shame on you

skumparty på lördag, fyfan så nice! hoppas det blir en urgo kväll med malin för det behöver vi!
imorgon ska vi dessutom till kalmar. snacka om att åka dit mer än nödvändigt, för nästa vecka så ska jag dit med emy också. hallåja.

började omhänget idag, men blev ju inte klar på långa vägar för att jag slutade vid två. hann knappt hälften. men imorgon ska jag tömma bordet så då kommer det bli lite enklare att bli klar. och så slutar jag vid fyra också. men det är så grymt kul också, jag är uppe bland molnen och glömmer allt som har med tid och rum att göra. igår glömde jag bort min rast men det gjorde ju inte ens något, för jag var så inne i det jag höll på med! åh jag hoppas så innerligt att jag får en tjänst efter sommaren och att jag får ha hand om underkläderna!

är urtrött idag. idag med får jag väl säga. men vädret gör ju inte saken bättre. orkar inte ens öppna boken jag håller på att läsa för tillfället, iofs så är det kanske musiken på radions fel. blir lite pepponen av den. i helgen är det också strandfestivalen, och ojhoppsan, jag har visst fått en gratisbiljett dit, men imon ska jag  ju till kalmar och på lördag till lascala, så hur ska jag hinna med det? blä

in a hurry to the jobb!



puss

bäst

förmodligen bäst så att säga.
igår hade vi en såndär, bill och bulldag igen. himla nice faktiskt. vi började med att färga håret iaf;




FIIINT blev resultatet iaf!=)


sen så blev det ch en liten sväng

där det bjöds på världens minsta nachosallad, aldrig fått sån liten förut, men glömde ta bild på den så det blev när vi ätit oppna:D


sen åkte vi och hälsade på en busig vovvsing



sen kollade vi på när fell körde lite cross



vi åkte på en liten roadtrip efter vi kom hem från banan, jennie och jag. efter det tog jag på mig mina skor och gick en liten promenad. det var alltför länge sen sist så det kan man säga behövdes. tyvärr fick jag ju fasen träningsvärk för det. haha. illa! men det gick bra att jöbbe ändå, bara det att jag får göra omhäng på underkläder var och varannan dag. roligt men jobbigt att göra det så ofta:P

fick mitt modem igår också, men orkade inte fixa med det då men nu är det gjort iaf. funderar på om jag ska med malin till johanna senare när jag kommer hem från pappa ikväll, eller om jag bara går hem och lägger mig, för jag är grymt trött och så tror jag att jag håller på att bli sjuk också, det är jennies fel för den delen! dumma, eller hur jennie? dumma!!

where's the fm, ahjust det, inte här haha!

puss

nikon coolpix s8000

"jag träffade d och j på lascala och frågade vart du var någonstans, då sa dom att du hade gått hem"
haha, hur var det nu igen? så jäkla gutt att gå hem tidigt bara för att man bor så nära utestället. iofs så hade jag tydligen sällskap en stund som jag inte har en aning om hur det kom sig. himla minne där, det är då inte alltid som det ska vara.

vaknade iaf vid kvart över åtta i morse och gick då upp i ren panik över att allt var svart i huvudet. försökte desperat få tag på jennie för att hon skulle kunna berätta för mig vad som hänt. men inte svarar hon inte. åker hem till lina för lite mys osv istället, och väntar på att pappa skulle komma. pappsen och jag åkte till kalmar och där gjorde jag av med så mycket pengar att jag borde skämmas! en kamera införskaffades och jag kan fortfarande inte bestämma mig för om jag vill ha den eller inte.. jag ville ha en svart men då fanns bara den kvar som står framme och cpkillen ville inte alls sänka priset på den så han trodde han kunde få sälja den till mig för ordinarie pris. icke sa nicke sa jag då, och tog mig den sista bronsfärgade kameran istället. ful som stryk men vafan.. på internet ser man ju nu att den finns i svart och lite billigare, men vet inte om jag orkar vänta på att en sån ska komma hem i brevlådan och allt det där. sen så pirrar det ju i fingrarna när jag ser på det oöppnade paketet här bredvid mig också. blä på beslutsångest.

imorgon är det tredje gången gilt då helt enkelt, sen jopppp. gutt mos.

råkade titta lite på en ny bil. inte bra, perra ska jag ju ha ett tag till iaf. och så måste jag kanske vänta tills jag får fast inkomst med. förmodligen smartast:P och så har jag fått ett modem av pappsen nu också, kommer nog den 30e så då blir jag lite mer aktiv igen:D

PUSS

talkers

åh vad jag hatar folk som inte kan hålla käften. speciellt när man tom bett dem att vara tysta. hejja på folket!

