två flugor igen =)

vilken kväll igår alltså! herre.. Verkligen allt från det ena och det andra. Idag fick jag skratta lite när bästa lucia ringer och berättar att hon var så full så hon tagit sönder sin mobil, och att det var därför jag inte fick tag på henne. Haha, jaa. jag skrattar fortfarande =)

På festen hade jag rätt kul faktiskt. Tyvärr har jag en inspelad video på min mobil när malin och jag står ensamma och sjunger och dansar, men dessvärre vågar jag inte kolla på den. haha. illa illa!

Gick hem innan folket drog till stan. Försökte somna väldigt många gånger men folk ringde, ringde och ringde. Jag fick inte ut något speciellt utav något samtal, för likförbannat låg jag där i min säng ensam på morgonen. haha. (Bullet, haha, TÖLP var det ja =))  

Jennie kom till mig och pratade upp mig ur min likartade koma som jag i princip låg i, sen drog hon med mig ut till planeten i mjukisbyxor och smink kletat runt i hela ansiktet, hennes anledning att jag följde med ner var att ingen ser att du ser ut som skit, alla är fulla. haha, ungefär som jag då. hröm, kanske därför jag lyssnade också? att starta en kvälls drickande med hotshot är inget jag rekomenderar! såå alla duktiga, lyssna på mitt råd! =)

Lina ringde mig förut och undrade om jag ville äta pizza med henne och linus, självklart ville jag komma ut lite och inte ruttna helt i min lägenhet dagen efter. Så sagt och gjort så åt vi lite pizza där och nu är hon och jag i figeholm. Hon ville tömma alla kläder hon har kvar här. och hur länge har dom inte varit här? hon flyttade härifrån för typ... två-tre år sen kanske? det är nog inte mycket som kommer följa med hem iallafall :P

Imorgon är det jobb som gäller, efter det ska jag ta mig till min kära lucia och umgås, umgås i massor =) puss på dig sötnos!

nu ska jag dra mig, tjaaobella

två flugor

ändrade planer.
var ute och skottade massa snö förut, och jävlar i havet va mycket det har kommit. det tog mig säkert en timme att röja upp längs vägen runt huset till dörrn. pappa var iallfall glad när han kom hem från jobbet att han slapp göra det =)

funderar lite på när jag ska dra mig inåt stan. jag ska hem till en ensam felicia en sväng sen blir det att kanske hitta på något med en uttråkad david om han inte lyckats hitta på något utan mig vill säga :P

Är rätt så sugen på att jobba imorgon faktiskt. Det ska bli så skönt att komma ut och träffa lite okänt folk! underbart! efter jobbet blir det att dra mig hem till malin och lägga lite färg i hennes hår. bah, jag vill också färga mitt hår, fast som tur är så ska jag ju göra det på onsdag, men jag vill göra det nu :P

får se när jag hinner hjälpa till att flytta med lucia, jag har ju faktiskt lovat! :o

åh jag är så trött på att inte ha saker och ting i ordning. jag får lite smått panik på det! men det tar ju bara sån jäkla tid att plocka in allt och rensa ut det iom att det är så sjuukt mycket prylar jag lyckats samla på mig under mina långa 19½ år jag levt. herre.


nehe nu tröttnade jag visst..
blä

old

imorgon måste jag plocka upp alla mina saker jag hämtat från mamma, dom kan inte ligga som dom gör nu huller om buller på golvet hemma hos pappa, utan måste bort och in i förrådet! Det är endel grejer att styra med helt enkelt. massa bilder och massa saker som påminner en om gamla ting, presenter osv, som man inte trodde man skulle behöva plocka med än på ett par år. Men det behövde man visst ändå, och det måste jag säga att det är både roligt och tråkigt..

