grattis pappi =)

jobbat en heldag idag, handlat sjukt mycket kläder/underkläder. och dagens kommentar på det gav ninnie;
- Din kille har nog aldrig sett dig använda samma par trosor två gånger va?
haha, inte riktigt sant kanske, eller? ;) för måste meddela att nu får dom fan inte plats i min garderob längre :o

spacklade igår som sagt, var duktig, ja det var jag! men det ser inte så bra ut idag. vet inte om jag ska gå och lägga på ett lager till eller inte. för allt känns så meningslöst. jag vill bara flytta hemifrån, nu.

åkte till far min efter jobbet. firade honom lite med asgod brownie som lina bakade igår. och så blev han allt glad för presenterna också =)

nu är jag rätt så trött. sov lite dåligt inatt. vet faktiskt inte varför.. men så börjar jag vid tolv imorgon också, så kan ju inte gå och lägga mig nu!?

har köpt present till bebisen också. åh, en bebis vill jag också ha när jag jobbar på lindex och ser babykläderna dag ut och dag in. det är hemskt. :S måste bara vänta x antal år först. fast vill ju vara en rätt så ung mamma. haha. =)

längtar tills lördag lite faktiskt. ja, det gör jag allt! =)


pussen

"fikus" med jennie på stan

slutar som vanligt på tre vänner. alltså... hur många gånger har vi ätit där tsm? går det ens att räkna dom?! nej det gör det nog fan inte!

iaf, så hade vi jävligt trevligt tycker jag, pengar pratades det om, och efter alla våra "bekymmer" på oscars, så är vi nog rätt så nöjda båda två efter att vi tagit studenten, eller vad säger du snuttan? ;D

jobbet idag gick som smort, men jobbade bara 4,25 idag så fick ingen rast. hungrig var jag då ändå inte när jag gick därifrån och därför satt träningen precis där den skulle. men pricket på i't hade ändå varit att få träffa min älskade ikväll, men så blev det inte. tar igen det en annan dag istället!

träffade även en saknad på staden. uuh, storkillen köper kläder från lindex! haha, all these days säger jag bara!

spacklet har kommit hit också. så om jag orkar, öppnar jag burken nu och fixar lite. borde göra det så det säger vi =)


pusss

EN GLADARE NYHET!

Emilia och Daniel är nu mamma och pappa på riktigt, till en liten flicka! GRATTIS, till tusen säger jag bara, grattis!


vaknade aptidigt idag, när jag börjar jobba klockan två. den är inte okej.. fast iofs bra egentligen. för jag måste åka till lina och hämta spackel för att fixa lite på rummet. men hon verkar sova. måste bara vara klar tills klockan tolv, för då ska man mötas upp utav en älskad en, en bull ska möta upp en bill. vi umgås alldeles för sällan..

nehepp. äta lite frulle nu kanske? verkar som en bra idé =)

jag vill gå ut till helgen. men har fortfarande inte pratat något med malin sen i fredags. kanske dags för mig att ringa henne idag. mjaa. så får det bli. för två vänner är för nuvarande i oskarshamn och dom två har jag tänkt att träffa i helgen, och varför inte slå ihop det med lite alkohol? det är ju iallafall vad jocke och jag alltid har gjort när vi träffats, och inte fan har det varit nådigt =)

puss på't

EN GLAD NYHET!

Jennie ringde alldeles nyss och berättade att Milla just nu ligger på BB.
FAN, jag är asnervös. shit..



nu, tillbaka till csi =)

sötnötter

lucia, lucia, lucia, jag orkade verkligen inte heller igår. det var inte bara för att du inte var med. jag mådde inte heller bra!


idag har jag fått min present från älskling. en asgod parfym. sitter just nu och luktar dundergott! Tack baby!


väntar på att klockan ska bli runt halv sju så jag kan åka till maxi för att möta upp mamma. det blir lite handling, sen blir det nog ungefär dags hem till sängen, för imorgon blir det fikus med bullan, och kanske lite spackling av rummet. det visar sig imorgon. börjar nämligen jobba vid två, så har liite tid innan på mig =)

köpte present till pappi idag också. så på onsdag blir det att åka till figeholmet och fira honom lite =)

igår skulle jag ha min kära mp3 tills jag somnade, var sugen på håkan. oturligt nog hade jag för tillfället inga håkan-låtar på min kära, så det blev till att somna till ingenting, igår också .

