onsdag

vissa människor alltså, åh, hur står dom ut med sig själva? dessa egotrippade idioter gör mig så arg, jag kan inte förstå hur vi andra faktiskt klarar av att leva med dom runt omkring oss! usch så pinsamt beteende så man vill spy..

ska sola med lina om en timme kanske. sen kör hon hem mig till pappa. han orkade visst inte åka in till stan och hämta mig. får se om våra dyra tabletter gör oss brunare nu då. men med tanke på att jag vart sjuk, eller är, så kommer nog inte mina värka som dom ska. äh, vad gör det, man är ju inte mer än miljonär, haha, not!

bubbel bubbel

så låter min mage. hela tiden. vare sig jag druckit en klunk vatten eller rest mig ur sängen eller till och med när jag sitter still. ska bli skönt att få sova efter bigbrother, då slipper jag allt bubbel och all smärta då magen viker sig av kramper typ. borde ju äta något, men det går inte. då bubblar det bara ännu mer och jag mår illa som bara sjutton. längtar tills jag blir frisk. just nu känns det inte som att jag vet vad mat är eller vad dagsljus och frisk luft innebär. jaja, man ska vara glad för det man har! nu ska jag kolla klart på desperate och sen så klart biggan. älskade deras roaster som dom gjorde på varandra, fick mig dagens skratt iallafall, kolla på dem på bigbrother.se så kanske ni också får det!=)

chacha bloggen

hallådär, guttmos att lilla sara gått och blivit magsjuk, maginfluensa känns riktigt roligt.. spenderade söndagen i kalmar med lina saga och felicia, och iom att hela familjen ferm-svensson varit sjuka var det ju inte så konstigt att jag blev smittat jag med. trodde för en sekund i morse att jag mådde bättre, men när jag väl började äta frukost sa magen ifrån direkt. kan iallafall vara uppe från sängen idag, så det känns ju skönt. tänkte visa vad som följde med mig hem från kalmar men det orkar jag inte just nu. allt är dubbelt så jobbigt! japp, nu vet ni. hörs när jag är friskis igen.

jag faller

har haft problem med min telefon i två dagar nu. det är så man bara vill skrika rakt ut och slänge bort den så långt det bara är möjligt! telenor verkar ju inte ha några vettiga svar dom heller. gör si eller gör så. jaha men jag har redan gjort det tio ggr vardera och det fungerade inte!! åh ibland alltså, då blir man bara så himla irriterad!

tydligen många som vill flytta och ha sig för tillfället. tur att man har lite kontakter då :P haha! och på måndag kommer kalle med flera och ska inspektera min lägenhet. hoppas mina småfel som jag stör mig på kan ordnas när själve chefen från sthlm kommer och ska göra besiktningen! =)

det blir att åka hem imorgon igen. hälsa på mormor lite ska vi göra, mamma, lina och jag. sen följer väl respektive med kan jag tänka mig också!

har ringt runt som en galning idag för som vanligt så ska ju alla samtal brytas när man kopplas vidare så allt tar dubbelt så lång tid. ibland så undrar man vad dom har för linjer dom sänder ut en på :o

lite tjatigt men vid tre blir det oc, och sen kommer pappi hem. undrar vad vi ska hitta på för fredagsnöje idag då! och final på lets dance, undrar vem som vinner. har inte varit så intresserad de sista veckorna så har inte så stor koll på hur duktiga dom är. men tror nog att frank kommer vinna, han har ju tydligen vart en idol från början=)

nu blir det till att titta lite klipp från biggan innan klockan slår tre.

puss

det blåser storm ute

nu är det bara fyra veckor utav ovisshet som väntar. tur att du mår bra iallafall!

har lite samtal att ringa idag men jag orkar verkligen inte. åh. jag måste, men sen så vill jag inte heller, så kanske där största anledningen ligger.

blev lite glader igår då micet berättade att hon kommer hem i nästa vecka. hjärta på henne.

