ett litet smakprov



såhär såg jag ut igår, helt ensam utklädd, på hela lascala, jag har nog inte haft så mycket blickar på mig i hela mitt liv som under dom 1½ timmarna jag var där igårkväll. dundersuccé tyckte dom som var tråkiga och hade med sig ombyte för dom tyckte det var töntigt att vara utklädd på lascala för där ska man vara snygg. jaha, varför har man då maskerad? hrm...

lägger upp fler bilder senare, eller imon. är så grymt trött:(
hej

overtime

jaha, jag är redan färdig. bara aiudräkten som ska på, får ju inte avslöja för mycket förrän det är dags!

då kan jag alltså passa på att lägga upp lite bilder på sötaste saga som idag blev 7 månader. stoora tjejen!

tittar frågande på mig och undrar varför jag får ha en kamera i handen och inte hon!


men lika glá är ja för de, sötskruttan<3


men helst av allt så vill jag ju ha den där kameran!


skrattar så mycket så det kommer skrik gör jag också ibland!


tjjaaa
<3

mycket




lite ändring på mina 28kvm till lägenhet, skrivbordet står där det ska och det är grymt skönt att ha datorn och allt annat där. funderar på att hämta mitt vita "sofföverdrag" hos far min nästa gång jag åker dit, vilket blir i veckan som kommer för jag måste bränna mina skivor till träningen=) Sen har jag även bytt färg på min fönsterbräda, hundra gånger finare nu tycker jag!


lite skillnad när allt kommit upp i köket också, men har ännu inte bestämt mig hur jag ska göra med micro och ugn, det får stå lite utspritt än så länge tills jag tar mig tid att komma på nåt=)

och så har jag inte bestämt mig hur jag ska göra med bänkskivan, plasten hade inte kommit så nu funderar jag på att skita i det... men vet ej:o

snart dags för mig att göra mig klar inför kvällen, Emmysötan har 20årsfest, därav det gröna paketet på diskbänken:p men tänkte köra ett varv med dammsugaren och diska av lite också, får se vad jag hinner med innan det bär av! Har ju stått i tvättstugan mer än halva denna dag redan så det kanske räcker med städ för idag. måste ju ha något att göra imorgon också! ja herregud, morgondagen, den vill jag inte ens tänka på. har inte druckit alkohol på en månad, men trots det har jag inte varit full på typ två månader? bah, härlig dag imorgon alltså!


andra gången ugnen användes så gjorde jag scones, det är så fruktansvärt gott så jag dör, mmmmuuumma!

nej måste nog gå ifrån datorn nu. haha.

puss=)

att somna lycklig

men ändå med ont i magen, det är inte ofta det händer ne!

kom ju rätt långt på "köket" igår men så tog plasten slut, åh, jag hade räknat fel, jag hade räknat hur långt köket var men skulle ist räknat hur högt kaklet var iom att två plattor bara fick plats på längden och inte på bredden, någon som förstår? haha, nej men pappa kommer snart in till stan så får köpa sistan då, plus se om det kommit till mina bänkskivor, det skulle det ju göra idag=)



någon skillnad? något fräschare? mhm!


vi ska även ta passbild idag, hu, i don't like när andra tar kort på ma!

får dräkten till imon också, maskerad, ska de va så ska de va! pappa fick ju åka och hämta den för den kom till sibylla i fårbo, jobbigt!

det kommer snart en ny design, hrm, måste ta mig tid bara=)
pusstja

you'll never change





lite köksfix, en strykning till med fogfärgen, sen på med vit "plast" så kaklet blir vitt istället, bänkskivorna ska också få sig en omgång, fler bilder kommer=)

förstår inte

mig på det där med sidecut, alla håller på med det nu igen, jag trodde tjejer ville ha långt hår? har ni tänkt på hur det kommer se ut när det växer ut? näe, jag förstår inte vf man rakar bort en del av håret, inte min grej! Jag som gråter när jag går till frisören typ och dom klipper av några centimeter..