lina och jag pratar utlandsresa! vi ska nog fixa det. jag ska varken köpa mobil eller dator, eller kamera heller för den delen. nu ska vi åka till ett varmare land! jag hoppas hon är lika pepp på det som jag !


puss

bildbevis


som vanligt, när jag kommer till pappa, så köper jag fina blommor till mitt rum =)




en äckligt jävla klockren bild från festen i fredags



söta stephanie och johanna



systrarna Johanna och Josefine Hermansson



avslutningsvis en otroligt äcklig bild på min bästa vän och jag

åh, äntligen säger jag bara!

Nu har jag kommit till stan igen, och det enda äntligen med det är att bloggningen kan starta igen :P

Har varit en rätt så hektiskt helg, fredagen bestod till en början av ledighet. Men på kvällen åkte en jäkla massa folk och jag till ishult för att fira söta Cilla som fyllt 25. Hade hur kul som helst tills släkten med hundra efternamn började bråka. I och för sig så var det inte så lång tid kvar tills bussen skulle komma, så det var lugnt. Pappa kom och hämtade mig i fårbo, och tydligen hade jag suttit och sagt en massa saker som jag glömt bort dagen efter. hah, smart sääura.

gick upp tidigt igår för det var jobb som gällde. var urbakis, men dagen gick fort. klockan kvart i tre kommer älskade micaela in och möter mig, för att sedan gå och ta oss en fika på nilssons. åh, jag vet att vi inte umgåtts mycket de senaste åren, men nu när du har flyttat känns du förjäkla långt borta :/  det är sjukt tråkigt. när du bodde hemma fanns du ju ändå rätt så nära även att vi inte umgicks.

Idag har jag bara slappat. Inte gjort ett dugg. Eller jo. Min kära bil har blivit tvättad igen för att nu bli lagad. Så är den kommande tiden jävligt billös. det suger.

och nu är jag hos mamma som sagt, men mamma och felicia är och tränar. jag orkade verkligen inte följa med. har inte tränat på en och en halv vecka nu. fyfan så dåligt. lucia, när ska vi ta oss i kragen igen? denna säsong skulle ju bli bättre än någonsin sa vi juu!?


fryser gör jag också. jag vill ha min linus här, nu.

förresten

så är jag jävligt sugen på håkan
det har gått alldeles för lång tid sen jag lyssnade/såg honom sist. det ger mig lite ångest.

dags för lite bättre tider!

jobbade 9-14 idag. handlade upp en massa pengar. köpte mig hårfärg. åt lustig mat och sitter nu i en lukt som fan inte är den bästa. jag väntar på att pappa ska komma hit. iofs så slutade han jobbet precis nu, så får allt ta och vänta ett tag till. ;P

måste ringa ett äckligt jävla bolag som gav mig böter i fredags. åh. blir inte klok på't ! jag hade ingen anledning att få böter. usch,.

tre år är en rätt så lång tid, vad har hänt sen dess liksom? :S

måste nog ta mig till rummet/rummen för att plocka ihop lite kläder. tjaaaaaaaaoo

what's happening

orkar inget. inget alls.

var på maxi med pappa för ett tag sen. träffade annsophie. hon är snäll och söt. jag ska jobba imorgon, påtal om böter.

funderar ärligt talat på att gå och lägga mig redan nu. ögonen håller på att fara ihop på mig när som. men är så sjukt sugen på att läsa en bra bok. vill läsa den boken jag har hemma hos pappa, men det är nummer två i serien, malin johansson har nummer ett, den vill jag läsa först. kanske blir så att jag går in i mammas rum och hämtar män som hatar kvinnor istället. kanske är kul att läsa boken innan man ser filmen? vem vet.

lustigt folk har skrivit till mig på msn idag, men sen inte fortsatt att prata. haha. skrattretande, fast jag orkar inte skratta. nu väntar jag på att thomas ska svara annars drar jag mig mot 1,05an.

puss och tja

happy b-day for you sara

otroligt vilken dålig gårkväll det blev för min del alltså, inge lascala som det var sagt, inge full som det var tänkt och inget blev som jag ville. det slutade med att jag gick hem till linus och tjurade efter att vaktjäveln bett mig skaffa mig ett liv. idiot säger jag bara, idiot!