vet inte riktigt vad jag ska komma med för roligt idag, men musik är ju något som verkligen slår högt för tillfället. jag följde inte melodifestivalen men har ju såklart ändå fått höra lite låtar därifrån som tilltalar mig. Me and my drum, oh my god, in the club och säkert någon mer. har inte fastnat för popular, och kommer säkerligen inte göra det heller. andra bra låtar som spelas flitigt här hemma är jag kommer med veronica maggio, galen med ison & fille och Party Rock Anthem med LMFAO. jaha nu vet ni=)

kanske ska dra igenom mitt träningspass en gång innan oc börjar. känner att jag måste röra på mig inomhus när det blåser som om det vore storm ute. termometern visade visserligen 12,7 grader men som sagt, blåsten är inte rolig! jennie och jag var ute och gick runt ohamnet igår och ibland var det olidligt att ta sig framåt, speciellt med en barnvagn framför sig också som vägde ett ton när det blev motvind. jaja det slutar säkert blåsa någon gång ha!

puss

dum?

när jag försvann på toaletten i fem sekunder så hann mitt bigbrothersällskap göra såhär med mitt lycka:(




inte okej! så gör man ju bara inte!!!!!!!


aja, nu är jennie snart på g till mig, ska försöka träna skiten ur ungen. får se vad hon säger om det haha;)

PUSS

min fina vän

this is us then



and this is we now






åh vilken fining. har haft turen att få umgås med henne hela dagen. hon gick nästan precis hem. gjorde liten styling med henne, färgning och lite klippning utav håret. bättre att jag gör det gratis än att hon ska gå till en frisör o lägga ut tusenlappar för ungefär samma resultat=) åh jag är bara så glad att vi äntligen tagit tag i att börja umgås igen, har verkligen saknat det! hjärtat

får visst sällskap till bigbrother ikväll, alltid lika trevligt. hatar att vara ensam. ibland. och ibland älskar jag det.. hah!

pappa var för lat för att hjälpa mig kolla hur mycket jag får tillbaka/får betala tillbaka på skatten idag, så vi skulle tydligen göra det imorgon istället. mah, lite nerver där. man vill ju ha en maaasssa pengar tillbaka:D

me and my drum

pusshej

stop fightin' for this love

har haft finbesök idag. mammi och fellut, samt jenniepennie.


bjöd på guttig pannacotta och kladdchokladmuffins. jordgubbarna fann jag på maxi, tio kronor och mycket goda=)

skämde ut mig lite för felicia också men jag gillart! hennes pojk"vän", ah han är en kille och tydligen hennes "vän", får inga klartecken på hur det ligger till. men iallafall. jag bjöd in honom haha och felicia höll på att dö så mycket skämdes hon. stackarn. men kuligt=)

älskar att prata och reda ut saker, finns inget som kan beskriva den känslan! som jennie o jag. vi har vart ifrån varandra ett par månader och det har då f*n inte vart varken kul eller lätt, men vi har varit det o förra lördagen tog jag tag i saken haha och såg till att vi behövde träffas! hon ska tydligen och förhoppningsvis bli min grannis igen. vi hann ju inte vara så mycket grannar där på kungsgatan då jag flyttade ganska snart hon kommit dit. men som sagt, när hon var här förut så redde vi ut både det ena och det andra och visst är det jobbigt när man tror något om någon som antagligen tror samma sak om en själv? haha knas.

jaja, kom nyss hem från att ha skjutsat hem fellut. har visst grym träningsvärk i benen. känner mig som en gammal tant när jag ska försöka gå. vågar inte tänka på morgondagen då det säkerligen lär vara ännu värre än det är nu. simmade iallafall igenom en kilometer idag när jag var med mamma i simhallen. och skönt var ju det, får hoppas det hjälpte mina stackars ben mot att bli lite bättre iallafall!

jag har kommit på att jag älskar min lägenhet! jag säger bara en sak:




mitt måtto, man måste vara glad och lycklig! mår så himla mycket bättre sen jag insåg det. tänk inte på saker du inte kan göra något åt och ta vara på vad du har, rätt som det är så kanske du inte har kvar det! tänkte bara dela med mig av denna underbara tanke så ta åt er!


