-

åh, jag ska snart ta att åka mot stora staden oskarshamn. får ångest när jag tänker på vart jag ska parkera. jag vill inte ha mer snöö, nejnejnej!

rihanna - rude boy, åja!

nehepp, dags att dra sig, jag vill inte!

jobba imon också =) guttans.
sen hjälpa lina och linus att flytta lite kanske om jag hinner me't. vid halv sju är det ju innebandy med malinen <3


pusssss

tro,

är tacksam för att folk litar på mig, ser mig som en hjälpande axel när de som mest behöver det. jag är bara ledsen att jag kanske inte gör det så bra, när jag själv behöver en axel att luta mig mot minst lika mycket, men har hundra gånger för dåligt självförtroende för att kunna det. men det är bara så; if they hurt you, they hurt me too. it's all about us bullet, it's all about us.


min älskade vän, föralltid bill och bull! =)

nu ska jag gå ut och skotta fram min bil, han är dränkt i snö. har jag sagt det förut förresten? jag gillar inte snö! och det ser ju inte ut att sluta snöa än på hundra år, så jag får väl gå och vara lite ledsen så fort jag tittar ut genom fönstret! =(

det är mycket bra musik nuförtiden, i like!


PUSS

hopp



GODNATT säger jag i princip nu, är hur trött som helst, och längtar inte till imorgon då man måste gå upp på morgonen. bah. sova vill jag göra, hele tin.

Men det blir nog att kolla lite i den nya elletidningen och få lite inspiration, i like.
puss

och



dessa fina är nu mina =)
och jacka nummer 2 också förstås!

nu väntar jag på mat, jag är hungrig efter min dag på stan, men superdupernöjd med inköpen! Fellet fick sig två par byxor på min rabatt också, ann-sophie är så snäll =) så mamma var lite glad hon med, även att det var hon som fick dra sitt kort, haha =)

funderar på att gå och ta ut de förbaskade linserna jag övertalade mig själv att sätta i idag. linser är inte min grej, helt klart. glasögon är inte heller det, men hur fasen ska jag se då? jag ser ju varken med eller utan glasögon/linser. jag får helt enkelt leva i en suddig värld, skoj!

blivit förälskad i owl city, jag har nött dom hela dagen, åh, mumma på bra musik!

nu är det ta mig tusan dags för mat, puss!
och lets dance vid åtta, det peppar vi till :D

kärlek

vaknade åtta idag, kände verkligen inte för att gå upp, så lyckligtvis somnade jag om till tio =)

ska gå ut och skotta lite när jag har gjort mig iordning, pappa bad mig ju så snällt. sen så ska jag åka in till staden för att träffa mamma lite, och få min efterlängtade jacka nummer två. jag undrar varför man har, eller rättare sagt; jag har, ett sådant behov utav jackor och skor, det får snart inte plats mer hos mig, jag vill ju inte börja rensa bland mina kläder iom att jag använder allt, det är helt sjukt. och till råga på det så ska ett par stövlar följa med mig hem idag också. denna höst/vinter har jag fan köpt fem par stövlar, hah, till vilken anledning?! pengaslöseri som aldrig tar slut!

är pepp till midsommar nu, emeluttan gjorde mig pepp, så satiken! everything is bokat och klart hoppas jag! wiie!

annars är det okej, lucia hoppade in mellan felicia och mig igår, länge sen vi träffades, och förresten, du berättade aldrig varför? det skulle du ju ;D

puss

ewiberg

did my day today

jag är så glad att jag har dig som vän =)
puss på sötisen

ingenting

fjärde boken var bäst, än så länge. men nu är den också slut så jag åker till pappa ikväll för att inte bli alltför uttråkad av min ensamhet.

nu är jag hos mamma, jag försöker få med mig min kära lillasyster till staden för att kolla på kläder, alla är ju förstora nu förtiden. jäkla unge till att gå ner i vikt, det gör man bara inte när man är tolv år!

inatt sov jag förvånansvärt dåligt mot vad jag har gjort de senaste nätterna i mitt liv, jag har sovit så djupt att säkert ingenting kunnat väcka mig. men nehe, inatt tog det slut.

igår jobbade jag lite igen, och det var skönt, som tusan. hoppas bara på att det blir mera, jag klarar inte att bara vara hemma utan att göra något. jag får panik.

nehepp, dags att sätta lite fart på pluttan så man får någonting gjort! ;D

i just miss you, thats all


puss

Lurad

tvi fick jag, det kan man lugnt säga..

