tredje gången gilt

tänkte lägga in en massa bilder, men det är något som gör att den här datorn inte vill lägga upp mina bilder här..

igår var det lite party hemma hos mig. städa är inte så himla roligt dagen efter. och så orkar jag heller inte göra det ordentligt, det ser ut som skit hemma hos mig nu i princip, men det är för att jag vet att jag snart ska flytta. även att det inte är så himla snart som det känns som så är det ju ändå snart?

imorgon ska jag klippa mig! så jäkla gutt, har inte klippt mig sen i februari, och det är egentligen väldigt dumt för mitt hår ser just nu ut som svinto.. men imorgon blir det ändring på det, och så är det så himla skönt att inte ha så mycket färg i håret heller, naturligt är det finaste, det kommer jag köra all in på ett tag!

har tinitus från igår, han den där alex murano eller vad han hette hade ju noll koll på hur stort la scala är och hur högt man då spelar. ibland var det tom så förjävligt att man vill hålla för öronen för det var så sjukt högt! onice..

kort vecka för mig kommer nu, ska bli rätt skönt att få vila upp mig för just nu känner jag mig bara trött hela tiden. fredag är det ledigt och defenitivt kalmar som gäller. vi var där i fredags också, de fina flickorna och jag, men allt var ju tydligen slut på ikea då så måste åka dit igen.

ska man träna ikväll eller inte? det är nog dagens fråga.
morgondagens fråga, lugg - ja eller nej?!

TJO

åhåjaja

åh, om 20 ungefär så ska jag kolla på lägenheten, himla nice, himla pirr i magen=)

sagis ligger och pratar lite med tvn, lina är och hämtar linus från jobbet, och jag sitter i linas lägenhet och barnvaktar lite. väntar bara på att therese ska höra av sig vettja!

idag var det en kort dag på jobbet, det kiommer det vara imorgon också. var och tittade på vad jag ska ha för tårta på mitt kalas när jag hade slutat, men kunde ju verkligen inte bestämma mig, så får se vad mamma tycker. tog en massa bilder på dom så får fråga om råd vad de andra som kommer helst vill ha haha. dåligt..=)

nehe nu kanske man ska lugna ner sina nerver lite, för det är ju inte ens säkert att jag gillar någon av de hundra jag ska kolla på .

så tja!=)

en vecka

och två veckor

pappa byter bränslefilter på min bil, han är så duktig så. och så har han försökt fixa min handbroms också men den ville inte riktigt det som vi ville, så den får jag ta det lite lugnt med nu ett tag.

senare blir det träning, men innan dess så ska jag hem och städa skiten ur min lägenhet, men frågan är om det behövs, då jag ska titta på en ny i veckan som kommer:o ;)

igår var jennie och tittade på johnny, hon blev förälskad och då blev jag glad. himla nice, men mer onice om rulle står tom.. då blir det ensamt igen.

och jag har såna himla planer i mitt huvud. jag bara längtar tills allt kan få sättas i verket men för det måste man ha tid, och jag som är så himla dålig på att vänta och ha tålamod=)



some pics;


det där jäkla håret alltså, den 27e försvinner nog endel...



Hemma hos Emma på hennes födelsedag i tisdags, älskade annso och josé.


Tacos var något vi åt


och denna lilla skruttrumpa älskar jag.


nu är det dags för mig att leva lite utan en dator igen.

så pusspusstja!=)

ring mig mitt i natten, snälla

jäkligt många som vill ses, jag vet då inte!

träna klockan 18.30 ikväll och imorgon är det bio med malin som gäller! och så skönt det har varit att vara hos pappa en natt, så man tex slipper folk som knackar på?!

lina och saga kommer snart. guttt!

jobb vid åtta imorgon, till sex, kommer vara helt slut efter det. men måste ändå ringa ett samtal, eller om jag tar det på tisdag istället, då jag slutar klockan fyra. LÄGENHETER HIT OCH LÄGENHETER HIT! Malin och Jocke ska flytta förresten, så då blir det till att hjälpa dom med det. mycket slit må jag säga!

tja

iphone 4

nej inte fasen går den använda till att skriva blogg, så nu är jag hemma hos mamma och lånar datorn lite för jag skulle in på banken också som heller inte det gick att göra på mobilen. himla nice det där, inte!

var och tränade förut, gutt som fasen men har ont i fötterna efter jobbet för mina nya skor tar kål på mig! men dom är snygga så dom får inte bara stå i skohyllan och se snygga ut utan dom måste användas!;D

efter träningen tänkte jag äta lite, och vad gör jag inte då, om inte spiller ner hela min fransiga matta från ikea? och hur fan tvättar man av den när man bor i en liten etta på knappt 20kv?! måttligt tjurig blev jag då så nu är i princip allt blött där hemma. men nu ska jag inte klaga utan åka hem och läsa lite för sova måste jag göra snart, imorgon är det upp 7.30 som gäller för inte kan man få sovmorgon varje dag inte!

puss pusss tja!

RSS 2.0