free fallin'

senaste tillskottet



i min conversesamling




man kan aldrig ha förmånga convisar!





och igår var jag i kalmar med Malin, då införskaffades ett par nya höstskor






idag har jag bara legat och dragit mig i sängen, tills typ för en halvtimme-timme sen. tänkte dra på mig träningskläderna och köra mitt pass här hemma nån timme. måste nog in till stan och göra av med ytterliggare en massa pengar idag igen. vill ha, eller rättare sagt, behöver ha ett par nya träningsskor. och det kostar ju lite...

och ikväll vet jag inte vad som händer. kanske dags att kolla på baksmällan 2 som har funnits på datorn några veckor nu utan att ha kollats på. ska bara få med mig L på det också, för har lovat att inte titta på den utan honom=)

inatt kommer även fam ferm/svensson hem från grancanaria. har vart så konstigt att inte kunna ringa systra mi så fort det kommer upp nått i huvudet som hon måste va med på haha. sen så saknar jag även det lilla yrvädret!

puss


vad göra

vad ska man göra när man inte vet? hur länge ska man vänta, eller ska man ge upp, tills man får veta?





@work

i'm sry

so much to do, so little of time


en dag fick jag ett fint meddelande av min bästa vän




en dag fick Saga smaka på klubba



det var hon mer än förtjust i, hon ville inte ge tillbaka den till moster



en dag var jag på möte med gympalusten på orchiéa, där avnjöt jag en riktigt god "dumlepaj"



samma dag åkte Mathilda Linus och jag till kalmar




där tittade vi på erik segerstedh




och matthias, tyvärr kom aldrig danny och joinade dem...




sen så var det dags för eric saade




dagen efter så åkte vi till kalmar igen, för att se på veronica maggio


och en annan dag så var det dags för världens bästa mican att fylla år


lina och jag åt glass på mandarinen en solig eftermiddag, det var gott, men mättande





så var det dags att fira Mathilda en lördag, för hon hade också fyllt år




där var det suddigt nästan redan från start




kvällen avslutades på lascala med dessa fina bruttor




och en annan dag, i tisdags faktiskt, gick jag och Amanda och fikade på Nilssons.
Det åts kycklingkebab vilket var riktigt riktigt gott!




sen så var jag och mös lite med älskade Sagis, innan hon och många fler åkte till grancanaria. fuskigt





och så trodde jag att jag var rik en dag och shoppade jeans på jc.
en "hur dom ser ut på-bild" kan ni få en annan dag





nu tänkte jag ta mig samman och köra igenom gympapasset, den del som faktiskt blivit klar,
innan det är dags att ta sig bort till jobbet för en liten "underavgångsinhoppning". sen drar jag till papppppi.

Ha det bra! Puss hej


vilken jävulsmorgon

går o spyr på allt snart eller nåt


hem o sova, ja tack! idag tog vi cykeln till jobbet, gick även dit med gårdagens smink, frääääsccch


jöppe

delat pass idag. i morse var jag ändå rätt så taggad, och när jag kom hem så var min enda tanke att äta mat och sen lägga mig och slökolla på någon film och kanske sova lite. nä, då kommer lina med förslaget istället att jag kan följa med till stan om jag ville. så då gjorde jag ju det. och nu sitter jag här på jobbet, och håller på att somna för jag är så trött. åh, varför kan jag inte tänka mig för innan jag gör något? jaja, det blir tydligen inte att sova direkt när jag kommer hem ikväll heller, för linus ville något? får väl se vad det är, men är det inge viktigt så måååste jag hem o lägga mig. börjar nio imorgon också!


do you want more



yeppyeppwoopwoop

tre år senare, eller tre och ett halvt egentligen, så sitter det nu en till piercing i mitt öra. jag försökte hitta bilden från första hålet, men den måste ha kommit bort någon stans på vägen. det var ju trots allt några år sen jag tog det=) men nu är jag nöjd iallafall. nu fattas det bara en tatuering på min kropp sen kommer det nog inga mer nålar i mig för nöjets räkning! är så sjukt nålrädd haha..