Imorse ringde linusjävlen och väckte mig, inte fasen kunde man somna om efter det, så då tog jag vid där min kväll hade slutat. Hos stackars Bella såklart! Nu kan jag verkligen inte slita mig längre =)

Vid halv sju nu så blir det lite innebandy igen, och jag hoppas verkligen inte att jag får lika mycket träningsvärk denna gång som förra gången, jag kunde ju knappt gå på två dagar efter det.

Sen blir det stan igen, och inget paradise ikväll heller, åh, vad gör man nu en måndagskväll som denna?

imorgon är det iallafall spikat och klart, haha. ja, så kan det gå.. Men det blir nog bra, jag får sluta vara ett nervvrak hela tiden. det mår ju ingen bättre utav. :P

puss

ja jävlar

här går det fort i backarna!

Jag hade min kväll planerad och färdig, men det ändras snabbt när folk lär sig tjata. det är oftast då jag säger ja, annars är det bara nejnejnej. nu fick du dig ditt ja och det var väl lika bra att jag inte slutade 2010 års alla hjärtans dag utan sällskap? hrm..

så snart bär det av inåt stan för att handla lite och sen ställa per vid saab-opel, för imorgon ska pappa ta han ifrån mig över dagen.. men vad gör man inte? =)

nu har jag kommit in i bok nummer fyra också, äntligen, det tog sig sitt lilla tag, men ger man inte saker och ting någon chans så missar man ofta något bra.

nu är det dags att packe klart.
puss

i hide

jag rensar lite bland mina grejer igen. idag hittade jag en massa gamla brev från brevkompisar man hade när man var liten. haha, jag skrattar ihjäl mig av vissa saker som vi skrev, ja, det är kul att vi var små och inte visste så mycket.

igår åkte pappa och jag till kalmar, där hittade jag en dator jag vill ha, men pappa köpte den inte, utan ville kolla massa andra innan jag skulle bestämma mig. synd bara att den jag hittade inte finns någon annanstans, gah. jag ville ju ha den..

inatt var folk sara-sjuka. till och med jocke ringde mig, haha, iofs inte i ett syfte att prata med just mig, men att till och med han hörde av sig, ja.. jag säger då det. Malin hittade någon som tydligen också vara sara-sjuk, och jag skulle ringa när jag kom till stan? öhm, nu var det ju så att jag inte tänkte ta möjligheten bara för att den finns, så vi får se vem som hör av sig först..

och frågan är hur luciavännen mår idag? hör av dig om du vill =)

valentinesday, knappt så man vill uttala orden


tjo

snabbköp

bestämde mig för att åka in till stan en sväng och köpa jackan, sola lite och lämna mina byxor till malin som hon ville låna. mmjahapp. det slutade med att jag var en timme på lindex, och skippade solariet. jag har tur som har ninnie och emma som närmaste jobbarkompisar, dom visade mig en massa saker som jag inhandlade, för idag fixade dom lite rea för 1kr, och självklart för 5kr, så där stod jag ett bra tag och grävde innan någon annan fick chansen, tyvärr fick jag inte med mig själv så mycket hem, det mesta blev till mamma och felicia, men kostar det en krona så gör det nog ingenting =)

när jag kom hem igen började jag med muffinsen, och mmm så goda dom blev =)



nu är jag hungrig och väntar på att pappa ska komma ut ur duschen så vi kan börja laga mat!

oooch så började tjatet från folket från i lördags igen, vad i helvete gjorde jag egentligen?