scream, aim, fire

nu ska jag gå och lägga mig, efter att äntligen ha kollat på sherlock holmes. du som sa att den var tre timmar lång hade ju lite fel där, var det lite övertalning kanske? hmm. förmodligen! men den var bra iaf, sjukt bra. vi skrattade lite, pappa och jag=)

hehe, en till som gillar twilight, vi får la se hur detta slutar!

puss på saga




helllluuuu kiddo

jobbet går som smortans säger jag bara. underbart är det att jobba. jag mår så himla bra när jag står där nere på lindex och trivs som fisken i vattnet!

aja, dagarna går. stamkund börjar jag kalla mig själv. ganska illa. men vad gör man inte? man vill ju veta hur saker och ting ter sig här i livet;P

nu måste jag ta mig tusan sova. imön börjar jag klockan nio. och jag får inte glömma att plocka upp malin innan jag åker ut från figeholmat! haha, gutt med samåkning.

vart ute med båten både igår och idag. NICE är det. ska fråga malin om vi ska ta oss en sväng om någon dag, skulle vara underbart.

puss godnatt

korkat som vanligt

"det är en sak som är bra med dig sara, du ser bra ut när man vaknar på morgonen"
kunde varit roligt, men nu är det mer tråkigt

sov hos pappa inatt, ska hem och sova hos mig sen. imorgon åker jag till pappa igen. för att bosätta mig här i veckan som kommer. kunde inte sova här inatt för imon har jag grejer att fixa innan jobbet. himla grejer. dumma grejer. men man måste ju. kunde vart bättre. two more weeks. eller fyra, beroende på hur man ser det.

blir rödare och rödare för var dag som går. det är fint det! jobb hela veckan, men som tack för det så är jag ledig hela helgen, på goa lördag! men utgång blir det här inte. hamnfestivalen nästa. måste lugna ner mina alkoholvanor. det är tydligt hur det går och hur sviken man blir. hehe, i'm gonna tell him, just so you know!

jennie är lite trög nu med. du vill ju inte ens skylla på något, så vad skryter du om:D

puss

puss

jennie är fan trög. vaddå "aldrig blir som man har tänkt sig"?!?! din lilla rumpnisse, puss på dig

lite partaj ikväll. gutt mos. men har tänkt ta det lurre ikväll. måste få sova lite. är dyngtrött.

har ingenting att blogga om. lite sjukt. men livet leker.

idag hoppas jag att mitt paket från hm har kommit också. det vore nice=) OCH SÅ HADE DET TYDLIGEN INTE DET. lina ringde precis och berättade att det inte hade kommit. alltså, varför får man en såndär lapp man ska lämna på posten för att hämta ut sitt paket om paketet inte har kommit?! åh, döden.

hej då nu blev jag sur

hej jag är kär


min plutta, rör inte. jag tänker sno med mig henne när ingen ser!
hon är den sötaste i hela världen!
Saga Karin Ferm


det vart latitud i helgen. skulle ta det piano i fredags, men icke sa nicke. jägermeistertältet blev min hållplats. tjehena... men det gick faktiskt ganska bra att jobba på lördagen ändå, med undantag från att annsophie också varit ute på fredagen. helt plötsligt kommer hon fram till mig och säger, alltså det är någon som luktar sprit, någon liten smygsupare säkert. eller förresten, det kanske var jag:o haha, vi gjorde lite fel och glömde bort en massa saker men det var det värt=)

igår var vi lite hos johanna, sen blev det latitud sen blev det lascala sen blev det efterfest sen blev det hem och sova. jag var så grymt trött. och så skrattade vi lite jennie och jag. men vad är en utekväll utan skratt? inge å ha=)

fick världens sämsta raggningsreplik igår också. det är tur att jag har jennie. hähä
ful kille - jag trodde du var någon annan
jag (trodde verkligen att han trodde att jag var någon annan) - aha men det var jag inte
ful kille, sträcker fram sin hand - Jonathan
jag - aha öhm öh aha, öh Sara
jennie, tar tag i mig och sliter mig därifrån - ALLTSÅ SARA!!!!
jag - hahahha, raggade han på mig eller vad? haha

nu sitter jag hos pappa, har fixat så jag ska reklamera dom där snygga skorna jag skickade efter. dom gick ju sönder efter att jag använt dom en gång. himla dåliga skor.... men men, jag är lite fattig just nu så då passade det ju bra att jag får lite pengar tillbaka:P haha. näe så illa är det då inte, men pengar är alltid nödvändigt=)

snart ska vi åka lite motorcykel till stan och träffa gullan lite om dom är hemma vill säga. det hoppas vi!

puss

RSS 2.0