vad var det som hände?

har sjukt ont i huvudet, glömde min kudde i figeholm och har jobbat aset av mig utan glasögon. måste börja använda dem mer. jäkla skit.

var ute i onsdags. hade urkul. full var jag också, men väldigt lagom för en gångs skull. 112 var det nya numret och att somna klockan 8-9 på morgonen was the shit. inatt har jag sovit som en stock, många nätter sen jag gjorde det, så det behövdes. sov i figge också. underbart.

har krockat för första gången i mitt liv nu, och det var perra som fick ta smällen, och malins nacke som hon satt och tjatade om, inga wiplashskador här inte, neheddu, lura inte på mig något sånt!

har förresten hittat en bil jag vill ha (förlåt per). billig och bra, gul är den också. men sviker inte min älskling :P

Ikväll ska familjen upp til gösjön för att grilla hos moster som just nu invaderat våran husvagn. meningen var att malin skulle följa med men hon dissade. unge.. fast det blir nog roligt ändå om man slipper myggen.

jobb imorgon också. fan. jag får aldrig vara ledig känns det som. men - cash? =) 

träffade amanda en sväng igår. det var mysigt. tycker om dig flickebarn!

nu ska man väl försöka hitta ett tidsfördriv tills klockan slår sex. och jag antar att det blir datorn. den har varit alltför mycket borta från mitt liv de senaste dagarna, men BRA... =)

wiie.


puss. SARA

korkad dag

vaknade av att pappa var uppe och styrde och ställde, orkade inte gå upp, somnade om igen. vaknade vid tio någongång och tänkte att, fan då, jag lovade att hjälpa pappa med trädgården idag så måste nog gå upp och ta en dusch nu. gjorde det, fixade och donade. gjorde plättar till frukost och sen var det bara att gå ut. hjälpte pappa när han klippte häcken, plockade undan och krattade. klippte gräset och hade mig. var himlans duktig faktiskt. trots att det spöregnade vissa stunder så var det roligt att vara ute. annars brukar jag bara ligga och slappa på mina söndagar och inte göra ett skit. men inte idag inte =)

åkte in till stan lite tidigare, eller senare, det beror sig på vad man räknade med. åkte hem till mamma, lämnade mina grejer och sen tog jag perra till lucia för att umgås massor. jag gillar att umgås med henne, speciellt idag. då behövdes det. ett sms och hon förstod precis vad det handlade om. credit till dig min vän (K)

var på donken en sväng också. vatten för min del, och mobilinspelning för lucias del. dumma henne, eller kanske dumma mig,. strunt samma. båda var dumma ;D


nu ska jag iallafall gå och lägga mig i ett stort ensamt hus och försöka sova. lycka till sara, lycka till. imorgon blir det jobb. längtar till torsdag. mys med flickorna är det som står på prio1-listan . puss på det.

nehepp. godernatter säger man väl.
puss



SARA

glad överraskning

lucia ringde på min rast idag, och åh vad glad jag blev =)

har jobbat lite på lilla g idag. svarat i telefonen och ringt i telefonen och vart lillagsara för en stund.

fick träffa min underbara en ynka halvtimme idag äntligen för sen var det dags för hemfärd och hur mycket stress som helst. skulle göra mig iordning och laga mat på en halvtimme. mmjavisst. den halvtimmen var slut för en halvtimme sen. jag skulle vara klar då, klar. jag var klar, jag är klar. ytterliggare en halvtimme har gått och jag mår uruselt nu när jag stressat som en idiot och ätit mat på mindre än fem sekunder. och så ska jag på festival till ett ställe jag inte ens vill tänka på. det där jävla körkortet gjorde så att jag blev inlåst i bilen. och jag hatar det..

längtar tills inatt när jag får komma hem och lägga mig i min säng och bara somna så morgondagen kan komma. efter imorgon så är det linus som ska bo hos mig, och inte jag hos honom. haha. mja, lite kul ska man väl få ha.

en rolig sak till som hänt idag är att ingrid har satt in ungefär 4500 kronor förmycket i lön till mig. så dom måste jag skicka tillbaka på måndag... =/ maha. klantigt :P

nehepp. kanske städa lite på mitt rum innan folket förmår sig att röra sina arslen mot fårbo så jag kan möta upp dem där. TROLIGT....



