grattis papps




kan ju undra varför jag är som jag är haha! jaja, nu är det hans tur att fylla år iaf. blir att åka hem dit i helgen och gratta honom lite.

sista dagen för veckan idag då. fick avsluta med att sortera papper haha. fy vad många timmar vi tre satt med dom och vi blev inte ens klara! ni kan ju förstå att dom bara lägger sina papper på hög och typ väntar på att någon annan ska ta hand om dom!

imon skulle vi åkt till kalmar, felicia och jag. men hon är ju som vanligt trög och missuppfattar allt så det blir nog inte av. och jag som behöver lämna tillbaka massa kläder på gina. ååh.... men som tur är har dom ju bytesrätt i 30dgr men bara öppet köp i 8... det suger att man inte har gina lite närmre än kääälmä!

nu tänkte jag käka nåt, sen kolla idol och gå och lägga mig. ska upp tidigt imorgon också och va på företagsblablabla med gl! göttigt!

puss

Rosa bandet

Så lite, gör så mycket. Mitt andra rosa band för denna höst. Det finns ju sex stycken modeller, såklart en mening med allt! Köp för tusan minst ett av dem! Disktrasorna är inte ens dyra, och det är grymt bra kvalle på dem!

Hjälp så gott du kan, nu ska jag gå och lägga mig. Sista jobbdagen på veckan imon. Ska bli skönt :)

Puss


?

Fick nån form av överskottsenergi på träningen idag så jag tränade hårt som tusan. Danne sa att han höll ett öga på mig, som vanligt iofs, men det gör ju att man inte kan slöträna haha! Lär känna av att imorgon. gutt iofs:)

Snart dags att gå och lägga sig, bara blåsa håret torrt sen är det bara borsta tänderna och sånt kvar. Är så himla trött av att gå upp så tidigt haha:)

Puss godnatt


Utbildningsdag

Timmar av föreläsning. Länge sen man satt still såhär länge! Men det är intressant :)


Naturdiet

Fungerar ej! Har druckit i några år, visserligen aldrig kontinuerligt, och hela dagar. Jag byter ut frukost och kanske på kvällen. Frukost - man blir absolut inte mätt. Och det är inte så värst gott. Men det går fort att göra och är snabbt att dricka upp. Jag får ju nån form av energi iaf för jag klarar mig fram till lunch, men då är jag hungrig och skulle kunna äta hur mycket som helst! Jag testade att blanda med mjölk i veckan, och det var godare(annars blandar man med vatten). Men idag var mjölken slut så det fick bli med vatten. Blä! Haha. Får se om det gör någon nytta nån gång haha! Nu är det dags att dricka upp för idag börjar jag jobbet halv åtta ist för vid åtta. Vi ska iväg till Växjö på utbildningsdag men jobb- och ungdomsgarantin! Det är ganska kul att jobba med det för jag har ju själv tidigare, (och kommer vara igen när anställningen är slut), varit med i jobbgarantin. Så jag får vara med "bakom kulisserna" nu och se hur allt går till. Intressant faktiskt :)

Puss och ha en bra dag !


Whää

Testar nya appen, för blogg.se. Skaffa den :) hönni:)

Blev lycklig när jag läste jennies inlägg om att den äntligen kommit :)

Puss på er


usch

har betalat räkningar nu.. usch säger jag bara. men jag får skylla mig själv för jag var i kalmar igår. köpte mig en höstisjacka. behövligt, eller..

jaja det ska bli gutt med jobb imorgon iallafall men jag fattar inte hur jag ska orka gå upp så tidigt och sluta så sent? jag har verkligen aldrig haft dom rutinerna innan. har alltid jobbat olika tider varje dag hela veckan. och nu helt plötsligt ska jag jobba 8-17 måndag till fredag. puh, hur ska detta gå? och i helgen blir det inte en lugn stund heller. eller jo på söndag kanske så då hoppas jag på att jag bara kan få vila ut mig! lär va helt slut haha!

crazy stupid love blev det i fredags, och jag säger bara det, fyhundan vilken film! och fyhundan vilken snygging som var med i filmen. fick dregla lite då iaf haha! "you look like you're photoshopped, can i touch?"

har ett pass vid fem idag, men jag känner mig verkligen helt slut som artist. får hoppas det går vägen! innan dess ska jag klippa pappa. hrm hur ska det gå denna gång haha? vi tycker olika så att säga:P

drömmer nästan varje natt att jag är utomlands.. åh jag vill verkligen igen!







går och sjunger på låten typ jämt. vet inte vem jag tänker på men nån är den till iaf haha. klockren text!