I måndags var jag även i kalmar med mamma, ann och hanna. Det var trevligt! Hanna och jag hade massa saker att prata om, haha, och hennes vän trodde även att jag var hennes syster :P När vi var små var det lina och hon som var lika, men nu är det tydligen hon och jag ;o Men hur som helst så införskaffades även de typ sista smågrejer som behövs till lägenheten, eller, iofs behöver jag nya grejer till mitt badrum, men det får jag vänta med! Men smågrejer, och skönt som tusan är det att ha fått hem det nu =)

Jag undrar hur bra jag kommer sova inatt. Det börjar bli länge sen nu. jag vet inte vad jag behöver..

utgång tre helger i rad nu. shit, jag kommer vara så gott som död! Men är det födelsedagsfester så är det, då måste man ju ställa upp, eller? det där med att festa hela tiden har nått sin gräns hos mig känner jag, jag vet inte vad det handlar om men jag har inget som helst sug efter att festa sönder mig som jag alltid hade förut. inte alls. känns deprimerande, det ska ju vara kul att festa?!

nä, nu måste jag nog lägga mig i min lille säng och försöka sova, om jag inte väntar på scrubs vill säga ;D
pussgodnatt

vad var det som hände?

länge sen sist

namn och inköp är det som snurrar runt i min hjärna för tillfället. det är på riktigt nu.

åkte hem till min kära far idag, det var ett tag sen som jag var här så jag tänkte att nu är det dags igen. och så är det dags att betala räkningar också, iom att jag inte har någon dator så måste man ta sig till det kära figeholm, men jag klagar inte =)

micet är gullig, det är konstaterat ytterliggare en gång, tack för du tänker på mig och förlåt för att jag inte gör det!

Igår var en bra dag, full av överraskningar och full av hopp, min kära fick sig sitt körkort och tyvärr nådde jag botten på kvällen så jag kunde inte följa med på bilturen på som vankades, istället låg jag i min lilla soffa ihopkuren under min filt och kämpade mot magvärken som bevisligen har kommit tillbaka. jag tänker inte åka till sjukhuset igen pga min mage, dom har ju ändå inget bra svar.. Men där låg jag och till min räddning började bullet skicka sms och vi kollade i princip på paradise tillsammans, haha. Och jag måste bara säga att det var underbart att Andreas fick komma tillbaka så man har något snyggt att kolla på på tvn ;D jag älskar hans utseende, bah!

nu har jag lite jobb framför mig också, och det känns så himla skönt! Dom där pengarna är ett måste för min del.

Min kära lillasyster är numera brunhårig. igår "tvingade" hon mig att färga det, jag tror att det blev bra. jag åkte hem innan hon tvättat ur färgen, för jag glömde bort att jag hade lagt i tvätt i tvättmaskinen hemma i lägenheten och att jag inte hade hela dagen på mig utan bara till klockan fem, och smart som jag var kom jag på det klockan halv sex. haha. guudie. men gullig som hon var skickade hon ett stiligt mms till mig och berättade hur nöjd hon var när hon var färdig med allt pill :P


nu måste jag betala mina räkningar =(
tjaa!

tomt

idag är jag tydligen på bra humör, lucia stör sig på mig, som fan. jag har inte sovit ett öre inatt, kan vara så att jag är övertrött? ;D lite happy är jag iaf =)


pappa kom och satte upp min tv idag med, det blev väl rätt bra, synd bara att det känns som att min lilla tv är för stor ändå, jag som tyckte att den var lite liten ;o

imorgon ska nog emelie och jag kolla på lets dance, hoppas på det iallafall =)

och jobb imon, fy fasen så gutt!

nu har jag gått och blivit beroende av naturgodis också, och det är inte bra, bättre med all frukt jag äter, jag har visst blivit nyttig sen jag flytta hemifrån, det är naaajs =)


puss

per

åh vad jag vill göra om min blogg. men jag orkar inte. jag har ingen dator som jag kan ta det lugnt vid. bah..