SARA

man saknar

jag har hittat världens snyggaste skor. imorgon blir dom mina. jag kan inte sluta tänka på dom. SÅ JÄVLA FINA!!!!

börja tidigt imorgon också. blä på den. måste alltså sova nu. men saknar linus. illa.




får bli en hultanbild.

puss.         (don't ask)



SARA

dags för förbättring

varför läste jag att hultan läggs ner? nu är jag lite ledsen

och varför åt jag nudlar idag igen som inte hade en kryddpåse i sitt paket? hrm... så fixade med egna kryddor och oj vad gott det blev. kan väl vara en liten mästerkock ibland va?! =)

saknar visst linus lite också...

slutade jobba klockan ett idag och solen sken så mycket att jag bara var tvungen att lägga mig och svettas en stund när jag kom hem. men ungefär halv två-två gick solen i moln och sen dess har den varit borta. varför jobbar man när solen lyser? hittade även en liten söt väska som jag la undan. billig var den också, så den får köpas när jag kommer ihåg och när jag har pengar som kan läggas på annat än det nödvändigaste.

måste ta mig en tripp ner på mitt rum också, städning behövs. håller på och tvättar lite sängkläder och så ska hela rummet dammsugas. egentligen ville jag inte tvätta för min ena kudde luktade linus. det är illa när man inte kan få träffa sin bästaste när man känner lukten av honom.

pappa tror på virus, jag tror på en pilletrillrig lillasyster. men man vet aldrig?
nehepp, lägga upp lite roliga bilder @ bdb från förra veckan. haha.



ha de gött, hajjjj!



sl<3



SARA

jag har världens bästa linus

mjaa. gullig osv. ringer osv. jag gillart.

lyssnar på massa gammal musik. rätt så gutt faktiskt. massa minnen ploppar upp och det är lite mysigt. wiie.

funderar på jobb i kalmar. men orkar jag ta den resan?

mau, catch it if you can.

vill inte vill inte vill inte sova ensam inatt.
sugigt.


SARA

Ditt namn och mitt bredvid varann, och ett hjärta i mitten

är trött och ensam. linus åkte till torsås idag för att imorgon bege sig till göteborg. ÅH vad jag inte vill det.

nudlar var äckligt idag. är förvånad själv. fast gjorde världens godaste tacos igår som får väga upp denna budgetmat jag får leva på när huset är tomt. inte ens lite bröd, smör och pålägg har dom lämnat hemma. jo men det kallar man familj?

får se hur det kommer gå att sova inatt. har inte sovit ensam på många nätter nu. usch så tråkigt.


äeh. läsa en bok kanske och somna för att sedan gå och jobba klockan nio imon? mmmjepp.
tja.



SARA <3 LINUS

lindex

ahopp. har jobbat första dagen på lindex nu idag, trevliga sommarjobbstjejer är det ju tur att det finns. annars hade jag nog dött. fast dör nästan nu också. URTRÅKIGT att jobba när man har slappat i någon vecka.

linus och jag ska tvätta nu. haha. fjant är han. sen ska vi hem till mamma en sväng.
fixa lite osv.

sen blir det att sova sista natten med baby, för han åker till gbg imon. inte kul det heller. vill inte vara ensam som jag kommer vara i mammas stora hus, eftersom lina bor numer hos linus och familjen pettersson/hellqvist är och campar. ensam är stark, wihu =)

aja. nu är det dags att dra.
pussspuss.


SARA

scary

igår var det fylla som stod på menyn. och att jag blev full var inte å tala om. har mått piss hela jävla dagen. åt inte något förrens klockan typ fyra halv fem. kanske inte så bra det heller. men fysatan så dåligt jag mått idag.

och så har vi vart en sväng på sjukan idag också. mja, dessa sjukhus skrattar jag bara åt nu för tiden. jävla kärring som står och håller mitt körkort och frågar vad mina sista siffror är i personnumret. HALLÅ, det står inte på körkortet eller? Jag dog ungefär hundratre gånger. Men har iallafall fått penicillin nu. äckeltabletter och äckelvärk. hoppas det går över nu, annars jävlar.

imorgon börjar jag jobba. bra med pengar, är så jäkla pank. böh.

perra är törstig, så det blir nog att åka en sväng till figeholm när linus åker till göteborg. ha så kul för fan...

mat snart kanske. hum..


tack Malin Johansson för att du finns.



