mardrömshelgen är över

nu påbörjar vi ett nytt kapitel. jobb jobb och jobb. och kanske lite gammalt, som blir till något nytt. får se om ni får några bilder ifrån helgen. jag lyckades nämligen radera varenda jävel som jag tagit innan jag hann spara dem.. får se om datageniet till far min kan ordna det åt mig!

siktar framåt, mot onsdag först och främst. sagis ett år. gulle.

annars är det latitud om två veckor. får se om jag går dit eller ej. har inte bestämt mig än=)

ciaobella

jag är så lycklig jag är så lycklig

pippi långstrump såklart!

sista dagen för veckan nu då. tiden verkar faktiskt springa iväg lite och det är ju himla skönt! det blir hem och plocka lite med packningen och hemmet och sen sova som tusan. börjar bli lite nervös för att köra bil nu, läste i tidningen att 8 personer kommer dö under midsommarhelgen, och minst någon kommer dö på öland. jaha så att så ser ju statistiken ut för tillfället. skrämmande att jag ska åka helt själv i min lille bil imorgon då. men tar ett stopp i kalmar. är sugen på att köpa en likadan långklänning som lina hade gjort=)

och sagisen fyller ett år på onsdag nästa vecka. tiden har ju bara sprungit iväg måste jag säga! stora tjejen! och jag är så himla ledsen för jag jobbar hela dagen då kalaset ska ske och det går verkligen inte få ledigt. suger ju b a l l e....

gutt att jag kommer ha världens lugnaste dag på jobbet idag=) sitter i kassainfo och har inte något bokningskrav. och jag räknar väl med att det kommer komma max 20 kunder på hela dagen så det är ju nice!

ikväll kommer hjälten och checkar in också. oh så snyggg!

lite mat nu kanske passar. är littte hungrig:D

pöss

tre hjärtan

denna försommar har ju varit så himla skrämmande. tre personer man aldrig trodde man skulle prata med, har jag pratat med. och det är alla som hört av sig till mig också. herregud:o men det är ganska kul ändå. då vet man att man lever haha!

andra heldagen idag nu då. och jag kan inte påstå att jag hann sova många timmar inatt. somnade kanske vid fyra, och alla som känner mig vet att jag behöver så sjukt mycket sömn. jajja, ibland får man offra sig;)

och på fredag ska jennie med mig till öland. kunde ju inte blivit bättre än så. hoppas vi får världens bästa helg iaf=) hihi som jag tjatar:D

och folket har ju redan börjat komma som man känner. så himla kul att checka in dem! och jag längtar lite tills imorgon också. hahhaha men det kommer vara lite skrattretande bara. ibland så!!

=)

fjärilar i magen

igår kände jag mig som femton igen. man kan ju bli chockad för mindre=)

tre dagar med fetingjobbpass nu, 9-21.30 till på torsdag, sen fick jag för mig att svara ja på frågan om jag ville jobba 9-11.30 på fredagen också så då får vi se om det behövs eller inte. är iallafall sjukt pepp på att åka till öland nu, det är så himla nära!! bara tre dagar kvar!! GAH. peppet finns verkligen där, och jag hoppas på sol och värme! underbart kommer vi ha det hur eller hur för det är underbara människor som kommer vara runt omkring mig=)

igår var jag ledig, men hann inte ha så mycket ledigt ändå. mathildisen och jag fixade massa mat, och gottade oss. glass på mandarinen, pasta och köttfärssås, och jordgubbar och mjölk till efterrätt. mm himla mumsigt. och superdupersällskap. den där mathilda, hon är allt bra hon=) ganska rolig är hon också måste jag säga. vi satt och pratade om massa saker sen helt plötsligt kläcker hon ur sig, -ah klockrent. hahhah helt utan att det jag sa var klockrent, eller det beror sig på vem man frågar, men just då var det bara allmäninfo om något haha. störtskön!

ganska trött är jag också, att skicka sms till halv ett-ett på natten är ju inte min grej, men ändå haha!

