Cypros

Oturligt med regn forsta dagen, men som varan lilla "guide" sa, sa kan det ju bara bli battre da!

Bara tva dagar kvar, jag hade kunnat stanna nagra till, helt utan problem.

Men nar jag kommer hem borjar ju verkligheten igen - JAG HAR FATT JOBB, sa lycklig!

Synd att jag och jennie inte kollade pa biggan i sondags, jakla otur man kan ha da. Men nu pa sondag lar vi ha battre tur, kan man ju hoppas.

Nahe inte sitta har inne langre nar solen lyser dar ute.

Hors om tre dagar!

PUSS


herregud???

hur svårt ska det vara att packa egentligen?




visserligen får det ju plats i väskan, men det är kanske onödigt att ta med sig allt? hundra toppar, hundra klänningar, hundra skor.... jaja, det rer sig:D

nu oc! pusss

one day

i fredags förra veckan gjorde jag en god gärning, det ni!





och idag gjorde jag världens godaste köttfärssås! varför har jag inte gjort efter recept förr? inte för att den vart vidare äcklig innan, men denna gången blev den så jäkla god! receptet ur rutiga kokboken. men såklart grädde istället för vatten. all mat blir tamigtusan godare med grädde=)


har packat kläderna härifrån, så nu bara "toalettgrejerna" kvar. och imorgon åker jag till pappa och packar det sista därifrån också. men jag undrar jag hur mycket som kommer använda av allt jag packat ner. pappa kommer bli galen på mig haha:D

ikväll kommer mican hit, tur att vi hann o träffas en gång under denna tid hon är hemma i ohamnet iaf. får bli mer i sommar=)

igår hade jag en heldag med sagisen.

hon har fått en finiskeps från sin farmor som såklart skulle visas!


synd bara att hon inte gillar att ha den på sig lika mycket som vi gör haha!


posarn haha



nu ska jag gå ut och gå, själv. för jennie jobbar ju........
puss=)

betalt och klarttt

bara att börja packa snart då. var på anställningsintervju idag också, gick ju himla smidigt och dom verkade positiva och jag är positiv, men när dom berättade vad timlönen var blev jag lite mindre positiv men vad som helst är bättre än ingenting! hoppas verkligen jag får något jobb till sommarn för jag kan inte klara mig på de få timmarna ingrid har gett mig tyvärr.

igår kom jennie och gjorde mig sällskap till big brother, men hon är ju rolig den tjejen! trodde det började vid tio även på söndagar så hon kom ju när halva programmet hade gått haha! och efter det så skrattade vi båda tills vi grät. herregud säger jag bara. det var verkligen gymnasieskratt det, saknar att vi skrattade åt allt och alla när vi gick på den där skolan! stackars peter=)

är det kanonväder imorgon också så blir det till att lägga sig hemma hos mamma och bränna lite. var fortfarande röd på bröstet i morse från allt jag solade igår. i like it!

fick köpa både nytt däck och ny slang till kära cykeln idag. kan fortfarande inte släppa vad det är för idiots som punkterar en cykel som dom inte ens vet vem ägaren är.. aja, får se när den blir lagad, men nångång lär det ju bli iaf=)

total blackout om 40 minuter, det var så himla kul så måste ju se det idag med:P

pusspåer

sunday

vilken dag, började med att ligga på trappen i typ 3,5-4 timmar. sen säger pappa att vi ska åka lite motorcykel, så in i duschen en snabbis för att bli lite fräschare. underbart skönt med årets första utomhussolning i bikini och årets första motorcykelåk på en och samma dag. sen in och äta lite och nu sitter jag här. ska plocka ihop mina grejer lite för sen bär det av inåt stan igen. hela dagen fullspäckad imorgon och det gillar jag!=)




är man här på fredag tro? jag får hoppas det!!


saturday

jahajja vilken dag. varmt som tusan ute men solen vill inte titta fram lika mycket som igår.
men vad gör det om en vecka? liksom..

tog mig iallafall ut på en prommis/springis. nån gång ska jag väl klara hela figeholm runt?
bara till att öva, övning ger färdighet som det så fint heter=)

jennsan, jag kommer hem på måndag, när ska vi äta pudding och röra på fläsket?
måste du jobba så himla mycket??:(



så små och söta, lille gull<3

HEJDÅ SVERIGE

hoppas allt går vägen. man kan säga att jag längtar tills på måndag.

nu ska jag käka chokladpudding. finns nån som gjorde en sugen!