Har skickat ut ännu fler ansökningar nu, kan man inte bara få lite svar nu då också?!

tränade fem pass förra veckan, herre.. blir nog endel denna vecka också må jag tro!

snart mat, korvgryta tänkte jag göra, mormors recept, mm det goaste!

måste ta och ringa en massa samtal idag igen, har redan ringt ett så en ugn kanske jag får se synen av snart nu då! men måste ta och ringa handels igen. fick ju inte retroaktivt på semesterersättningen, åååååh när ska dom förstå?!

haha tja!


träning träning och åter träning

så gutt det är när svetten rinner och man är hemma och inte i en sal då man är där för att träning arrangeras, nu har jag liksom arrangerat träningen hemma! åh så guttigt!=)

men har fortfarande svårt för att få allt att falla på plats. jag tycker jag gör en övning för länge utan att byta.. får hoppas therese har något att säga till om ifall det nu inte är okej:p

funderar på vad jag ska äta idag. det jobbigaste av allt är ju ifall man inte har någon ingrediens hemma och måste ta sig till en affär.. men hade ju ändå planere på att kanske gå ut och springa när solen ändå är framme, och kanske ta mig en sväng till fvh för lite solning. lindex skulle också behövas besökas men det kan jag nog göra imorgon innan jag börjar jobba på lilla g.

massa ansökningar utskickade nu, himla strongt av mig!

pusstja

rubrik

vi åkte aldrig till simhallen i fredags, vi tog det idag istället. och fy tusan så gutt det var, tyvärr ingen simning, var ju där med latungar! ;) men himlans så skönt det är att bara vara där, bubbla, basta, bada, bubbla, basta, bada. SKÖNT!

när jag kom hem därifrån var jag tvungen att prova allt i paket nr 3, hade beställt en bikini, men tyvärr var överdelen lite stor? hur jobbigt kändes inte det när allt annat jag köpt var apabra? orkar jag skicka tillbaka och byta strl eller ska jag behålla den? tuttarna kanske blir större, vem vet? haha, tror inte det. men gick in och hittade ännu mer idag bara för det, varför ska man kunna shoppa på internet för? himla dålig uppfinning!!!=(

tränade igår, hur gutt? asgutt! träning imon, ska verkligen försöka med det där nu. på söndag ska jag träffa therese så hon får hjälpa mig med det sista, som tur är fick jag lite dispans eller vad man ska kalla det och fick inte mitt första pass förrän den 8e, hoppas jag hinner öva och öva en massa på det då tills dess=)

råkade visst färga håret i måndags också, samtidigt som annat skulle göras, haha. men får nog ta och färga det en gång till för vågade bara ha färgen i i 10-15 min ifall jag skulle bli missnöjd. men det gör ju inget, för jag har ju så mycket pengar?! haha, tjena, arbetslöshet är inget att rekomendera!

peppar just nu på mars, vill ha mars, nu nu nu.
och 10e februari också för den delen, HÅKAN HERE WE COME AGAIN I LOVE YOU!

puss

konstiga drömmar

haha jag måste bara få berätta, att inatt så drömde jag den konstigaste av alla konstiga drömmar.
en person som jag aldrig kommer bli vän med var huvudpersonen, och vi pratade med varandra och redde ut oklarheter, person nr 2 i fråga var även ärlig och sa saker h*n hållit inne på när man frågat och bett om svar förut, haha, när jag vaknade så skrattade jag lite. men det skulle ju vara underbart om det nu kunde bli sant, så man slipper alla dessa blickar och klagomål.=)