puss tjaaa=)

älskar pepplåtar

och jag har alltid älskat britney spears, hur mycket andra än har ogillat henne så har jag alltid älskat den tjejen och hennes musik!







var så himla duktig idag och körde ett pass innan det var dags att åka till stan. mamma och felicia var snälla och följde med så dom fick se hur det var när jag stod där i mitten. blev ju inte mindre nervös för det men det gick kanon ändå! =)

tvättade perra också, från topp till tå om man säger så, dammsög, dammtorkade, putsade och tvättade kliniskt rent. så gutt när man sätter sig i han å det luktar nytvättat, älskart!

imorgon lovade jag visst mamma att följa med till simhallen, klockan 08.00!!! när var jag uppe så tidigt senast? minns det knappt själv men jag lär nog komma upp!=)

får nog lite besök av mamma och fellet imorgon eftermiddag också. så länge sen mamma var här. hon har typ bara vart här två gånger eller något sånt! så sa te na på skarpen idag efter träningen att det var dags att komma hit igen, å då lyssna ho på ma!:P

nähe dags att göra annat, mallan kommer när som också! =)


pusss

sorry

i'm loosing the sky jag är högt över molnen

jag har verkligen gått och blivit sjuk. men försöker hålla mig uppe och ute ändå. har köpt bafusin eller vaddetnuheter, bästa halstabletterna iallafall, som gör att jag kan vara någorlunda normal i halsen!=)

sköljde av bilen idag, och imon blir det att tvätta den ordentligt. då vet man att det är vår. tyvärr gick han ju inte igenom besikningen men visste det redan innan. pappa har väl inte direkt lovat att den ska bli klar på en månad heller så efter den 18e förväntas jag vara billös. vilken tur att jag har en cykel då!

gutt träningspass idag iallafall. men orkar ju aldrig stretcha när jag kör det här hemma. bådar inte gott för morgondagen.. men får köra ett innan det är dags för vallhalla klockan fem så jag blir något mer ostel iaf heh.

kollade råttatouil förut. den gick på femman. vilka minnen man tänkte tillbaka till då. har även gått igenom en grej jag verkligen våndats för. jag har kollat på bolt.

ringring
who is it?
SARA

mhm... gick faktiskt bättre än väntat! men nu räcker det med såna minnen för ett bra tag framöver!

pusstja

hjälp!

hur ändrar man mellanrummet i rubrikstexten? så raderna inte ligger på varandra? vet att jag har ändrat det förr men då har jag haft en annan stilmall och nu kommer jag helt enkelt inte ihåg vad man skulle ha för kod till detta problem... någon som vet? jag hittar ingen som har någon lösning på internet heller.. skulle vara kanon med en liten hjälpande kommentar!=)

baby jag tror jag är kär, i taxin i trappen i hissen i hallen, jag faller




är färdig med två av tre korgar nu, mycket snyggare med vitt!=) varför jag har en kvar är för att jag köpte förlite färg, hääh.



en skitpepp lördagsbild på det, ni ser mitt blonderade hår på bilden iaf!=)


och en groteskt ful bild på malin och mig, just because i love you. vi tog lördagen med stormsteg hjärtat;)

nu väntar jag på att pappa ska komma hem, är riktigt huuungrig!!!

puss

16

jag kommer visst inte så långt på min lilla bok som jag berättade om.


kapitel 20 ska jag börja på. har visst varit lite lat och haft annat bättre för mig istället! jag som brukar vara så snabb på att läsa ut böcker.. kanske ett svar på hur bra den egentligen var. men har inte kommit till mitten än och det är oftast där det brukar avgöras=)







idag ska mycket nytta göras hade jag tänkt. med tanke på att jag inte kan träna så mycket så tar jag och rer upp här hemma innan jag ska hem till mig själv ikväll. mm lyssna på bra musik under tiden ska jag göra med. p3 is the shit!

puss

håller hon på att bli sjuk tro?