jag vill se filmen valentines day, den verkar bra. och så är ju kära ashton med i den, så det gör ju saken bara ännu bättre =) Sverigepremiär på den idag, men den kommer inte till ohamn, det suger.


puss

obsessed

det blev inget jobb idag, och tack vare att jag trodde att det skulle bli det har jag legat halvvaken hela natten för att inte missa när dom skulle ringa. och så ringer dom inte ens. jag hatar att jag ska vara så orolig för allt. har iofs inte varit lätt att sova ändå, sms is tydligen the shit.. ?

det blir att stanna hos far min veckan ut, och på söndag ska jag gräva ner mig och dö. februari är ingen bra månad, jag hatar februari.. på tal om att gräva ner sig så är det "lyckligtvis" den 12e idag.

ska baka lite muffins när jag får ork, lovade pappsen att göra det. Sen finns det så mycket annat man också lovar att göra men som inte blir av, men sånt är livet.

skinnjackan är undanlagt, iom att det inte blev något jobb så köper jag den inte idag, men annars så hade den vart min. bara te att vänta tills jag är i stan igen, då ta mig tusan kommer han till min garderob!

nu måste jag kanske äta lite frukost, för det ska man ju göra när man kliver ur sängen?

hej

höpphöpp

hemma efter jobbet nu. herregud vad folk det har varit idag. sen jag satte upp en korg med rea-ass för 5kr så svämmade butiken över, jag hann inte göra ett dugg. Dessvärre hittade jag mig fyra jackor som jag skulle vilja ha..


det blir förmodligen skinnjackan som blir min imorgon, min andra skinnjacka kan jag knappt kolla på utan att bli ledsen, jäkla hultsfredsfestival som tog död på den. Fast helst av allt skulle jag vilja ha allihop. Pengar pengar pengar, stort problem hos mig, så fort jag har pengar så handlar jag upp dem. jag lovar att det kommer sluta med att åtminstonde en eller två till utav dessa kommer hänga hemma hos mig innan våren tagit slut.

Josefin ringde och sa att hon skulle vara sjuk imorgon också, så får kanske hoppa in och jobba då med. jag hoppas självklart på att jag behövs, men det är ju inte bra att jossan är sjuk heller. men men, det som är dåligt för vissa är bra för andra. häääh.

ikväll blir det att ta det lugnt, som tusan, för just nu är jag riktigt trött efter en hetsig jobbdag. ilandsproblem, i know.


puss

it's a hard work

Malin ringde, och så blev det jobb mellan två och sex. låter kanon i mina öron =) En snabbis in i duschen och nu sitter jag här. Ska bara äta lite frukost osv sen bär det av inåt stan. Åh, det ska bli så skönt att jobba lite. underbart!

Inatt drömde jag en sjuk jäkla dröm, vill knappt inte tala om att, men lucia var verkligen inte riktigt som hon skulle iallafall. hon gjorde mig rädd. blä. Men som tur var så var det ju bara en dröm. Den verkliga lucia är jag inte rädd för =)

Nehepp, ett kort inlägg hanns det bara med, nu blir det stan.
tjo

is it?

är förjävla rädd att ett råddjurshelvete ska hoppa upp framför näsan på mig igen. pappa och jag har precis vart i stan och jag har suttit med hjärtat i halsgropen hela vägen dit och hela vägen hem, usch, jag vill inte vara med om det igen, nej tack!

köpte twilight gjorde jag också, den var billig så tro fan att jag var snabb =) så den blir det nog att kolla på nu ikväll om det inte är något bättre på tvn, men det tvivlar jag starkt på ;D

tjooo

happy 'bout it?

nu är jag klar, det tog nog fan två timmar, iofs var jag sysselsatt med lite annat under tiden också, men nu, nu äntligen är jag klar. och fan ta mig om jag ångrar mig snart igen. jag måste ju ha lärt mig någon läxa utav att lära mig stilmallarna i ett nytt tema, haha. men jag är nöjd iallafall, och det är ju huvudsaken! =)

Jag började läsa Så länge vi båda andas när jag vaknade idag, men läste knappt 50 sidor innan jag la ner boken igen, för mycket lycklighet hit och dit klarade tydligen inte min hjärna av för tillfället. jag får helt enkelt vänta ett tag till innan jag slår upp pärmarna igen!