puss

the day

shit så störande. var och skulle köpa skor idag som sagt och sa att jag verkligen behövde hjälp och det skulle vara bra skor för just mig iom att jag måste kunna träna bra när jag är ledare och inte få ont i benhinnorna! jaha sa killen som såg ut att precis ha gått ut gymnasiet och gav mig precis likadana skor jag haft innan typ... provade skor hur länge som helst iaf sen kläckte han ur sig att jag kanske behöver en sula. ja då skulle han hämta någon annan, och denne någon såg vad killen plockat på mig för skor och bara - dom där skorna får du inte köpa, jag tänker inte sälja dom till dig! så då fick jag prova skor i ytterliggare en halvtimme, bah. tänk om han hjälpt mig från början??!
fick med mig ett par rykä hem iaf och ett par nike skickades efter eftersom min strl aldrig finns inne!


mina löpskor vet jag inte hur länge jag får vänta på, dom som fanns på lager var redan "bokade" så jag får vänta ytterliggare.. blahablaha!

jaja gick och köpte mig en apsnygg väska på lindex efter det


och provade skitsnygga skor på dinsko. tänkte att jag skulle passa på när det var 20% för alla klubbkunder där. tyvärr gick dom inte använda. stenhårda som tusan... men grymt snygga iaf. men köpte dom ju såklart inte.


nu väntar jag på att min mat ska bli klar. hoppas det blir gott. slängde ihop någon kyckling-curry röra med kokosmjölk. men häller ju bara i en massa ingredienser haha så vet aldrig hur det kommer bli:P

bion blir nog inte av. tråkigt. fast jag frågade pappsen om han hade lust att komma in för att titta på den med mig istället, så det kanske han ville=)

pusstja

ouf

vilken natt. har sovit skitdåligt... blä. vaknade vid sju och kunde verkligen inte somna om.. eller jo, efter nån timme gick det! bah. och nu är jag lika seg som vanligt! men ni, titta här:

vad tror ni att jag ska göra idag?? köpa skooor! woho. happi


och ikväll är det bio som gäller, igen. crazy stupid love denna gång


förra veckan gick vi på friends with benefits, mathilda och jag


den var grymt bra, så jag hoppas verkligen kvällens moooovie är lika bra!=)

wordfeudar med felicias pojkvän, haha han är verkligen skitirriterad på mig, han satte ribban högt med första ordet på 28p, då var ju inte jag sämre, som gjorde detsamma, efter det har han inte fått ett poäng över mig häähh! men det är långt kvar till slutet!



och här har ni mina byxor som jag tyckte jag var rik nog att köpa en gång.

men i love them, sitter som smäck!


ska även fixa med lite annat när jag är på stan sen. det som mitt presentkort var till jag fick i present. massa pengar kommer gå åt och lång tid kommer det ta, men jag hoppas verkligen jag kommer vara nöjd med resultatet. pirripirri.

näh, frulle kanske? pusstja


du suger

styrketräningen igår gick hur kanoners som helst! var aplycklig när timmen var slut=) visserligen gjorde jag bort mig redan på första låten haha, och körde en rörelse som skulle vara på andra låten, heja! men snart sitter alla rörelser där och jag gör dem förhoppningsvis vid rätt tillfälle. sjukt svårt det där för någon som har svårt att lära sig måsten. när jag gick i skolan var jag tvungen att plugga hur länge som helst på såna där frågor vi fått svaren på, och jennie satte sig typ innan lektionen i en kvart och vi fick ungefär samma resultat på provet. fuskigt!!

idag kl fem är det dags för möte med gl, då ska det bokas in fler pass tills nästa möte. förhoppningsvis skulle vi prata ngt om skohjälp, alltså presentkort för att köpa nya skor. jag hoppas verkligen det blir nåt av det för nya skor, ja det vet ni ju hur jag har tjatat om att jag behöver haha. sen kanske jag ska ha hand om busfröet saga för lina ska jobba och linus skulle göra något annat. men det var inte bestämt än!

igår hade vi lite nostalgiskratt, jennie och jag. vi har gjort/sagt så många korkade saker under våran vänskap som man bara skakar på huvudet åt haha. fast oftast är det jennie man skrattar åt, inte mig! jag är den smarta billen och hon den knäppa bullen! right? ja, jag trodde väl inget annat;)



ouf och nu när jag satt och kollade gamla bilder fick man lite ont i magen, det var bättre förr? inte sant? fast visserligen såg jag inte riktigt klok ut, vet inte vad jag blandade för kläder haha, usch!





haha dog lite när jag såg denna bild, likadana jackor, toffs, solglasögon, står precis likadant osv.




haha älskar oss!



och igår var jag nöjd när jag gick och la mig!

nytränad, nyduschad och renbäddad säng - finns det något bättre??



pusss

haha

här har ni oss, Rebecka och mig!



