.

idag är den en såndär skitdag. allt är fult och ingenting är bra. usch för dåligt självförtroende ibland!

just nu väntar jag på att emy ska höra av sig så vi kan ta oss mot solariet. så något kan bli bra iaf. efter det ska jag skicka iväg lite brev, folk använder tydligen sånt fortfarande. inte vad man tror precis haha. sen mot okab för lite snack med mammsen.

träningen tog igår må jag säga! herregud. ryggen är stel och ond som bara den, när man får träningsvärk i ryggen så vet man att man har tränat iaf! det måste jag säga. inte ofta det händer men nu vettni, nu har jag defenitivt svårt att röra på mig! haha:p

förstår mig inte på bigbrothersidan..... trodde man fick se fler klipp men nähe, då måste man betala? tycker inte dom visar någonting och gry är verkligen inte en bra programledare. vart är adam liksom? han var ju skitbra! jaja, jag vet ju att jag ändå kommer kolla tills det är slut så ska inte klaga. men man måste få säga vad man tycker ibland juu!

tja

=)

fick en bok utav min pappa för nån vecka sen eller så, en bakbok. 1001 cupcakes och kakor. JAG SOM ÄLSKAR ATT BAKA!!!=)

så tog tag i saken och provade på:

kolafudgetopping, som smakade choklad, och dessutom såg ut som choklad


och vaniljmuffins med smörkrämtopping.

tyvärr såg dom godare ut än vad dom var. men mig gör det ingenting, bara det är kakor sååå slinker dom ner=) får ta och testa lite mer, det fanns ju trots allt 1001 olika recept, så bara att vända blad=)

igår var jag med felicia i kalmar, snäll som jag är agerade jag stylist te na. hon shoppade verkligen loss och var helnöjd med sina inköp. inte ofta det händer men nu ta mig tusan, så var hon riktigt nöjd!=)

påvägen hem råkade jag köra om en civilpolisbil. himla smart.... men såg ju när jag närmade mig den att det var en civilpolis och kunde inte gärna avbryta min omkörning när det var tvåfiligt långt framåt då hade det ju verkat helskumt. så fick ju köra om o sen lägga mig o köra sakta framför haha, men blev ju såklart stannad. herregud. nu har jag vart med om det också! felicia var asnervig, eller ja, det var ju jag också iofs för man vet ju aldrig vad dom gör när dom stannar en. iom att jag körde lagligt framför dem kunde de ju inte ta mig för fortkörning, hihi gutt!

näh om jag skulle ta och lägga mig o läsa lite i min bok. har varit riktigt duktig idag och skurat båda toaletterna och köket från golv till tak ungefär så att vila lite är jag värd!

ha det bäst!
puss tja

har ju målat ännu mer


såhär såg det ut när jag flyttade in, men pillrig som jag är så tog jag för två veckor sen tag i saken o gjorde såhär:


MÅLADE DEN VIT!!!





himla fint blev det, men det tog ju sitt lilla tag för den att bli vit och så vända upp o ner på den hela tiden för att färgen skulle bli jämn drog ju också ut på tiden men nu är jag färdig!! eller alltså,,, blev färdig för någon vecka sen, så så lång tid har det inte tagit haha=)

undrar vad som ska bli nästa projekt?

mat

gjorde min favoritmat för första gången igår, har alltid varit mamma som stått för tillagningen tidigare=)


Ost- och örtgratinerad falukorv, passar bäst med pressad potatis men ris går mycket bra till också, vilket jag hade!

400g falukorv
1 burk créme fraiche (man kan gärna ta mer, det skadar inte!)
1 påse gratängost
1 ägg
1tsk körvel
1tsk dragon
½tsk salt
½krm svartpeppar

blandas o in i ugnen på 225grader i ca 15 minuter.

MUMMAAA!!



undrar vad jag ska äta idag? mattips någon?=)

wetwetwet

kan inte snön bara ta o dra åt skogen?

s ringde förut, och sa nej. nej?? blev ju inte lite ledsen då.. men vafasen. skickade till b nu så får hoppas dom har nåt bra att säga mig. har även tagit itu med massa samtal idag igen. herregud, dom där telefonsamtalen dom tar ju aldrig slut!? får hoppas de kommer några kassakort hem i brevlådan snart då. hatar när saker blir fel då inte jag är orsaken till att det blir fel. varför kan inte system fungera som dom ska?

köpte mig en bok på bokrean, äntligen har jag lite att läsa nu igen. =)
sommardöden hette den, av mons kallentoft. har bara läst fem kapitel än så länge så vet inte om jag kan rekommendera den ännu eller ej, så ni får vänta=)

hihi

puss

helt sjuka grejer

99 saker man måste göra innan man dör.

vilken dag på lilla g idag, skitnåra kunder o inget att göra. vi städade typ hela butiken grundligt o la allt till rätta. haha, funny.

kommer ju bli beroende av bigbrother känner jag på mig! huu.

tomorrow's maybe a good day. hoppas jag får några pengar nurå.