Nu är dejegatan nästan tomt på saras saker. per är full. nästan iallafall. måste köra nån mil med han sen, men det tar inte så lång tid. lite mat måste jag göra mig också, om jag orkar. :P

riktiga msn var länge sen som man satt vid också, och här fanns en cam som tydligen var tvungen att sättas på, haha, jag skrattar =) upptagen, vafan då..


igår fick jag lite självförtroende och skickade ett välbehövligt sms, jag blir arg snart... men du bad om ursäkt, som vanligt.. :@

nu kom mammi, fast blev fast på msn, haha, det här är kul!

PUSS


ss

är hos lucia nu, skönt att vara här och hålla henne sällskap när hon är ensam, manne jobbar kvällspass.

var ute och gick en timme eller nåt förut, kändes skönt =) det är jobbigt när det är så blött på vägarna som det är, det stänker och har sig när man går, och så var det lite kallt också ;S

pappa ringde förut och sa att mitt väggfäste kommit nu, så imorgon kommer förhoppningsvis tvn upp på väggen =) det kommer bli kenon.

nu är det handboll som gäller, heja sverige


puss

vek

ledsen?
nej vek..

har fått en ny favoritlåt, alicia keys brukar kunna göra fungerande låtar!

idag ska pappa och jag in till stan och kolla på den nya astran. jag hoppas inte att pappa köper den, han ska ha en insignia, men han lyssnar inte på mig..

efter det ska malin och jag till figeholm och träna innebandy, haha, får se hur det slutar. jag kommer ligga som en död fisk på golvet när träningen är slut. Men det kommer nog vara kul =) Får se bara om jag hittar en innebandyklubba som passar mig, felicia har precis köpt sig en ny och den är rätt snygg, så om jag är snäll så kanske jag får låna den =)

Imorgon är det handbollsem, fan va sugen jag är på att kolla! satan så länge sen det var.. Får absolut inte missa matchen. :P

Har endel telefonsamtal som väntar mig idag. jag gillar inte att ringa såna där samtal som man måste ansvara för själv, och som jag definitivt inte förstår mig på. onödiiiigt.

snön faller på som vanligt, när ska det sluta snöa i detta fina land?
inatt drömde jag förresten att jag var och åkte snowboard med mican och hennes kompisar, den du mican. det trodde du aldrig va ;D haha! inte jag heller.



tre veckor är inte en normal tid att glömma på, nej, verkligen inte.

tjo

dum, dummare

det gick ju så bra, när ska jag sluta bry mig?

det gick inte riktigt som planerat hos mamma, men gick gjorde det väl iallafall. Rikard har tydligen börjat renovera och isolera nu, tack för att du gör det när jag flyttat ut, tack så jättemycket!...

lucia, skulle inte du komma till f nu? ..

mycket i tankarna, det blev en lång bilfärd hem.

johan falk ikväll, får hoppas på att denna är bättre.

tjo

tur?

att man kan hålla fingrarna i styr för en gångs skull.
Så jag slipper vara onödig mot andra, så är jag onödig mot mig själv istället.
Det blir mycket bättre så, eller hur?

Snart bär det av åt stan, idag ska jag platta mitt hår, för första gången på evigheter. och klockan ett blir det hem till mamma, hoppas på en lugn dag idag, vaknade alldeles för tidigt med tanke på när jag somnade inatt. usch.


hörs, hej!

usch!

jag gillar inte när folk blir stora.. folk som är små i mina ögon, som alltid ska vara små.

har sett bilder på lucias och mannes nya boende nu också, ser just nu lite ut som att man inte vill flytta in där, men känner man lucia rätt, som jag gör, så vet man att det kommer bli kanonfint! :D jag tror på att ni lyckas även med denna lägenhet gullet =)

40 minuter återstår av väntande tills paradise xl är framför mina ögon. Vad ska jag göra tills dess? äsch, jag hittar nog på något.

Imorgon ska hela familjen hem till mamma och äta gott. efter det får man se vad som händer, frågan är om jag ska stanna i stan eller åka till pappa igen.. jag vet inte. jag vet inte vad jag vill.

snart har jag även läst ut bok nummer tre. den var absolut inte lika bra som ettan och tvåan, som du sa malin ;P men det är värt att läsa dom ändå =) måste bara ringa mormor och be om de sista två, sen är det bara filmerna kvar, men det löser sig nooog.