Och så har tydligen mitt nya smeknamn blivit dissarn.. ja, förlåt, men vad hade du själv gjort om du varit jag? Jag tänker inte bli som jag var förut, nu är det nytt år och nya möjligheter, men bara för det tänker jag inte ta de möjligheterna jag får, bara för att de finns. denna gång är det rätt tillfälle som inväntas, så det så!

nu tänkte jag traska ner till duschen och fräscha upp mig lite, kan behövas efter allt slit med alla html-koder hit och dit, men det tar sig, man lär sig mer och mer för varje gång. great


Puss!

usch!

träningsvärken är värre än någonsin. jag har svårt för att gå till och med, fan ta innebandy!

thomas och jag har ett dilemma, som vanligt. haha. jag står inte ut!

jag vill göra om min blogg som tusan. men jag orkar inte. blä, det är så stort jobb bakom det om man ska byta tema osv, att bara gå in i stilmallen och justera det man har går ju hur fort som helst, men det går ta mig fan inte fort att göra om allt. åh. men jag vill ju, så imorgon får jag väl ta tummen ur =)

nu blir det nog tvn resten av kvällen, om jag klarar av att ta mig från datastolen till soffan vill säga, jag har ont!


höddu blondie

vad har hänt egentligen, du är snäll, mot mig?

i lördags hade jag en hejdundrans bra kväll, jag, emelie m.fl. satt i peters lägenhet, lagade lite tacos och sen så var vi på't. framåt natten fick vi skjuts till sky, där jag i princip dansade arset av mig. som vanligt då. vi drack lite till och hade det roligt. efter ett tag tröttnade jag och gick hem till mitt kära hem och råkade somna i soffan i kanske 1½ timme med tvn på på högsta volym, inte likt mig. jag blev väckt av lucia, fick dra mig ut på stan för att sedan stå och skrika på bråkande människor. sen somnade jag med skratt och gråt i halsen. vad var det som hände egentligen? haha, ja, det kan man verkligen undra!

jag önskar att jag inte blir så förbannat babblig och framåt när jag är onykter, jag önskar att jag blir tyst och tillbakadragen och ointressant, speciellt ointressant. åh, när ska jag lära mig att bli det? förmodligen kommer det aldrig att hända.. :s

igår drog malin med mig till innebandyn hon tjatat om så länge, och visst tusan var det roligt, det var så himla roligt att jag måste dit de kommande måndagarna också =) tyvärr insåg jag att mina muskler och min kondition har tynat bort under denna skitperiod där jag inte rört ett finger i onödan för att det har varit ansträngande. dags att trappa upp mig igen känner jag, dags att ta tag i träning osv! Puss på't.

funderar på vad jag ska göra idag tills pappa kommer hem, är väldigt trött iallafall, så jag kryper förmodligen ner i sängen med fjärde boken som nu är i min ägo. annars kanske jag går över till grannflickan som så gärna ville ha med mig i sin snökoja, haha, nja, jag tror mer på att jag placerar mig i Forks. =)

tjoo

a lot

det verkar som jag saknar två personer, när jag till och med drömmer att jag är en av dem.

men snart får jag bok nummer fyra och kan flyta bort i tankarna igen, underbart!

knasig morgon idag.. hmm. har vaknat x antal gånger men instinktivt väntat på att klockan ska ringa. Gick upp innan klockan ringde ändå, ca 5 minuter. Det kliar lite i mina fingrar, jag vill göra ngt med mitt hår. Men det fick jag inte, så jag får se ut som jag gör nu tills på lördag, då kanske min hårbotten är okej igen?