hem till pappa nån gång i veckan också o betala lite räkningar. det suger.

natti


everything.... pop's

kunde ju vart så iallafall.

nu ska jag ta en snabbdusch för sen intar jag sängen. intog soffläge så fort jag kom hem idag o har legat där tills nu i princip. inge roligt. tur att jag sa upp mig idag då....

malin bakte bullar idag, kom å bjöd mig gjorde hon allt. gott var det!

under mina fem tomma timmar i kalmar idag fick jag mycket gjort. köpte fina grejer, o mycket nödvändigheter! sprang även in på telenor, äntligen, o lyckades få mitt abonnemang lite billigare - HÄRLIGT!!!

neh. dra sig nu. imorgon ska jag spendera min tid på lilla g, 10-18! mummmsi.

puss

ticsmongo

"jag vill inte va med dig, trots att du är som du är.. jag vill va med dig, för att du är som du är"

kollar på bb nu, tänk att det var 06 bb sändes på tv sist. då han o jag satt å diskuterade deltagare hit o deltagare dit, det var tider det. kanske hittar man en han att diskutera årets program med också, vem vet? ;) haha!

men iallafall, vad är det för folk? en kille å en tjej som är i en relation går verkligen in i huset, vad tänker dom med? vem sjutton vill utsätta sin relation för ngt sånt?=( jag skulle aldrig görat iaf!

hade andra passet idag då som sagt, o de gick ju himla bra de! är sjukt nöjd över hur bra självförtroendet kan bli på bara en enda gång till som man står där. tummen upp på de då!

morgondagen blir en lång dag, får se hur jag ska lyckas klämma in telefonmötet med redaktionen 8.15 när jag ska ha första mötet - i kalmar - klockan 9.30? får la ta mötet i bilen känner jag på mig! :o

blev lite mys förut, härligt det. men varför tänker man inte bara som ovanstående citat o tar folk för den dom är? jag hittar alltid fel, ordet perfekt finns ju inte ens men ändå så snurrar det runt där i huvudet och trycker på i bekväma situationer o gör dem obekväma. tåls å tänke på

nä, ska ta o kolla hitta.se, bästa hemsidan ever;) o se vart jag ska ta vägen imorgon ju, kan vara en fördel!

pusstja

äeh?

hemma, har sovit ut. skönt!

igår var vi och firade moster i norrköping som i veckan fyller 40. mycket trevligt och god mat bjöds det på! det enda tråkiga är bilfärden. jag har åkt alldeles för mycket bil i veckan så jag har verkligen blivit anti-åka-bil. men inget att göra åt. måste ändå åka fram och tillbaka till kalmar flera dagar i veckan pga "jobbet". visst, jag får ersättning osv, men hur kul är det att ta den resan varje dag själv? inte speciellt roligt.. får hoppas på ett positivt samtal på fredag bara, även att jag kommer vara i sthlm då, men varför inte säga upp sig när man ändå är på plats?:P haha.

får se om felicia är sugen på att hänka imon. men hon lär ju vilja sova så länge som möjligt nu när hon har lov. hon sov hos mig, fredag till lördag och blev omhändertagen som ett litet barn, så man kan ju säga att hon trivdes haha. men är man en trotsig tonåring där hemma så behöver man kanske någon som inte trotsar tillbaka över någon dag eller så. =)

ikväll, eller klockan fem iofs, så har jag andra passet som ledare. får hoppas på bättre lycka denna gång haha. har tyvärr inte hunnit träna på passet så mycket som jag hade önskat men får köra igenom det en gång här hemma innan det är dags å det ska jag väl sjuttsiken ha tid med=)

nehe nu inväntar jag mig ett mail från redaktionen så jag kan skicka in mina sålda ärenden. härligt!


puss

R&D förlag

mitt nya jobb, wiihii=)

världens goaste gäng, tur att vi alla är olika!

hade ju inte dom goaste kuddarna på hotellet, så längtar lite tills jag kommer hem så jag kan få sova skönt igen:P men annars helt okej, gutt med hotellfrukost everyday iallafall.

två hjärtan på dagen innan d-day. en får tacke!

näe jag har egentligen inte tid med datorn, men känner att jag behöver vila hjärnan lite. klockan halv sex ska vi ut och äta lite guttig mat. fast är inte hungrig för fem öre, har ätit massa godis:o som jag var tvungen att köpa mig igår när jag körde bil, annars hade jag somnat om jag inte fått i mig något socker!

blahablaha.
pusshej

vad som hänt?

vilka dagar, vilket liv!

i tisdags gjorde jag första passet, hmm, det gick ju sådär, men om en vecka kör jag ett till så får hoppas att jag inte är lika nervös då, och antagligen är det inte lika mycket folk den gången heller som det var i tisdags, herregud, hela salen var ju full!