Nu ska jag nog fundera lite på vad som menas med farligt.. klurigt, och förmodligen, farligt..

pussokram

Ljudet av ditt hjärta

Igår bestämde jag mig för att åka till pappa igen. Det är rätt så skönt att vara här, och just nu idag är jag ensam här också. Lina och han är i mörlunda och köper en soffa till linas nya lägenhet. Och så hoppas jag att båda kommer hem levande...

måste leta upp ett papper där jag skrev ner alla mina telefonnummer innan jag bytte mobil. Trodde jag hade fört ett viktigt nummer vidare, men icke sa nicke, det hade jag inte. Hoppas personen i fråga blir glad om jag hittar det. Haha, skulle inte tro det..

Jag har på något sätt gjort något med mig själv inatt, idag har jag ont, ont i hjärtat. det slår hur oregelbundna slag som helst. och så är jag ensam hemma, vad ska jag göra? Det är så man chippar efter andan så ont gör det :o

tre veckor, och jag tänker fortfarande på att allt är mitt fel. hur hade det sett ut annars?
hade du fortsatt låtsas annars? ååh, det tar kål på mig.


måste rensa upp och bort en massa saker. men det får jag ta tag i när jag kommer hem igen, och så ska jag bli duktig på super mario också. haha. övning ger färdighet som det så fint heter.


Nästa helg ska jag jobba, och åååh så underbart!

puss

14

jennie har sovit hos mig inatt. Nu är jag hos mamma, jag skjutsade henne nyss till jobbet.
Igår drog hon med mig ut på äventyr, äventyr om våra liv. Varför gör jennie så att jag kör bil vårdslöst? förmodligen för att hon inte bryr sig så mycket om hur folk kör bil, men jag vet ju själv att jag har lugnat ner mig som fasen när det gäller att köra bil. Och duktig känner jag mig för det, stolt osv =) Men inte när jennie är med inte, nehe, inte alls!

Så endel snödrivor fick smaka på perra igår så att säga, r o a var rädda. kul att en tjej, lilla jag, kör värre än två killar i en och samma bil. herreeegud. Längtar tills jennie får sitt lilla kort så hon kan visa lite vårdslöshet hon med ;D moha!

behöver en dos sömn nu, igen. men ska sola först. eller innan det måste jag ta mig in till stan iofs, tar nog cykeln, gå orkar jag då inte!

nehepp, dags att dra sig kanske, mammis dator kan man ju inte sitta vid hela dagen.

tjo

det är inte lätt att älska

nu åker jag hem igen.
kommer lägga mig i sängen och dö efter jag lagt in första maskinen tvätt.
hur fan kan jag vara så seg idag?
jag orkar inte det mer, jag vill vara glad.
gör mig glad nååågon.


hej

13 januari

vart tar tiden vägen egentligen? det går för fort..

idag ska jag städa, och tvätta. Det snöar ute, kommer jag orka städa, och tvätta, då?
Idag är jag heelt slutkörd i huvudet. Även att jag har sovit länge så har jag världens huvudvärk.. Och även att jag vaknade av mig själv i ett tyst hus så är det inte kanon ändå, som det borde vara.


förlåt om jag störde, det var ju inte min mening
du gjorde det först..


ska jag ta bilen eller bussen idag? åh, jag hatar att åka buss, speciellt när det snöar. Och jag hatar att behöva parkera om bilen efter halva dagen. ilandsproblem, hejja..


if you don't wan't me around, i won't be around

ojojoj

jag hittade precis nyligen en bild ifrån nyår på mig och malin, och fyhelvete vad ful den var... ser något happy ut och förbannat onykter, och just vid det tillfället som bilden togs var jag inte ens påväg till onykterheten. usch, vilken ful bild.. jag dör.