jag hoppas verkligen inte det. springturen blev inte långvarig, fick blodsmak i munnen efter 200 meter. uscha. nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv. har riktigt ont i mina benhinnor också, antar att det blir några lugna dagar framöver nu då så man är frisk och kry till på söndag!

i love the way (s)he say's my name

jag är fullt beroende av bigbrother. men inte så beroende att jag köpt 24/7, än. jag älskar sara och martin, helst av allt skulle jag vilja ha martin för mig själv. jag kommer leva fram till juni i bigbrothervärlden och har inte en aning om hur jag ska klara mig utan det när det tar slut. gurkan kom in och gjorde programmet hundra gånger roligare. men självklart är man alltid två om saker, och oftast är han tillsammans med martin, sara eller simon när han gör roliga grejer som får mig att tjuta av skratt här hemma. lätt att jag ska söka till bb nästa säsong;)

har haft en härlig helg bakom mig. igår reste jag mig från sängen två gånger. ett för att duscha, två för att gå till affären, sen gick jag väl och fyllde på min vattenflaska lite då och då och gick på toaletten osv, men resten utav dagen låg jag i sängen, mestadels sovandes. usch för bakfylla! är det bara jag eller blir bakfyllan något mer intensiv när man inte vart full på flera veckor eller är det helt enkelt så att man hinner glömma bort hur dåligt man mår dagen efter och tycker det är värre för varje gång man hamnar där? nu ska det iallafall dröja bra länge tills jag befinner mig ute en lördagskväll igen. mintu är inte bra för sinnet..

är nervös inför torsdag, besiktning på g. himla roligt när jag har en ganska fin lagning på stötdämparen där bak. brädor is the shit?

nu ska jag och min ömma mage ta och sova lite tror jag. för idag har jag faktiskt varit pigg. piggare än på länge. härligt det! måste ta mig ut på en springtur imorgon, det får inte vända bara för att jag kommer hem till pappa!

godnatt mina vänner o pussokram

f*n så tjock

och där fick självförtroendet sig en törn! fyfan.. sen jag började träna har jag gått upp fem kilo! istället för ner. jag ska aldrig mer väga mig... pappa försökte trösta mig med att muskler väger mer än fett. jaha men ja tack för den då, jag vill fortfarande inte gå upp i vikt, utan ner.. visserligen så kanske det bara är ett sätt för min kropp att svara på all träning, men jag hoppas verkligen den tänker om och tar åt sig den på annat sätt!

idag slängs nog slingorna i. men det verkar som jag får göra det själv som med allt annat gällande vad jag vill. Man ska alltid hjälpa andra med vad dom vill ha gjort med inte får man någon hjälp tillbaka.

vid fyra-fem tiden ska vi hem till mamma och fira henne som fyllde år i tisdags. efter det så kanske det blir utgång för min del. om jag orkar. har peppat till och från hela veckan och när jag är pepp så är jag verkligen skitpepp och när jag är opepp så är jag verkligen opepp. haha guttmos.

inget biggan ikväll, huu. och vem ska ut imorgon? bryr mig faktiskt inte av dom tre måste jag säga. visseligen kanske det är kul om sanna och nicky får vara kvar då dom har någon annan på insidan. katerina har jag ju inte gillat någon gång så hon får gärna röstas ut. men det är ungefär lika med noll vem som stannar och inte enligt mig!=)

tycker det är läskigt då vissa ord kommer upp flera dagar i rad och i flera olika användningsområden. tre ord som för mig funnits överallt dom senaste dagarna:
- vanish
- mytoman
- paranormal
läskigt det där när dom kommer upp lite här och var och man hör dom hela tiden:o

nu ska jag fixa lite sen blir det nog en prommis på det innan jag åker in mot staden=)

puss

mhm

vart är solen som pappa lovade mig idag?