och igår natt så drömde jag också något som var konstigt.
i lördagskväll var jag hemma hos mamma och tittade på sexlingar i familjen, en dokumentär om ett par som inte kunde få barn så dom försökte med såndär sprutagrej, kommer inte ihåg vad det heter. det resulterade i att det blev sex små barn i magen, men som man förstod så skulle hon ju inte kunna gå 40 veckor med alla dom barnen i magen så hon födde förtidigt. så igår natt drömde jag att jag födde ett barn, som också var lika mycket förtidigt som i dokumentären, men min lilla dotter utvecklades sjukt fort, kunde vända från rygg till mage efter bara tre dagar eller något och så var jag arg på henne hela tiden för hon var så oförsiktig när hon var så liten och kunde dö av vad som nästan. sjukt verkligt när jag var inne i drömmen, men när jag vaknade tänkte jag bara att jag måste vara konstig som drömmer något sånt haha!

nu ska jag ta och gå in till stan för lite jobb på lilla g, vi hörssss! tja=)

hej hopp

har beställt alldeles för mycket grejer från internet. skor is my love...

har vart ute och skottat lite, så då får la pappa bli nöjd när han kommer hem!! ska fixa lite mat och så, men senare blir det att dra mig mot stan, simhallen ska invaderas utav alla dess möjliga konstiga människor, och så jag då förstås! har ju tjatat om att dra dit, men ingen som vart på, så det ska bli kanoners!!:)

trodde jag skulle få hem min jumpsuit idag men icke, får vänta tills måndag då. synd bara att den kommer hem hit till pappa, så får fara fram och tillbaka helt enkelt!

träningen vet jag inte ens om det blir något med, för jag känner mig verkligen jättedålig på att få ihop ett pass. visserligen har jag inte lagt ner min skäl i det så jag får väl skylla mig själv. ska på möte på måndag och jag hoppas verkligen jag har gjort klart passet tills dess.

har kommit in i en såndär rolig svacka igen gällande nätterna, jag kan inte sova! har dessutom skjutit fram dygnet två timmar så kankse kan skylla på det. men jag förstår inte vitsen med att börja tänka som en tok när tvn stängs av och det är tyst och mörkt i rummet. kan jag inte bara bli dundertrött och somna istället? det verkar vara svårt när jag inte gör så mycket om dagarna så får väl börja komma på aktiviteter som jag kan göra istället för ingenting..

det här med att färga håret/klippa sig när man ska åka utomlands, kan man göra det innan eller ska man vänta med det tills efteråt? har sån beslutsångest för vill ju ha sån bra kvalité på håret som möjligt!

nä, komma på något att käka nu och så kanske man ska dra på sig träningsskorna och peppa på passet lite!

pusstja

tar vad man får

sitter och försöker klura ut ett cv, men så ska det ju delas in med personligt brev också, tycker det är så krångligt då jag tycker att båda innehåller samma sak?

ska söka massa jobb nu wiho! fick hem arbetsgivarinyget idag också men när jag öppnar kuvertet så ser jag att dom skickat hem för dom månaderna jag redan har hemma! Jag som skulle skicka in det till a-kassan, men får lyfta telefonen och be om rätt månader, en gång till då..

mr är borta, så då springer råttorna på bordet? vi får väl se, vi fårr väl se.

det där med itunes och iphone har löst sig! ringde dagen efter tidigare inlägg, till alla dess möjliga konstiga människor för att få någon hjälp med mitt problem. efter många om och men ringde jag gråtfärdig till pappa så då kom han hem från jobbet för att se om hans lösning nu fungerade, och det gjorde den ju! så himla gutt. har tittat lite på skrivbord och så som jag kan ha datorn och dess tillbehör på, men måste se dom i verkligheten och inte bara på internet för att kunna bestämma mig. men det kommer nog bli kanoners när det blir färdigt!

igår var pappa och jag inne på resecity och kollade resa. fasen så gutt. 1e mars kanske det blir av då, så som jag längtat!

nehepp, ta och bita i det sura äpplet nu och fortsätta med vardagen!
tja=)



kärlek till denna trötta lilla sessa <3

spontanitet

åkte visst till varberg igår, satt i en bil från halv tio på morgonen till halv tolv på kvällen. härlig dag. somnade rätt gutt när jag kom hem. gjorde i princip inte ett dugg igår!