drog mig åter igen till figeholm. Lucia ville ha skjuts hit och jag orkade inte åka hem till stan igen efter det så jag hamnade hos pappsen. och nu är jag proppmätt, grillad kyckling och potatissallad gjorde min mage full. :o

hoppas på att sova gutt ikväll, fast sov lite idag, jag undrar varför jag var så trött, eller rättare sagt, är så trött just nu som jag är.. jag behöver nog något som piggar upp mig eller så var det att jag tränade igår som gjorde susen? kan nog vara så.

funderar på vad jag ska göra med mitt liv förtillfället. och funderar starkt på en dum bortförklaring till imorgon, herregud människa. vad tror du om mig egentligen? ...

billös numera. vem fan orkar ha bil när man bor mitt inne i stan? onödiga pengar bara, eller?


tjo

=)

Tvn passar jättebra i min lilla lägenhet, jag är nöjd, men den var ändå lite liten, det trodde jag inte att den skulle vara.

Emelie och jag har gått på stan och sen gick vi hem till mig för att fika, det var trevligt. Länge sedan som vi träffades, det måste vi göra oftare! Lucia ringde och ville träna, jag följde mer än gärna med, och gud så skönt det var, det var riktigt länge sen som jag rörde på mig :P hah, illa illa!

Ikväll är det paradise, gutt! och jag som vill läsa tredje boken nu.. vad prioriteras? :o vet ej.

Imorgon blir det förhoppningsvis att träffa lucia lite igen, en promenad eller så skulle inte sitta fel :P

nu är det annat som gäller, pusshaaj.

stan!

emelie ringde, TACK! nu blir det att umgås med henne =)

nej mican, tyvärr inte. Om någon blir sjuk eller så så kommer dom ringa. Kanske bara till och med. Så jag är rätt så arbetslös just nu. Puss på dig med .


Nu; packa in det sista i bilen, sen ringa emeluttisen. <3


hadegötthaj

när jag hör din röst

lucia väckte mig lägligt idag. inte alls vill säga. somna om kunde jag inte heller när vi slutat bombadera varandra med sms i en timmes tid. Så det var bara att kliva upp ur sängen..

Funderar på vad jag ska göra idag, eller närmare bestämt, när jag ska göra vad idag. Pappa kommer ju inte hem än på ett tag och ska jag verkligen vänta tills han kommer eller åker jag till stan innan dess? Jag får helt enkelt se hur uttråkad jag är senare.

drömde sjuka drömmar inatt. såå sjuka. usch.

nu måste jag duscha,. hej



du fattas mig

jahopp

så börjar även denna vecka gå mot sitt slut. Har sett första Johan Falk filmen nu, tyckte inte att den var något vidare, och alla andra säger att dom är kanon. :o Men jag får väl tvinga mig igenom resten också, dom går ju lägligt på söndagarna nu ett tag framöver så det funkar nog!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ut de sista 50 sidorna och hoppas på ett bra slut. Sen ska jag sova. Och jag ska sova länge imorgon också, länge! Sen vet jag inte när jag åker in till stan, jag har ju endel ärenden att göra, men dom kan jag lika gärna göra på tisdag, så det kvittar ju egentligen. Jag har ju så mycket dötid nu när jag inte jobbar. Vad ska jag ta mig till under dessa dagar? De flesta börjar skolan imorgon igen, men så kan man ju alltid spela guitarrhero tills david flyttar till gbg i februari, men annars då? böh.

nehepp, dags att dra täcket över huvudet kanske .

godnatt

det är så enkelt

varför kan jag inte hålla mina fingrar i styr, en enda gång? jag som brukar vara så förnuftig och alltid kunna styra mig själv, men nähe, det går tydligen inte längre. och när jag bryter tystnaden ångrar jag mig lika fort som jag bröt den. inte lite illa..

johan falk ikväll då, hoppas den är bra.
annars vet jag inte vad jag ska kolla på. för snart är boken utläst och den tredje är ju som sagt kvar i stan, så jag kan inte påbörja den heller.. gah .

gutt datum på tisdag också, ehhm, nooo.


hejdå

sounds

gårkvällen blev bra, vi skrattade mycket och jag tänkte på annat, det var väl det hela kvällen egentligen gick ut på, att jag skulle distrahera min hjärna från negativitet. För det har det funnits för mycket utav i mitt liv märkte jag igår när jag satt och läste igenom min blogg, herregud, föör mycket!