PUSS TJA

halsont

varför har jag så ont i halsen måntro?? åh, jag gillart inte. speciellt inte när jag vet att jag ska jobba 10-21.30 imorgon.. jajja, det går kanske över när jag har sovit haha. fast emelie var tydligen kanske sugen på att träffas. herregud jag är så himla trött från igår alltså. så vet i tusan om jag orkar det! jag får väl skylla mig själv helt enkelt=)

snart är det dags för midsommar, och jag längtar bara mer och mer:D wiiie!!

PUSS

liar liar

om man hör någon som ljuger så är det bara till att ljuga tillbaka minst lika mycket. kan ju inte gå och vara ärlig mot folk som inte är ärliga mot en själv=)

blev en spontanutgång igår med finaste mathildisen=) åh så kul vi hade! fy tusan. mår så himla bra när det inte finns en massa negativ energi runtomkring en. glada det ska vi vara:D

lite jobb senare ikväll. en såndär avgångsinhoppning. och på torsdag hoppas jag att jag står i pax, för det är så himla många kompisar som ska åka då, så måste ju få träffa alla:D hah.

ah idag mår jag ju bra, öhm. nu kanske jag gör det iaf, men inte när jag vaknade. hade för tusan hjärtklappning och det var inte trevligt, som gurkan säger.

sitter och kollar på presenter till sagisen som snart fyller år. men inte lätt att hitta nåt som är perfekt. för det måste det såklart vara=)

pösss

hujedamig=)

blir en aning irriterad på hm's nya hemsida, som sagt, man kan inte trycka där man vill trycka och jag fattar verkligen inte om det har kommit ett paket till mig eller inte. för det står levererat, men har ju inte fått nåt sms. gah, får ta och gå in på direkten sen när lina och jag ändå ska till stan=)

imorse när klockan ringde ville jag absolut inte gå upp. jag har turen att vara ledig imorgon iaf, och då ska mathilda och jag förhoppningsvis träffas, som vi sagt så länge nu=) en sötishund ska hon tydligen ha med sig också och det gillar ju jag! sötishundar ska det va! =)

oftast om man tror något om någon annan, så är det för att man skulle kunna göra/vara det själv, det som man tror om den andre, om ni fattar? so speak, eller inte. hoppas du är värd så mycket som jag tycker du är värd!

på fredag skulle egentligen felicia och jag gått på den där fotogrejen, men det hoppar vi av. hon behöver målsman med sig, va äre för stil? haha, aja, inte så att man missar nåt, när bilderna liksom kostade över 500kr st.

1 timme o 20 minuter kvar på jobbet. sen skulle lina bjuda på mat.

och igår bytte den snygge på stuveriet och jag ytterliggare några ord. och denna gång gick det ju bättre än innan iaf haha! i'm so trög!

pusss

hej hopp

lärde mig nåt nytt. eller egentligen var det väl något gammalt, men jag tänker ta vara på't!

och att prata framtid, ja det gillar jag ju inte nu längre. hallå eller, en kan ju inte få för sig att tro vad som helst!?

idag jobbar jag 10-21.30, ett sånt därnt dunderpass. sen blir det direkt hem och lägga sig. för imorse var jag trött! och imorgon väntas ett kortpass som jag själv har valt, för jag skulle egentligen varit ledig, men jobbar gärna extra om det behövs=) efter det åker jag till far min, och solar om den vill titta fram den lille solen, men det hoppas jag=)

nä nu måste jag nog jobba!

pusstja

student och utekväll

hade en urstressig dag igår, men jag hann ta mig både fram och tillbaka till figeholm, fram och tillbaka till lina och massa fix, innan vi tog oss till fotbollsplanen vid oscars. lina är för rolig hon, när hon insåg att det skulle regna så sa hon, du tar vagnen och jag tar paraplyet. mhm, och ana ni hur dränkt jag var när jag kom fram! herrejissenes. lägger nog upp nån bild eller två när jag får tillbaka min telefon så jag har något internet hemma igen.