hah intersport är ju roliga dom... kan ju ingenting. det har varit hur mycket krångel som helst med tröjorna vi ska få från gympalusten för ingen vet någonting och nånting. i morse ringde dom mig och då tänkte jag att åh ja vad bra, nu är dom färdiga med min t-shirt. men nähe, dom frågade vart dom skulle sätta trycket på min rosa huvtröja. konstigt det där, jag var ju och hämtade ut min rosa WCT tröja i förra veckan, som inte ens har en luva på sig. hah. pratar inte ni med varandra någon gång under tiden ni jobbar eller? aja, dom kanske lär sig någongång, vad vet jag. men måttligt irriterad blev jag då jag trodde att min andra tröja skulle vara färdig och så var det något annat han ringde om!

gutt med 25% på en vara på hm, men ogutt att man måste handla för 190kr. jag hatar det, varför har man en köpgräns? sug b a l l e.

klänningen var visst förliten som jag pratade om igår, sugigt för när malin och jag var inne på stan och skulle byta till större strl så var dom slut. så malin skulle se om hon kanske kunde ha den annars får väl felicia eller olivia den. BLÄ. . den var ju så fin!

puss

det händer bara inte

har nog gråtit för ett år framöver nu, kommer säkerligen gråta lite till innan dagen är slut. vill egentligen bara krypa ner och sova just nu men kan inte missa bigbrother, missade allt för mycket från gårdagens program.

har spenderat dagen med syster och älsklingssaga. köpte mig en apbillig klänning på jc, eftersom dom ska bygga om där inne så sålde dom ut allt. en bild kommer kanske imon!


min lilla cooling <3


hon växer så det knakar den lilla sötnosen!

tränat tre dagar i rad, får jag se en fjärde eller ska jag satsa på en vilodag imorgon? kände att halsen inte riktigt var som den skulle efter passet idag så får helt enkelt se om vi går ut o tar oss en springtur imorgon eller om det bara blir en promenad. thankyouforbeeingmyfriendmalinmallannilsson<3

nu - sängen

hej

vilket väder

det inte har varit idag..

men det struntade vi i, Malin och jag, vi tog oss ut på en liten springtur ändå, efter det tog vi oss till friskvårdshuset för lite solning. gutt äre, men nu är jag röd som en tomat:P

tänkte ta tag i att tvätta min vinterjacka nu. eller vid ett rättare sagt, får hoppas den kommer ut i samma form som jag stoppar in den som! men har köpt tennisbollar så det ska den väl göra=)

funderar på vad som ska lagas för mat idag. måste iaf ta mig bortåt coop för en liten inhandling! och kanske nåt mer! på tiden det:P

måste iallafall hitta lite inspiration om vad jag ska göra om dagarna. att gå hemma utan att ha något för sig börjar jag tröttna lite smått på nu faktiskt. städar tex lägenheten hela tiden och så har jag väl sett varenda program som går på tvn också haha! nej måste hitta på något roligare!=)

tjo

inte mycket

tappar liksom lusten att blogga när jag kommer hem till mig, fattar inte riktigt varför!

bestämde mig för att färga håret idag iallafall. och denna gång till det ljusare. skulle behöva slänga i lite slingor för det blev inte lika ljust som bilden var på färgpaketet, men väntar nog några veckor med den saken=)

vem ska åka ut från biggan ikväll då? självklart katerina, jag tror jag får spy på henne så jobbig är hon! usch vad jag ogillar henne!:P och dom där hunkarna då? vad är det för skämt haha. jaja något måste dom ju göra för de nya som kommer in.


bilden gör inte hårfärgen rättvis men vad tusan, jag är nöjd iallafall och det verkade malin också vara, för när vi var ute på promenad förut så kunde hon inte sluta prata om hur fint det var=)

puss

party in my head

pappa är snäll som vanligt. nu har han tvättat min bil igen! och det kan jag säga, att det behövdes verkligen=)

lite senare idag så åker vi mot syster och bebis, ska färgas hår osv, får se om jag kanske gör något med mitt också men det har jag inte bestämt mig för ännu, så det får förbli ett frågetecken:P

idag ska det målas korg iaf! för fy sjutton vilket gutt väder det är ute eller? pappa sa något om att åka motorcykel också men det vet jag inte hur allvarlig han var med.