Jag kom hem runt tolv iallafall och tog då upp bok nummer två för att fortsätta läsa, den är absolut inte lika bra som ettan iochmed att edward knappt är med, och det är ju det jag vill att han ska vara. Det är rätt så läskigt att läsa dom där böckerna för dom beskriver känslor så jäkla bra. Det är hemskt hur man tänker sig själv in i situationen för det är så bra gjort. Och jag kunde inte sluta läsa heller för jag ville inte sluta mitt i när det hände något, jag vet då att jag drömmer om händelserna när jag ska sova. Det gjorde jag ändå.. Jäkla vampyrer som kretsade i min hjärna inatt, dumma dumma bok. Men jag har trean hemma i lägenheten och sen har mormor de andra två böckerna, men måste låta henne läsa ut dom först :P haha, jag visste inte att jag skulle vara så snabb med att dra igenom de där tjocka böckerna =)

Pappa och jag håller för tillfället på att städa bort julen lite, men det enda jag vill just nu är hem till lägenheten och sätta upp tvn, och fixa osv. Men det får vänta tills imorgon antar jag :o

snart står mat högst på listan, jag börjar bli hungrig..
puss


lördag kväll

uuh, mina planer ändrades! =)
Åker till stan om ett litet litet tag, hämtar upp david och sen blir det wii hela kvällen lång!
GUTT..

och nu har vi skickat efter ett väggfäste till min tv också, tyvärr tar det ett tag innan det kommer hem eftersom det inte fanns i lager. :/ och tråkigt nog försvinner mina pengar från mitt konto ;o det finns tydligen en bilförsäkring som ligger och väntar också, fasen för det!

lucia! jag har fått a-kassan beviljad nu, och jaaaa, jag lyssnar väl alltid på dig gumman =)


du vill att jag ska bry mig, men när jag bryr mig blir jag bara idiotiskt bortförd av din elaka entusiasm.
fan då..


pussokram

.

visst fan försöker man för andras skull, och vad får man ut av det?
ingenting


lucia jag hoppas du kommer till figge som du sa, k


paradise xl ikväll, det blir att kollas på.
nu ska jag ta mig en varm dusch och försöka få fart på min stela kropp efter en natt av orolighet.
tack för den liksom


puss

nicola - don't breake my heart

Jag vet att jag inte alltid varit en bra flickvän, men det är fan värre att känna att man är en dålig föredetta flickvän, det gör ondare och är jobbigare.


jag älskar dig linus






min nya tv blir nog kanon i min lilla lägenhet! synd bara att jag inte kommer få dit den förrens efter helgen, men då har jag ju en större hos far min sålänge medan jag är där iallafall =)

försöker också hålla humöret uppe, men jag vet ju att det finns andra som har det värre, betydligt värre.
d, du vet att du alltid har mig att prata med!


gaah.

maybe for to long


what shall i do now then?




har nästan läst ut boken nu, har läst ett kapitel i taget tills igår då jag låg och försvann in i boken och drömde mig bort ett bra tag, om jag kunde drömma, men som tur var så var det ju fantastic four på teven som drog mig ur lite ur mitt försvinnande och det var länge sen som jag såg den filmen så var ju tvungen att se den =)

Nu är jag i figeholm och om jag har tur så kommer pappa inom den närmsta halvtimmen, tills dess lägger jag mig nog bekvämt ner och försvinner in i twilight ytterliggare en gång. Filmen vill jag sjukt gärna se igen, men vem tusan kan ha den som vill tillbringa tiden med mig och se den? har för mig att lucia har den, men vet inte om hon tagit bort den.

Och Lucia ja, henne är det tur att jag har! Tack och bock för dig hjärtat!