allt och lite till

ska man göra något galet så ska man göra det med sin bästa kompis, helt klart! och mer galet kommer det bli, men kanske inte på samma nivå. (;

sitter på jobbet och är så dundertrött. man kan ju tycka att det bara är att gå och lägga sig som gäller för mig när jag kommer hem sen, men jag hade tänkt hinna åka in till maxi och handla lite innan det stänger och väl där hemma måste jag städa och massa sånt. det slutade med "efterfest" hemma hos mig igår.. och vid sju halv åtta i morse låg mathilda och jag och skrattade så mycket så att tårarna nästan sprutade. hemlighetsmakeri, och att berätta nästan varenda hemlis man går och bär på i mörkret för sin andra hälft, var vad vi hade i gärningen. efter det var det kanske dags att sova med tanke på att jobbet kallade 12.45, och såklart vaknade jag klockan 10. mmm så många timmars sömn jag fick inatt=)

i veckan som kommer blir det att styra mycket med mitt nya gympapass, man lägger så mycket tid på att få det så perfekt som bara den, eller ja, perfekta jag gör det iallafall! allt måste cynka och låtarna måste vara bra och jag måste tycka att det är bra också, haha. det tar tid alltså att göra ett bra pass från grunden;)

jaja nu back to work. hadeguttpusshaajj! =)

pics


1

2

3


1

2



lite ändring var det här ja! fast funderar på att sätta tavlorna på en annan vägg istället. nu när tvn kom så högt upp!




idag har jag haft en hel förmiddag/dag full med städning och tvätt. sen skulle man ju till att laga mat också, bjöd in linus och det var inte klart förrän klockan typ, kvart över fyra. sen skulle vi ta oss till crossbanan och kolla på fellut när hon körde cross. i regnet. var inte så himla roligt så vi åkte hem efter någon timme. hämtade då upp älskade saga och hade henne till halv tio. så nu är jag helt slut och ska alldeles straxt krypa ner under täcket och sova i renbäddad säng, vilket är underbart!










puss godnatt kära vännnneerrr

skjorta, kavaj och röda byxor

peppet eller? sov längre idag än vad jag gjort någon annan dag på hela sommaren? vaknade halv tio!! och somnade faktiskt om igen i typ 45 min innan jag gick upp. så jäkla gutt! blev iofs en sen kväll igår och alldeles för många vakna timmar, så somnade som en stock när filmen tagit slut och linus gått hem.

har ju faktiskt en stor tv nu som var tvungen att invigas film på! känns lite konstigt att titta på en 42" nu ist för en 22" i min lilla lägenhet. och så pratade jag med pappa idag också, och han har också köpt en ny tv??! som han sa i bilen när vi väntade på att min fining skulle hämtas ut på baksidan av mediamarkt, du tror du är en rikemansdotter! ursäkta sa jag, jag betalar tvn själv! haha.

ledig i två dagar nu, imorgon och onsdag. ska ta tag i lite tvätt o städ då för jag har då hört att vädret inte riktigt ska vara med oss! fast egentligen vill jag ju sola! ;P

slutar 21.30 idag. direkt i säng då, hoppas jag!

pusss

dunk dunk

så känns det i mitt huvud idag.

mathilda har en väldigt bra övertalningsförmåga så igår gick vi påatt igen. och inte nådigt heller kan jag tala om. sen fick jag för mig att jag var rik igår också, så jag betalade allt, för mig själv och mina vänner.. usch. vågar inte ta ett kontoutdrag.. jajja. man lever bara en gång (?). och vi kom på oss själva med vart vi sover någonstans. jag sa det att jag sover verkligen aldrig borta, alltid min egen säng som gäller. och för henne var det tvärt om haha! men bara pga att vi snackade om det igår, så bröt jag principen och sov inte hemma! åh, bah, min säng är ju den bästa, och det bästa är ju att vakna upp hemma hos sig själv också? dumt gjort av mig, blir nog inga fler principbrott här än på ett tag igen=)

puss

måste sluta drömma

och börja leva i nuet istället! vilket jag inte redan gör? hur ska man då göra för att sluta drömma?


man ska inte tänka efter, just do it!


en dag på liseberg


en dag på liseberg


en dag på liseberg


en dag på liseberg (direkt efter atmosphear)






och okej nu ville inte min dator mer, eller så är det internet kanske. det skulle blivit en bildbomb men det får vi ta en annan gång! nu ska jag kolla jobb i någon annan stad än oskarshamn!

pöss


RSS 2.0