vårkläder

det är dags att hänga undan vinterjackan och vinterkängorna. och samtidigt som man gör det så hittar man så grymt mycket andra kläder man hängt undan för att de inte passar årstiden. tycker det är underbart att ta fram de tunna jackorna, färgglada topparna och speciellt de älskade tygskorna. men under tiden när man går igenom allt så funderar man på vad som är värt att spara på och inte. jag har jättemycket kläder och skor som jag inte använder och jag är en hejjare på att slänga ner det i en påse och åka med det till klädinsamlingarna. det kanske är dags för mig att tänka om? det är så himla mycket pengar man bara skänker bort, så varför inte ta och försöka sälja dem istället? får ta mig en funderare på det, och se vad jag kommer fram till. det är inte så att jag inte vill skänka bort mina kläder till behövande, utan mer att det kanske finns folk runt om en som är villig att betala en slant för ganska oanvända plagg!

pappa körde på ledighet idag och imorgon, så när han kommer ut från duscha blir det till att hitta på något. välbehövligt för både honom och mig!=)

ha det

"asså shiiet"

sitter och kollar klipp från bb 04 o 06, jag säger bara att herregud, iår gör dom ju ingenting till skillnad från de andra åren, hu så tråkiga dom är egentlige, och ändå så sitter man där söndag till fredag och bara måste se.


enjoy:







finns hur många fler klipp som helst. men alltså, shit va dåliga dom är som sitter o bestämmer vad som ska göras osv. dom har ju ingen musik eller nånting, o i de tidigare säsongerna har dom ju pool o gym o hela alltet. näh bigbrother. vilket flopp mot innan!


naket



de två senaste inköpen som jag är grymt nöjd med. den vita från gina tricot och den blå från bikbok. mycket transparenta plagg nu till våren o sommaren. och jag verkligen älskart!

snart bb, stackars martin. haha puss pån.

imon är det möte med gympalusten som gäller. hoppas det är bra väder innan dess så jag kan gå ut på en liten prommis eller en springtur. sen jag blev sjuk har jag varit riktigt kass på att röra på mig!


monday morning

har sovit som en stock inatt, hur gutt som helst. men så vaknade jag vid typ halv nio. en kan väl iallafall få sova lite längre?=) ska tvätta idag, tänkte köra ett städrace då också. jag har fasen inte torkat golven på kanske två månader? men iom att det bara är jag som är här hemma så blir det faktiskt inte så skitigt=)

ska ta tag i lite annat idag också, som att gå o lämna mitt cv så man kanske får lite jobb. men jag ska faktiskt in på lilla g imon o köra en liten jobbrunda. ska bli så grymt skönt att få komma ut o jobba lite. föör länge sen det hände nu!

så glada jennie och jag blev igår då? när äntligen töntpatrik fick lämna älskade bigbrother.

och så ringde pappa vid typ två igår och undrade om jag ville följa med till kalmar för han hade tråkigt. happ det var ju bara att göra sig klar för straxt efter stod han ju utanför dörrn=) en finfin topp fick följa med hem. och två nya nagellack. sommar på det!=)

snart påsk förisjuttsiken! o då skulle micet komma hem igen. urbraigt!

o nästa helg skulle pappa hyra hem svetsen så perra kan bli lagad. hoppas på att få tillbaka an snart! ombesiktning den 18e, så snart är han min igen=)

music all day long. puss


årets sämsta söndag

till råga på allt så missade jag mitt pass idag. jag var stensäker på att jag skulle hålla i det på tisdag och inte idag. men nähe. minnet sviker ännu en gång.

nyduschad nu, tänker dra täcket över huvudet. för resten av dagen. bbsällisen kommer väl om en timme kanske, så lika bra att skynda på så jag har tjurat färdigt tills dess. om jag nu lyckas med det!

mhm nehe hej då

utan tvekan

riktigt irriterad idag. blev väckt hundra gånger i natt och vaknade jättetidigt i morse. vid såna här tillfällen kan man se att det är åldersskillnad.

sen tänkte jag att jag skulle åka och hälsa på mamma lite, på cykeln iom att bilen är hos pappa. ja då har någon idiot gjort punktering på'an. åh, död åt barnsliga och töntiga människor!

ikväll ska patrik hem! så det så. inget biggan utan roddan.