Det är så mycket som vill ut, men jag vägrar förstöra ännu mer


tjoo

high heels

blir kvar i figeholm idag också, iofs så vill lucia ha sällskap så det blir väl att åka hem lite senare i eftermiddag och ge henne det, när pappa kommit hem och så vill säga.

och så har jag börjat läsa twilight nu. gah säger jag bara. tyvärr har jag ju redan sett filmen, eller det är väl inte tyvärr för den är ju så sjukt bra, men jag skulle läst boken innan jag såg filmen. och det är ju tur att jag har alla böckerna nu så jag kan läsa dom innan jag ser de andra filmerna! Men helt sjuka är dom. bah!

vet inte om jag ska hoppa tvn som jag kollat på. känns som att jag behöver mina pengar till annat. men det är behövligt med en ny tv, rätt så! fast mitt hår kanske behöver pengarna mer? ah kanske.

vad ska jag göra till klockan halv fem idag då? inte en jävla aning.. skotta snö är ju ingen idé för det lär ju inte ens märkas att jag gjort det när det är sånt här snöoväder. åh, jag gillar inte snö!


ehm.. kram, tjaaaaao

dreams aren't born to follow, or are they?

jävlar i havet vad läskigt, jag hatar när saker och ting inträffar som man har drömt! Eller iallafall ett steg på vägen, men ett steg i den riktningen som drömmen visade. Fyfasen, skräm mig inte på detta viset! :o

tvn visar inget bra, internet visar inget bra. vad fan ska jag ta mig till?
...


tjao

idiotidiotidiot

gårkvällen blev ju mysig. jag som hade planerat att gå och lägga mig tidigt..

lina ringer och säger att hon inte får igång sin bil, vid halv tolv eller något såntdär åker vi in till stan och försöker hjälpa henne. det fungerar fortfarande inte och det enda som var öppet var shell så dit fick vi åka för att inhandla både det ena och det andra. Det slutade med att min starka per fick bogsera den lille forden, och att vi sen i fart försökte starta den. Det fungerade men vi var inte hemma i figeholm igen förrens två halv tre något sånt. Fasen så trött jag var, och jag var verkligen tvungen att följa med... :S

Ikväll blir det att ligga framför tvn och dö typ. jag tror jag är sjuk, har ont i huvudet hela tiden och så fryser jag. Kan kanske bero på att jag sovit dåligt ett tag nu, men annars vet i tusan. jag orkar inte ha ont i huvvet mer iaf :o

och imorgon blir det inget jobb. hur ska jag klara mig? jag kommer dö av rastlöshet! Hoppas att L;et har tid att träffa mig bara som hon lovade?! =) puss sötnos!


nu ska jag dra mig, magen är mätt av tacos och jag är trött =)
puss

happynewyear

ja, om det ändå var så bra.


hemma hos vickan var vi först på kvällen


den goda maten vi bjöds på,
(och ja, jag fick specialmat, kyckling och jag är det enda som passar :P)


maskerna var på och klockan 00.00 på terrassen pussade malin och jag in det nya året.
(ja, man får ta vad man har när man blir över)


nu sitter jag hos pappa, fryser gör jag också. idag var sista dagen på jobbet, igen, men den var kanon, jag tackar verkligen vännerna jag fått på lindex, ni är helt underbara!

Dagen har varit trött, somnade iofs så fort jag blev ensam inatt men jag skulle ju hur eller hur upp klockan sju, och jag vet i tusan hur länge jag stod i duschen för att vakna men länge var det allt! Iochförsig har dagen gått rasande fort på lindex, efter det blev det att möta lina för att göra ett byte utav bilarna. och hon tror på allvar, eller linus iofs, att vi ska byta bil permanent? ehm, nej, jag skulle inte tro det..

längtar som fasen tills på måndag då paradise börjar igen, det har varit skittråkigt utan det .. bahh!

Oh, nej, måste höra av mig till L. förlåt.


puss

RSS 2.0