inte mycket sömn inatt inte. ska bli skönt att sova hemma hos mig inatt då för den sängen, är som alla andra människor som ens bara suttit i den sagt, den bästa i hele världen. så himla skön. obeskrivligt!

här diskuteras det, mjaha. näh jag vet inte då! förmodar att det sägs upp snart! (;

mm nähe om man skulle ta och dra sig ut så man kan måla lite=)

funderar på något radikalt, eller bara något enkelt







jaha kära läsare. som ni ser här så är det ju så att jag har haft alla dess möjliga sorters färger och längd på mitt hår. allt från kritvitt till kolsvart och allt där emellan - rött o brunt. långt till axelkort, raklugg och snelugg, mittbena och snebena, lockigt, rakt eller vågigt. ja ni ser ju här åvan!

jag har då en fråga såklart, vad sjutton ska jag göra med det nu? något radikalt som att klippa det axelkort och färga det knallrött? eller bara slänga i lite ljusa slingor och behålla längden? kanske göra det lite mörkare? maaah, jag får panik på att det finns så mycket att välja på. har ju mestadelen av mitt liv varit ljus i håret men det finns så många andra färger att testa på, det är ju bara hår. (?) detta är något som upptar mycket av min tid genom att jag går och funderar på't ganska mycket. känner mig just nu nämligen inte så nöjd med hur det för tillfället ser ut - som ni kanske vet - neutralt och långt och tråkigt!

släng gärna in en kommentar så jag får någon hjälp i mitt håreri! =)



bakade bullar förut, dom blev mucho goda!

nu funderar vi, pappa och jag, på vad som ska ätas till kvällsmat. tydligen ett väldigt svårt val det med!

puss på er


lite mer saramusik



så jäkla sann. kanske därför man inte dricker så mycket längre!




kan inte bestämma mig om jag gillar hennes nya eller inte?!








bästa gympalåten jag har!




även denna slår högt i skyn med brahet!=)



musik

åh jag blir så glad utav musik. det är nåt otroligt.

lite nya favoriter för i år














aja lite saramusik som duger just nu, lyssna o njut!

nu ska jag säga hej då och sen gå till kära bigbrother för ännu en kväll av besatthet;P


TJO

nytt - vår - nytt

jag är väl inte hundra nöjd, men lite mer vårkänsla här nu!

fixade bild i menyn, det visade sig ju att man kunde lägga dit en annan bild istället för profilbild, iochmed att min profil inte går att få tillbaka. duktig jag är som kollar allt innan man ger upp haha!

nu ska jag kolla oc, man blir lite glader av ett sånt gammalt program!=)

peaceout

ros(z)a

min nya favorit, hämtade den igår!






himla fint väder det är ute idag, då borde man ju egentligen passa på att befinna sig utomhus men jag orkar verkligen inte.. så tänkte ta tag i min blogg istället och göra den till det bättre. kommer säkerligen sitta här med alla koder tills det blir mörkt ute, men ja, vad gör man inte för att bli nöjd?


det var visst för kallt ute för att kunna spraymåla min lilla korg, och inne har vi inget bra ställe att göra det på heller så det får la vänta lite..

hrm, upptäcker fler och fler likheter, inte okej!

pusstja

who are you, where are you

hittade massa gamla headers, så himla kul



























haha, kul att jag har sparat så många, har ju visserligen haft några fler men dom hade jag inte kvar!:P

igår hände det inte mycket. jag som skulle vara så duktig. men idag så har det redan hänt mer än det gjorde under gårdagen och mer ska det bli! måste ta mig bort till konsum och köpa frimärke så jag kan skicka in mina kassakort som jag äntligen har fått.

efter det ska jag spraymåla en korg, får se hur det blir. kan ju allt ta lite pics så får ni också se!

funderar på att baka bullar. det är ju så himla gott och det var så himla länge sen man gjorde det också.

23 juli, almost there?

puss=)

RSS 2.0