å ho fick jobbet, den där duktiga sääääääära!

träning

positivt:
- man blir snygg
- man orkar med mer saker
- man blir glad (iaf jag för jag tycker det är kul)
- man blir trött till på kvällen så man sover bättre på natten
- jag tjänar pengar på'at

negativt:
- man blir hungrig och sugen på saker jämt
- jag går upp i vikt istället för ner
- det tar mycket fritid så man hinner inte med andra än sig själv (om nu inte dom andra också gillar att träna, vilket typ ingen av mina närmsta oskarshamnsvänner gillar att göra)
- det kostar pengar, kläder, skor osv ska vara i bra skick
- man blir svettig, man måste duscha jäkligt ofta, visst kroppen duschar jag varje dag hur eller hur, men det där håret, det är något jag ogillar att tvätta. och när man tränar måste det ju tvättas varje gång. och med tanke på att jag brukar tvätta det kanske 3 ggr på två veckor och nu nästan varje/varannan dag, så blir det en jäkla skillnad på kvalitén. grymt negativt!
- mina benhinnor blir inflamerade och gör att jag får himla ont i benen nästan varje gång jag tränar


jaha ja det var fler minus än plus. man får väl se det som så att plusen är ungefär hundra ggr mer värda så dom väger upp dom där dumma minusen=)





en liten pepplåt från mig till er



nu ska jag gå och lägga mig! puss godnatt

hujedamig

japp, då var det klart. efter några timmars knåpande.. dom ser ju alltid likadana ut, mina designer, bara andra färger och andra bilder haha. stör mig bara på en sak, och det är att på min dator ser man ett glapp mellan tredje bilden och inläggsbredden, bilden skulle varit två mm längre till höger haha men jag orkar inte göra om headern!

puss på er

fast and furios

nä nu måste jag be om ursäkt igen, jag sitter jämt och tänker att åh det kan jag skriva i bloggen men jag kommer aldrig till skott och startar datorn. måste bli bättre på det! funderar även på en ny bloggdesign och när jag var hos jennie sist satt hon och knåpade på sin så då kände jag att jag verkligen behöver ta tummen ur! men jag är väl lite lat så att säga! hääh

igår blev jag med jobb iaf, känns jävligt gutt. var med i tidningen om att så det urklippet kan jag lägga upp när jag är hemma hos mig igen för nu är jag hos pappi!

jaha, annars då? jo igår fyllde jag år, 21, gammal som gatan tycker jennie. och tydligen många andra med? haha! hade iaf lite fest i helgen och snodde en bild från jensan som ni får här:



love the pic. haha. alla är helt olika och jag bara skrattar, som vanligt haha! jennie förstod ju vad jag menade med lycka! =) fick goa presenter som jag önskat mig men mest presentkort och pengar. tur att jag fick lösa pengar också för att när vi väl ska åka hem från kalaset så inser jag att jag låst in min nyckel, jag har då aldrig tidigare gjort något så dumt!! det var bara för att jag tog en jacka utan fickor, jag känner alltid i fickorna så jag har med mig allt jag behöver ut. men denna gång hade jag en väska istället. hrm!!! 375;- till äckelreko iaf. sög balle. annars hade det kostat över 500 om jag inte haft kontanter!

imorgon ska jag ha mitt första styrketräningspass. så idag ska pappa och jag fixa den skivan. måste bara komma på fler grymt bra låtar man kan träna till. men det är nog inte så värst svårt=)

jaha nähe om man kanske skulle ta och äta lite frukost. kl är ju snart tolv! (nästa vecka blir det ändring på det, jag börjar jobbet kl 8!!!!)

puss

-

Jaha vilken start på dagen jag hade idag då! vaknade och kände att fasen, om man skulle ta och träna lite kanske? tänkt och gjort så drog jag på mig träningskläderna och körde igenom mitt pass hemma på enda plätten som finns, framför tvn! en timme senare hoppade jag in i duschen, slängde på mig kläder och tog mig bort till Lina för jag skulle färga hennes hår. jaha och när jag kommer dit inser hon att hon skulle köpt två färger istället för en, så nu är hon iväg och köper en till färg haha! så går det när man har tjockt och långt hår!

eller jahapp nu kom hon hem så då är det dags att börja trä slingor ur slinghättan!

efter det ska jag sola och sen hem till mamma och hjälpa henne med allt inför imorgon! det är nämligen kalas som gäller, för lilla mig hihi=)

puss

jag saknar min bästevän











väääääldigt mycket.....


tråkig

jag vet! har ingenting att skriva om, förutom att jag deppar sönder mig för att jag inte längre jobbar med världens bästa arbetskamrater, inte har en aning om hur mycket pengar jag kommer få i framtiden, inte orkar söka jobb, men vill flytta och ha massa nya saker, hela tiden! åh..