men iallafall. vi gick ju hem till marie för att fira pontus och det gjordes det med mycket god mat och mycket gott sällskap. sen fick jag helt plötsligt ett väldans sug efter att gå ut när vi var klara där så jag körde på fullt ut. felicia och jag satt och körde mitt och jennies ölspel haha, men kul hade vi=)

och kvällen slutade ju något annorlunda mot vad jag någonsin skulle kunna tro. men vad gör det om hundra år liksom?=)

ikväll ska jag grilla med min fina lillasyster och min fina bullis. det ska bli himla nicigt=)

näh, inte sitta här och skriva mer inte, finns annat som är viktigare!

cya PUSS


fattar ingenting

sen hm gjort om sin sida, men vad gör det om hundra år? haha

och så håller jag på att kissa på mig för tillfället. kom på lite försent att jag behövde gå på toa och när vi sitter i bilincheckningen finns det ingen chans att kunna gå iväg innan och vi sitter där ungefär 2 timmar. herre min gud säger jag bara. puh!

imorgon är det studenten för lillputte som gäller. ska bli så himla kul=) hoppas på bra väder, tycker man ska ha det när man tar studenten, inte så där himla dåligt med regn som vi hade! var ju i kalmar igår och tydligen så shoppade jag loss, när jag blev så besviken på apple. så har endel nytt i min garderob och då är det så roligt att göra såna saker så man kan få använda dem:D

micispicis är hemma i hamnen nu igen så henne blir det till att träffa så fort det går för sig. ho e saknad den lille fina!

jajjjaa, nu håller jag på att dö av min blåsa så mig hör ni inte mer av idag ;D

PUSSS TJAAA

my hero

kan inte fatta hur glad man kan bli av att höra en röst man inte hört på ett tag. helt jäkla glad i magen för att man inser att det faktiskt finns folk som finns där =)

idag var en såndär dag då jag verkligen hade legat kvar i sängen utan problem, men tackade ju dumt nog ja till jobb, eller inte dumt ett dugg pga att jag inte vart med på personalmöte på länge och att det var jag själv som skickade ett mail om att jag ville vara med på det. fick ju som tur var ledigt på fredag, så jag kan gå och kolla på när kusinen tar studenten! himla skönt med en ledig fredag=)

efter jobbet blir det hem och svira om och sen direkt till kalmar, vi har taggarna utåt redan från start så hoppas jag att jag skipar rättvisa!

punkt och slut

helt sjukt

hur arg jag kunde bli idag då! fick meddelande om hur det går för min telefon. jahapp, iom att jag har en tappskada på den så måste jag betala f*cking 2300;- för att få en ny, för skadan innefattar inte garantin! hur sjukt som helst. det är ju för fan inte den skadan som gör att det är fel på mjukvaran. har mycket svår beslutsångest just nu om jag ska betala den där äckliga summan och få en helt ny telefon, eller om jag ska åka och hämta tillbaka den gamla utan att dom gjort nånting med den. usch vilka pengar jag lagt ut på den där skittelefonen, aldrig mer telenor säger jag bara. ett år kvar av abonnemanget sen kan dom fara och flyga!!


we weren't born to follow

jobbdags igen, på självaste nationaldagen. men jobbar delat pass idag igen så hinner allt få lite ledigt och lite sol där emellan!

kände att jag visst hade sjuk huvudvärk idag, men bara till att dricka mycket vatten så går det över, som jag alltid säger.


ciao

helt konstigt

stör ihjäl mig på den där slöa telefonen jag har! längtar sönder mig efter min iphone....

just nu sitter jag på jobbet, hade visst delat pass idag. 8.30-12.30 & 18.30-21.30. goa pengar på en röd dag=) emellan där hann jag med att åka hem till mamma och sola lite med felicia. hann även tvätta min kavaj så jag kan använda den igen. och en glass på mcdonalds tog vi också, fell och jag. nu sitter jag iaf här på terminalen och väntar på att klockan ska slå 19 så vi kan gå ner i bilincheckningen, min plats nu för tiden, checkar aldrig in här uppe. haha. jaja, men det är kul där nere med så det får gå=)

längtar sönder mig tills han den där hör av sig också. för nu börjar jag bli arg!

jajjaaa. back to work kanske.

puss

RSS 2.0