SARA

linusen

finns ingen finare, så det så

idag lagade vi mat med kärlek, haha, det var lite roligt . och jag sjöng samtidigt, vilket linus inte gillade. möh.

blir att sova tidigt ikväll för igår blev det inte mycket sömn och inte i morse heller, akuten i både oskarshamn och västervik har besökts. ja vilken tur att sara har körkort...

har sett fast and furios 4 nu också . rätt så bra. men ledsen över att vissa dog. inte min grej.

fina bilder har ju tagits också. najs på det.

imon blire supa av. puss


SARA

hamnfestival dag 1

var himla najs.

ska bo hos linus nu framöver så vi ses

jäkla packning tycker jag inte om, och så gillar jag heller inte att tvätta håret upp och ner över badkarskanten så jag får schampoo i ögat. jävla skit. jag ser inget.

nehepp. nu ska jag tralla vidare.
puss



SARA


tar väl tummen ur röven idag

det är onsdag morgon/förmiddag. idag vaknade jag vid sju någonting och var tvungen att gå på toaletten. men orkade inte gå upp då utan slumrade till igen. blev väckt vid halv elva utav mathildusen. gick upp då för det var det väl dags för? 

ikväll så blir det hamnfestivalen alltså. hade planerat att ta mig en cider eller liknande, men planerade om mitt liv och tänker alltså köra till figebohult inatt istället.

börjar inse att hultsfred tog kol på mig. har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. har sovit med älskling två nätter och sen åkte jag hit, till figge för att spendera en eller två nätter ensam. det funkade, jag är förvånad.

har ingen ork i kroppen för att lägga upp några bilder från veckan som varit. jennie har några på fb och så har mina nya vänner också några på fb. hänvisar dit. jag hade kul iallafall. saknade linus och dog på natten för att det var kallt. min alkohol räckte gott och väl, fick till och med med mig lite hem. var nykter de två sista dagarna. inget var roligt när man inte hade någon oskarshamnare eller någon nära att prata med. mobilen fanns inte en chans i världen att tänka på. den var död 90% av vistelsen i hfred.

men nu är resan gjord och jag längtar faktiskt till nästa år. 25-årsjubileum då och jag tackar inte nej!

ska försöka få mig lite mer färg på kroppen innan solen bestämmer sig för att ligga bakom ett moln och lura. det är bra skit det.

puss på livet just nu och att linus är den bästa som finns <3



SARA

egoism på hög nivå

vi kommer att dö samtidigt du och jag
säkert! @ hultsfred 08



Latitud har det varit i helgen nu då. Fredagen bestod av lite fest. jag drack inget. hade lovat pappa att köra hem på kvällen. lördagen bestod av lite fest där med. var menat att jag skulle dricka. men fanns inget sug när peppet försvann. så körde alltså hem till figeholm inatt också. vaknade ursent. var lite sur. men det gick över rätt snabbt. ikväll ska jag till mamma. eller. till linus. kommer sakna ihjäl mig i veckan som kommer, så det blir att umgås fullt ut. jag gillart. har även börjat packa en massa. gör som jennie, skriver en lista och bockar av, något som aldrig funnits i min värld tidigare. men det är sjukt drygt och tråkigt. kommer inte packa klart förrens två sekunder innan jag åker ikväll.

har hört att regnet står högst upp på listan för väderskiten. BLÄ säger jag. jag vill ha sol nu till hultan. en jävla massa sol. =/

290;- var alltså inte värt besväret, jag hade tråkigt på latitud.



i väntan på att resa bort från oskarshamn. mmjepp. imorgon klockan 18.00 bär det av.



linus, min bästa


SARA

hata anonymitet =/

pengaslösarn sara har varit i farten. var på ice age tre igår. den var satans bra. skrattade åt äggbert. tyckte att det var rätt så roligt =)

låg även på gunnarsö hela dagen med malinälskling. en liten sötisvovve hade vi med oss. fast den var inte våran. den var jossans. jag vill ha!       såg inte micet heller, vi som skulle ses på gunnarsö? =) för nu har hon åkt den lille jäveln, till kroatien. hoppas du får värmeslag =(

mina axlar och min nacke bränns sönder av hetta. jag tror jag har solat förmycket. vill inte börja flängas heller, så tar det lite försiktigt.

jag badade igår...... fan så kallt det var. bamse och tommy var dumma människor. skvätte och hade sig så man vart tvungen. fy hundan .

köpte även latitudbiljetten igår. 290 kr där med. jag hoppas det blir värt det!

en riktigt bra början på sommaren 09 har det ju lätt varit. bättre blir den nog med tanke på var bullet och jag far på måndag =)         ÅH JAG LÄNGTAR SÖNDER MIG.         har bara lite ångest för vet inte om drickan kommer räcka?...



mina vänner är bäst. så det så. fast min pojkvän slår nog högst. han gillar jag mest. puss på han <3





SARA

RSS 2.0