men jag ska ha kalas om en vecka iallafall, så det är väl lite att vara glad över=)

och imorgon har jag första gympapasset, shit... börjar bli lite nervös nu! men det kommer gå bra, det vet jag;D

var och kollade på cissis lägenhet i veckan. blev sjukt sugen på att flytta dit... ska ringa hyresvärden på måndag och se vad hon har att säga om att! känns ju som att man borde få slippa dom där tre månaderna när man flyttar "upp sig" i ett och samma hyresområde?? får hoppas det! det skulle vara perfekt, blir isf vägg-i-vägg-granne med min syster haha!

jaja... nu ska jag gå och laga mat, sen ska jag åka hem till mig igen! och träna

puss


rubrik?

här sitter jag med färg i håret & en ansiktsmask på och tänkte summera helgen!

i fredags, tränade jag som vanligt på mitt pass lite, gick på stan med lina, felicia och saga. kollade på tapeter till felicia och hittade en jättefin som hon ska ha som fondvägg i mitt gamla rum:


sen gick hon aldrig och tog ögonbrynen, jag tror inte att hon riktigt vågade=)

lördagen spenderades med delad tur på jobbet, 9-11.30 15-20.30. däremellan gick jag hem och la mig i sängen för att orka med sommarfesten vi skulle ha på kvällen. den var kul måste jag säga, grymt mycket folk och god mat och alkohol. en del av gänget tog sig inåt stan en sväng för att kolla till utelivet, och det var ju faktiskt inte så värst livat kan jag inte påstå. så straxt innan två tog vi oss tillbaka till terminalen för att avsluta festen där den börjat. jag var hemma runt tre halv fyra med många skratt och glada minnen i bagaget.

söndagen skulle också tillbringas på jobbet. 13-19. kan ju säga som så att dom flesta var riktigt trötta och orkade inte jobba 100% haha. men vaddå, man har bara sommarfest en gång om året=) lunchrast tog vi alla samtidigt, vi flyttade ihop borden i vänthallen och åt pizza, en självklarhet som bakfyllemat! sen hade schemat lagts lite fel så bokningen stängde ju vid sex nuförtiden och inte sju. så vid halv sju fick jag gå hem, skönt med en halvtimme tidigare=) tyvärr måste jag ju säga, så var söndagen min sista dag på dg! har visserligen anställning till den 11e, men har inget schemalagt tills dess. så nu är vi tillbaka på ruta ett igen! jaja, det finns alltid nåt jobb att få=) och så vet jag ju att jag får hoppa in på lilla g så fort det behövs!

idag har vart en riktig slappardag. följde med lina till tatueraren i förmiddags för nån var ju tvungen att ta hand om busungen saga. det gick ganska bra denna gång måste jag medge, fast lina hade redan förvarnat mig om att jag inte fick bryta ihop när jag skulle ha saga haha! så det var nog mest därför jag höll masken. sist jag var med hos en tatuerare fick jag panikångest, hyperventilerade och tjöt som ett barn. då började jennie också gråta hah. vilka minnen!

efter det har jag kollat på film, millenium trilogin. har ju inte sett den innan men nu har jag sett de första två filmerna! inte så bra som alla sagt att dom är faktiskt, men det är ju såna filmer som man ska ha sett ahah:P har även hunnit med en sväng i solariet och en snabbis på maxi där emellan. så så lat har jag kanske inte varit haha.

nä nu måste jag duscha av mig all svett från träningspasset, hårfärgen i håret och ansiktsmasken i ansiktet (haha?) så byebye pösss

last friday night

åhåå, jag vaknade vid åtta idag, men ville verkligen inte gå upp! kollade telefonen, som jag alltid gör på morgonen haha, och somnade kanske om vid nio igen. skönt att bara slappa såhär på morgonen tycker jag allt! men snart måste jag byta om till träningskläder och köra passet innan jag ska åka och hämta älskade lillasyster för lite myspys och tapetkollande. hon ska även få känna på att vaxa ögonbrynen. när jag berättade att jag hade gjort det blev hon också sugen så det ska hon allt få känna på idag=)

jag köpte btw inga nya träningsskor häromdagen, så ska kanske göra det idag istället? åh vad jag drar ut på det i onödan. haha! jaja. man vill kanske ha pengar kvar på kontot lite längre än bara några dagar efter löning haha?

fick träffa gosungen Saga igår, och vad stor hon hade blivit?? kan en unge växa så mycket på en vecka eller hade jag helt enkelt glömt bort hur hon såg ut?




och vad ska man äta idag då? ja inte vet jag iaf... nu var det länge sen jag lagade mat igen. haha. illlee


puss

RSS 2.0