och så har nisse gått och blivit dålig också, jag kommer gråta om han dör. jag vill det inte :S fast han blev lite piggare när jag gav honom solrosfrö som han älskar, så jag får hoppas att det hjälper honom till att må bättre. bah, tråkigt med sjuka djur :/

fick en jäkla massa pengar på mitt kalas igår, och inte ett öre gjorde jag av med på krogen! GUTT! =)  sen kommer en rätt så fet lön nästa helg också, vem fan säger nej till det? inte jag, inte jag at all!

funderar på att ta min kära per till jet och sen till maxi för att köpa hårfärg, just nu ser mitt hår ut som ost, som linus sa. gult alltså, pissgult, jag ser ut som en kyckling i huvvet. usch. tyvärr säger ju alla att det är bra som det är, men dom kan kyssa sig själva någonstans där jag aldrig skulle vilja gör'att. :P

en mysmysig tröja sitter jag just nu i också, fick den igår, av lina. mumma på'n.

perra nu. tjaaao



JAG ÄLSKAR DIG LINUS ERLANDSSON!

hej död

jag jobbar som en tok. 9-18.15. är död när jag kommer hem. tränar ibland. äter ibland. annars sover jag..

har lagt undan tusen kläder på lindex. jävla lön. hah. men jag hoppas att allt slit lönat sig den 25 nästa månad. höhö. idag var ingen rolig dag på jobbet. kunderna var SKIT. alla kläder låg överallt, inget var på sin plats. man kan väl iallafall vara ärlig som kund och komma till kassan och lämna kläderna om man inte vet vart dom ska vara? ÅH, vad jag stör mig!

nu kanske jag ska äta lite. fast kommer nog må illa på träningen vid åtta sen då. skit också. men är hungrig, så det får bli mat.

lucia sa att jag är naturlig av mig. jag gillar det, jag gillar dig, skarpt vännen.

puss


linus bby <3




FÖRRESTEN, fyller år om två dagar. tja

ja hela livet var ett disco

kicken, vart tog du vägen?


har ätit pizza, mår dåligt. har handlat med mamma, jobbmaten är påfylld. jag längtar inte tills imorgon. inatt får jag sova ensam och med endast tre kuddar, det kommer ta kol på mig.

nu blir det nog teven en sväng. måste tyvärr sitta i vardagsrummet och inte ligga i sängen med täcket långt över huvudet, för ingen annan tv fungerar ju. stördhet på det hela.


har även läst engelskaläxor med felicia. inte trodde jag att jag var så duktig på mellanstadieengelska, men det var jag allt. ett stort plus !



tjaooo

by old smiley_ @ lunarstorm, skrivet fredagen den 30 december 2005 kl. 23:04

Denna saga är sann.

Det var en gång en saga, om två små flickor som en gång var väldigt gulliga, en dag satt dom hemma framför datorn, Den ena flickan skrev till den andra. Och sen träffades dom en dag i sjuan när man skulle gå till sitt elevens val ämne. Dom båda hade valt samma ämne och den ena flickan visste inte riktigt hur den andre såg ut, men frågade sin kompis om det där kunde vara flickan hon skrivit till på internet. Och det var det. Efter några månader i sjuan insåg iallafall den ena att dom hörde ihop, att dom var menade till och bli riktigt bra kompisar och så en kall oktober eller November dag var dom för första gången, om jag inte vet fel så cyklade dom runt i STORA Oskarshamn, med en vante var, eftersom den ena flickan var så dum och inte tagit några på morgonen. Tillslut blev dom kalla och det var dags och cykla hem. Dagarna fortsatte och dom började skriva brev, båda var väldigt blyga då, och vågade inte riktigt säga precis vad dom ville, man vet ju aldrig var den andre tycker. Efter några månade var det dags för sommarlov. Dom var väldigt täta, den ena hade en pojkvän som hon tyckte väldigt mycket om, men hon tyckte sin kompis kunde vara med dom iaf och så var det. Den sommaren var flickorna mycket inne och badade inte tillsammans. Men efter en kul sommar tillsammans var det dags och åka till Liseberg, allt var helt galet roligt, precis som i en dröm, flickorna tyckte lika och berättade allt, dom kunde varann för tillfället utan och innan.