I torsdags åkte jag till linköping i snökaosväder, mötte mican och letade oss fram till pontus. himla trevlig dag och efter lite tacogratäng och vin med fiffi och malin fick vi skjuts mot cloetta arenan och därinne inväntades den bästa! tyvärr var ju folket i linköping inte lika peppa som oss, hälften av platserna var ju inte ens upptagna?! jaja, det var en kanoners kväll iallafall och jag har fått mig en dos av både mican och håkan som jag behövde=)

fruktansvärt gutt att dom hör av sig ellerrr? om några timmar åker jag mot göteborg=)=)=) och på torsdag ska jag till det där stället som jag inte fick söka till, hihi.

det är konstigt det där med att försöka gå ner i vikt genom att äta bra och träna, jag har för fasen gått upp i vikt sen jag började med att vara noggrann med mat och duktig på att träna, haha jag fatter att inte?

nesh, gå och tvätta av min rosa blus som ska med till götet, sen hem till mig igen och köra ett städrace innan jag åker, vill ju inte komma hem till en stökig lägenhet=)

puss

två fungerar, max tre

eller så handlar det bara om ifall du kommer ihåg tjejen med den gula klänningen.

linda är världens bästa, haha, har nog inte skrattat så mycket i hela mitt liv. midsommarplaner har vi också, det är klart! puss pusssss hjärtis

blev nyss intervjuad på telefon. härligt! på söndag ska jag till göteborg på utbildning. härligt!

är proppmätt också, jag som skulle köra träningspasset, det får vänta ett tag nu, annars lär jag ju inte ha kvar maten i magen så att säga:o

det blir att åka till pappa en sväng ikväll. tur att man har så mycket dödtid:P

håkis på torsdis

puss

vitt vitt vitt



sista stora garderoben är nu vit inuti, istället för såndär ful masonit(?)brun färg. ska bara måla en gång med lackfärgen också för de jag målat med nu är som en gammal svart skoltavla i kvaliten haha, går knappt att ta på utan att få rysningar:p sen har jag bara två små överskåp kvar, men dom är inte så viktiga just för tillfället=)

nu ska jag köra mitt gympapass en gång, måste kunna det till tisdag=) sen kanske jag åker hem till mamma som bjöd på mat, men har inte bestämt mig än. har egna matidéer så får se om jag kanske tar tag i dom istället=)

gick på pilatesen imorse, strongt av mig. men jag förstår inte hur man ska orka göra rörelserna som kristin gör dom. herregud. jag får ju typ kramp efter bara några minuter och hon tycker man ska hålla på dubbelt så mycket! kanske blir bättre ju fler gånger jag går, hon har ju hållt på med det hela livet, men fasen vad det tar alltså! haha

lyssnar lite på käraste håket. nu äre inte många dagar kvar, sen så ses vi igen hjärtat!

puss

latast i stan

det är jag det. jag längtar tills det blir varmt ute.. passet har kommit så ska hämta ut det imorgon, men resan har vi tydligen skjutit på för det gick inte få som pappa ville. men vad gör det, bara jag åker någongång=)

får se vart kvällen bär av, lina har hittat ett vitrinskåp i kalmar som hon vill ha, så följer antagligen med henne dit ikväll, för tjejen hon hittade det hos var inte hemma förrän efter åtta. rolig bil(buss)färd det blir dårå. trångt kommer det också bli för saga måste följa med, heh. nice. annars kanske jag tränar, det vill jag helst. men får se.

har planer på att köpa lite clips, men kan inte bestämma mig vilken sort? skulle vara skönt att få lite tjockare toppar i det längsta håret ju.. sen svårt att veta vilken färg man ska ta med, skitsvårt att veta hur det kommer se ut till mitt hår emot vad det ser ut på bilden på hemsidan. hrm, får jag tänka på ett litet tag innan jag beställer!

pappa kommer hem lite tidigare idag, för per måste lagas. blö. vill ha en ny bil nu... får se vad som händer efter 17e mars:o

åh jag vill ha ett jobb, nu, så jag slipper sitta hemma och dö, jag behöver lite engagemang i hjärnan också. huh!

näh, kanske hoppa runt till några låtar innan pappa kommer dåja! '
tjo


my love

måste ta tag i träningspasset nu, men måste bara orka också.

måste förstås visa hur kul vi hade i lördags med bilder också! ;

såklart tårta osv till födelsedagsbarnet Emmy


hurra hurra hurra


älskade fina mathilda o ja=)


dessa två var förresten utklädda på lascala, men inte så att man trodde dom vart på samma fest som mig inte. haha


hihi pusss


dansa hann di med


både en o två gånger=)


roligaste bilden på hela kvällen som jag egentligen inte får lägga upp men jag skrattar ju så fort jag ser den!


hihi puss fining!




har bakat en himla massa de senaste dagarna. ouf, då blir man tjock när man ska äta upp allt gott också=) imorgon är det en vecka kvar ju, en veckis, sen blir jag gladis!=)

har drömt såna himla drömmar i helgen och veckan, kanske blir som drömmen säger, men vill inte att du ska få veta, men egentligen så vill jag det. egentligen...

mat nu, puss hej

RSS 2.0