har fått ett positivt besked i veckan som var också, jag kommer få min a-kassa retroaktivt, så det är ju en go summa pengar som kommer in på mitt konto då! och då slog jag mig ju tanken att skicka efter dom där clipsen jag länge kollat på=)


jaja nu ska ni få slippa mig till nästa gång jag befinner mig i detta läge. haha puss på er !

underbart

att vakna nu för tiden. och så är det skönt att kunna skryta lite med sovmorgon också! idag börjar jag tillexempel inte förrän vid fem =) vaknade när klockan ringde vid kvart över sex, pööh, men somnade nog om igen vid typ kvart i. skönt att inte behöva gå upp då! men men, nu funderar jag på vad jag ska göra tills klockan fem, kanske borde ta mig ut på en promenad vilket var år och dar sen jag senast var ute på. så det får det nog bli! sen köpte jag lite grejer igår så jag kanske kan få upp den där spegeln jag fick av lina för typ hundra år sen och den andra spegeln i hallen, där pappa vägrar borra pga ett urgammalt elskåp.. sen ringa ett samtal till telenor igen kanske. den där spärren verkar ha svårt att hamna på mitt abonnemang!!

imorgon ska jag klippas också. det är till och med så jag börjar bli lite nervös! jajja det blir nog bra tillslut men jag kan inte sluta tänka på hur kort det kanske kommer bli..

och onsdag nästa vecka är pirates of the caribbean 4 bokat! "jaha, nu ska vi gå på bio också"
haha.


sara vet du en sak? nu tycker inte jag om dig alls lika mycket längre! hhaha, nähää synd om da!


pusss

tisdag, lediga tisdag

mår som en påse chips. jennie har ju vart dyngförkyld men jag har ändå velat umgås med henne, och tro f*n att det slår tillbaka på en. men men, tänker ändå gå till jobbet imorgon för då är det profildag, inget jag vill missa!

och vi var ju på gotland som sagt, och jag var ju helt off även då men efter ex antal huvudvärk- och allergitabletter blev jag väl lite bättre. men fick gå med solglasögon för jag var fruktansvärt ljuskänslig. usch på att må så dåligt.

tänkte dra och sola nu om en stund o sen till maxi för att inhandla något att laga till mat. alltid samma problem, vad tusan ska jag göra för mat?! jaajja, hoppas på att få lagad mat till kvällen iallafall, det blev jag ju lovad. men då var ju jag tvungen på att lova tillbaka att jag inte skulle vara kräsen, hmm en krävande typ det där!=)



mot gotland!






botaniska trädgården, luktade så mycket blommor att man blev helt yr haha=)




och till slut domkyrkan. orkar inte lägga upp fler bilder, men jag hade trots mitt dåliga huvud en bra dag pp gotland. goaste var hotellet som jag gärna spenderat fler nätter på men man får inte alltid som man vill;D

nu fix osv sen solariet!

puss

SÅ HAPPY



spenderade gårdagen, (när jag väl kommit ur sängen) med denna goding! lagade lite mat och hade lite syskonmys. ska ut och åka lite bil med sötet imorgon hade jag tänkt, eller det är mer hon som tänkt det, men man får ju ställa upp=)

känner att jag är ganska glad idag. och så hade jag lite svårt att somna igår. hihi





tycker inte om att jag ofta får det jag vill ha. nångång kan man väl få kämpa lite??


är hos min kära far nu, blir till att sova här inatt. och imonkväll åker jag och resten av nya gänget till gotland. ska bli så himla kul!

senare idag, eller ganska snart, kommer lina och sagisen hit. så ska vi grilla och ha oss. första grillningen för iår och det är då på tiden det må jag säga! mm det är så gooott att grilla. får ta tag lite mer i det där och åka iväg och göra det lite oftare som förra sommarn=)

längtar lite till midsommar också. för jag har ju sån tur att jag faktiskt kommer vara ledig då så det blir att spendera dagarna på öland med bästa david och hans gäng. och såklart strand men det är inte det man längtar till. utan det är att bara vara där vid stugan utan några j*vla behov. och hoppas på att solen skiner som den gjorde förra året! mumma!


själsfrände, heter det inte så?=)


pusss

förlåt miig!

har ju inte vart i närheten av att vara bloggsugen..

men men, börjar jobba om två timmar, typ. så ska äta lite här hemma nu, och ta tag i lite andra saker=) härligt med ett jobb måste jag säga! hur underbart som helst! och goare arbetskamrater kan man ju leta efter. men såklart när jag fått ett jobb osv så ringer dom från andra ställen och vill ha mig där med. när man verkligen letar jobb och är villig till vad som så finns inget, och när man väl fått ett, ja då ringer alla! hur jobbigt som helst att säga nej men vad ska jag göra åt saken...

all min färg har ju försvunnit nu från cypern.. blir så himla ledsen. men en vän och jag diskuterade utlandsresan till i höst så jag hoppas verkligen det blir en då också. nåt jag längtar gutt mycket till isåfall!

nähe, inte sitta här o glo! =) finns viktigare saker i livet!

tja




min glada lilla goding <3

i just miss you, thats all















älskar att de två killarna ställde sig och posade framför mig när jag skulle ta bilden















nissi beach - europas finaste strand









fick bli en flälil











pappa - åh j*vlar, det gick precis en ödla som var nästan en halvmeter framför mig
sara - åååh var är den jag vill se?
p - den sprang in i buskarna så den lär du aldrig kunna lura fram

fem meter senare

s - PAPPA KOLLA , det kom en liiiiiten ödlis för min skull bara för det=)

sen såg vi inga fler ödlor på hela resan. så tänk så snäll den här lille var som kom fram för min skull!













jag älskar att bära klänning, det är något av det bästa jag vet.
kan det inte få vara sommar året om så jag kan få bära detta underbara sorts plagg varje dag?!?!

jaja, hoppas på en resa till i höst!

nu ska jag till jennie och äta vitlöksbröd, sen biggan=)


RSS 2.0