idag därimot hade jag massor med planer. men har i princip inte gjort något för det. gick till lina en sväng och fastnade där med barnet som lärde sig säga pappa, iofs så förstod hon väl inte riktigt själv att det var just pappa hon sa, men det kom ur hennes mun och det lät som det skulle. efter det åkte jag till pappa och nu ska jag försöka ta tag i och göra mig ett gympapass. har valt lite musik, men måste ju se till så att rörelserna passar osv, det är ju där tiden försvinner!

ska kolla på världens bästa håkan på filip och fredriks årskrönika ikväll hade jag tänkt. det höll ju på i några timmar men gillar killarna så måste ju se'at:P

har fortfarande inte fått någon koppling mellan iphone och itunes på nya datorn och pappa sitter nu med det tredje kvällen för att försöka få iordning på det, men det verkar inte fungera. det suger.

tja!

nytt år, nya möjligheter

nyårsafton spenderades först och främst hemma hos mamma med god mat och tårta, iochmed att lillasyster blev tonåring. efter det hämtade jag upp malinpalin för att senare dra oss till mathilda. efter en sväng i okg-lokalen (där det bara var småungar, och vi verkligen inte räknat med det) så gick vi till lascala, förstås! några raketer såg jag knappt röken av då tolvslaget firades med en redbull-vodka i handen och en malinpuss på munnen inne på lascala. kvällen blev ganska lyckad, mamma hade ju trots allt tryckt i mig både det ena och det andra för att kurera mig mot min feber och allt det där andra som följer med en förkylning. men det blev tidig hemgång och skönt var väl det, för sova hade jag inte gjort på flera nätter så det behövdes verkligen!

under nya året har jag inte hunnit göra sådär värst mycket. Lina fyllde ju år den 1e, men då var jag ändå bara hemma och tog det lugnt. eller iofs så lagade axel och jag tacos och glodde på film, men jag höll ju på att somna hela tiden så han fick åka hem. efter lite vila kom micet och hälsade på mig lite. mycket trevligt! men hon fick också åka hem då hostan inte gav sig ett dugg. sängen intog jag väldigt strax efter det och slocknade gjorde jag nästan med en gång.

söndagsmorgonen spenderades också i sängen, fast med telefonen mot örat, vilket gillades. malin ringde efter det och vi gick mot lina för att gosa lite med världens bästa sötissaga. mot maxi försvann vi senare, för handla måste man ju göra jämt i princip. hem och äta och vila sen kom pappa och hämtade upp mig så sällskapade jag honom till maxi också. klockan 17.00 bar det åt mot nautilus för möte med de nya instruktörerna (känner mig verkligen peppad tills allt ska dra igång). och efter det åkte jag till pappa. puh, denna vecka jag ska jag bara ta det lugnt och få bort min förkylning!

ringde nyss till lönecenter, och jag säger då det. tjugo minuter i telefonen för att personen jag pratade med inte förstod ett dugg. jag blir så irriterad, rätt ska vara rätt. nu har jag fått fel lön i tre månader så hoppas verkligen jag får rätt till nästa lön. hur många gånger ska man behöva ringa egentligen..?

och nu lär jag nog finnas här lite oftare då jag köpte mig en ny älskling efter jul - en dator alltså. äntligen har jag en egen dator. en sak som är tråkig bara är att min kära telefon vägrar koppla in sig till itunes. googlade och insåg att det var fler än jag som hade det problemet. får antagligen ringa ett samtal till, men väntar nog ett tag då det är så fruktansvärt drygt att ringa såna samtal.

nu funderar jag på att fixa något ätbart, eller om jag ska vänta med det tills pappa kommer hem.. kanske blir så.



två bilder på två personer som jag älskar, från juldagen!

puss puss

RSS 2.0