Vid två börjar jobbet, bussen till stan går om en timme. vad fasen ska jag göra tills dess? hröm.

ganska kul med överraskningar också, hähä. tror inte det.

imorgon är det fredag igen, fasen så gutt. först blir det lite jobb på dagen sen hoppas jag på en emelie på kvällen, annars kommer jag dö eller något. om jag inte får något att göra en fredagskväll blir det dystert! usch. Sen på lördag är det såklart utgång och stora tobbie ska firas. alla blir så stora nu, själv har jag typ åtta månader kvar. jennie och jag diskuterade detta igår. vi är försmå för att vara såhär stora, haha. gulllebulle <3  men det känns faktiskt rätt fel. vi är små,.


och så längtar jag så himla mycket till sommaren, helst till juli, kan det vara juli nu typ? jag vill, jag vill nu!

puss

gratis hårvård


lördagsbild; happyeyes


tisdagsbild; jobbdag @ my lovely lindex


vaknade runt tio idag, men kände verkligen inte för att gå upp, tvåtre nätter utan sömn sätter sina spår, så tillslut lyckades jag somna om till tolv ungefär, och det var det värt =) hjärtat hade tråkigt på jobbet och började smsa, tack för att du tänker på mig, du vet att det betyder, och som du skrev i lördagsnatt ( ;) ): att jag alltid kommer ha dig i mitt liv, det tackar man för! puss gulle

vid halv två ungefär gick jag till friskvårdshuset och solade. jag tänkte att iom att jag har lite jobbtider nu så behöver jag inte snåla med hur länge jag solar, så jag la i en extra tia och tyckte det verkade som en smart grej. När jag kommer ut från rummet och kollar mig i spegeln fick jag lite panik, dom har satt i nya rör! Så jag såg ut som en fräknig tomat ungefär, och gör väl fortfarande.. hröm!

Efter det gick jag till min älskade jessica som skulle göra något åt mitt rätt slitna hår, och vad hon gjorde tackar jag för, nu ser det ut som mitt hår igen, det där mörka i topparna är nästan helt borta, och det var så himla risigt där jag en gång vart brunhårig, men nu är det väääck, och jag har nu tjocka och raka toppar! Sen la hon visst i lite färg i utväxten med, vi kan ju säga såhär att bildbevis kommer inte förrens jag själv har vant mig, jag är vit i skallen! ;o

på maxi hade dom böcker för 29kr styck, och t3b2, men alla verkade så jävla bra så det slutade med att jag inte gick därifrån med en enda bok, jag kunde inte bestämma mig. galet knasigt iom att jag kunde haft två kvällar räddade för 29 spänn-- jävla beslutsångest. får hoppas det finns lite färre böcker nästa gång jag kommer dit så det blir enklare att välja :P

ryggen min har det hänt något med också, pappa säger att det är ena njuren det är fel på, nähä, inte då säger jag. mjo, vi får väl se om det håller i sig. men det hoppas jag verkligen inte att det gör. bah. då kan man ju inte jobba? eller? jag tror mer på att jag gjort något olämpligt och att det är därför det gör ont, hoppas jag har rätt, jag har haft förvånansvärt mycket rätt nu på sista tiden så man kan ju hålla tummarna för ytterliggare en gång. (Y)


TJING


.

jobb idag som sagt, var väldans trött i morse iom att jag drömt dumma mardrömmar inatt. usch, jag vill aldrig mer vara med om att vara så rädd och behöva drömma mardrömmar om det efteråt. nej, inte min grej!

Nu är jag hos Lucia och myser med tända ljus och lite prat, det är så skönt att vara här för man behöver inte tänka på någonting, utan man bara är =) puss på dig gulle

Paradise ikväll, alldeles snart faktiskt, och finalen imorgon, bah, hur ska jag klara mig utan det sen? iofs så sa ninnie på jobbet idag att big brother ska börja igen så då får man lite kul att kolla på :P

imorgon blir det jobb hela dagen, puh, jag kommer vara helt slut efter det, det var länge sen jag jobbade en heldag, men pengar pengar pengar, så får man tänka =)

nu måste jag vara lite mer social.
PUSS .

RSS 2.0