Efter sommar började skolan, flickorna var inte lika mycket längre, och dom kände på sig att dom försvann från varandra mer och mer. Månaderna gick och flickorna gick nog båda och längtade efter en ny sommar. Dom två första månaderna på detta sommarlov fanns inte den ena flickan i Oskarshamn, men sen kom hon dit och flickorna gjorde ALLT tillsammans som den förra sommaren. Sen träffade den ena flickan en jätte snäll kille, och då var hon väldigt mycket med honom, men den andre flickan var också med, för detta skulle bara bli en sommar romans, trodde nog dom båda flickorna. Denna sommar var nog nästan bättre för flickorna, Dem hade blivit större, badade mycket mer, och den ena flickan nästan bodde hos den andre (: Och sen kom den dagen när flickorna skulle åka till Liseberg, som de längtat efter hela sommaren, där hade flickorna jätte roligt, men dock inte som året innan, De hade blivit större, visste inte allt om varandra utan och innan, men ändå sprang de runt och åkte alla karuseller. Till och med blev den ena flickan tvingad till och åka den rosa karusellen, för att hon var för snäll även ÄR för snäll om inte jag vet fel. När Liseberg var över tog sommaren slut, och skolan började, flickorna umgicks inte lika mycket längre, berättade inte heller allt för varandra, för det kändes inte som om det gick. Flickorna blev allt mer särade, killar tog upp deras tid, andra vänner, och det kändes som om dom här flickorna aldrig mer skulle bli så tajta som dom alltid trott att dom skulle vara. Men även att detta hänt känner iallafall en av flickorna som om dom är något speciellt, dom har något som dom gör att dom trivs tillsammans. Men ändå finns det en mur som aldrig kommer försvinna, pga något, ingen vet nog men denna flickan ska veta att den andre verkligen ÄLSKAR henne.
Och förstås längtar dom båda efter sommarlovet när allt handlar om dom bara dom tillsammans.

The End.







there's so many reasons

mjahapp. åkte hem till mamma igår, iochförsig var jag inte där speciellt länge. tränade mellan halv sju och åtta. det gick åt helvete. lungorna höll på att ta död på mig. jag mådde inte bra någonstans. gick hem efter det, duschade och sen åkte jag till älskling. sov där och nu är jag hemma igen. linus, du vet inte, det går inte beskriva med ord vad du betyder för mig! jag älskar dig!


ska inte göra speciellt mycket idag inte. funderar på att duscha lite. eller kanske sova. dra på en film och bara ta det lugnt. men vafan, det ska ju bli fint väder idag? då kan man ju inte ligga och dra sig i sängen?

och så är det bara fem dagar tills att jag fyller år. det har inte slagit mig förut, har ju vetat om att jag fyller år på lördag hur länge som helst, men det har ändå aldrig slagit mig att det är den här veckan som jag fyller år. alltså, blir det en liten födelsedagsfika för mig och emeluttan imorgon. hon fyllde ju 18 i förra veckan, och så är det väldigt mycket dags för oss att träffas också, det var år och dar sen som vi umgicks. jag saknar den tiden =/

mican, du ska få läsa en sak lite senare. lite nostalgi över det hela säger jag bara, det är så att man blir tårögd!

har även införskaffat mig ett usbminne som nu ska få bli min bästa vän, men först av allt så måste jag ladda över alla bilder osv som jag har överallt och ingenstans, och det mina vänner, det tar tid.



pussss

kära vänner/ovänner

nu är det nog dags att berätta om min inaktivitet ;D

det går inte att blogga/lägga upp bilder på bilddagboken på min pappas dator, där jag nu har varit i nästan två veckor. gjorde bara ett litet avbrott inatt då jag sov hos min kära pojkvän och idag tar jag tillfället i akt innan jag åker och jobbar för att skriva av mig lite =)

jobbar min sista dag idag och det känns rätt så lustigt. har jobbat rätt så många "sista dagar" nu och man vet aldrig när det är den sista dagen på riktigt. men jag hoppas verkligen inte på att det är idag iallafall!

Igår var jag och tränade alldeles själv, och nog var det värt det. jag tränade hårdare än någonsin och det var skönt kan jag tala om! har lite för mycket träningsvärk idag bara, men så får det vara ;P

nehepp, datorn laggar och det är nog dags att göra sig iordning lite nu.


ha det!

RSS 2.0