!!




kan ni förstå hur mycket jag längtar till sommaren när jag har dessa godingar i garderoben?
dom bara väntar ju på att få användas..


paint

eftersom att nicole inte kunde i morse så tänkte jag att jag kan ju lika gärna gå ut och gå ändå, så jennie och jag var runt på den vanliga rundan, vi höll i princip på att blåsa bort! herrejissenes vad det blåser ute, klass 2 varning tydligen, både idag och imorgon. men men, solen skiner ju till och från iallafall och det är ju dyngvarmt ute, då kan man inte vara mer än glad ändå=)




när jag kommit hemåt gick jag en sväng till lina och saga. fick mig några kärleksryckningar i håret utav saga så då fick det bli att gå hem igen. haha nä så illa är det inte. jag gick hem för att jag var jättehungrig. men när jag väl skulle äta så var ingentingen gott, så fick ju tvinga i mig maten! tråkigt när jag har mina sådana dagar.

efter en liten nap kände jag för att baka, så jag gjorde äppelmuffins. riktigt länge sen!




och för några dagar sedan gjorde jag den där cheescaken, mm så guttigt. jag borde blivit något inom bakning istället för handels kanske. nä förresten, det tar jag tillbaka=) jag älskar ju att stå i kassan och hjälpa kunder!



tyvärr skar jag upp denna bit när den fortfarande var varm, så botten var inte riktigt min vän och höll inte ihop som den skulle. men den var good. fast den blev godare efter den fått stå i kylen till dagen efter, men ändå=)

nu blir det att hoppa in duschen, och sen kanske sätta upp spegeln jag fick av lina igår, då hon och linus köpt en ny till hallen. supersnygg, men den dom hade innan som jag fick är snygg den med, så det får bli bra med den sålänge:D

puss på er!


åhå

fy så trött jag är. men har typ redan somnat i min stol så det är ju jobbigt att ta sig därifrån?

hade ett gutt möte på afm idag. pengarpengarpengar!!

ska träffa nicole imon, prommis, super. måste ju sova nu... blir så konstig när jag är trött. undrar om jag har kvar några konversationer från när jennie alltid höll mig uppe under skoltid. hon brukade alltid skratta åt mig..

"dagens outfit"



jag måste ta och börja använda min kavaj mer..

har haft en telefonringardag idag. fick lite uträtt, men inte fullt så mycket som jag hade velat kanske. igår efter jag vart på stan med lina var jag på lite dåligt humör så jag tog och gjorde en ananaspaj, så supergott så det finns inte! mums! idag tänkte jag göra en cheescake, får se hur det slutar. har aldrig tidigare gjort det, men någon gång ska ju vara den första=)

oc om åtta. sen träffa jenniet.
jag har träningsvärk i min arm efter att ha burit runt på saga i typ en timme igår.


älskar denne lille


pk


27 mars


mot kalmar



köpte detta pack enbart för de blå fjädrarnas skull. har letat jättelänge efter liknande svarta men det finns bara mycket mycket större.. men jag gillar ju blått så det fick gå bra med dessa=)



matchande nagellack - såklart



denna goa top, fanns bara i large, men jag skulle ha den



dessa somriga och superbilliga armband från h&m, fanns i många olika färger!



och på hemvägen sattes dom nya solisarna på. underbart väder!


köpte mig även ett billigt och jättefint skärp från cubus, dom hade 25% på alla smycken och accesoarer. endast 29 kronor för ett brunt smalt skärp med ett tryck runt hela i en slags blomranka eller vad man kallar det? hade inget att fota det tillsammans med så ni får bilda er egen bild i hövvet:D


snart börjar big brother, då vet ni vart ni har mig! pusspuss


?





ja du vännen, det undrar jag också!!

hade jag haft en "gilla-knapp" hade jag gillat kommentaren.

lite piggare

men inte tillräckligt pigg. tänkte sysselsätta mig här hemma genom att baka bullar, och vad inser jag när jag börjar plocka fram ingredienserna?? att vi varken hade tillräckligt med mjöl, mjölk eller ägg. ägg såklart till pensling om någon annan trodde annat! så nu blev det genast mycket jobbigare. står mellan två val. duscha och ta mig till affären, eller strunta i det så får pappa fixa det när han kommer hem från jobbet? men då är jag tillbaka på noll sysselsättning igen. huvudet värker som bara sjutton, så jag tänker inte göra något ansträngande. åh jag som var så sugen på bullbak. kanske tar o hoppar in i duschen ändå trots allt.. bah!

RSS 2.0